artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

allah bana ve isteyen herkese hayırlısıyla bebek sahip olmayı nasip etsin inş. ilk umutsuzluk kötüymş daha yeni hasta oldğmu öğrendim taze acı dielim acaba bebek beni istemedimi

Ne demek biz her zaman burdayız..KK olmasa bende çok bocalardım tek başıma ama burda sorup bişiler öğrendikçe insanın içi rahatlıyo

cnm sabah rüyası tez çıkarmış hayır olsun inş.lah bebek yoldadır
amin canım inşallah

bilmezmiyim geçen ay beni görsen kesin hamileyim diye estim gürledim sonra adet olunca oturdum bi güzel ağladımsanki senelerdir arıyomuş gibi eşim sarstı birazda ilk aydan akıllandım artık stres yok aklımda fikrimde yok çok istiyorum ama takıntılı bi şekilde değil burda okuyorum aylarca senelerce arayan arkadaşlar benim ne haddime ilk aydan olmuyo diye stres yapmak dimi ama

ben artık umudumu yıtırdım dun komsuya gıttım bebegını dusurmus falan onu gormem bıle yettı bazen cok umutlanıyorum bazend4e boyle oluo ıste eylul ayı ınsallah bereketlı olurda butun anne olmak ısteyenler anne olur

evet bende çok ağladım ama yapacak birşey yok tabi şartlanmayacağım artık en azından onu öğrendim bu ay olursa olur olmassan diğer ay bizimdir napalım ama bunları içten söylemeye çalışmak önemli tabi

kızlar yarın yıllar sonra jinekoloğa gidicem de

hani bebek niye olmuyo bi sorayım doktora..

smear testi varmış hiç yaptırmadım onuda yaptırıyım

bide merak ediyorum kan tahlili isteyeceklermi randevum öğleden sonra da açmı gitmem lazım acaba?

hem dıyorum cocuk olursa daha besıgını koyacak yerım bıle yok dun cok agladım kayınvalıdeme dedım ben gelmeyeyım komksuya kotu oluyorum cocuklarını kaybeden ınsanalrı gorunce ama gıttım mecbur

kızlar belki enteresan gelicek ama acaba gebe miyim die düsünmeyi bıraktıktan sonra benim regl dönemlerim bile normale geldi düzensizdi.. bu bile bitti. nasibi ne zamansa zaten gelip bulacak o bizi... artık acabaları düsünmeyi bıraksak iyi olur diye düsünüyorum...

ayrıca icequen senin yaşadığını geçen ay ben de yaşadım :)) kesin hamileyim dedim. ilk hamileliğimden biliyorum ( düsükle sonuçlanmıştı ) uyku halidir hafif miğde bulantıları falan. eşim de baya bi ümitlenmişti :) elinden geldiğnce yardım etti bana herseyde. test bile yaptırdık o derece düsün. ama sonuc negatif ve regl oldum :)) şimdi o günlerin acısını çıkartıyor benden :)

kızlarrr benimde regli günüm 28 günde bir olduğunda 6 eylüldü ama halen olmadı ayın 5 inde kahverengi akıntı geldi dğn baya yoğun akıntı yaşadım bugün halen bişe yok 30. gün yarın onuda beklicem inşallah gelmez.gelmez ise pazar sabahı test yapcamm dua edin kızlar banada..

smear testi su rahim kanseri testimi oluyo acaba??

hadi bakalim canim, insallah anlayisli yumusak bi doktordur..icini rahatlatir biraz

hem dıyorum cocuk olursa daha besıgını koyacak yerım bıle yok dun cok agladım kayınvalıdeme dedım ben gelmeyeyım komksuya kotu oluyorum cocuklarını kaybeden ınsanalrı gorunce ama gıttım mecbur

cocuk kendi bereketiyle geliyo canim..ne ac kaliyo ne yatacak yeri eksik oluyo..rabbim en kisa zamanda yasatisn insallah bu duyguyu sana bana topigimize ve tüm bebek bekleyenlere

evet sanırım onun için bu test:)

yaptırmak lazım ama çok aksattım sırf doktorlarla muhattap olmamak için..
yarınki doktorum kadın seçtim yine..kadın dr.anlaşamıyorum ama napiyim
erkek doktordan acayip utanıyorum

smear testi su rahim kanseri testimi oluyo acaba??

hadi bakalim canim, insallah anlayisli yumusak bi doktordur..icini rahatlatir biraz

CoSMo, yok öyle düsünme bence.. hepsi bir degil ya bu doktor hanimlarin.. benimki bayan..psikolog gibi de kadin.. rahatlatmak icin önce sohbet ediyo..konusurken isini hallediyo zaten..umarim yarinkide öyle biridir..rahat bi sekilde döner bizimle paylasirsin

Son düzenleme:
Valla durumlar aynı akıntı devam göğüslerimde sızı azaldı biraz ama var hala..sen nasılsın ne var ne yok?

bende tık yok:) biraz akıntı ve sağ kasık batması arada sıradA...aranızda ovulasyon testi kullanan var mı kızlar ben bu ay ilk kez kullandım ..tavsiye ederim

gunaydin kizlar biraz gec bi gunaydin oldu ama napim uyanamiyorum :) kahvaltiyi ben kacirdim ama siz bana 2 ci kahvaltiya gelin hazirliyorum hemde neler neler. :) ya gunu gecen arkadaslarim inanin sanki benim gecmis gibi heycanla test sonuclarinizi bekliyorum :) pozitiftir insallah.ben buara sag kasigmda bi batma var bide dun aksam akintm bikac gundur varda dunku kirmizi renkliydi oldu gitti.sanirim yine hamile oldugumu dusunup her dogal olayi ona yoruyorum sonrada oturup agliyorum bende bi garibim ya :) neyse kizlar hadi bekliyorum kahvaltiya kosun kral sofrasi hazirladm benden soylemesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…