bende tık yok:) biraz akıntı ve sağ kasık batması arada sıradA...aranızda ovulasyon testi kullanan var mı kızlar ben bu ay ilk kez kullandım ..tavsiye ederim
gunaydin kizlar biraz gec bi gunaydin oldu ama napim uyanamiyorum :) kahvaltiyi ben kacirdim ama siz bana 2 ci kahvaltiya gelin hazirliyorum hemde neler neler. :) ya gunu gecen arkadaslarim inanin sanki benim gecmis gibi heycanla test sonuclarinizi bekliyorum :) pozitiftir insallah.ben buara sag kasigmda bi batma var bide dun aksam akintm bikac gundur varda dunku kirmizi renkliydi oldu gitti.sanirim yine hamile oldugumu dusunup her dogal olayi ona yoruyorum sonrada oturup agliyorum bende bi garibim ya :) neyse kizlar hadi bekliyorum kahvaltiya kosun kral sofrasi hazirladm benden soylemesi :)
Nerden edincez canım onları eczanede var mı bide fiyatları nasıl??bu ay olmazsa bende denemek istiyorum ondan
canım bazı eczanelerde satılıor ben internetten aldım daha ekonomik..inşallah gerek kalmaz ama benimde olmazsa yine devam edicem..
bende gözüm seğirse hamileliğe yoruyorum=)))kahvaltıya geç kalmışsın canım benim...eşim öğlen yemeğine bile geldi gitti..
CoSMo, yok öyle düsünme bence.. hepsi bir degil ya bu doktor hanimlarin.. benimki bayan..psikolog gibi de kadin.. rahatlatmak icin önce sohbet ediyo..konusurken isini hallediyo zaten..umarim yarinkide öyle biridir..rahat bi sekilde döner bizimle paylasirsin
gunaydin kizlar biraz gec bi gunaydin oldu ama napim uyanamiyorum :) kahvaltiyi ben kacirdim ama siz bana 2 ci kahvaltiya gelin hazirliyorum hemde neler neler. :) ya gunu gecen arkadaslarim inanin sanki benim gecmis gibi heycanla test sonuclarinizi bekliyorum :) pozitiftir insallah.ben buara sag kasigmda bi batma var bide dun aksam akintm bikac gundur varda dunku kirmizi renkliydi oldu gitti.sanirim yine hamile oldugumu dusunup her dogal olayi ona yoruyorum sonrada oturup agliyorum bende bi garibim ya :) neyse kizlar hadi bekliyorum kahvaltiya kosun kral sofrasi hazirladm benden soylemesi :)
Yaw arkadaşlar bendede bir iki gündür çok garip birkoku hassasiyeti var. Garip garip şeylerin kokusunu alıyorum. Dün bide ayıptır söylemesi arkadaşımla döner yedik bir midem bulandı anlatamam. Ay psikolojikmidir nedir yada hamilemiyim. çok erkendir dimi belliolması için. Daha geçen ayın 25 ınde hastalanmıştım :44::44::44:
gecmis olsun canim..yanlis anlamadiysam yurtdisinda yasiyorsun sende dimi? ben almanyadayim..berlinde..
2 yas sendromunu atlatsak diye bekleme..o sendrom bitiyo baska bi sendrom basliyo..kisir döngü anlican
Evet canim ve biz cok uzktayiz Guney Kore. Adapte olmam uzun zamanimi aldi ama Allahtan suan memnunum
kizima gelince normla olarak birseyi istemeyi ogretemedik ciglikta bagrisla istiyor su yu bile. Bende buna cok kiziyorum yani bizim evde yuksek sesle hic konusulmaz niye bu kiz bu kadar hircin surekli alttan almaya calisiyorum
ben agrasif olursam o daha da olur cunku bilmiyorum canim cok zor bu cocuk olayinin herevresi.
su yemek olayi bizde sikinti cok uzuluyorum yemek yapiyorum yemiyor ya.
