- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Merhaba kizlar
insallah burdan sonra mayis haziran anneleri diye topic acar orda devam ederiz :)
Cok guldum verdigin yanita anne oluan demek :) en guzel meslek bencede :)
Allah bu doktorlari bilgdigi gibi yapsin sikayet et canim alsinlar diplomasini elinden bu kadar kolaymi ya hersey cok kiziyorum gercekten.
insallah burdan sonra mayis haziran anneleri diye topic acar orda devam ederiz :)
Ya ama benim hamiellikte bir bulanti oluyor sorma, kendimi sasiriyorum ilk 3 ay birsey yiyememenin yuzunden kilo vermistim. bakalim bu sefer nasil olucak.saol canım..hamile kaliim valla ay şuram ah buram ağrıdı demicem gıkımı çıkarmadan oturcam oturduğum yere:)
bildiğin güvendiğin bi doktora git canım..
aynen bende o kadar çok istiyorum kii
küçükken bana kiminle evlenceksin dediklerinde şimdiki eşimle evlenceğimi söylüyomuşum(ana okulunda aşıktık birbirimize)
ne olcaksın büyüyünce die sorduklarında da ANNE olcam diyomuşum
Cok guldum verdigin yanita anne oluan demek :)
bendede son 8 gun ama belirtim yok sadece cok az gazim var, ne batma var nede gogus sisligi sizlamagünaydın kızlarrrrrrr sonnn 5 günnnn:) ama bugün hiç belirti yok..
Basin sagolsun canim,Allah gelecek olana uzun omur versin. bebek kaybetmek cok aci, bende yasadimbursadayım ben tatlım. doruk tıptan dr. evrim aydın'a ya da zübeyda hanımda ziya çetin'e düsünüyorum ama emind eğilim. halen araştırmalara devam ediyorum... ilk hamileliğimde idrar yolu enf. geçirdim ama akrabam olacak doktorum !!! bana onu da deneyelim bunu da deneyelim diyerek antibiyotik dayadı. hep dedim ona serum taksanız geçmez mi diye. kaldı ki o tip durumlarda serum en kesin çözümmüş. kaldı ki 8. haftamdaydım sanırım 3 gün gece gündüz serum taktılar... sonuc 12 haftalıkken bebeğimin öldüğünü öğrendim... yazık oldu. ama ffetmiyorum artık onları... bundan dolayı da doktorlara güvenim çok ama çok azaldı
Allah bu doktorlari bilgdigi gibi yapsin sikayet et canim alsinlar diplomasini elinden bu kadar kolaymi ya hersey cok kiziyorum gercekten.
Hayirli olsun canim, cok guzel bu sekilde umutla bakman. ins kisa surede bebisleri kucaklarimiza aliriz.Günaydın canım arkadaşlarım
sonunda randevumu aldım,yarın gidiyorum jinekoloğa,
kadın doktordan aldım yine randevuyu,napiyim erkek doktordan utanıyorum;P
akşam biraz eşimle dertleştim..
normalde polemiğe girerdik ama çok üzgün oldğumu görünce geri adım attı
gece rahat bi uyku çektim ve şimdi tam formumdayım,sizin desteğinizle tabiki:)
bu ay hamile kalırda kızım olursa adını Eylül koymak geldi içimden:)
benim esiminde 21 eylul benim ona soylemem pek hediye olmaz diye dusunyorum :) adami dogum gununde uzmeyeyyim sonra diyeyim bari :))kızlar ya eşimin 22 eylül doğum günüüü acaba ona hediye verirmiyimmm bebiş onun en çok istdediği haber olurrr
Canim oyle hesap yapma, bitti artik annem boyle demisti bana. bende bazen geciriyorum burda benimle 10 gun farkla hamile kalan arkadasim var onun karnini gordukce ic geciriyorum ama kendi kendime bitti diyorum pesini birak bu dusuncenin Allah gelecege uzun omur saglik nasip etsin caniminşallahh canım yaa bide şöyle bi durum var..eğer ilk düşüğüm yaşasaydı tahmini doğum tarihi 26 eylüldü ve ben 22sinde dourcaktım ona hediye ama kısmet olmadı ..belki bu sefer cennetteki meleğim kardeşini bu ay yolllar