artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

günaydın cnm sabah sabah kırmızı haberleri iyi gelmedi valla ama üzülmek yok umutlar ekime çalışmalara devam.bakalım bu hafta listemiz hareletleniyor inş.lah güzel haberler alırız

aynenn bıter bıtmez başlıcam 2 gunde bır bu sefer tuturucam bebişi umudu kaybetmek yok :)

Günaydın kızlar..:)

haftasonu çıkmadım evden,kedimle uyuyp durduk:)

infertiliteye gitmeme kararı aldım..enazından 2-3ay daha denememiz gerekli..

eşim artık vardiyalarını bişekilde ayarlıyacak,belkide sapasağlamız ama tembellikten hamile kalamıyorum

neyse smear testinden buyana(3gündür) karnımda adet sancısı gibi bir ağrı başladı

sizde de oluyormuydu?

kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere

cnm sen ne durumdasın bebek geliyomu dersin

cnm valla umudumuz o yönde :)gelsin artık ama dimi ya...bugün test yapıcam akşamüstü..varsa silikte olsa çıkar çünkü yarın adet günüm:) belirti olara bel ağrısı ve aşırı gaz var başkada bişey yok..

kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere

ayyy hadi inş.lah cnm ya açılışı senle yaparızinş.lahh

ayy hadiii inşallahh canım beklioruzzzz bebeğimiz gelsin bakalım....silik gördüysen vardır yaaa tebrik ederim..çalışkan kız:)

gelsin valla cnm ya hadi bakalım hemen çıkar mı testte silikte olsa biliyorum cnm ertesi günde benim günüm bakalım valla belirti dersek eğer aynı bendede gaz var ama leblebiye bağlayorum onu bu hafta baya yedim bel ağrısı var bide batmayla birlikte sancı ve ağrım var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bu hafta baya hareketli geçicek liste yoğun bu hafta umarım bol bebek haberi alırız cnm yaaa

günaydın cnm böyle güzel düşün umutlu ol sıkı çalış ama doktoruda ihmal etme cnm ya zaten 3 sene oldu bundan sonra sıkı tut bian önce gelsin küçük sıpan

ateş basmalar kesinlikle hamilelik belirtisiymiş az önce okudum ama umutlanmakta ii değil

Canım umutlanmamak eldemi geçen ayki kayıpdan sonra çok çabuk olsun istiyorum ani kilo veripde göbeğim fazlalık kalınca herkes hamileyimde sölemiyorum sanıyoo... bunlar beni daha kötü etkiliyo... umarım benimkide hamilelikten ileri geliyodur..

ewet canım çıkar yaa ona gör gidip kan testi yaptırıcam..

sağol canımateşölçme yöntemini uygulaycağım bakalım
akşam eczaneden bi digital derece aldık bugün başladım:)

günaydın cnm böyle güzel düşün umutlu ol sıkı çalış ama doktoruda ihmal etme cnm ya zaten 3 sene oldu bundan sonra sıkı tut bian önce gelsin küçük sıpan

Canım inşallah bu ay olur bende geçen ay sinirliydim temiliğim tuttu ve ofiste nekadar klasör varsa yer değitirdim ve sonuç tutunamadan kaybettim.umudum bu ay inşallah olur nediym::)

kızlar bende belirtilerimi paylaşayım iszlerde regli günüme kadar hiçbir belirti yoktu kafayada takmadım zaten.ayın 5 inde kahve lekelenme geldi regli olcam diye beklerken 6 sında kesildi lekelenme.arkasına akıntı başladı ve halen akıntım devam ediyor.çok fazla gazım oluyor ve kasıklarım batma oluyor dün gördüm gögüs etrafım koyulaşmaya başladı şu an bu kadar bakalım hayırlısı...

canım nezaman çıkıcak sonucun

cnm ya sen kesin hamilesin güzel haberi öğlen bekliyoruz

yani bende çok emin olmamakla birlikte yazayım:)
kadınların yumurtlama döneminde vucut ısıları yükseliyormuş..
normalde vücut ısımız genelde aynı derecede olduğu için nezaman yükselmiş onu bulmak için takip ediyoruz..

öncelikle bir adet digital derece ve not alabileceğin kağıt kalem lazım..
püf noktası ateşimizi sahah uyanır uyanmaz,çok az hareket edererk ölçmek,hareketimiz bile ateşimisi değiştirebiliyormuş.

dereceyle (popodan) ateşi ölçüyoruz..
sonra bunları bir listeye yazıyoruz.. yükseldiğini farkettiğimiz anda 12 saat yada en iyimser tahminle 24 sat içinde
ilişki gerekiyor..birazda bu yöntemi deneyelim..kuzenim böyle hamiş kalmış..

internet ortamında da yazabilrsiniz..Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting

cnm ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor ben bilmiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…