sevdigi birkac birsey var onlari pisiriyorum surekli ayni seyler. ah cok yaraliyim bu konuda
su hircinligi gecse ihtasi acilsa hayat daha guzel olucak
Aslinda en guzeli zaten suan varsa var yoksa yok. Insallah gonlune gore verir Allah, melegin gobisindedir ins. canimben test isini pazartesi sabahina birakicam canim,evet aslinda farklilik var mesela acayip tatli falan yer oldum,goguslerim sis,kasigimda batmalar oluyo ama bosa umitlenmek istemiyorum kasmayada gerek yok insallah olur,bazi arkadaslar cok stres yapiyolalar,hamile kalmayi zorlastirir bu durum,surekli hamileligi dusunmeyin kafanizi dagitin biraz
Anneme ben cok naz yapardim oda cekermis simdi bakiyorumda cok sabirliymis bende onun yarisi kadar olsa sukredicem ama yok olamam herhalde. bende ozledim 6 aydir gormuyoruminşallahh...Anne olmayı meslek sanıyomuşum demek annem de bu mesleği layıkıyla yerine getirince ona özendim demek..(canım annem benim onu da çok özledim)
insaaalllah (amin)merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim yumurtlama takibi için gitmiştim , prolaktinin biraz yüksek çıkmış düşmesi için ilaç vericem ayrıca tekrar klomen vericem haftaya cuma gel yumurtlamana bakalım çatlatma iğnesinide yaparız dedi yurtaların çatlamazsa..umarım herşey güzel olucak bizde bebeişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda :))
Hayir olsun insallah canim, bebek emzirmek cok guzelmis ruyada oyle duymustum.Kızlar bu arada sabah uzandım eşim gittikten sonra rüya gördüm size anlatayım dedim
bi tane beşik almışım ama bebeğime küçük gelmiş diyorum ki eşime yenisini almak lazım..bide anakucağı var bi tane salonun ortasında mavi aslında ama üstüne kırmızı örtü sermişim kızmış bebeğim sonra kucağımdaydı kızım bi sol göğsümden bi sağ göğsümden emiyor.ondan sonra bana bakıp güldü ve göğsümü bi ısırdı onun acısıyla uyandım
rüya bile olsa o kadar güzel bi duyguydu ki Allahım inşallah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın..kimseye eksikliğini göstermesin aratmadan versin yarabbim
olur Allah ol derse olur canim ben kaybettigim bebegime hamile kaldigimda spiralim vardi ve 3 ay once kontrole gitmistim yerindemi diye evet demisti doktor ama kaymis iste agirda kaldirmadim. Allahin gucu neye yetmez.dıyorum kendı kendıme ev yok cocuk yok nesım varıkosel amelıyatı oldu ben desen vajınusmus nasıl olacakkı cocuk
Zamanini bekliyordur bebesin canim. Dogumda olumde kader cunku.
yerlesme kanamasi olabilir o. hadi bakalim ins guzel haberler aliriz.kızlarrr benimde regli günüm 28 günde bir olduğunda 6 eylüldü ama halen olmadı ayın 5 inde kahverengi akıntı geldi dğn baya yoğun akıntı yaşadım bugün halen bişe yok 30. gün yarın onuda beklicem inşallah gelmez.gelmez ise pazar sabahı test yapcamm dua edin kızlar banada..
olabilir canim gecen gebeligimde de benim dilim kucuk yara olmustu, bu ayda oldu bende umut ediyorum iste baglantisi vardir diye. bu arada benim ayagim acayip seyirdi kac gundur.ben iki hamileliğimdede yaşadım biliomusun bazıları inanmıo ama göz seğirio işte...bu sefer öle bişey yok..
cok haklisin ama artik saglik sistemi biraz daha duzelmis gibi geliyor banainşallah tatlım:)şimdiye kadar bir kez gittim kadın doğuma ondada çok kızdırdılar beni..
başhekime çıkmak zorunda kaldım..
üstelik doktorda benden çok gençti,yani ne ara hastalar bunalttı anlamadım
umarım yarın da başhekime çıkmak zorunda kalmam...kendimi biliyorum en ufak tersliklerinde
hiç gocunmadan çıkarım valla..benim maaşımdan her ay haşırt diye kesilip onların maaşına gidiyor..
bizde biliyoruz özelde prensesler gibi bakılmayı ama devletin sigortası altındayız madem devlete para ödüyorum ozaman devletin imkanlarını kullanmak durumundayım..yalnışmıyım?
yani eskiden hastalara cok kotu davraniyorlardi simdi biraz daha saygi var sanki ins bu sekilde devam eder
dedgim gibi maaslarini bizim vergilerimizle aliyorlar.
