artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım yazdıklarını okudum ama ne dıyecegımı bılemedım allah yardımcın olsun en kısa zamanda alllah sıze bebıs nasıp etsın emınım o zaman her sey degısır. neden beklemısız bıle dıyecektır

sagol canim, bugun yarin gidip alicam biraz meyve ve tum gunde uyumai dusunuyorum bu saat oldu bne daha yatmadim aksam biraz yatmistim o yuzden ayaktyim simdi. seni cok iyi anliyorum cunku bende kucuklugunden beri cocuklara karsi cok hassasim ozellikle de bebeklere. Ama evlenmeden once zaten olucak diye dusunup cok ta konusmuyoruz galiba bu konulari. benim esimde cocuk sevmiyor ne yazikki. hatta diyor ben kizimi bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum yani sevmeyecegini dusunmus demmekki boyle diyor. bunlar uzucu elbet bazi kocalar illa cocuk diye tutturuken bizimkilerin bu sekildeki tutumlarini gormek insani uzuyor . Ama diyorum ya ben artik takilmiyorum kurtajdan sonra 4 ay cok ugrastim karar vermeye. emin olamiyordum kendimden cunku kizim zor bir cocuktu ve suan 2 yas sendromuyla ugrasiyoruz Allahtan krese gidiyor zaten birazda krese guvendigim icin cesaretim var eger onu yollamasaydim yapamazdim kesinlikle. ama bunlar gecici sorunlar.
bizimkine oglan smi filan sorunca siraliyor birkac tane alistirmaya calisiyorum bende
kurtajdan sonraki ay hamile kaldim sandim. onada bu kuskuyu anlattim cok bunaldi tepkisi hic iyi olmadi yani benimde cok zoruma gitti ne yapicam cocuk sana diye dusundum , gururum kirildi sanki biraz.
sonra yine gecen ay silik cizgiyi gosterdim hapida duzenli kullanmistim Allah biliyor ya. ona ragmen cikti cizgi . oda cok silik dedi sanmiyorum dedi ama daha yumusamisti acikcasi. tepkisi beni uzdu elbette ama inanki simdi umrumda degil ben bu kadar aci cekmeseydim cocugumu kaybetmeseydim dusunmuyordum zaten. ona ragmen sirf o istemiyor diye kan aglarak hap kullandim. bana destek olup tekrar deneyelim diyecegi yerde tibbi zorunluluktu , gecicek deyip durdu. beni acimla basbasa birakti gecen ayki silik cizgiyle bardak tasti artik. UMRUMDA DEGIL gercekten. bir kadinin anne olma hakki hicbir gerekceyle elinden alinmamali
cok uzun oldu ama yarami destin valla.
ayy çok güzel bir resim olmuş ellerine sağlık:)insan yetenekli olunca ne güzel eserler çıkarıyor ortaya:)banada çizsene salona asarım:)
tesekkur ederim. neden olmasin canim ilerliyimde biraz. bunu kizimin ogretmenine hediye edicegim zaten :)
canım resım cok guzel olmus ellerıne saglık bende boyle yeteneklerım olsun ısterdım ayrıca gecmıs olsun
sagol canim, inanki bende yetenekli degilim. baka baka benzetmeye calistim. resmin orjinali arasinda baya fark var :)
hocada yardim etti biraz iste. cok keyifli geciyor. sun manzara cizmeye calisiyorum ama cok emek istiyor 1 saat sadece koprunun bacagini yaptim bugun . oda bitince koyarim.

İSİM BAT SONUÇ
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
BALIMSIN 6 Ekim ? :92:
jeanneCdarc 6 Ekim ? :92:
oznur_u 6 Ekim :92:

canım benim üzülme bende çok etkilendim hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz ALLAHIM BİZEDE NASİP ETSİN BEBEKLERİMİZİ ismi bile belli içimde ne olur nasip etsin yarabbim...

