- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
ben de böyle bişey duymadım hiç canım ben hastanede yaptırdım kendimde hastanede çalışıyorum zaten bu yüzden bu konuda avantajlıyım, özel laboratuarlarda da yapılabilir bence
kızlar bişi sorcam bu idrardaki gebelik testini yapmak için illa gecikmesini mi beklemek gerekiyor ? benim regl salı günü baslıcak ama catlıcam var mı yok mu anlayamıyorum .(
çok teşekkür ederim seninde kan testi yaptırma zamanın gelmiş artık, inşallah hepimiz sağlıcakla evletlarımızı kucaklarız, Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin....
dusduru ve balımsın kızlar tebrik ederim inşallah rahat bi hamilelik geçirirsiniz ve hayırlısıyla bebeklerini kucakalarınıza alırsınız allah analı babalı büyütsün canlarım
Kızlar yazıyı okudunuz napıyoruz çalışmalara hız veriyoruz afrodizyak etki yapan meyveler diye yazın akşama meyve salatası yapın özellikle kırmızı meyveler afrodizyakmış durmak yok
Eki Görüntüle 265984
testlere devam et , arkadaşımda 4 gün üst üste evde test yapı ilk gün çok silikti günden güne daha koyu oldu en son halini koyuyorum sana yardımcı olur umarım.Eki Görüntüle 265983
canım silik olan adetten 2 gün önce yaptığı test , çizginin net olduğuda adeti geçtikten 1 gün sonraki..
bendede ara lekelenme oldu. ama 12-3 damla geldi. uzun olursa kistten mi suphe etmek gerekli ?kızlar bende dün akşam doktora gittim. benim ara lekelenmem olmuştu maşallah 15 gün oldu geçmedi dedim.. muayene etti.. polikistik dedi.. önce seni yumurtlatmamız gerek dedi.. bi ilaç verdi 21 gün kullan sonra adetin 3. günü gel ilaç verip yumurtlamanı sağlıcaz dedi.. bu durumda bizim 2 ay atmış oldu.. ilaç işe yaramazsa iğne vercekmiş.. :44:
bence bir muayne ol canim seninki 6 gun gecmis ins gec dollenmedir ama kistte olabilir.ya kızlar ben hala adet olmadım ya ne olucak benim sonum anlamadım valla
ck sevindim canimkızlar herkese merhaba
batım pazartesi ama bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 55 çıktı Allahımın izniyle sanırım hamileyimmmmm, pzt tekrar kan testi yaptırıcam artışını görmek için inşallah her şey yolunda gider
Gozun aydin canim, Allah saglkla kucagina almayi nasip etsintebrik ederim canım,sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum :)
benimde bat.ım bugün ve dört gün önce yaptığım testten biraz daha belirgin çıktı ikinci çizgi sanırım bende hamileyim
Umutsuzluga kapilma. eger herhangi bir sorunun olmadigina eminsen beklemekten baska yapicak birsey yokBenim maalesef bu ay da olmadı.adetime 2 gün var bugn test yaptım ve sonuç tabiki net bir negatif.10 ay oldu korunmayalı hala bişey yok.ne dış gebelik ne iç ne kimyasal ne fiziksel hiçbişey olmadı.ne kadar berbat bir düşünce olduğunu bilsemde düşük yapanları bile şanslı görüyorum bazen.biliyorum mutlaka o da korkunç üzücü bişy ama hiç bişey olmayınca insan böyle saçma sapan düşüncelere kapılıo. ne diyim herşeyde bir hayır vardır. zamanı var ve biz o zaman gelene kadar bişey yapamıyoruz.sadece sabretmek gerekiyor.
arkadaşlar testlerde hamile çıktım adet günüm de geçti ama dr.a henüz gitmediğim için emin olamıyorum bir de sağ kasıgımda yanma ve ara ara ağrı oluyor belimde de hafif ağrılar oluyor bunlar normal mi sizce?eğer bunlar adet belirtisi ise neden testlerim pozitif çıkıyor? hamileliğinin ilk zamanlarında bu tarz şeyler yaşayan var mı? kafam karışık lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın :44:
hamileliğin ilk zamnlarında böyle rahatsızlıklar olur benm de olmuştu. en kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim
selam kızlar kahverengi lekem gelmeye başladı demekki adet olucam yaşasın sonunda adet oluyorum ilk defa adet olucama seviniyorum ya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?