Yeşimcim cevabın için çok teşekkür ederim,geçmiş olsun öncelikle:)kendine dikkat et,bol meyve yemeye çalış canım:)
ben anladımki eşim çocuk sorumluluğu istemiyor ..borçlardandır diyorum ama belkide bana güvenmiyor..iyi bir anne olmayacağımı düşünüyor..
ben iyi bir anne olacağım olmasına da onun bildiği türden olmayacağım kesin:)
evde beslediğim kedime bile çok titizleniyorum ben, kendi çocuğuma düşünemiyorum bile..:)
eşim bebek konusunda sanki mecburen yapacak gibi hissediyor..hani evliyiz yaa..kadın çocuk istiyor ee erkekte yapmakla görevli..
öyle şirin muhabbettlerimiz hiç olmuyor..kızımızmı olsun oğlumuzmu sorum hep havada kalıyor..
eşimi seviyorum ama bunların başıma geleceğini bilseydim oturur 10kere daha düşünürdüm evlenmeyi..
çocukluğumdan beri anne olmayı istiyorum...hayat benim için çocuğumdan ibaret ama 32yıldır amaçsızım
sagol canim, bugun yarin gidip alicam biraz meyve ve tum gunde uyumai dusunuyorum bu saat oldu bne daha yatmadim aksam biraz yatmistim o yuzden ayaktyim simdi. seni cok iyi anliyorum cunku bende kucuklugunden beri cocuklara karsi cok hassasim ozellikle de bebeklere. Ama evlenmeden once zaten olucak diye dusunup cok ta konusmuyoruz galiba bu konulari. benim esimde cocuk sevmiyor ne yazikki. hatta diyor ben kizimi bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum yani sevmeyecegini dusunmus demmekki boyle diyor. bunlar uzucu elbet bazi kocalar illa cocuk diye tutturuken bizimkilerin bu sekildeki tutumlarini gormek insani uzuyor . Ama diyorum ya ben artik takilmiyorum kurtajdan sonra 4 ay cok ugrastim karar vermeye. emin olamiyordum kendimden cunku kizim zor bir cocuktu ve suan 2 yas sendromuyla ugrasiyoruz Allahtan krese gidiyor zaten birazda krese guvendigim icin cesaretim var eger onu yollamasaydim yapamazdim kesinlikle. ama bunlar gecici sorunlar.Yeşimcim cevabın için çok teşekkür ederim,geçmiş olsun öncelikle:)kendine dikkat et,bol meyve yemeye çalış canım:)
ben anladımki eşim çocuk sorumluluğu istemiyor ..borçlardandır diyorum ama belkide bana güvenmiyor..iyi bir anne olmayacağımı düşünüyor..
ben iyi bir anne olacağım olmasına da onun bildiği türden olmayacağım kesin:)
evde beslediğim kedime bile çok titizleniyorum ben, kendi çocuğuma düşünemiyorum bile..:)
eşim bebek konusunda sanki mecburen yapacak gibi hissediyor..hani evliyiz yaa..kadın çocuk istiyor ee erkekte yapmakla görevli..
öyle şirin muhabbettlerimiz hiç olmuyor..kızımızmı olsun oğlumuzmu sorum hep havada kalıyor..
eşimi seviyorum ama bunların başıma geleceğini bilseydim oturur 10kere daha düşünürdüm evlenmeyi..
çocukluğumdan beri anne olmayı istiyorum...hayat benim için çocuğumdan ibaret ama 32yıldır amaçsızım
tesekkur ederim. neden olmasin canim ilerliyimde biraz. bunu kizimin ogretmenine hediye edicegim zaten :)ayy çok güzel bir resim olmuş ellerine sağlık:)insan yetenekli olunca ne güzel eserler çıkarıyor ortaya:)banada çizsene salona asarım:)
sagol canim, inanki bende yetenekli degilim. baka baka benzetmeye calistim. resmin orjinali arasinda baya fark var :)canım resım cok guzel olmus ellerıne saglık bende boyle yeteneklerım olsun ısterdım ayrıca gecmıs olsun
yok gerçekten öyle
azönce bebeklerden birini aldım kalbime bastım...:)anası ısırmadı bile,hissediyor içimdeki sevgiyi...
