artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ben de böyle bişey duymadım hiç canım ben hastanede yaptırdım kendimde hastanede çalışıyorum zaten bu yüzden bu konuda avantajlıyım, özel laboratuarlarda da yapılabilir bence

salı günü baslamazsa eğer hastanede test yaptırmayı düsünüyorum...

hayırlısı bakalım.. dilerim beklediğim sonucu alabilirim .)

kızlar bişi sorcam bu idrardaki gebelik testini yapmak için illa gecikmesini mi beklemek gerekiyor ? benim regl salı günü baslıcak ama catlıcam var mı yok mu anlayamıyorum .(

illa gecikmesini beklemek gerekmiyor tabi canım,ben dört gün önce yaptım silik çıktı mesela,ama ben erken yumurtladığımı hissettim bu ay.yaparsın ama hiç bişey çıkmazsa emin olamazsın,daha erkendi zaten dersin yine değişen bişey olmaz yani.ama sende erken yumurtladığını düşünüyosan ve belirti hissediyosan yapabilirsin,denemesi 3 lira :))

çok teşekkür ederim seninde kan testi yaptırma zamanın gelmiş artık, inşallah hepimiz sağlıcakla evletlarımızı kucaklarız, Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin....

amin canım aminnnn.

dusduru ve balımsın kızlar tebrik ederim inşallah rahat bi hamilelik geçirirsiniz ve hayırlısıyla bebeklerini kucakalarınıza alırsınız allah analı babalı büyütsün canlarım

allah razı olsun canım,sizlerde eylül olmadı ekimde inşallah çift çizgileri görürsünüz bolca.

Benim maalesef bu ay da olmadı.adetime 2 gün var bugn test yaptım ve sonuç tabiki net bir negatif.10 ay oldu korunmayalı hala bişey yok.ne dış gebelik ne iç ne kimyasal ne fiziksel hiçbişey olmadı.ne kadar berbat bir düşünce olduğunu bilsemde düşük yapanları bile şanslı görüyorum bazen.biliyorum mutlaka o da korkunç üzücü bişy ama hiç bişey olmayınca insan böyle saçma sapan düşüncelere kapılıo. ne diyim herşeyde bir hayır vardır. zamanı var ve biz o zaman gelene kadar bişey yapamıyoruz.sadece sabretmek gerekiyor.

Kızlar yazıyı okudunuz napıyoruz çalışmalara hız veriyoruz afrodizyak etki yapan meyveler diye yazın akşama meyve salatası yapın özellikle kırmızı meyveler afrodizyakmış durmak yok

selam arkadaşlar bende ilişkiden 2 saat önce sert kafeinli kahve içerse erkek sperm kalitesinin yükseldiğini okdum bir çok sitede ...şansımız arta:18::18::18::18:bilir yani ben bu ay denedim bakalım bat9-10 ekim hayırlısı inşallah

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
sea_moon_love 21 Eylül TEBRİKLER
ilk_ 22 Eylül TEBRİKLER
siderta 23 Eylül TEBRİKLER
PembeKelebek 24 Eylül
elisizmit 26 Eylül TEBRİKLER
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
fundurtan 27 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
dusduru 30 Eylül TEBRİKLER
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim TEBRİKLER
gonce 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
kemancı 6 Ekim
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen + Dostinex
maryporker 6 Ekim Progynex + Serophene
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
cipskolam 12 Ekim
rihana 12 Ekim Serophene
Yesim83 12 Ekim
ferdat85 13 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim
ozlem3486 13 Ekim Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 15 Ekim
cucu1984 17 Ekim
edirne 17 Ekim Klomen
ucrubucrub 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
kity 19 Ekim
mileydi 21 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?
dhc83 24 Ekim
şeker-leblebi 24 Ekim
karacikolata 26 Ekim
gulay_7980 27 Ekim

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

çok çok tşk canım sağlık ocağında aile hekimime de gösterdim o da şu an hamilesin dedi yine de dr gitmek için 1 hafta daha bekle dedi o zamana kadar eczacıyı zengin ederim ben fikirlerinizi paylaştığınız ve yardımcı olduğunuz için tekrar tşkler

