artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Merhaba bende aranızda yeniyim aslında uzun süredir sizi uzaktan takip ediyorum. hastalanmama 7 gün var inş hepimiz anne oluruz

inşallah tatlım senden de güzel haberleri alırız.var mı herhangi belirtilerin?

inşallah canım.
sol kasığımda ağrı var ara ara oluyor ve beyaz akıntım var. Dün yerimden kalkarken faks makinasının kablosuna takıldık reflex yaptım sanki bişeyler hareketlendi sürekli gece yarısına kadar iğne batmaları oldu.

Anliyorum canim haklisin insallah 9 ay sonra gelir kirmizilar. ama 2 gun gecmis normlade duzenlimiydi ?
benimki cok duzenli yani 1 gun bile gecmez tabi bu ay stres yaptim biraz bilemiyorum :26:

Anliyorum canim haklisin insallah 9 ay sonra gelir kirmizilar. ama 2 gun gecmis normlade duzenlimiydi ?
benimki cok duzenli yani 1 gun bile gecmez tabi bu ay stres yaptim biraz bilemiyorum :26:

düzenlidir tatlım ama yine de gecikme olabilir ihtimalini göz önüne alıyorum hayırlısı artık bakalım.inş.bebiş karnımdadır şu an miniğim benim:)

kızlar merhaba ben geldim aslında işten gelince okudum sayfaları ama yemek vs derken yazamadım.. kaynatmışsınız gene

Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama göbeğimde kahverengi dikine bir çizgi hep vardı bence alakası yok.

napalim ya olmazsa gelecek ay denicez ama beklemek insani bitiriyor
hani bilsem adet olucami kafam rahat olucak bari. daha 7 gun var nasil gececek
Saat gec oldu ben kactim.

kızlarrrrrr ovulasyon testi yaptım bakalım ne olcak diee adetime 5 gün var çift çizgi çıktı bu ne demek yaaa

napalim ya olmazsa gelecek ay denicez ama beklemek insani bitiriyor
hani bilsem adet olucami kafam rahat olucak bari. daha 7 gun var nasil gececek
Saat gec oldu ben kactim.

sizinle galiba regl günümüz aynı. bende 7 günümün dolmasını bekliyorum.

kızlarrrrrr ovulasyon testi yaptım bakalım ne olcak diee adetime 5 gün var çift çizgi çıktı bu ne demek yaaa

döl olunca ovulasyon testi sürekli pozitif çıkar diye biliyorum. inş iyi haberlerini alırız canım.

nekadardir istiyorsun canim? adetin gecikmesine doktor ne dedi? bu adet duzensizligi tedavide en basarili rahatsizliklardan biriymis canim. ins iyi bir tedaviyle kisa surede bebeigni alirsin eline. Allah herkese nasip etsin.[/QUOTE]

canım 2 yıllık evliyim..1 yıldır çocuk istiyorum.....yılbaşında 2.5 aylık bir düşüğüm oldu...kalp atışları yoktu...
adetim hep düzenliydi...ilk defa bu ay böyle geçikti...2 kez test yaptırdım negatif çıktı...ultrasonlada bakıldı....ama olmadı...
şimdi de adet olmak için ilaç kullanyorum...bugün 10 gündür adetim geçikti.....

canım benimde sol yanım açıyor....kendimi çok yanlız hissediyorum insanların içinde.....inş. Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür...

nekadardir istiyorsun canim? adetin gecikmesine doktor ne dedi? bu adet duzensizligi tedavide en basarili rahatsizliklardan biriymis canim. ins iyi bir tedaviyle kisa surede bebeigni alirsin eline. Allah herkese nasip etsin.[/QUOTE]

canım 2 yıllık evliyim..1 yıldır çocuk istiyorum.....yılbaşında 2.5 aylık bir düşüğüm oldu...kalp atışları yoktu...
adetim hep düzenliydi...ilk defa bu ay böyle geçikti...2 kez test yaptırdım negatif çıktı...ultrasonlada bakıldı....ama olmadı...
şimdi de adet olmak için ilaç kullanyorum...bugün 10 gündür adetim geçikti.....

İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
BALIMSIN 6 Ekim ? :92:
oznur_u 6 Ekim :92:

Son düzenleme:
evet batı 6 eylül ve 8 eylül olan arkadaşlar nasıl haber varmı..bu arada batı ay sonu olan arkadaşlar için çalışma zamanıdır artık 10 gün içinde ovulasyon :):):) hadi inşallah eylül şans getirsin hepimize..

neyse bugün şanssız günümdeyim kimseyle konuşamadım kaçırdım sizi..önce ben yoktum sonrada siz..neyse yarın görüşmek üzere sizi seviyoru kızlar yarın akşam üzeri görüşürüz şekerler öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…