artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

inşaAllah bakalım ama aslına bakarsan benim pek umudum yok sadece yılmadım... nedeni haziran ayında düşük yaptım o yüzden tutar mı tutmaz mı bilmiyorum hayırlısı :97:

geçen bi arkadaşım dedi ki düşükten hemen sonraki aylarda hamile kalma şansı daha yüksekmiş..düşüğün bi ayağı içerde kalırmış peşinden gebelik daha kolay olurmuş dedi

geçmiş olsun cnm benim midemdede var rahatsızlık hissi karışıyo sanki öğürme kusma aşırı derecede bulantı gibi değil zaten bebek olsa bile hemen bulantı olmazmış ben midemi üşüttüm galiba ona yoruyorum da şu batmalar neyin nesi hiç bilmiyorum

geçen bi arkadaşım dedi ki düşükten hemen sonraki aylarda hamile kalma şansı daha yüksekmiş..düşüğün bi ayağı içerde kalırmış peşinden gebelik daha kolay olurmuş dedi

bu konu hakkında da o kadar kafam karısıkki. bazı doktorlar katiyen hamile kalma en az bir sene ara ver diyorlar. kimsi de dediğiniz gibi hemen hamile kalabilirsin oluyo. anlamadım bakalım dediğim bii ben yılmadım çalışmalara devam. bebiş istiyorum artık :84::84::84:

saol canım..hamile kaliim valla ay şuram ah buram ağrıdı demicem gıkımı çıkarmadan oturcam oturduğum yere:)

bildiğin güvendiğin bi doktora git canım..
aynen bende o kadar çok istiyorum kii
küçükken bana kiminle evlenceksin dediklerinde şimdiki eşimle evlenceğimi söylüyomuşum(ana okulunda aşıktık birbirimize)
ne olcaksın büyüyünce die sorduklarında da ANNE olcam diyomuşum

en güvendiğim dokturum bir akrabamızdı ve onun ihmalinden dolayı düsük yaptım. şmdi de doktorlara nasıl güvenicem bilmiyorum

bu arada aşkınız hiç bitmesin emi.. imrenilecek bir aşk cünkü:97:

en güvendiğim dokturum bir akrabamızdı ve onun ihmalinden dolayı düsük yaptım. şmdi de doktorlara nasıl güvenicem bilmiyorum

bu arada aşkınız hiç bitmesin emi.. imrenilecek bir aşk cünkü:97:

üzüldüm canım doktor işine ama iyice bi araştır elbet içine sincek bi doktor bulursun nerdesin gerçi bilmiyorum ama yani var mı doktor olanakları??

teşekkür ederim iyi dileklerin için de.. inşallah hiç birimizin aşkı bitmesin bi bebişle pekişsin Amiinn...

bursadayım ben tatlım. doruk tıptan dr. evrim aydın'a ya da zübeyda hanımda ziya çetin'e düsünüyorum ama emind eğilim. halen araştırmalara devam ediyorum... ilk hamileliğimde idrar yolu enf. geçirdim ama akrabam olacak doktorum !!! bana onu da deneyelim bunu da deneyelim diyerek antibiyotik dayadı. hep dedim ona serum taksanız geçmez mi diye. kaldı ki o tip durumlarda serum en kesin çözümmüş. kaldı ki 8. haftamdaydım sanırım 3 gün gece gündüz serum taktılar... sonuc 12 haftalıkken bebeğimin öldüğünü öğrendim... yazık oldu. ama ffetmiyorum artık onları... bundan dolayı da doktorlara güvenim çok ama çok azaldı

canım rabbim tekrar yaşatmasın benimde iki kaybım var belki okumuşssundur çok zor şeyler ..

günaydın kızlarrrrrrr sonnn 5 günnnn:) ama bugün hiç belirti yok..

günaydın cnm senin beş benim 6 hakkımızda hayırlısı olsun cnm sen tecrübelisin diğer hamileliklerinde nasıl belirtiler oldu anlatır mısın biraz bize özellikle 2 sindede aynı olan belirtilerini

İSİM BAT SONUÇ
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
BALIMSIN 6 Ekim ? :92:
oznur_u 6 Ekim :92:

günaydın cnm senin beş benim 6 hakkımızda hayırlısı olsun cnm sen tecrübelisin diğer hamileliklerinde nasıl belirtiler oldu anlatır mısın biraz bize özellikle 2 sindede aynı olan belirtilerini

günaydınn tatlım..canım benim en belirgin özelliğim sağ kasığımın şiddetli batmasıydı iğne gibi yatıodum hemen geçiodu ve adete son 2 gün kala göğüslerim böyle kaşınıodu ama kaşıyamıodum acıodu ..mesela bu ay kasığımda o kadar bi kıpırtı yok hayırlısı olsun..

canım rabbim tekrar yaşatmasın benimde iki kaybım var belki okumuşssundur çok zor şeyler ..

Allah yardımcımız olsun tatlım.. iki kayıp kolay değil. rabbim daha fazla acı yaşatmayıp sağlıkla ve hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım

bu arada liste ile ilgili,
günde sadece bir defa güncelleme yapacağım
çünkü aynı mesajı güncelleme şansı olmayınca 2-3 sayfada bir liste oluyor
listeye eklenmek isteyen arkadaşlar ;
gün içinde eklenmediklerini düşünmesinler
güncellemeleri genelde akşam yapmaya çalışacağım inş.

CosMo ateş ölçmeyi düşünüyorsan elimden geldiğince, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım

en belirgin özellik batma galiba hayırlısı olsun bakalım.okadar çok olmasada gene var bildiğim kadarıyla batma bakalım bendede var neye çıkcak görcez bikaç güne

Günaydın canım arkadaşlarım

sonunda randevumu aldım,yarın gidiyorum jinekoloğa,
kadın doktordan aldım yine randevuyu,napiyim erkek doktordan utanıyorum;P

akşam biraz eşimle dertleştim..
normalde polemiğe girerdik ama çok üzgün oldğumu görünce geri adım attı

gece rahat bi uyku çektim ve şimdi tam formumdayım,sizin desteğinizle tabiki:)

bu ay hamile kalırda kızım olursa adını Eylül koymak geldi içimden:)

en belirgin özellik batma galiba hayırlısı olsun bakalım.okadar çok olmasada gene var bildiğim kadarıyla batma bakalım bendede var neye çıkcak görcez bikaç güne

ya aslında öğrenmek kolay şuan kan testi yaptırsak çıkar veya hassas gebelik testleri var ama o testler biraz pahalı ..yani ben daha önce erken kan testinde öğrenip sonra paranoyak olmuştum ve hamileliklerimi kötü etkilediğimi düşünüorum..acaba değerim yükseldimi düştümü falan die..en güzeli günümüzü beklemek..yoksa yine kan vermekten kollarımız delik deşik olur..

cnm seni böyle umutlu görmek mutlu etti beni eşinin görüşüde değişmiş güzel haberlerini bekliyoruz inş.lah eylül hanım hemen gelir

eskiden hep öyle derdim ama eşim istemedi bende başka isim buldum kızıma SELİN olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…