sabah evden çıkmadan ölçtüm 38 olmuştu gece 39,5 taydı. derece şimdi yanımda değil çalışıyorum. galiba ben üşüttüm ve ateş yaptı.
ewet tatlım inşallah bidaha yaşamazsın doktorunu ii seç çok önemli ..senı çok ii anlıorum böyle kayıplar yaşamış insanların içinde 2 kat korku oluor ya yine aynı şeyleri yaşarsam die ama inatlada anne olmak istiyoruz o zaman biraz oluruna bırakmak lazım tabiki doktor kontrolunde..
günaydın arkadaşlar
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inş
şunu eklemeyi unutmuşum. benim ilk hamişliğimde idrar yolu enfk. vardı ve doktorum çok sevgili yengeme !! ben hep dedim ki yenge ben bekarlığımda da idrar yolu enf. geçirdiğimde serum takıldığında hemen geçti şimdi durum ciddi bebek var nolur hastaneye mi yatırıcan evde mi takılsın nolur serum takalım bir an önce geçsin çocuğum etkilenmesin desem de yok serum son çareymiş te yok şu antibiotiği deneyelim yok o olmadı şu antibiotiği deneyelim. düsünebiliyor musun hamişliğimin 5. haftası itibariyle hep antibiotik kullandım. normal şartlarda bile antibiotik kişiye nasıl etki bırakırken hamileliği düşün bir desanırım ben biraz da akraba kurbanı oldum
hadi yaa antibiotik hiç önermiolar ama ne biliyim nasıl verdiler sana ya...inşallah ii bi doktor çıkar karşına şekerlik..
günaydın arkadaşlar
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inş
hani akrabadır dedim iyidir dedim ama işte akrabayla iş olunmuyormuş. yanlış hatırlamıyorsam 2 3 tane ayrı antibiotik kullandım. hep kültür yapıldı hep ona göre yüklemeler feciydi ya. şimdi bu durumda hangi doktora nasıl güvenenilir ?
günaydin arkadaşlar hayırlı cumalar
ben sizlere bişey sorucam sağ tarafımda batma oluyor zaman zamn olurdu ama dün akşam hissettiğim biraz daha fazlaydı.ramazan ayı içinde de adet düzenim bi şaştı.sık sık oldum arada kanamam falan oldu sizce hamiş olabilirmıyım kı
günaydın cnm hayırlı cumalar hoşgeldin..yaa senın resmin aynı benim küçüklüğüm nerden buldun bu resmi :) hemen görmem lazımm
ben sizlere bişey sorucam sağ tarafımda batma oluyor zaman zamn olurdu ama dün akşam hissettiğim biraz daha fazlaydı.ramazan ayı içinde de adet düzenim bi şaştı.sık sık oldum arada kanamam falan oldu sizce hamiş olabilirmıyım kı
Yahu şu psikolojik bulgulara sinir oluyorum. Durup durum midem bulanıyor ay sonu geldiği zaman gene kırmızılar geliyor. Ne zor kadın olmak yaaaaa
kızlarrrr günaydın hayırlı cumalar, nasılsınız,güzel haberleri olan var mı???
günaydın tatlım sana da hayırlı cumalar... iyiyim sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?