ah cnm nasıl bi sabır var sende nasıl bekledin onca yıl belki basit bi sorun vardır kısa sürede geçicek bişey etrafımda oldu benim öyle belkide bi sorun yoktur ama sen genede ilk iş mutlaka bi git doktora
canım doktorlar 1 yıl deneyipte hamile kalmazsanız gelin diyorlar..karı koca muayeneden geçiriyorlar belki de çok basit bi şey vardı ilaçla vs düzelcekti yada hiç bir problem yoktu da basit bir sebepten olmuyordur..bence de bir kez daha dene doktora gitmeyi..hem erkek olur diye de düşünme bence erkek doktorlar bayanlardan daha iyi ve ilgili oluyorlar...
biz bebek düşünmeye başladığımızda muayene için gittik rastgele..ve erkek doktordu öyle ilgili ve sabırlıydı ki bi sürü soru sormamıza rağmen sabırla cevapladı..eşim içinde spermiyogram yaptırmak istedik başka bir merkeze gittik ve ordaki doktora bişey soralım dedik oda bayandı bizi resmen azarladı çocuk gibi 2-3 soru sorduk diye..yani erkek doktorlar bana göre daha iyi oluyorlar..sana kaba bir bayan denk gelmiş..ama boşver iyi yada kötü bebek için herşeye katlanırız gerekirse.. daha fazla ihmal etme bence de..
kayınvalidem bile bikez sormadı,bebek nezaman gelecek diye...
geçen sene şakayla karışık bebek düşünüyoruz dedim ,hayırlısı dedi ve borçlarımızı hatırlattı..
sanırım borçlarımız bende saplantı haline geldi ve bundan olmuyor
eşime görede hava hoş,evisinin borcu tıkır tıkır ödeniyor..bitince nasılsa baba olabilir..
ama şuanda çok kritik bir zamanda hissediyorum..
borçlara enaz 3 yıl var ve ozaman 35 yaşında olacağım...
bana sadece annem ve ablam destek oluyor...boşver borçları ,sen doğur ben bakarım diyor..
ahhh boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..
işyerinde olmasam varya nasıl ağlamak geliyor içimden..
bence de borçları bitirmeyi hiç düşünme borçların biri bitiyo öteki başlıyo.yni evli kişileriz insan her şeye hevesleniyo şunum olsun bunum olsun evim olsun vs diye e bunlarda ancak borçlanarak alınıyo.onları beklersek belki de geç kalmış olacağız Allah korusun..bir de hemen çocuk yapalım diye karar verince hemen olmuyomuş bunu da anlayınca ben artık borç falan düşünmek istemiyorum hele bir olsun da kısmetiyle gelir inşallah..üzme kendini tatlım bence eşinle konuşmayı bi dene bebek düşünceni..eşin şu dönemlerde bebek istemiyo anladığım kadarıyla..
sonra kan testi yaptırdık ve negatif çıktı...
Allahın gücüne gitti kesin..eşim sevinmedi yaa...valla ne yalan söyliyim biran bende ondan çocuğum olsun istemedim.. eşimi seviyorum ama nebiliyim anlayın işte..kırılıyorumda..anlatmama imkan yok kavga ederiz kesin..
çok iyi anlıyorum seni üzülme ne olur..peki bu yumurtlama günlerini vs netten hesaplatıp yada ovulasyon testleri var onlardan alıp yumurtlamana yakın ilişkiye girmeyi denesen doktora gidip bir muayene olabilsen daha rahat fikir yürütebilirdik..ne bileyim 3 yıldır korunuyormusun yada hiç bişey denemedin mi...doktora 1 kez gittim diyosun eşin gitmedi anladığım kadarıyla istemediği için..
sonra kan testi yaptırdık ve negatif çıktı...
Allahın gücüne gitti kesin..eşim sevinmedi yaa...valla ne yalan söyliyim biran bende ondan çocuğum olsun istemedim.. eşimi seviyorum ama nebiliyim anlayın işte..kırılıyorumda..anlatmama imkan yok kavga ederiz kesin..