BBAL seni çok merak ediyoruz.Gelişmeler nedir?Arşivlerde sana denk gelmedim.Hayırlı haberlerini bekliyoruz

bendede ara lekelenme oldu. ama 12-3 damla geldi. uzun olursa kistten mi suphe etmek gerekli ?
ben muayene olmustum 1 ay once kistim vardi gitmis dedi. oyle birsey olsa gorurdu doktor dimi?
Allah sifa versin ne oldugu bilip baslamakta bence onemli bir adim.
ya kızlar ben hala adet olmadım ya ne olucak benim sonum anlamadım valla
bence bir muayne ol canim seninki 6 gun gecmis ins gec dollenmedir ama kistte olabilir.
biran once bilip tedaviye baslamak en iyisi.
ck sevindim canim boyle haberleri alinca daha umut doluyor kalbim. Darisi bekleyenlerin basina artik.
tebrik ederim canım,sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum :)

benimde bat.ım bugün ve dört gün önce yaptığım testten biraz daha belirgin çıktı ikinci çizgi sanırım bende hamileyim
Gozun aydin canim, Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin
Umutsuzluga kapilma. eger herhangi bir sorunun olmadigina eminsen beklemekten baska yapicak birsey yok
ama bu arada hayatida kacirmamak lazim. Insan saplanip kaliyor bu konuda. benimde yapacak bir suru isim var ama
konsantre olamiyorum. daha 9-11 gunum var. bende hic belirti yok zaten onlarda yaniltici oluyor
saglamda calismadik pek umutlu degilim gelecek ay daha ciddi bir calisma icine girmeyi dusunuyorum. Artik bu saatten sonra gecmis olsun. Yumurtlamadan sonra esimin yuzune bakmiyorum zaten :)

kızlar ben hala adet olmadım ama sabah ilk idrarla test yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı hamile olmadığım kesinleşti yani bakalım ne zaman hastalanacam haftaya cumartesi gidicem kızlar doktora

kızlar merhaba

7 ekım reglı gunum ondan sonra yumurtlama gunumu hesaplayıp biz de calısmalara baslıycaz yas oldu 33 artık cok ıstıyorum 10 gundur folık asıt kullanıyorum aranız da gebelıkten once folık asıt kullanan oldu mu :97:

selam kızlar kahverengi lekem gelmeye başladı demekki adet olucam yaşasın sonunda adet oluyorum ilk defa adet olucama seviniyorum ya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

arkadaşlar testlerde hamile çıktım adet günüm de geçti ama dr.a henüz gitmediğim için emin olamıyorum bir de sağ kasıgımda yanma ve ara ara ağrı oluyor belimde de hafif ağrılar oluyor bunlar normal mi sizce?eğer bunlar adet belirtisi ise neden testlerim pozitif çıkıyor? hamileliğinin ilk zamanlarında bu tarz şeyler yaşayan var mı? kafam karışık lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın :44:

hamileliğin ilk zamnlarında böyle rahatsızlıklar olur benm de olmuştu. en kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim

balımsın ve dusduru tebrik ederim kızlar allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin sonrada bizlere tabi ki

hamileliğin ilk zamnlarında böyle rahatsızlıklar olur benm de olmuştu. en kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim

çok sağol canım sende aynı şeyleri yaşamışsın biraz olsun içim ferahladı kısmetse pazartesi günü gideceğim doktora tekrar tşkler...

kızlar günaydın..topikte önceden sayfaları zor takip ediyordum artık hiç ilerlemiyor...

kızlar ben çarşamba günü test yapıp tek çizgiyi yemiştim hatırlarsınız...

adet döngülerimi takvime işaretliyorum da 29-33-29-33-29 olmuş hep geçen aylarda bu ay da geç yumurtladım demek ki 33 günde gelecek kırmızılar yani batım geçmedi henüz..

e böyle olunca da testi erken yapmış sayılırım değil mi birden umutlandım daaaa:44::44:

selam kızlar kahverengi lekem gelmeye başladı demekki adet olucam yaşasın sonunda adet oluyorum ilk defa adet olucama seviniyorum ya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

neden adet olacağına sevindiğini bilmiyorum canım söylediysen kaçırmışım nedenlerimiz farklı olabilir ama aynı şeyleri hissediyoruz
şimdi daha önce yazdıklarımla çok tezat olacak vefekat ben de bu ay hamile kalmadığım için mutluyum aslında....yeni BAT 26 ekim belirteyim...

bir an önce anne olmak istememe rağmen haziran annesi olmak hiç gelmiyordu içimden...benim ağustos annesi olasım var yani bu ay olmasa da çok üzülmem...çok üzülmem çünkü anne olacağımı biliyorum daha 2 ay oldu bir 2 ay daha bekleyebilirim...neyse ben de dün adet oldum...anneme sevindiğimi söylediğimde bana birsürü kızdı "öyle söyleme" dedi hahaaa...ama ne yapayım Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam herşeyi O'na hayırlısına bıraktım ama böyle gönlüme göre olduğu için de hiç üzülemem...

neyse şimdi hiiiç can sıkmadan hiç üzülmeden zamanı geldiğinde şu kırmızı listeye giresim var...bu arada ben her ay adetten birkaç gün önce hamile psikolojisine iyice giriyorum sanırım...bu kez ciddiye almayacağım....

tekrar belirteyim yeni BAT ım 26 EKİM

merhaba kızlar bende varım 16 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla,bu ilk deneme ama umutluyum belimde bağriz bir ağrı var haydi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…