günaydın cnm sabah sabah kırmızı haberleri iyi gelmedi valla ama üzülmek yok umutlar ekime çalışmalara devam.bakalım bu hafta listemiz hareletleniyor inş.lah güzel haberler alırız
hadi yaa güzel bi haber duyalımmmmmm
cnm sen ne durumdasın bebek geliyomu dersin
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
cnm valla umudumuz o yönde :)gelsin artık ama dimi ya...bugün test yapıcam akşamüstü..varsa silikte olsa çıkar çünkü yarın adet günüm:) belirti olara bel ağrısı ve aşırı gaz var başkada bişey yok..
Günaydın kızlar..:)
haftasonu çıkmadım evden,kedimle uyuyp durduk:)
infertiliteye gitmeme kararı aldım..enazından 2-3ay daha denememiz gerekli..
eşim artık vardiyalarını bişekilde ayarlıyacak,belkide sapasağlamız ama tembellikten hamile kalamıyorum
neyse smear testinden buyana(3gündür) karnımda adet sancısı gibi bir ağrı başladı
sizde de oluyormuydu?
ateş basmalar kesinlikle hamilelik belirtisiymiş az önce okudum ama umutlanmakta ii değil
gelsin valla cnm ya hadi bakalım hemen çıkar mı testte silikte olsa biliyorum cnm ertesi günde benim günüm bakalım valla belirti dersek eğer aynı bendede gaz var ama leblebiye bağlayorum onu bu hafta baya yedimBel ağrısı var bide batmayla birlikte sancı ve ağrım var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bu hafta baya hareketli geçicek liste yoğun bu hafta umarım bol bebek haberi alırız cnm yaaa
ewet canım çıkar yaa ona gör gidip kan testi yaptırıcam..
günaydın cnm böyle güzel düşün umutlu ol sıkı çalış ama doktoruda ihmal etme cnm ya zaten 3 sene oldu bundan sonra sıkı tut bian önce gelsin küçük sıpan
merhaba... hamilelik belirtisi yaşadığınızı düşünüyorsanız kesinlikle ağır kaldırmayın, yüksek bir yere uzanmayın bile. geçtiğimiz ay sanırım bir hamilelik baslangıcı vardı bende fakat yurt dısından ablamlar geldi kimseye de söylemek istemedik kesinleşmeden ablamın iki kızı da atlayarak sarılmayı çok severler. iki kere üzerime atlayıp sarılınca bi tuhaf oldum aniden ağır kaldırınca o dakikadan sonra ne halsizlik kaldı bende ne ateş yükselmesi ne de uyku halleri... geçtiğimiz haziran ayında ben düşük yapmıştım. bu yuzden ilk hamileliğimin belirtilerinin aynısını yaşıyordum ama olmadı. kısmet bu aya bakalım. hayırlısı
sağol canımateşölçme yöntemini uygulaycağım bakalım
akşam eczaneden bi digital derece aldık bugün başladım:)
gelsin valla cnm ya hadi bakalım hemen çıkar mı testte silikte olsa biliyorum cnm ertesi günde benim günüm bakalım valla belirti dersek eğer aynı bendede gaz var ama leblebiye bağlayorum onu bu hafta baya yedimBel ağrısı var bide batmayla birlikte sancı ve ağrım var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bu hafta baya hareketli geçicek liste yoğun bu hafta umarım bol bebek haberi alırız cnm yaaa
kızlar bende belirtilerimi paylaşayım iszlerde regli günüme kadar hiçbir belirti yoktu kafayada takmadım zaten.ayın 5 inde kahve lekelenme geldi regli olcam diye beklerken 6 sında kesildi lekelenme.arkasına akıntı başladı ve halen akıntım devam ediyor.çok fazla gazım oluyor ve kasıklarım batma oluyor dün gördüm gögüs etrafım koyulaşmaya başladı şu an bu kadar bakalım hayırlısı...
canım nezaman çıkıcak sonucun
kızlar bende belirtilerimi paylaşayım iszlerde regli günüme kadar hiçbir belirti yoktu kafayada takmadım zaten.ayın 5 inde kahve lekelenme gelcdi regli olcam diye beklerken 6 sında kesildi lekelenme.arkasına akıntı başladı ve halen akıntım devam ediyor.çok fazla gazım oluyor ve kasıklarım batma oluyor dün gördüm gögüs etrafım koyulaşmaya başladı şu an bu kadar bakalım hayırlısı...
cnm ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor ben bilmiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?