artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Merhaba kizlar
insallah burdan sonra mayis haziran anneleri diye topic acar orda devam ederiz :)

Ya ama benim hamiellikte bir bulanti oluyor sorma, kendimi sasiriyorum ilk 3 ay birsey yiyememenin yuzunden kilo vermistim. bakalim bu sefer nasil olucak.
Cok guldum verdigin yanita anne oluan demek :) en guzel meslek bencede :)
günaydın kızlarrrrrrr sonnn 5 günnnn:) ama bugün hiç belirti yok..
bendede son 8 gun ama belirtim yok sadece cok az gazim var, ne batma var nede gogus sisligi sizlama

Basin sagolsun canim,Allah gelecek olana uzun omur versin. bebek kaybetmek cok aci, bende yasadim
Allah bu doktorlari bilgdigi gibi yapsin sikayet et canim alsinlar diplomasini elinden bu kadar kolaymi ya hersey cok kiziyorum gercekten.
Hayirli olsun canim, cok guzel bu sekilde umutla bakman. ins kisa surede bebisleri kucaklarimiza aliriz.
kızlar ya eşimin 22 eylül doğum günüüü acaba ona hediye verirmiyimmm bebiş onun en çok istdediği haber olurrr
benim esiminde 21 eylul benim ona soylemem pek hediye olmaz diye dusunyorum :) adami dogum gununde uzmeyeyyim sonra diyeyim bari :))
Canim oyle hesap yapma, bitti artik annem boyle demisti bana. bende bazen geciriyorum burda benimle 10 gun farkla hamile kalan arkadasim var onun karnini gordukce ic geciriyorum ama kendi kendime bitti diyorum pesini birak bu dusuncenin Allah gelecege uzun omur saglik nasip etsin canim

benim tek belirtim yogun akintimdi..normalinden kat kat fazlaydi..adetime 1 hafta kala falan baslamisti..
baska ne batma oldu ne gögüslerimde hassasiyet ..

yada..ben vücudumu dinlememisimdir..bi akinti dikkatimi cekmisti..

anladım cnm zaten herkesin belirtisi farklı oluyo galiba bizede nasip olur inş.lahhh

Ne olacak ya bu bebek işi benim moralim çok bozuldu ağst. bebek yapmaya kararverdik olması gereken herşeyi yaptık adetlerimde hep düzenliydi hiç bir problem yoktu ama adetim bu ay gelmeye başladı adet oldğm için hiç bu kadar üzüldğmü hatırlamıyorm ben bi kerede olur sanıyordum canım çok sıkıldı ya bu ne böyle kaç ay daha geçecek böyle acaba birşeyleri yanlş mı yapıyorum bilmiyorum aslında başkada söylenecek çok şey yok eminim anlıyorsunuzdur.......................

bu arada kizimda cosmus durumda geldi kresten estirdi ruzgarini, ne yiyor nede aglamadan duruyor
su 2 yas sendromu gecsede bizde kurtulsak oda . ustune ana kiz hasta olduk ilac kullaniyoruz
. ilaclari alirken 2 de gebelik testi aldim, stokladim :)
su gunlerde gecmek bilmiyor

bende akinti bekliyorum ama adete kac gun kala basliyor tam bilmiyorum gecen ay baya olmustu
hamile kalamam diye takip etmemistim .

dur bakalım arkadaşım daha ilk aydan böyle moral bozarsan sonu gelmez
hemen olacak diye bişey yok ayrıca
ben 16 aydır uğraş veriyorum
daha uzun zamandır uğraş verenler var
hemen umutsuzluğa kapılmışsın sen

yasadigim tecrubelere ve okuduklarima dayanak diyorum ki stres varsa bebek yok
biz takiyoruz cok kafaya rahat olamiyoruz bence bu geciktiriyor
benim 2 gebeligimdede aklimda fikrimde yoktu adet dongum kac gun onuda bilmiyordum
yeni ogrendim 28 mis, bence dogru olan stres yapmadan yumurtlama takibide yaparak umutla beklemek
Allah kimseyi cok bekletmesin ins

ah cnm seni en iyi ben anlarım bende geçen ay hemen olcak sandım olmadı ama olmıcak anlamınada gelmiyor bu ay gayet rahatım stresim falan yok burda arkadaşlarla konuşuyoruz vakit geçiriyoruz mutlu oluyorum kafam dağalıyor sanada tavsiye ederim

kelebeklerim seninde yarinmis? varmi anormal bir durum, belirti , bisey??
bu aksam idrar yapsan silikte olsa cikmazmi acaba ?
ben cok sabirsizim ya