Yaw arkadaşlar bendede bir iki gündür çok garip birkoku hassasiyeti var. Garip garip şeylerin kokusunu alıyorum. Dün bide ayıptır söylemesi arkadaşımla döner yedik bir midem bulandı anlatamam. Ay psikolojikmidir nedir yada hamilemiyim. çok erkendir dimi belliolması için. Daha geçen ayın 25 ınde hastalanmıştım :44::44::44:
ya kizlar internetten baktim
beyaz akinti ve vajina yumusamasi ilk donemde ortaya cikan en onemli belirtiymis kalbim kut kut atti ya :)
dur gidip wc ye bir daha bakayim cok heyecen yaptim :) sakin olmam lazim
hayrlı haberlerini bekliyoruz canım:)
bide göğüslerde hassasiyet ve göbek kısmında dikine çizgi olur diye okumuştum gitmişken onlarada bak:)
işyerindeysen wc nin kapısını iyice kilitle hee sakata gelmeyelim
yok canim evdeyim calismiyorum :)ya sanki o dikine cizgi de var gibi onceden de bu sekildemiydi yada ben gormek istedigimimi goruyorum anlamadim. goguslerde tik yok o akintiyida goremedim ay bilemiyorum daha 7 gun var yani o cizgi bu kadar erken cikarmi acaba??
keske hemen ogrenebilecegimiz bir yol olsa ya
neyse ben kafayi siyirmadan bir film ayarliyimda izliyeyim :)
ya o cizgide biraz kurt dusurdu icime aynadan bakinca bile var yani belli dikine kahverengi bakalim 1 hafta var. hayirlisi artik. bende yakinda tutup gezerim :) bu gidisle jinekolog olucaz vesselamhımm adetine daha 1 hafta varmış...
biraz daha sabır et tatlım...
bebeği çok istediğimiz için bazen psikolojik olarak beynimiz oyunlar oynuyo bize
biara bende belimi tutarak yürüyodum adetim 1gün gecikmişti
sonradan üzülmemek adına az daha sabır...
inşallah hayırlı haberlerini alırız
nekadardir istiyorsun canim? adetin gecikmesine doktor ne dedi? bu adet duzensizligi tedavide en basarili rahatsizliklardan biriymis canim. ins iyi bir tedaviyle kisa surede bebeigni alirsin eline. Allah herkese nasip etsin.umudunu eylül ayına taşıyanlar arasında bende varım.....Rabbim inşallah isteyen herkese eylül ayında bebiş nasip eder....inşallah eylülde hamiş oluruz......artık gidip bebek kıyafetleri almak istiyorum....bebek için hazırlık yapmak istiyorum.....rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı bir bebek nasip et....
benimde adetim 10 gün geçikti...beta hcg negatif çıktı...dünden itibaren adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım...adet olduğum gün bazı karışımların işe yaradığın öğrendim yumurta olgunşaltırıcı, çoğaltıcı ve çatlatıcı onları deneyeceğim....artık bebiş istiyorum......
ya kizlar internetten baktim
beyaz akinti ve vajina yumusamasi ilk donemde ortaya cikan en onemli belirtiymis kalbim kut kut atti ya :)
dur gidip wc ye bir daha bakayim cok heyecen yaptim :) sakin olmam lazim
yesimm benim adet 6 sıydı halen olmadım akıntım var benimde yoğun çekilde kasıklarda ağrı var batma şeklinde regli sancısı değil ama her ihtimale karşı bekliyorum halen bende eve gidince göbek çizgisine bakayım onu ilk defa duydum:)))
umudunu eylül ayına taşıyanlar arasında bende varım.....Rabbim inşallah isteyen herkese eylül ayında bebiş nasip eder....inşallah eylülde hamiş oluruz......artık gidip bebek kıyafetleri almak istiyorum....bebek için hazırlık yapmak istiyorum.....rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı bir bebek nasip et....
benimde adetim 10 gün geçikti...beta hcg negatif çıktı...dünden itibaren adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım...adet olduğum gün bazı karışımların işe yaradığın öğrendim yumurta olgunşaltırıcı, çoğaltıcı ve çatlatıcı onları deneyeceğim....artık bebiş istiyorum......
Bak bakalim mutlaka yaz ama, bekliyorum.
bence test yapsan cikar 2 gun gecmis ben mi cok sabirsizim ya :26: nasil dayaniyorsun :)
yapta bize guzel haberleri ver ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?