bu duyguyu bana yaşattığı için anne köpeğe teşekkür etmem lazım....
benim kendi kendime bunu yaşamam artık mucize...
sağlık olsun cnm üzülmemeye çalış inş.lah bidahaki ay gelir bebeğin daha fazla bekletmez
hayırlısı olsun canım hakkında
yeni tarihini söylersen eklerim
devam edelim listeye
bende su kusu oldum diyorum.. ha bire banyo yap . aa
o zaman calismalara devam canim..bizden tam destek hep destek..moralimizi yüksek tutalim dimi ama
HAyirlisi canim, bebeklerini neden kaybettin kalp atisimi duyulmadi ? Insan oluruna birakayim takmiyim diyor ama elde degilki ya , ben bile ilk ayim gerildim simdiden aklimdan cikmiyor. bu dusunce eroin gibi bagimlilik yapiyor insanda bir baslayinca bitiremiyorsun. ben 5 aydir kendimle savastim daha zamani var sonra diye ama sonunda pes ettim deli gibi istiyorum, gun sayiyorum. diger adetimden sonra daha cok calisicam 3 gunde bir adamda sasiricak eminim ne oluyor diye :) Aklindan uzaklastirmayi deneyebilirsin ama bu calismalarina yansimasin canim.sağolun kızlar...
bu ay olabilir kaybettiğim diğer bebeklerimin birisi 3. ayda birisi ilk ayda olmuştu...ben yaz annesi olmayı istemiyordum hiç ama artık zamanını ayarlama lüksüm ve isteğim olduğunu düşünmüyorum...6 ay arayla yaşadığım düşükler sonrasındaki araştırma süreci beni çok yordu ne zaman olursa ne zaman gelirse gelsin ama sağlıklı gelsin...adetlerim hep düzenlidir benim pek şaşmaz 26. günde olur bu ay ilk defa bu kadar stres yaptım ve sanırım bedenim o yüzden 1 gün geciktirdi genelde saat gibi tıkır tıkır işler...mayısta fıtık ameliyatı oldum ve sanırım biraz daha beklemeliyim kendimi ilk defa bu kadar bıraktım bu iş öyle planla falan olmuyo çok fazla ikinci hamileliğimde doğum mart ayındaydı benim için çok çok iyi bir zamandaydı ama işte...neyse artık tek dileğim sağlıcakla gelmesi ama çok sürmez sanıyorum
şekercim önümüzdeki BAT 3 ekim...ben de heyecanla bekliyorum ilk hamile haberini...hepinizi komacan komacan öpüp iyi geceler diliyorum hep iyi olun hep sakin stressiz yaşadığınız her anın keyfini çıkarın veeee kocalarınıza aşkla sarılın ki güzel güzel sevecen mutlu bebişleriniz olsun
bildigim kadariyla adet duzensizliginda hamile kalma olayi askiya alnip hap kullaniliyor , belli bir sure kullandiktan ve adet duzene girdikten sonra birakiliyor sonrada bebis.arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.
inş.lah cnm umarım bu ay kimse kırmızıları görmez herkesin karnı bebekle dolarbu arada aramıza hoşgeldin karaçikolata
günaydın kızlarr umutlu sabahlar nasılsınız bakalım
günaydın kızlarr umutlu sabahlar nasılsınız bakalım
günaydın sizlere de iyiyiz teşekkürler siz nasılsınız ?
bu arada ben de ağustosta bebiş beklerken olmadı umudum eylülde bakalım hayırlısı :97:
Günaydın canım ben iyiyim sayılır sen nasılsın??
inşallah hepimiz eylülde bebişleniriz..hoşgeldinn
valla ne yalan söliyim bende pek iyi saılmam bir kaç gündür kasıklarımda bir rahatsızlık var ağrı desem değil batma gibi değişik bişey akşamdam beri daha çok özellikle sağ tarafımda ara arada sol tarafta oluyor
inşaAllah bakalım ama aslına bakarsan benim pek umudum yok sadece yılmadım... nedeni haziran ayında düşük yaptım o yüzden tutar mı tutmaz mı bilmiyorum hayırlısı :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?