o sorular yüzünden insan kafasından atamıyoki insanın istemese bile aklına sokuyolar insanlar çok garip oldu ama çok kötü bişey bana daha 1 ayım dolmadan yolcu var mı diye sormaya başladılar töbe töbe hazırda tutuyodum sanki şaka gibi uzun zamandır olmayan arkadaşların vay haline
canm bende bu sabah okudum netten fındık badem baklagıller yesıllıklerı bol tuketmek gerekıomuş. ayrıca tup seklınde olan varmı bılmıorum ama yapay gelıo bana onlar. en guzelı dogalından edınmek
Ben bilmiyorum mesela:44: Herkes kullanmalı mıdır? Zararı felan yok mu? Ayrıca doktor mu yazar bu ilacı..
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
bende seninle aynı durumdayım hatta bizim gibi çok kadın var ben başlarda düşünmüyorum diodum ama artık evet çocuk istiyoruz diyorum şimdide her görülen yerde yokmu bebek , soranlara beklemedeyiz diorum , sonuçta verilcek başka cevap yok eğer bunu ard arda her ay tekrarlayan pişkin pişkin soranda oluyorsa yüzsüz insanlar işte soranlar sonuçta senin istediğini biliyor olsa söyleriz zaten...bu çevre çok etkiliyor insanı napsak 1 ay evemi kapatsak acaba kendimizi :))
herhangi bir rahatsızlığınız varmı evlendikten sonra hiç korunmadım dediniz..
evet zorla insanın psikolojısını bozuyorlar.bırde emri vaki yapanlar bıle var bır daha senı boş görmeyeceğim falan diye okadar kolaysa gel de doldur dıyesım geliyr.ey allahım duy su sesımızıde gonder şu bebışlerımı artık ne olur yarabbım.
cnm kendi kendimize mi kullanıcaz anlamadım ben hiç duyamadımda
evet zorla insanın psikolojısını bozuyorlar.bırde emri vaki yapanlar bıle var bır daha senı boş görmeyeceğim falan diye okadar kolaysa gel de doldur dıyesım geliyr.ey allahım duy su sesımızıde gonder şu bebışlerımı artık ne olur yarabbım.
günaydın kızlarr nasılız bugün??bugün benim kritik günüm regli oldum oldum olmaz isem gelsin testler dua edin kızlar ne olurr hiç olcak gibide durmuyorum ama yinede korkuyorum....
gunaydin kizlar,nasilsiniz,hayirli cumalar benim bugun adet gunum ama henuz olmadim bakalim olacakmiyim hafif karin agrilarim var ama:18:
o sorular yüzünden insan kafasından atamıyoki insanın istemese bile aklına sokuyolar insanlar çok garip oldu ama çok kötü bişey bana daha 1 ayım dolmadan yolcu var mı diye sormaya başladılar töbe töbe hazırda tutuyodum sanki şaka gibi uzun zamandır olmayan arkadaşların vay haline
Ben bilmiyorum mesela:44: Herkes kullanmalı mıdır? Zararı felan yok mu? Ayrıca doktor mu yazar bu ilacı..
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
benım yumurtlama sorunum var adet duzensizlği.eşimdede ileri hareket yok spermlerinde.2 aşılama denedık tutmadı malesef.şimdi tüp düşünüyoruz işte.
inş.bu kez olur
kendi isteğinle kullanablirsin tatlım. eczanelerde recetesiz satılan bişi. yanılmıosam 8.65 tl falan yani komik bir rakam. hamilelik öncesi kullanmaya başladım ben yani 1 aydır kullanıyorum ki vücudun direnci artsın diye. hamile olduğumu öğrendiğim anda elevit alıcam multivitamin. bu da recetesiz satılıyor ki doktora ilk gittiğin anda sana yazdığı ilk ilaç :) ilk hamileliğimden biliyorum
o zaman bizde alıp kullanalım cnm ya madem zararı yok faydası var
kullan tabi canım faydası var dediğim gibbi hem anneye hem bebeğe ve hamilelik öncesi kullanmakta fayda olduğu zaten yazıyor her yerde. ama dikkat et çok iştah açıyor :)
amin cnm amin valla ben eşim istemiyor bikaç sene borcumuz çok dedim çıktım işin içinden ağızdan ağıza yayılıyo zaten geçen aydan beri soran falan yok bende işe yaradı sizde bir deneyin
ben de bir kaçkez daha düşünmüyoruz falan dedım yok yok yapın kayınvalıden bakar sonra olmz falan diyen bıle var.sankı ben doğurduğum cocuğa bakamam ole tuhaf ınsanlar varkı.bende suan çalışıyorum bırazdaha çalışayım sonra falan diyorum napıyım.
tövbe ya rabbim..ne cok bılıo bu mıllet! gecen ay bızde esımın memleketındeydık bana bakan önce yuzume sonra bır adım gerı atıp karnıma baktı.tanımadıgım bırı de sokakta koştu yanıma..-hoşgeldın -hoşbulduk -bebek var mı? -yok -üzülme üzülme olur -arsız olup sanane be kadın demek vardı ya ooff of!
aysunaycım erkencisin bugündün kahvaltı hazırlıcaktın ektin tüm topiği şaka bi yana evet haklısın bu insanların soruları hiç bitmiyor daha evlenmeden koruncanız mı sakın korunmayın diyenler bile oldu bana elalemin derdi bitmez biz önümüze bakalım kızlar ya kimseyi takmayalım kim ne derse desin bizeneee
eyvah eyvak o zaman zaten bu ara iştahım bi açıldı kocişle dünyaları yiyoruz bide o açarsa ne olur halimiz bilmem valla
aysunaycım erkencisin bugündün kahvaltı hazırlıcaktın ektin tüm topiği şaka bi yana evet haklısın bu insanların soruları hiç bitmiyor daha evlenmeden koruncanız mı sakın korunmayın diyenler bile oldu bana elalemin derdi bitmez biz önümüze bakalım kızlar ya kimseyi takmayalım kim ne derse desin bizeneee
valla cnm ben direk kocam istemiyor korunuyo dedim iş onda bitiyo dedim bi daha kimseden ses çıkmadı çok şükür bide ters bi yapım var valla bi zamndan sonra kimseden esirgemem lafımı
oyle yolda pazarda gunlerde falan soranı boğasım geliyr.ya bı kere bu çok özel bışey bı bebek eşlerın cınsel munasebetınden olur bunu 5 yaşında çocuk bıle bılıyr artık cocugun yok mu demk sen kocanla .....yapmıyon mu demk gıbı bışey...
valla cnm ben direk kocam istemiyor korunuyo dedim iş onda bitiyo dedim bi daha kimseden ses çıkmadı çok şükür bide ters bi yapım var valla bi zamndan sonra kimseden esirgemem lafımı[/QUOTE
seninki de iyi fikirmiş canım hiç aklıma gelmez kocam korunuyo demekama soruları üzerinden atmak için gayet iyi bi fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?