Merhaba bende aranızda yeniyim aslında uzun süredir sizi uzaktan takip ediyorum. hastalanmama 7 gün var inş hepimiz anne oluruz
inşallah tatlım senden de güzel haberleri alırız.var mı herhangi belirtilerin?
dün eczanelerin önünden geçerken eşimin gözüne bakıyorum hadi alalım hadi alalım yokk sabredcen oluruna bırak biraz daha bekle.pazar sabahına karar kıldık o zaman testi yapcam canım.inş.çift kırmızıları görürüz.heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi yine her an gelebilir kırmızlar gözüyle bakıyorum.sonrası yoksa çok kötü hayal kırıklığı oluyor.
Anliyorum canim haklisin insallah 9 ay sonra gelir kirmizilar. ama 2 gun gecmis normlade duzenlimiydi ?
benimki cok duzenli yani 1 gun bile gecmez tabi bu ay stres yaptim biraz bilemiyorum :26:
ya o cizgide biraz kurt dusurdu icime aynadan bakinca bile var yani belli dikine kahverengi bakalim 1 hafta var. hayirlisi artik. bende yakinda tutup gezerim :) bu gidisle jinekolog olucaz vesselamkimde var cizgi hadi herkes gobis kontrolune :))
canım bende duymuştum göbekte çizgi oluştuğunu..daha önceden varmıydı o çizgi sende yoksa şu hafta içinde mi oluştu ..eğer yeni ise hamile olabilirsinhadi bende heyecanlandım şimdi inşallah hamilesindirrr
napalim ya olmazsa gelecek ay denicez ama beklemek insani bitiriyor
hani bilsem adet olucami kafam rahat olucak bari. daha 7 gun var nasil gececek
Saat gec oldu ben kactim.
kızlarrrrrr ovulasyon testi yaptım bakalım ne olcak diee adetime 5 gün var çift çizgi çıktı bu ne demek yaaa
döl olunca ovulasyon testi sürekli pozitif çıkar diye biliyorum. inş iyi haberlerini alırız canım.
amin arkadaşım inşallah hepimizn kucağı bebişle dolar.o mis gibi cennet kokan yavrular bızımde evlerimizi doldursun artık.bebeği olan kadınları görunce
kendimi meyvesiz ağaç gibi eksik hissediyorum yüreğim yanıyor sol yanım acıyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?