artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

cizgi olayi yalan oldu arkadaslar kizimdada var aynisi hehe :) demekki oncedende vardi bende,
dun o kadar gaza geldim azkalsin test yapacaktim ama sonra silkindim ve dedim zengin ettin eczacilari bekle biraz daha. haftaya cumayi bekliyorum
kızlarrrrrr ovulasyon testi yaptım bakalım ne olcak diee adetime 5 gün var çift çizgi çıktı bu ne demek yaaa
Belki gec yumurtladin canim bazen oyle oluyormus bence kacirma degerlendir bu gunleri
sizinle galiba regl günümüz aynı. bende 7 günümün dolmasını bekliyorum.
evte canim cok zor beklemek. tam 1 haftamiz kaldi haftaya bugun ogrenicez nasipse. Dizi bekler gibi bekliyorum bu arada dizimde baslamis cok sevndim :)
Allah Allah hani duzensiz desem tamamda bu kadr duzenliyken niye gecikiyor muayende olmussun, kist olsa gorunur dicem ama cok mu stres yaptin canim. rahatlamaya calis biraz. bugun olmazsa yarin mutlaka olur. cunku adetlerin duzenliymis yumurtlama takibi yaparsin gelecek ay. bende bu ay bebe olmazsa ates olcme yontemi kullanmaya calisicam. ya belkide tutmucak cunku ben bu ay adetimin hemen bitisinde ve 13. 15. gunler iliskide bulundum. yani cok calismadim, zaten yumurtlama akintisinida gormedim oyle rastgele yaptim. ama gelecek ay biraz daha yogun calisayim diyorum birde gunlerimi takip edeyim.
canım benimde sol yanım açıyor....kendimi çok yanlız hissediyorum insanların içinde.....inş. Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür...
benimde sol yanim kaybettigim bebegim icin aciyor. cok zormus. ben 12 yildir sigara icmiyordum hicmi kotu birsey yasamadim yasadim cok yasadim ama baslamadim evlat acisi baslatti yeniden ama bebegim olursa birakicam insallah
ben bebegimi baharda kaybettim Agac dallari yeni yeni tomurcuklanmisken , cicekler aciyorken ben icimde kara kislari yasadim. o ara dilokuluna gidip geliyordum yururken, ototbusle gelirken hep ayni soruyu sordum kendime
nasil yaptim bunu ben ??? niye rskleri almadim ?? boylesi cok cok daha zor, korkakligim icin sanirim kendimi hic affetmicem. Allah kahretsin bu doktorlari alttan niye adam gibi muayene etmiyorsun be adam spiral yerindemi degilmi diye? kac kere acillik oldum anlamadilar kaydigini bende anlamadim nerden bileyim duzenli kontrollere gidiyordum. Annemdeyken cok fenalasmistim olucem sandim kendimi tarif edemiyordum uzerimde filler oturmus nefes aldirmiyor gibi hissediyordum. simdi anliyorumki spiral kaydigi icin o sekilde hissetmisim. sanirim enfeksiyonda kapmistim. iyiki soka girmedim. ama bu bana bir evlat acisina maloldu. kalp atislari bile vardi. off nefes alamiyorum hatirladikca.

merhaba arkadaşım yesim83 ben de haziran ayında düşük yaptım ve gerçekten seni anlayabiliyorum. Allah sabır versin ve dilerim Allah'tan en yakın zamanda atlatabilirsin. Hayat devam ediyor bunu sakın unutma. Eğer şimdi kendini bu kadar çok yıpratırsan ileride olabilecek doğabilecek cocuklarını da engellemiş olursun... salma kendini hemen... her güne yeni bir umutla başlamanı dilerim... kendini yalnız hissettiğinde ben buradayım. cünkü seni inan çok iyi anlıyorum arkadaşım Allah sabır versin...

