artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

cnm oda cesaret ister yaa ben şahsen cesaret edipte gidip kan testi yaptıramam dediğin gibi en iyisi günümüzü beklemek

inşallah canım:)cümlemizin bebişleri hayırlısıyla gelsin inşallah:)

bazen kederleniyoruz ama neyseki sizler varsınız ve her yeni gün inanılmaz derecede umut aşılıyor insana:)

cnm seni böyle umutlu görmek mutlu etti beni eşinin görüşüde değişmiş güzel haberlerini bekliyoruz inş.lah eylül hanım hemen gelir

kızlar ya eşimin 22 eylül doğum günüüü acaba ona hediye verirmiyimmm bebiş onun en çok istdediği haber olurrr

inşallah canım:)cümlemizin bebişleri hayırlısıyla gelsin inşallah:)

bazen kederleniyoruz ama neyseki sizler varsınız ve her yeni gün inanılmaz derecede umut aşılıyor insana:)

amin cnm tüm topik tam kadro bizbirimize destek olacağız ve hepimiz pozitif enerji ve düşünceyle bebeklerimize kavuşacağız inş.lahhh

bebekten güzel hediye olamaz cnm ya inş.lah hamilesindir eşin hayatının en güzel hediyesini alır

inşallahh canım yaa bide şöyle bi durum var..eğer ilk düşüğüm yaşasaydı tahmini doğum tarihi 26 eylüldü ve ben 22sinde dourcaktım ona hediye ama kısmet olmadı ..belki bu sefer cennetteki meleğim kardeşini bu ay yolllar

hadi ya demekki bu eylül ayında senin için bi keramet var inş.lah bu ay güzel bi haber alcaz cnm senden ve tüm arkadaşlardan cennetteki meleğin sana ve bize bir sürü bebek yollar inş.lah

hepinize günaydin kizlar..

nazonaz cnm kızın nasıl oldu iyileşti mi

iyilesti canim..sagol..hafifden bi nezle kaldi ..atesi fazla uzun sürmedi cok sükür

desene bu eylül ayi senin icin türlü türlü önemi var..insallah bebegin gelirde taclandirir herseyi canim

ben araliksiz calismalara basladim kizlar..sabah aksam ..kizimada öyle kalmistim..her ihtimali degerlendirmistik

sabah akşam mı
maşallah enerjinize hayran kalmamak elde değil
:92:

günaydın kızlar.... enerjisi çok yüksek bir topik burası.... bizde önümüzdeki 3-4 ay içinde planlıyoruz kısmetse tabi ama sizleri okuyorum hergün allah isteyen herkese versin aratmasın....

eee nerde hareket orda bereket demişler

günaydın kızlar.... enerjisi çok yüksek bir topik burası.... bizde önümüzdeki 3-4 ay içinde planlıyoruz kısmetse tabi ama sizleri okuyorum hergün allah isteyen herkese versin aratmasın....

günaydın cnm sende katıl bize belki uğurlu geliriz sana

Kızlar günaydın valla enerjimiz ve inancımız hiç bitmesin inanıyorumki hepimiz 2011 yılında bebişlerimize gebe kalıp 2012 yılında kucaklarımıza alacağız:)

sabah akşam mı
maşallah enerjinize hayran kalmamak elde değil
:92:

eee nerde hareket orda bereket demişler

evet evet aynen öyle..ama bundan 3 sene önce..
simdi günüm gündemim degisti..o enerji bende kalmadi..

enerjimiz birbirimizden kaynakli yüksek canim..sevgi yumagi olduk bi kac gün icinde..gel bize katil bize

kızlar listemize baktımda bugün gossip_coloumnist in günü güzel bi haber vercek mi acaba merakla bekliyoruz...
nazonazcım bize ilk hamilelik belirtilerini yazar mısın tecrübeli arkadaşlarımızdan biri olarak

kızlar listemize baktımda bugün gossip_coloumnist in günü güzel bi haber vercek mi acaba merakla bekliyoruz...
nazonazcım bize ilk hamilelik belirtilerini yazar mısın tecrübeli arkadaşlarımızdan biri olarak

benim tek belirtim yogun akintimdi..normalinden kat kat fazlaydi..adetime 1 hafta kala falan baslamisti..
baska ne batma oldu ne gögüslerimde hassasiyet ..

yada..ben vücudumu dinlememisimdir..bi akinti dikkatimi cekmisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…