artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

şunu eklemeyi unutmuşum. benim ilk hamişliğimde idrar yolu enfk. vardı ve doktorum çok sevgili yengeme !! ben hep dedim ki yenge ben bekarlığımda da idrar yolu enf. geçirdiğimde serum takıldığında hemen geçti şimdi durum ciddi bebek var nolur hastaneye mi yatırıcan evde mi takılsın nolur serum takalım bir an önce geçsin çocuğum etkilenmesin desem de yok serum son çareymiş te yok şu antibiotiği deneyelim yok o olmadı şu antibiotiği deneyelim. düsünebiliyor musun hamişliğimin 5. haftası itibariyle hep antibiotik kullandım. normal şartlarda bile antibiotik kişiye nasıl etki bırakırken hamileliği düşün bir de sanırım ben biraz da akraba kurbanı oldum

Günaydın kızlar

Ya bi şey sorcam şu iğneden sonraki 36 saat 36 buçuk saat olursa zararı varmı bide yarım saat popo altına yastık koymak işe yararmı? Bu arada ayın 6 sı 8 i ve 9 u Bat günü olan arkadaşlar hadi en gzel haberler sizde:) umudumuz dahada artsın sizlerle...

hadi yaa antibiotik hiç önermiolar ama ne biliyim nasıl verdiler sana ya...inşallah ii bi doktor çıkar karşına şekerlik..

hadi yaa antibiotik hiç önermiolar ama ne biliyim nasıl verdiler sana ya...inşallah ii bi doktor çıkar karşına şekerlik..

hani akrabadır dedim iyidir dedim ama işte akrabayla iş olunmuyormuş. yanlış hatırlamıyorsam 2 3 tane ayrı antibiotik kullandım. hep kültür yapıldı hep ona göre yüklemeler feciydi ya. şimdi bu durumda hangi doktora nasıl güvenenilir ?

anım bende doktor kurbanı oluodum ikinci gebeliğimde var olan kesemi görmedi doktorum dış gebelik var dedi..beta hcg 17.332 ve bunu söyledi..salak kadın..sonra başka doktora gittik biraz ünlü bi doktor burda..daha ultrasona bi soktu hemen keseyi ben bile gördüm ama ne yazıkki bebek yoktu bir hafta bekleyelim belki geç dölenmedir yavaş gelişiodur dedi bekledik ama gelmedi bebeğim..şimdi dua ediorum bu doktoa ..onun sayesinde kurtuldum bide ameliyat yapcaktılar beni tüplerime zarar gelicekti allah korudu..

ben sizlere bişey sorucam sağ tarafımda batma oluyor zaman zamn olurdu ama dün akşam hissettiğim biraz daha fazlaydı.ramazan ayı içinde de adet düzenim bi şaştı.sık sık oldum arada kanamam falan oldu sizce hamiş olabilirmıyım kı

en son ne zaman kanaman oldu cnm..senınki biraz deişik bi durummuş

günaydın cnm hayırlı cumalar hoşgeldin..yaa senın resmin aynı benim küçüklüğüm nerden buldun bu resmi :) hemen görmem lazımm

hb canım demek sende o kadar datluydun küçükken işallah sana benziyen bir bebişim olur (yani mevlam hepimşize nasip eder)

üstüne görme dedikleri şey olabilir inşallah hamilesindir
test felan merak etmiyomusun hiç

Yahu şu psikolojik bulgulara sinir oluyorum. Durup durum midem bulanıyor ay sonu geldiği zaman gene kırmızılar geliyor. Ne zor kadın olmak yaaaaa

Yahu şu psikolojik bulgulara sinir oluyorum. Durup durum midem bulanıyor ay sonu geldiği zaman gene kırmızılar geliyor. Ne zor kadın olmak yaaaaa

ben artık belirttileri takmıyorum kafama yahu. bebişin geleceği varsa glir gelmezse de önümüzdeki aylarda çalışmalara devam :)))

ama dediğin doğru kadın olmak ne zor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…