benimde sol yanim kaybettigim bebegim icin aciyor. cok zormus. ben 12 yildir sigara icmiyordum hicmi kotu birsey yasamadim yasadim cok yasadim ama baslamadim evlat acisi baslatti yeniden ama bebegim olursa birakicam insallah
ben bebegimi baharda kaybettim Agac dallari yeni yeni tomurcuklanmisken , cicekler aciyorken ben icimde kara kislari yasadim. o ara dilokuluna gidip geliyordum yururken, ototbusle gelirken hep ayni soruyu sordum kendime
nasil yaptim bunu ben ??? niye rskleri almadim ?? boylesi cok cok daha zor, korkakligim icin sanirim kendimi hic affetmicem. Allah kahretsin bu doktorlari alttan niye adam gibi muayene etmiyorsun be adam spiral yerindemi degilmi diye? kac kere acillik oldum anlamadilar kaydigini bende anlamadim nerden bileyim duzenli kontrollere gidiyordum. Annemdeyken cok fenalasmistim olucem sandim kendimi tarif edemiyordum uzerimde filler oturmus nefes aldirmiyor gibi hissediyordum. simdi anliyorumki spiral kaydigi icin o sekilde hissetmisim. sanirim enfeksiyonda kapmistim. iyiki soka girmedim. ama bu bana bir evlat acisina maloldu. kalp atislari bile vardi. off nefes alamiyorum hatirladikca. [/QUOTE]

canım herşey Allah tan .....kısmet değilmiş demek ki....en azından infertil değiliz...daha kucağımıza almadan evlat acısı yaşadık kolay değil....Rabbim hayırlısını nasip etsin....üzülmekle elimize bişey geçmiyor..üzülmek bundan sonra ki sürecimizi olumsuz etkiliyor....canını sıkmamaya calış...biliyorum kolay değil...bende aynı şeyleri yaşadım....

çok zor şeyler..ilk düşük yaptığımda hem ağrıdan hem içimin acısından bayılmışım en sonunda..allah kimseye düşmanıma dahi yaşatmasın..hayallerini kimsenın bitirmesin..sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin..bende bu durumu 2 kez yaşamış biri olara bi tarafım hep acılıdır..ama allah daha beterinden saklasın..yüzünü gördükten sonra kaybedende çok o yüzden allahım bidaha kimseye yaşatmasın..

o yüzden belki ters gelicek ama inan şükrettim rabbime kendime geldikten sonra. ya sakat doğsaydı ya da ne bileyim hastalıklı olarak doğsaydı ömür boyu acı çekecektim. sonuçta Yüca rabbim en iyisini bilendir. herşey de var bir hayır ne diyelim. az önce de belirttiğim gibi her yeni gelen gün yeni bir umut olsun bizler için...

size de büyük geçmiş olsun. düşük sebepleriniz nelerdi acaba ?

Merhaba herkese günaydın..
Regl günüme daha 13 gün var. Göğüslerim baya hassaslaştı. Ara ara kasık ağrım da var.
Umutlanmak istemiyorum ama çokda heyecanlanıyorummm...İnş. bu ay hayırlı haberler veririz hep birlikte.

inşaAllah hayırlı haberler verirsin tatlım ama kendine de bunu takıntı halne getirme oldu mu. gecen ay ben farkıda olmadan kesin hamileyim aynı belirtileri yaşıyorum dedim ama olmadı :) olsun ama inşaAllah bu ay tutar bakalım

günaydın kızlarr nasılız bugün??bugün benim kritik günüm regli oldum oldum olmaz isem gelsin testler dua edin kızlar ne olurr hiç olcak gibide durmuyorum ama yinede korkuyorum....

günaydın kızlarr nasılız bugün??bugün benim kritik günüm regli oldum oldum olmaz isem gelsin testler dua edin kızlar ne olurr hiç olcak gibide durmuyorum ama yinede korkuyorum....