gecmis olsun canim..yanlis anlamadiysam yurtdisinda yasiyorsun sende dimi? ben almanyadayim..berlinde..
2 yas sendromunu atlatsak diye bekleme..o sendrom bitiyo baska bi sendrom basliyo..kisir döngü anlican

umaygulay..böyle düsünmen üzülmen stres yapman istediginin tam tersini elde etmene sebep olabilir..bu ay olmadiysa bidaki ay insallah.. biz ne kadar stres yaparsak vücudumuz bize o kadar oyun oynuyo..iyi düsünelim güzel düsünelim ki güzel seyler olsun

kelebeklerim seninde yarinmis? varmi anormal bir durum, belirti , bisey??
bu aksam idrar yapsan silikte olsa cikmazmi acaba ?
ben cok sabirsizim ya

ben test isini pazartesi sabahina birakicam canim,evet aslinda farklilik var mesela acayip tatli falan yer oldum,goguslerim sis,kasigimda batmalar oluyo ama bosa umitlenmek istemiyorum kasmayada gerek yok insallah olur,bazi arkadaslar cok stres yapiyolalar,hamile kalmayi zorlastirir bu durum,surekli hamileligi dusunmeyin kafanizi dagitin biraz

Merhaba kizlar
insallah burdan sonra mayis haziran anneleri diye topic acar orda devam ederiz :)

Cok guldum verdigin yanita anne oluan demek :) en guzel meslek bencede :)

inşallahh...Anne olmayı meslek sanıyomuşum demek annem de bu mesleği layıkıyla yerine getirince ona özendim demek..(canım annem benim onu da çok özledim)

Canım ilk seferde hamile kalınması zaten çok düşük bi ihtimal..'bu ne böyle kaç ay geççek'falan gibi cümleler kurarsan ben şahsım adına sana kızarım..ben 8 aydır deniyorum ama hala isyan durumuna gelmedim..doktorluk bi durumun varsa bile doktorlar 1 sene bekleyin ondan sonra tedavilere başlayalım diolar.ki senelerce bekleyen tedavi gören arkadaşlarımız da var .bebek işi sabır işidir sakın diim isyan etme Allah ne zaman nasip ederse o zaman alıcaz hepimiz kucağımıza inşallah bebeklerimizi..pazardan bişi almıosun ki gidip hemen 1 seferde alasın dimi ama
kızma sakın bu sölediklerime de

merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim yumurtlama takibi için gitmiştim , prolaktinin biraz yüksek çıkmış düşmesi için ilaç vericem ayrıca tekrar klomen vericem haftaya cuma gel yumurtlamana bakalım çatlatma iğnesinide yaparız dedi yurtaların çatlamazsa..umarım herşey güzel olucak bizde bebeişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda :))

evet olmayacak anlamına gelmiyor ama ilk hayalkırıklığı çok kötüymüş inş. allah hepimize nasip etsin inş. annelik duygusunu ve hayırlı eewletlarımız olur inş. tatlı tatlı ben çok istiyodum amaaaaaa evet burayı keşvetmem çok iyi oldu bıurda zaman çok iyi geçiyor

Kızlar bu arada sabah uzandım eşim gittikten sonra rüya gördüm size anlatayım dedim

bi tane beşik almışım ama bebeğime küçük gelmiş diyorum ki eşime yenisini almak lazım..bide anakucağı var bi tane salonun ortasında mavi aslında ama üstüne kırmızı örtü sermişim kızmış bebeğim sonra kucağımdaydı kızım bi sol göğsümden bi sağ göğsümden emiyor.ondan sonra bana bakıp güldü ve göğsümü bi ısırdı onun acısıyla uyandım

rüya bile olsa o kadar güzel bi duyguydu ki Allahım inşallah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın..kimseye eksikliğini göstermesin aratmadan versin yarabbim

cnm sabah rüyası tez çıkarmış hayır olsun inş.lah bebek yoldadır

hayırrr kızmadım sadece şuan yeni adet oldum ve üzüntüm çok yeni ondan biraz isyanlrdayım Ama tabikide ALLAH ne zaman ve ne şekilde nasipederse hayırlısını nasip etsin inş. ama şuanki hayalkırıklğm çok taze o sebepten birde bazı arkadaşları duyuyorum karar verriyorlar oluyor kararveriyorlar oluyor millet çatır çatır hamile oluyor kendimi bi anda kötü hissettim işte hepsi birleşti böyle oldu ama kadınlar klübüne çok teşekkürler olmasaydı tek başıma ne yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…