ben sizlere bişey sorucam sağ tarafımda batma oluyor zaman zamn olurdu ama dün akşam hissettiğim biraz daha fazlaydı.ramazan ayı içinde de adet düzenim bi şaştı.sık sık oldum arada kanamam falan oldu sizce hamiş olabilirmıyım kı
günaydın canlar, hayırlı cumalar, Allah hayırlı bebişler versın bıze inş. ben 4 ay yazz kullandım daha sonra 2 ay mesigna kullandım en son 28 haziranda vurdurmuştum. temmuz 18 de adet oldum daha sonrakı 4 eylulde..aradan gecen zamanda baya umutlandık tabi. hamilelik şansım ne zaman yukselır.
bende korunmayı bıraktığımda ilk 2 ay adet kanamasından farklı bir kanama oldu ilk ayımda 7 gün gecikmişti test yaptım negatif çıktı kan testimdede çıkmadı , 2. ay aynı kanama regl günümde geldi kahverengiydi bana sürekli üstüne görüyosundur test yap dediler , test yaptım çiftçizgi çıktı 2. çizgi silikti ama daha sonra kan testi yaptırdım beta hcg 85 çıktı hamileyim die sevindim tabi ama kahverengi leke devam etti akşamda hafif kırmızı oldu ama çok az sabah tekrar kan testi yaptırdım bu sefer beta hcg 35 'e düşmüştü doktor büyük ihtimalle düşük yapıyosun dedi muayne etti ve kese yoktu tutunamamış dedi , eğerki hamilelik düşünmeseydin bunu fark etmezdin dedi , umarım sizinkide benimki gibi bi durum değildir herkese sağlıklı bir gebelik dilerim en yakın zamandaa inş...
gunaydin kizlar,nasilsiniz,hayirli cumalar benim bugun adet gunum ama henuz olmadim bakalim olacakmiyim hafif karin agrilarim var ama:18:
cnm daha önce doğum yaptın mı? eğer yapmadıysan iğneyle korunman iyi olmamış vücuttan etkisini en uzun zamanda atan korunma iğne doktorlar çocuk doğurmayanlara önermiyor ben evlenmeden önce danıştığımda öle demişti doktor nette falanda hep böle yazıyor gerçi bunlar hep bahane zamanı geldiyse eğer allah hemen verir cnm ya sonuçta korunurken bile hamile kalanlar var hakkımızda hayırlısı olsun
amin hepimize inş.ben 4 yıllık evliyım hiç korunmadım bu batma şikayetim bazen oluyordu fıtıktan bile şüphelendiler renkli ultrason falan çekildi fıtık değildi.bazı aylar yumurta çatlamayıp aşırı buyuyor o batma yapıyor demışti en son gıttıgım dr.bu seferkını fazla hıssettim o yuzden biraz umutlandım acaba bebiş olabilir mı insan bekleyınce herşeye umut bağlıyor işte ...
sizede hayırlı cumalar...kadın olmak aynen çok zor bide jinekolağa gidince insan kadınlığından bi kere daha nefret ediyor..ah o çatal yokmu o çatalherkese hayırlı Cumalar...İnşallah bu mübarek günün hayrına güzel haberler alırız....
kadın olmak zor çok zor zanaat.....
hayır canm dogum yapmadım..doktorum spiral demişti ama benm atama durumum fılan var dıe 2 sene kadr dusunmuoruz dıe dusunerek hap iğne karısımı oldu..tabi evlendıkten 6 ay sonra eşimin istegıyle cocuk dusunmeye basladık.hayatta hıcbırsey planlandıgı gıbı olmuo. ne zaman hamile kalırsam artık iş önemli deil izin, rapor fılan halledılır..
bence umudunu kaybetme her yeni gün yeni umuttur o geliceği zamanı biliyordur kötü düşünmeyin iyi şeyler düşününki güzel şeyler olsun..ah şu kafamızdan beklemede umudunu silsek bak o zaman nasıl hemen hamile kalıyoruz insan bişeyi isteyince hep onu düşünüyor.
kızlar bu arada bilmeyen varsa folic asid muhakkak kullanın ...benim çıkmam lazım hepinizi öptüm inşallahh kelebeklerimden güzel haber alırız bide behiyeden..sonrada sıra sıra hepimiziden...
evet insan isteyınce çok isteyınce silemıyor kafasından. bırde cevremde tum arkadaslarımın bebişi var benden sonra evlenenlerın bıle oldu ben kendımı artık meyvesız agac gıbı hıssedıyorum nasıl yuregım acıyor anlatamam.bırde sacma sapan ınsanların yolda bıle çekınmeden senın hala yok mu ??? gıbı sorular sorması.ınsan ne dıyeceğini sasırıyor.
folic asid gerçekten anne adayı için de bebiş için de çok önemli ben yaklasık 1 aydır kullanmaya başladım kızlar gerçekten tavsiye ederim. biraz iştah açıyo ama olsun. sağlıklı bebişler için çok önemli...
tatlım kendine iyi bak görüşürüz sonra...
kızlar bu arada bilmeyen varsa folic asid muhakkak kullanın ...benim çıkmam lazım hepinizi öptüm inşallahh kelebeklerimden güzel haber alırız bide behiyeden..sonrada sıra sıra hepimiziden...
evet insan isteyınce çok isteyınce silemıyor kafasından. bırde cevremde tum arkadaslarımın bebişi var benden sonra evlenenlerın bıle oldu ben kendımı artık meyvesız agac gıbı hıssedıyorum nasıl yuregım acıyor anlatamam.bırde sacma sapan ınsanların yolda bıle çekınmeden senın hala yok mu ??? gıbı sorular sorması.ınsan ne dıyeceğini sasırıyor.
cnm kendi kendimize mi kullanıcaz anlamadım ben hiç duyamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?