artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlarrr 2 kişi oldu beni rüyasında görüormuş hamileymişim..ayyy ben ne kadar düşünmek istemesemde telefon açıp böyle söyleyince bende doğal olarak kendimi dinlemeye başlıorummmmm

bende tık yok:) biraz akıntı ve sağ kasık batması arada sıradA...aranızda ovulasyon testi kullanan var mı kızlar ben bu ay ilk kez kullandım ..tavsiye ederim

Nerden edincez canım onları eczanede var mı bide fiyatları nasıl??bu ay olmazsa bende denemek istiyorum ondan

bende gözüm seğirse hamileliğe yoruyorum=)))kahvaltıya geç kalmışsın canım benim...eşim öğlen yemeğine bile geldi gitti..

ben iki hamileliğimdede yaşadım biliomusun bazıları inanmıo ama göz seğirio işte...bu sefer öle bişey yok..

inşallah tatlım:)şimdiye kadar bir kez gittim kadın doğuma ondada çok kızdırdılar beni..
başhekime çıkmak zorunda kaldım..
üstelik doktorda benden çok gençti,yani ne ara hastalar bunalttı anlamadım

umarım yarın da başhekime çıkmak zorunda kalmam...kendimi biliyorum en ufak tersliklerinde

hiç gocunmadan çıkarım valla..benim maaşımdan her ay haşırt diye kesilip onların maaşına gidiyor..

bizde biliyoruz özelde prensesler gibi bakılmayı ama devletin sigortası altındayız madem devlete para ödüyorum ozaman devletin imkanlarını kullanmak durumundayım..yalnışmıyım?

baya bi geç oldu cnm ya nese bu arada kızlar ya bişey dikkatinizi çektimi batması olanların hep sağ tarafında neye işaret acaba bu

Yaw arkadaşlar bendede bir iki gündür çok garip birkoku hassasiyeti var. Garip garip şeylerin kokusunu alıyorum. Dün bide ayıptır söylemesi arkadaşımla döner yedik bir midem bulandı anlatamam. Ay psikolojikmidir nedir yada hamilemiyim. çok erkendir dimi belliolması için. Daha geçen ayın 25 ınde hastalanmıştım :44::44::44:

cnm bendede bi rahatsızlık hissi var bulantı desem değil çok hafif ama hamile olsak bile henüz çok erken bulantı için sendede batma akıntı var mı şuan hepimizde bi batma bi akıntıdır gidiyo hayırlısı bakalım

kizlar bu arada bende beyaz aknti basladi bununla birlikte idrara sik cikmaya basladim belki usuttum ondan ama bilmiyorum. akinti yogunlasacak gibi duruyor . goguslerde tik yok, batmada yok.
birde cok afedersiniz ama sanki alt tarafim yumusamis gibi geldi.
bugunude bitirdi sayilir kaldi 7 gun

adetin düzenli ise şu an en az 15 gün var adetine
yani daha henüz döllenme haftasında
yani hamilelik belirtisi olması zor hatta imkansız
seni üzmek istemem ama inan bana psikolojik

ya kizlar internetten baktim
beyaz akinti ve vajina yumusamasi ilk donemde ortaya cikan en onemli belirtiymis kalbim kut kut atti ya :)
dur gidip wc ye bir daha bakayim cok heyecen yaptim :) sakin olmam lazim

hayrlı haberlerini bekliyoruz canım:)

bide göğüslerde hassasiyet ve göbek kısmında dikine çizgi olur diye okumuştum gitmişken onlarada bak:)

işyerindeysen wc nin kapısını iyice kilitle hee sakata gelmeyelim

beyaz akinti ve vajina yumusamasi ilk donemde ortaya cikan en onemli belirtiymis kalbim kut kut atti ya :)

Son düzenleme:

yok canim evdeyim calismiyorum :)ya sanki o dikine cizgi de var gibi onceden de bu sekildemiydi yada ben gormek istedigimimi goruyorum anlamadim. goguslerde tik yok o akintiyida goremedim ay bilemiyorum daha 7 gun var yani o cizgi bu kadar erken cikarmi acaba??
keske hemen ogrenebilecegimiz bir yol olsa ya
neyse ben kafayi siyirmadan bir film ayarliyimda izliyeyim :)

hımm adetine daha 1 hafta varmış...

biraz daha sabır et tatlım...
bebeği çok istediğimiz için bazen psikolojik olarak beynimiz oyunlar oynuyo bize

biara bende belimi tutarak yürüyodum adetim 1gün gecikmişti
sonradan üzülmemek adına az daha sabır...
inşallah hayırlı haberlerini alırız

umudunu eylül ayına taşıyanlar arasında bende varım.....Rabbim inşallah isteyen herkese eylül ayında bebiş nasip eder....inşallah eylülde hamiş oluruz......artık gidip bebek kıyafetleri almak istiyorum....bebek için hazırlık yapmak istiyorum.....rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı bir bebek nasip et....
benimde adetim 10 gün geçikti...beta hcg negatif çıktı...dünden itibaren adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım...adet olduğum gün bazı karışımların işe yaradığın öğrendim yumurta olgunşaltırıcı, çoğaltıcı ve çatlatıcı onları deneyeceğim....artık bebiş istiyorum......

ya o cizgide biraz kurt dusurdu icime aynadan bakinca bile var yani belli dikine kahverengi bakalim 1 hafta var. hayirlisi artik. bende yakinda tutup gezerim :) bu gidisle jinekolog olucaz vesselam kimde var cizgi hadi herkes gobis kontrolune :))

Kelebek sende varmi cizgi bir bakarmisin ?? en yakin sensin bata.
nekadardir istiyorsun canim? adetin gecikmesine doktor ne dedi? bu adet duzensizligi tedavide en basarili rahatsizliklardan biriymis canim. ins iyi bir tedaviyle kisa surede bebeigni alirsin eline. Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:

yesimm benim adet 6 sıydı halen olmadım akıntım var benimde yoğun çekilde kasıklarda ağrı var batma şeklinde regli sancısı değil ama her ihtimale karşı bekliyorum halen bende eve gidince göbek çizgisine bakayım onu ilk defa duydum:)))

Bak bakalim mutlaka yaz ama, bekliyorum.
bence test yapsan cikar 2 gun gecmis ben mi cok sabirsizim ya :26: nasil dayaniyorsun :)
yapta bize guzel haberleri ver ins.

amin arkadaşım inşallah hepimizn kucağı bebişle dolar.o mis gibi cennet kokan yavrular bızımde evlerimizi doldursun artık.bebeği olan kadınları görunce
kendimi meyvesiz ağaç gibi eksik hissediyorum yüreğim yanıyor sol yanım acıyor(((

Bak bakalim mutlaka yaz ama, bekliyorum.
bence test yapsan cikar 2 gun gecmis ben mi cok sabirsizim ya :26: nasil dayaniyorsun :)
yapta bize guzel haberleri ver ins.

dün eczanelerin önünden geçerken eşimin gözüne bakıyorum hadi alalım hadi alalım yokk sabredcen oluruna bırak biraz daha bekle.pazar sabahına karar kıldık o zaman testi yapcam canım.inş.çift kırmızıları görürüz.heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi yine her an gelebilir kırmızlar gözüyle bakıyorum.sonrası yoksa çok kötü hayal kırıklığı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…