- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
cizgi olayi yalan oldu arkadaslar kizimdada var aynisi hehe :) demekki oncedende vardi bende,[FONT=Comic Sans MS .!.:canım bende duymuştum göbekte çizgi oluştuğunu..daha önceden varmıydı o çizgi sende yoksa şu hafta içinde mi oluştu ..eğer yeni ise hamile olabilirsinhadi bende heyecanlandım şimdi inşallah hamilesindirrr
[/FONT]
dun o kadar gaza geldim azkalsin test yapacaktim ama sonra silkindim ve dedim zengin ettin eczacilari bekle biraz daha. haftaya cumayi bekliyorum
Belki gec yumurtladin canim bazen oyle oluyormus bence kacirma degerlendir bu gunlerikızlarrrrrr ovulasyon testi yaptım bakalım ne olcak diee adetime 5 gün var çift çizgi çıktı bu ne demek yaaa
evte canim cok zor beklemek. tam 1 haftamiz kaldi haftaya bugun ogrenicez nasipse. Dizi bekler gibi bekliyorum bu arada dizimde baslamis cok sevndim :)sizinle galiba regl günümüz aynı. bende 7 günümün dolmasını bekliyorum.
Allah Allah hani duzensiz desem tamamda bu kadr duzenliyken niye gecikiyor muayende olmussun, kist olsa gorunur dicem ama cok mu stres yaptin canim. rahatlamaya calis biraz. bugun olmazsa yarin mutlaka olur. cunku adetlerin duzenliymis yumurtlama takibi yaparsin gelecek ay. bende bu ay bebe olmazsa ates olcme yontemi kullanmaya calisicam. ya belkide tutmucak cunku ben bu ay adetimin hemen bitisinde ve 13. 15. gunler iliskide bulundum. yani cok calismadim, zaten yumurtlama akintisinida gormedim oyle rastgele yaptim. ama gelecek ay biraz daha yogun calisayim diyorum birde gunlerimi takip edeyim.[/QUOTE .!.:canım 2 yıllık evliyim..1 yıldır çocuk istiyorum.....yılbaşında 2.5 aylık bir düşüğüm oldu...kalp atışları yoktu...
adetim hep düzenliydi...ilk defa bu ay böyle geçikti...2 kez test yaptırdım negatif çıktı...ultrasonlada bakıldı....ama olmadı...
şimdi de adet olmak için ilaç kullanyorum...bugün 10 gündür adetim geçikti.....
benimde sol yanim kaybettigim bebegim icin aciyor. cok zormus. ben 12 yildir sigara icmiyordum hicmi kotu birsey yasamadim yasadim cok yasadim ama baslamadim evlat acisi baslatti yeniden ama bebegim olursa birakicam insallahcanım benimde sol yanım açıyor....kendimi çok yanlız hissediyorum insanların içinde.....inş. Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür...
ben bebegimi baharda kaybettim Agac dallari yeni yeni tomurcuklanmisken , cicekler aciyorken ben icimde kara kislari yasadim. o ara dilokuluna gidip geliyordum yururken, ototbusle gelirken hep ayni soruyu sordum kendime
nasil yaptim bunu ben ??? niye rskleri almadim ?? boylesi cok cok daha zor, korkakligim icin sanirim kendimi hic affetmicem. Allah kahretsin bu doktorlari alttan niye adam gibi muayene etmiyorsun be adam spiral yerindemi degilmi diye? kac kere acillik oldum anlamadilar kaydigini bende anlamadim nerden bileyim duzenli kontrollere gidiyordum. Annemdeyken cok fenalasmistim olucem sandim kendimi tarif edemiyordum uzerimde filler oturmus nefes aldirmiyor gibi hissediyordum. simdi anliyorumki spiral kaydigi icin o sekilde hissetmisim. sanirim enfeksiyonda kapmistim. iyiki soka girmedim. ama bu bana bir evlat acisina maloldu. kalp atislari bile vardi. off nefes alamiyorum hatirladikca.