inşaAllah bakalım ama aslına bakarsan benim pek umudum yok sadece yılmadım... nedeni haziran ayında düşük yaptım o yüzden tutar mı tutmaz mı bilmiyorum hayırlısı :97:
Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu batmaları ağrıları..benimde mide bulantım çok var ama hamile olsam bile bu kadar erken olacağını sanmıyorum ..
safra kesemde taş var benim sanırım ondan başladı yine bu bulantılar..kışın bi ara 10 gün sürdü bulantım her gece lavaboda sabhladım kusmaktan içim dışıma çıkmıştı hamileyim die bi hevesle gitmiştim doktora nur topu gibi safra kesesi taşların var demişti
geçen bi arkadaşım dedi ki düşükten hemen sonraki aylarda hamile kalma şansı daha yüksekmiş..düşüğün bi ayağı içerde kalırmış peşinden gebelik daha kolay olurmuş dedi
geçmiş olsun cnm benim midemdede var rahatsızlık hissi karışıyo sanki öğürme kusma aşırı derecede bulantı gibi değil zaten bebek olsa bile hemen bulantı olmazmış ben midemi üşüttüm galiba ona yoruyorum da şu batmalar neyin nesi hiç bilmiyorum
bu konu hakkında da o kadar kafam karısıkki. bazı doktorlar katiyen hamile kalma en az bir sene ara ver diyorlar. kimsi de dediğiniz gibi hemen hamile kalabilirsin oluyo. anlamadım bakalım dediğim bii ben yılmadım çalışmalara devam. bebiş istiyorum artık :84::84::84:
saol canım..hamile kaliim valla ay şuram ah buram ağrıdı demicem gıkımı çıkarmadan oturcam oturduğum yere:)
bildiğin güvendiğin bi doktora git canım..
aynen bende o kadar çok istiyorum kii
küçükken bana kiminle evlenceksin dediklerinde şimdiki eşimle evlenceğimi söylüyomuşum(ana okulunda aşıktık birbirimize)
ne olcaksın büyüyünce die sorduklarında da ANNE olcam diyomuşum
en güvendiğim dokturum bir akrabamızdı ve onun ihmalinden dolayı düsük yaptım. şmdi de doktorlara nasıl güvenicem bilmiyorum
bu arada aşkınız hiç bitmesin emi.. imrenilecek bir aşk cünkü:97:
üzüldüm canım doktor işine ama iyice bi araştır elbet içine sincek bi doktor bulursun nerdesin gerçi bilmiyorum ama yani var mı doktor olanakları??
teşekkür ederim iyi dileklerin için de.. inşallah hiç birimizin aşkı bitmesin bi bebişle pekişsin Amiinn...
bursadayım ben tatlım. doruk tıptan dr. evrim aydın'a ya da zübeyda hanımda ziya çetin'e düsünüyorum ama emind eğilim. halen araştırmalara devam ediyorum... ilk hamileliğimde idrar yolu enf. geçirdim ama akrabam olacak doktorum !!! bana onu da deneyelim bunu da deneyelim diyerek antibiyotik dayadı. hep dedim ona serum taksanız geçmez mi diye. kaldı ki o tip durumlarda serum en kesin çözümmüş. kaldı ki 8. haftamdaydım sanırım 3 gün gece gündüz serum taktılar... sonuc 12 haftalıkken bebeğimin öldüğünü öğrendim... yazık oldu. ama ffetmiyorum artık onları... bundan dolayı da doktorlara güvenim çok ama çok azaldı
günaydın kızlarrrrrrr sonnn 5 günnnn:) ama bugün hiç belirti yok..
günaydın cnm senin beş benim 6 hakkımızda hayırlısı olsun cnm sen tecrübelisin diğer hamileliklerinde nasıl belirtiler oldu anlatır mısın biraz bize özellikle 2 sindede aynı olan belirtilerini
canım rabbim tekrar yaşatmasın benimde iki kaybım var belki okumuşssundur çok zor şeyler ..
günaydınn tatlım..canım benim en belirgin özelliğim sağ kasığımın şiddetli batmasıydı iğne gibi yatıodum hemen geçiodu ve adete son 2 gün kala göğüslerim böyle kaşınıodu ama kaşıyamıodum acıodu ..mesela bu ay kasığımda o kadar bi kıpırtı yok hayırlısı olsun..
en belirgin özellik batma galiba hayırlısı olsun bakalım.okadar çok olmasada gene var bildiğim kadarıyla batma bakalım bendede var neye çıkcak görcez bikaç güne
Günaydın canım arkadaşlarım
sonunda randevumu aldım,yarın gidiyorum jinekoloğa,
kadın doktordan aldım yine randevuyu,napiyim erkek doktordan utanıyorum;P
akşam biraz eşimle dertleştim..
normalde polemiğe girerdik ama çok üzgün oldğumu görünce geri adım attı
gece rahat bi uyku çektim ve şimdi tam formumdayım,sizin desteğinizle tabiki:)
bu ay hamile kalırda kızım olursa adını Eylül koymak geldi içimden:)
Günaydın canım arkadaşlarım
sonunda randevumu aldım,yarın gidiyorum jinekoloğa,
kadın doktordan aldım yine randevuyu,napiyim erkek doktordan utanıyorum;P
akşam biraz eşimle dertleştim..
normalde polemiğe girerdik ama çok üzgün oldğumu görünce geri adım attı
gece rahat bi uyku çektim ve şimdi tam formumdayım,sizin desteğinizle tabiki:)
bu ay hamile kalırda kızım olursa adını Eylül koymak geldi içimden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?