ya aslında öğrenmek kolay şuan kan testi yaptırsak çıkar veya hassas gebelik testleri var ama o testler biraz pahalı ..yani ben daha önce erken kan testinde öğrenip sonra paranoyak olmuştum ve hamileliklerimi kötü etkilediğimi düşünüorum..acaba değerim yükseldimi düştümü falan die..en güzeli günümüzü beklemek..yoksa yine kan vermekten kollarımız delik deşik olur..
cnm seni böyle umutlu görmek mutlu etti beni eşinin görüşüde değişmiş güzel haberlerini bekliyoruz inş.lah eylül hanım hemen gelir
inşallah canım:)cümlemizin bebişleri hayırlısıyla gelsin inşallah:)
bazen kederleniyoruz ama neyseki sizler varsınız ve her yeni gün inanılmaz derecede umut aşılıyor insana:)
kızlar ya eşimin 22 eylül doğum günüüü acaba ona hediye verirmiyimmm bebiş onun en çok istdediği haber olurrr
bebekten güzel hediye olamaz cnm ya inş.lah hamilesindir eşin hayatının en güzel hediyesini alır
inşallahh canım yaa bide şöyle bi durum var..eğer ilk düşüğüm yaşasaydı tahmini doğum tarihi 26 eylüldü ve ben 22sinde dourcaktım ona hediye ama kısmet olmadı ..belki bu sefer cennetteki meleğim kardeşini bu ay yolllar
nazonaz cnm kızın nasıl oldu iyileşti mi
inşallahh canım yaa bide şöyle bi durum var..eğer ilk düşüğüm yaşasaydı tahmini doğum tarihi 26 eylüldü ve ben 22sinde dourcaktım ona hediye ama kısmet olmadı ..belki bu sefer cennetteki meleğim kardeşini bu ay yolllar
hepinize günaydin kizlar..
iyilesti canim..sagol..hafifden bi nezle kaldi ..atesi fazla uzun sürmedi cok sükür
desene bu eylül ayi senin icin türlü türlü önemi var..insallah bebegin gelirde taclandirir herseyi canim
ben araliksiz calismalara basladim kizlar..sabah aksam ..kizimada öyle kalmistim..her ihtimali degerlendirmistik
hepinize günaydin kizlar..
iyilesti canim..sagol..hafifden bi nezle kaldi ..atesi fazla uzun sürmedi cok sükür
desene bu eylül ayi senin icin türlü türlü önemi var..insallah bebegin gelirde taclandirir herseyi canim
ben araliksiz calismalara basladim kizlar..sabah aksam ..kizimada öyle kalmistim..her ihtimali degerlendirmistik
günaydın kızlar.... enerjisi çok yüksek bir topik burası.... bizde önümüzdeki 3-4 ay içinde planlıyoruz kısmetse tabi ama sizleri okuyorum hergün allah isteyen herkese versin aratmasın....
sabah akşam mı
maşallah enerjinize hayran kalmamak elde değil
:92:
eee nerde hareket orda bereket demişler
günaydın kızlar.... enerjisi çok yüksek bir topik burası.... bizde önümüzdeki 3-4 ay içinde planlıyoruz kısmetse tabi ama sizleri okuyorum hergün allah isteyen herkese versin aratmasın....
kızlar listemize baktımda bugün gossip_coloumnist in günü güzel bi haber vercek mi acaba merakla bekliyoruz...
nazonazcım bize ilk hamilelik belirtilerini yazar mısın tecrübeli arkadaşlarımızdan biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?