Merhaba tatlim yazdiklarini okudum simdi aglamak istedigi yazmissin ve kopek yavrularindan bahsetmissin uzulme neolur.bu umutlu bitopik :) sende umudunu kaybetme.bi kardes bi arkadas tavsiyem olsun sana yarin cok gec kalirsan uzulursun bence istiyorsan bebek sahibi ol ve kimseyi dinleme cunku yeri gelicek o senin hayata tutunma sebebın olucak.annemle babam ayri babam baska birine asik oldu ve cekti gtti annemin yaninda cocuklaribiz vardik 5yil oldu annem keske bi cocuk daha yapsaydm der hep.kimseyi duyma kalbini dinle benden tavsiye
Ccanim hic uzulecek birsey yok, 4 ay hem kisa bir sure zaten hicbir sorun olmasa dahi ilk ay gebe kalma sansi %20 mis. olucak olucakSizinle birşey paylaşmak istiyorum dün alışveriş yaparken arkadaşım aradı eşinin 7 haftalık hamile olduğunu söyledi çok sevindim ama sonra zoruma gitti başladım ağlamaya bizim 4. denememiz inşallah bu ay olur. Allah kucağımızı boş bırakmasın...
Canim gecmis olsun senin kac gun gecmisti adet , bat ini tam hatirlayamadim 6 siydi galiba ?az önce şiddetli bir karın ağrısı ile diskalifiye oldum bu ay(
neyse şimdi şunu atlatıp önümüzdeki maçlara bakmalı...
bekleyenlere çift çizgiler, güzel haberler diliyorum......
a bu batmalar bende yokadet ağrısı gibi değil zaten benim pek ağrım olmuyor bizim daha bu ay 2. denememiz geçen ay batma ağrı çok fazla oldu burdan okuduğum kadarıyla heveslendim sonra adet oldumbu ay adet bitti bikaç gün sonra aynı şekilde ağrı ve batma oldu bikaç gün sonra geçti dün gene başladı neye yoracağımı bilemedim o yüzden e tecrübemde yok bilgimde burdan okuduklarım kadar öğreniyorum bakalım:44:
yumurtlama zamanin hangi aya geliyorsa bence o aya bak. bende baktim o takvime oglan yaziyor da bakalim.kızlarrr herşeyin hayırlsıı tabiki ama çin takvimine baktınız mıııııı..tabiki bebeğini düşürenler kaybedenlerden biri olarak benim cinsiyet seçme şansım lüksümmmmm hiç yok ama merak işte ..şimdi hamile kalınan ay dio ben çalışmalrı ağustosta yaptım ona mı bakmalıyım yoksa eylüle mi
Canim eger kiz istiyorsan adetin biter bitmez calismalara basla yumurtlama zamanina yakin yap ama yumurtlama zamaninda yapma 2 gun olsun arada en az. vede 2 gun sonrasinda devam et bu sekilde kiz olma olasiligi daha yukselkmis.insallah canim allah herkese tattirsin ,benim ilk degil 7 ve 5 yaslarinda iki oglum var zaten onlar cok istiyolar kiz kardesleri olmasini ama ben korkuyorum biraz
beklemek cok zor hakikaten bilmeden beklemek keske hamile olup olmadigimizi 2 gunde ogrenebilecegimiz bir yontem olsaydi. ne kadar da zor olsa geciyor iste. benim 8 gun kaldi. ins tutmusturda bu kadar bekleyise deger.benim bata çoookk var canım nasıl geçecek bilmemtaaaaaa 30 eylül..bu ay gelmesin bıktım şu battan
hayirlisi canim yumurtlama zamanin oncesi ve sonrasi iliskin olursa o zamnada kiz olma ihtimali artiyormus aklinda bulunsun. bende ikinciye oglan diye icimden gecirdim ama once saglikla gelsin hic onemli degil.ya ben şu çin takvimi denen şeye baktım ama şöle baktım hamile kalacağımı düşündüğüm zamandan baktım örneğin ağustosta hamile kaldım mesela kızım olcakmışallah bilir ama kızım olcakmış gibi geliyor banada
insan burda moral buluyor gercekten.hoşgeldin şekerimbende gezdim geldim şimdi eve kaynımın bilgisayarını kaptım hemen topiğime bakım dedim.ay süper sizleri hep böyle umutlu olmak beni çok mutlu ediyor.bi an oluyor mesela diyorum ki benim neden bebegim olmadı hala üzülüyorum o an telefonumdan hemen topiğimize giriyorum okuyorum yazdıklarınızı diyorum ki ozaman allah büyük eminim benimde bir gün bebeğim olacakk
