heyecan basti bak simdi beni canim yaa,yarin ola hayrola ..
dur bakalım arkadaşım daha ilk aydan böyle moral bozarsan sonu gelmez
hemen olacak diye bişey yok ayrıca
ben 16 aydır uğraş veriyorum
daha uzun zamandır uğraş verenler var
hemen umutsuzluğa kapılmışsın sen
hayırrr kızmadım sadece şuan yeni adet oldum ve üzüntüm çok yeni ondan biraz isyanlrdayım Ama tabikide ALLAH ne zaman ve ne şekilde nasipederse hayırlısını nasip etsin inş. ama şuanki hayalkırıklğm çok taze o sebeptenbirde bazı arkadaşları duyuyorum karar verriyorlar oluyor kararveriyorlar oluyor millet çatır çatır hamile oluyor kendimi bi anda kötü hissettim işte hepsi birleşti böyle oldu ama kadınlar klübüne çok teşekkürler olmasaydı tek başıma ne yapardım
amin canım inşallahcnm sabah rüyası tez çıkarmış hayır olsun inş.lah bebek yoldadır
evet olmayacak anlamına gelmiyor ama ilk hayalkırıklığı çok kötüymüş inş. allah hepimize nasip etsin inş. annelik duygusunu ve hayırlı eewletlarımız olur inş. tatlı tatlıben çok istiyodum amaaaaaa evet burayı keşvetmem çok iyi oldu bıurda zaman çok iyi geçiyor
bilmezmiyim geçen ay beni görsen kesin hamileyim diye estim gürledim sonra adet olunca oturdum bi güzel ağladımsanki senelerdir arıyomuş gibi eşim sarstı birazda ilk aydan akıllandım artık stres yok aklımda fikrimde yok çok istiyorum ama takıntılı bi şekilde değil burda okuyorum aylarca senelerce arayan arkadaşlar benim ne haddime ilk aydan olmuyo diye stres yapmak dimi ama
kızlarrr benimde regli günüm 28 günde bir olduğunda 6 eylüldü ama halen olmadı ayın 5 inde kahverengi akıntı geldi dğn baya yoğun akıntı yaşadım bugün halen bişe yok 30. gün yarın onuda beklicem inşallah gelmez.gelmez ise pazar sabahı test yapcamm dua edin kızlar banada..[/QUOTE
dualarımız seninle bende aynı senin gibiyim şu an lekelenmem geldi hamilelikte olabiliyormuş böyle ama idrar testim negatif çikti benim umudum birdahaki sefere kaldı ama inş. senin testin pozitif çıkar ve tatlı bi hamiş olursun
kızlar yarın yıllar sonra jinekoloğa gidicem de
hani bebek niye olmuyo bi sorayım doktora..
smear testi varmış hiç yaptırmadım onuda yaptırıyım
bide merak ediyorum kan tahlili isteyeceklermi randevum öğleden sonra da açmı gitmem lazım acaba?
hem dıyorum cocuk olursa daha besıgını koyacak yerım bıle yok dun cok agladım kayınvalıdeme dedım ben gelmeyeyım komksuya kotu oluyorum cocuklarını kaybeden ınsanalrı gorunce ama gıttım mecbur
smear testi su rahim kanseri testimi oluyo acaba??
hadi bakalim canim, insallah anlayisli yumusak bi doktordur..icini rahatlatir biraz
marypoker
durumlar nasıllll canımmm ar mı hareket:)
Valla durumlar aynı akıntı devam göğüslerimde sızı azaldı biraz ama var hala..sen nasılsın ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?