günaydın tatlım. iyilik sen nasılsın ? inşaAllah hayırlı haberler gelir senden. bişi dicem. eğer bu kritik günlerde regl ağrısı gibi bir ağrı çekersen nolur ağrı kesici falan alma cünkü bu bile gebelik belirtisi olabiliyor. benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu. 5 gün gecikti ve inanır mısın 7 8 gün çektim o adet ağrısını dilerim güzel haberler alırız senden

benimki reglim aslında 28 günde yani 6 eylül ama 30 günde bir olabilir diye bugünü bekledim.diğer reglimden sonra hiçbir ilaç içmedim dikkat ediyorum canım.içtiğim tek ilaç folik asit.inş.Allah benimde yüzümü güldürür mutlu haberi pazartesi size veririm.

ilkini kimyasal gebelik geçirdim kendiliğinden düştü bu her 2 kadından birinde oluormuş..2.cisinde kan değerim 17 bin i geçti fakat kesem vardı bebek yoktu ve kürtaj oldum
allahım bidaha yaşatmasın amin..şu mubarek cuma saati yüzü suyu hürmetine sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin aminn

inşallah hayırlısı olur ve adet olmazsın bebeğin senınledir..

ben geçtiğimiz haziran ayında bebeğimin karnımda öldüğünü öğrndim ve şok oldum. bebeğin gelişimi 8. haftada durmuş sonra da kalbi durmuş ama ne bir sancı ne bir kanama hiçbirşey yoktu biliyor musun... 12. haftada gittim kontrole ve dediler ki kalp atısı yok eyv dedim ne oluyor. o gece fitillerle kanama başlatıldı ve ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım. yalnız şu dikkatimi çekmişti benim. kürtajdan önce ultrasonda bebek nerde diye bakmıştı doktorum ve orada gördüğüm bebekte parçalanma bile yoktu o benim için yıkım olmuştu. bilmiyorum ama hala o hamileliğim için aklımda soru işaretleri mevcut. sonrasındaki pataloji sonuçlarını da doktoruma götürüp göstermedim bile... bakalım bundan sonra ne olacak bilmiyorum...hayırlısı olsun.

cnm önemli olan dopplerde kese içindeki bebeğin kan dolaşımı ..eğer varsa problem yok eğer kan akışımı yoksa sorun vardır demekki..doktorum bana öyle dedi..

kızlar bişey sorcam benim ateşim ara ara yükseliyor ilaçta kullanmıyorum şayet
gebelik durumu varsa zarar vermemek için. sizce ne yapmalıyım? bi doktoramı gitsem?

gebelik durumu varsa zarar vermemek için. sizce ne yapmalıyım? bi doktoramı gitsem?

akıldan ya da kulaktan dolma bilgilerle ilaç kullanmak ya da hareket etmek yerine bence vakit kaybetmeden doktora gitmelisin...

cnm ateşini ölç bakalım ne kaçmış ona göre doktora git..eğer biraz ateşin varsa ılık duş ateşi düşürüor..

cnm önemli olan dopplerde kese içindeki bebeğin kan dolaşımı ..eğer varsa problem yok eğer kan akışımı yoksa sorun vardır demekki..doktorum bana öyle dedi..

şimdi sonuçları elimde işte doktor arayışlarındayım bu ayki reglim bittikten sonra doktora gidicem başka bir doktora bakalım ne dicek ama hayırlısı...

cnm ateşini ölç bakalım ne kaçmış ona göre doktora git..eğer biraz ateşin varsa ılık duş ateşi düşürüor..

sabah evden çıkmadan ölçtüm 38 olmuştu gece 39,5 taydı. derece şimdi yanımda değil çalışıyorum. galiba ben üşüttüm ve ateş yaptı.

şimdi sonuçları elimde işte doktor arayışlarındayım bu ayki reglim bittikten sonra doktora gidicem başka bir doktora bakalım ne dicek ama hayırlısı...

ewet tatlım inşallah bidaha yaşamazsın doktorunu ii seç çok önemli ..senı çok ii anlıorum böyle kayıplar yaşamış insanların içinde 2 kat korku oluor ya yine aynı şeyleri yaşarsam die ama inatlada anne olmak istiyoruz o zaman biraz oluruna bırakmak lazım tabiki doktor kontrolunde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…