kızlar hepinizi seviyorum ben yaaaa
benimde ismin hazir :) oglan olursa ruzgar, kizda irmak tabi ben senin kadar kararli degilim :) degistiredebilirim dogana kadar. ama ruzgar baya agir basiyor :))kızım olursa selin oğlum olursa adını ATA koyucam ayy ne güzelll
canim kac gun kaldi senin bu belirtiler olustu. gazim bile yok ya niye yaCanım benim belirtiler şunlar; göğüslerimde hassasiyet var, çok fazla akıntım oluyo ilk başlarda beyazdı şimdi şeffaf su gibi , belimde ara ara ağrı var, karnımda böle baloncuklar patlıomuş gibi oluyo bazen...Tabi bunlar tamameen psikolojik de olabilir bakalım bekliyoruz kırmızı kart işaretleri de olabilir Allah korusun:18:
He bide bütün gün yatsam uyurum
Sende var mı canım belirtiler..eğer hamileysek ki inşallah öyledir aynı zamanda doğurcaz demek oluyo=)))
hic oyle dusunme canim bizler bakma cook sansliyiz dusunsene bundan bir 50 -60 yil once bu yaslarda oldugumuzu tipta o kadar ilerlememis ama simdi artik herseyin caresi var sadee zaman aliyor. yani hic bir sorun olmasada bekletebiliyormus bebek ama sorun olursada cozulur sadece zaman alir biraz. Sukurler olsun halimizeişyerimizdeki köpeklerden biri doğum yapmış haftasonu...
5tane yavrusu olmuş....
2yıldır sürekli yavruluyorlar ve hep yavruları seyrederek avunuyorumannesinin memelerine nasıl saldırıyorlar...
biyerden sonra artık yüreğimde kaldırmıyor yaa..
bi köpek kadar olamıyorum
canim valla ne borclar biter nede dunyanin gailesi. bizimde ev borcu var ama ben yinede istiyorum ve kendimce urasiyorum esimin birseyden haberi yok. onceki sayfada hikayami yazmistim bende. ona kalsa ilk kizimda olmazdi bosver simdi cok iyi anlasiyorlar. sen kimseyi dinleme calismalara asil. bebekte atla deve degil ya tamam masrafi var ama bu birazda sana bagli . herseyide 4 4luk olmasin ya. ben suan yurtdisindayim canim. ve burda kaldigim ev minnacik, bir ev aldik istanbulda oda ama onunda ici musait degil taidlat yapilacak oturulacak gibi degil suan.kayınvalidem bile bikez sormadı,bebek nezaman gelecek diye...
geçen sene şakayla karışık bebek düşünüyoruz dedim ,hayırlısı dedi ve borçlarımızı hatırlattı..
sanırım borçlarımız bende saplantı haline geldi ve bundan olmuyor
eşime görede hava hoş,evisinin borcu tıkır tıkır ödeniyor..bitince nasılsa baba olabilir..
ama şuanda çok kritik bir zamanda hissediyorum..
borçlara enaz 3 yıl var ve ozaman 35 yaşında olacağım...
bana sadece annem ve ablam destek oluyor...boşver borçları ,sen doğur ben bakarım diyor..
ahhh boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..
işyerinde olmasam varya nasıl ağlamak geliyor içimden..
kızlar 7 gunum var ama bıraz leke var ve karnım belım agrımaya basladı sanırım bu ayda kızmızı kartı gorucem
ya kizlar ben gelincemi kactiniz :84:
bu arada ben resim kursuna basladim. size yaptigim resmi koyayim , simdi yeni calisma icindeyim harika bir is
cook zevkli benimde burda tek eglencem. ayin 18 inde dil sinavim var ama ben resme daha cok vakit ayiriyorum
kalicam bu gidisle ya :26: :84: kafamda bebekle dolu zaten birde usuttum ust uste geldi
Uploaded with ImageShack.us
ya kizlar ben gelincemi kactiniz :84:
bu arada ben resim kursuna basladim. size yaptigim resmi koyayim , simdi yeni calisma icindeyim harika bir is
cook zevkli benimde burda tek eglencem. ayin 18 inde dil sinavim var ama ben resme daha cok vakit ayiriyorum
kalicam bu gidisle ya :26: :84: kafamda bebekle dolu zaten birde usuttum ust uste geldi
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?