merhaba yavru kuslarim umutlu anne adaylarim kocamla cay keyfi yaptik simdi oturuyorum ay inanirmisiniz surekli aklim burda :) kim ne yazdi hamile haberleri varmi diye :) ya bugun gorumcemin oglu 9aylik (dugun gunumde dogdu) alerjiolmus doktora goturduk ben kapida beklerken bi kadin geldi hamile ardindan annesi ablasi busuru kisi doguma alcaklardi cok heycanliydi bi garip oldum nebilim bende yasiyacakmiyim bu heycani acaba dedim icim acidi.of umarim bebegim icimdesindir gel neolur annecin seni bekliyor gozlerim besiklerde kaldi bugun evde nereye koycami bile dusundum ay aksam aksam efkar basti kizlar safak 9 :)

sağlık olsun cnm üzülmemeye çalış inş.lah bidahaki ay gelir bebeğin daha fazla bekletmez

hayırlısı olsun canım hakkında
yeni tarihini söylersen eklerim
devam edelim listeye

bende su kusu oldum diyorum.. ha bire banyo yap . aa

o zaman calismalara devam canim..bizden tam destek hep destek..moralimizi yüksek tutalim dimi ama

sağolun kızlar...

bu ay olabilir kaybettiğim diğer bebeklerimin birisi 3. ayda birisi ilk ayda olmuştu...ben yaz annesi olmayı istemiyordum hiç ama artık zamanını ayarlama lüksüm ve isteğim olduğunu düşünmüyorum...6 ay arayla yaşadığım düşükler sonrasındaki araştırma süreci beni çok yordu ne zaman olursa ne zaman gelirse gelsin ama sağlıklı gelsin...adetlerim hep düzenlidir benim pek şaşmaz 26. günde olur bu ay ilk defa bu kadar stres yaptım ve sanırım bedenim o yüzden 1 gün geciktirdi genelde saat gibi tıkır tıkır işler...mayısta fıtık ameliyatı oldum ve sanırım biraz daha beklemeliyim kendimi ilk defa bu kadar bıraktım bu iş öyle planla falan olmuyo çok fazla ikinci hamileliğimde doğum mart ayındaydı benim için çok çok iyi bir zamandaydı ama işte...neyse artık tek dileğim sağlıcakla gelmesi ama çok sürmez sanıyorum

şekercim önümüzdeki BAT 3 ekim...ben de heyecanla bekliyorum ilk hamile haberini...hepinizi komacan komacan öpüp iyi geceler diliyorum hep iyi olun hep sakin stressiz yaşadığınız her anın keyfini çıkarın veeee kocalarınıza aşkla sarılın ki güzel güzel sevecen mutlu bebişleriniz olsun

arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.

HAyirlisi canim, bebeklerini neden kaybettin kalp atisimi duyulmadi ? Insan oluruna birakayim takmiyim diyor ama elde degilki ya , ben bile ilk ayim gerildim simdiden aklimdan cikmiyor. bu dusunce eroin gibi bagimlilik yapiyor insanda bir baslayinca bitiremiyorsun. ben 5 aydir kendimle savastim daha zamani var sonra diye ama sonunda pes ettim deli gibi istiyorum, gun sayiyorum. diger adetimden sonra daha cok calisicam 3 gunde bir adamda sasiricak eminim ne oluyor diye :) Aklindan uzaklastirmayi deneyebilirsin ama bu calismalarina yansimasin canim.

bildigim kadariyla adet duzensizliginda hamile kalma olayi askiya alnip hap kullaniliyor , belli bir sure kullandiktan ve adet duzene girdikten sonra birakiliyor sonrada bebis.

Günaydın canım ben iyiyim sayılır sen nasılsın??

valla ne yalan söliyim bende pek iyi saılmam bir kaç gündür kasıklarımda bir rahatsızlık var ağrı desem değil batma gibi değişik bişey akşamdam beri daha çok özellikle sağ tarafımda ara arada sol tarafta oluyor

Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu batmaları ağrıları..benimde mide bulantım çok var ama hamile olsam bile bu kadar erken olacağını sanmıyorum ..
safra kesemde taş var benim sanırım ondan başladı yine bu bulantılar..kışın bi ara 10 gün sürdü bulantım her gece lavaboda sabhladım kusmaktan içim dışıma çıkmıştı hamileyim die bi hevesle gitmiştim doktora nur topu gibi safra kesesi taşların var demişti

inşaAllah bakalım ama aslına bakarsan benim pek umudum yok sadece yılmadım... nedeni haziran ayında düşük yaptım o yüzden tutar mı tutmaz mı bilmiyorum hayırlısı :97:

günaydın cnm hoşgeldin en azından hamile kalabildiğini biliyosun inş.lah en kısa zamanda hepimizin bebişleri gelir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…