bilge adam ayy dur valla heyecanlandım yaaa haber bekliorum arkadaşımdan
:) tamam madammmmne haberi bekliyosun yaaaww hee buarada adam diil şekerim madam
henüz kırmızılar gelmedi 5 dkya bi kontrol ediom güya bu ay hiç umursamamıştım son gün içime bişi oturdu sanki
bilge adam ayy dur valla heyecanlandım yaaa haber bekliorum arkadaşımdan
selam canım gebelık formunda yazmıssın ordan gordum de geldım bu forumlarda pek gezınmıyorum artık eylul ekım bebıs olmaıhtımalı dusuk artık cunku. Demıstım daha ınce den bu ayın sonund atasınıyoruz canım hos korunmuyoruz guna sırı ılıskıye gırıyoruz en gec 2 gunde bır ama zannetmem bu ay olucagını benımde reglıme 7 gun kaldı 19 unda olmam lazım ama ne yumurtlama gununu takıp edebıldım neden reglım esu kaldı bu kaldı dıye gun sayıyorum bu aydan umutsuzum umıtsızın yanı canım bu ay olacagını sanmıyorum o yuzden de evdekı ısler tasınma tadılattan dolayı pek fazla foruma gıremıyorum gırersemde yorum yazmadan soyle bı bakınıyorum etrafa cıkıyorum. Bneım bu ay belırtım falanda yok zaten sadece gogusleırmın ucu cok acıyor ustune yatamıyorum bıde bı anda ter basıyor o kadar bunlarda belırtı degıldır zaten . Neyse ınsallah sende bebıs vardır bu ay canım hayırlıs olsun tum arkadaslar ıcın ..
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
selincim naptın mesaj gelmedi mi hala biz senden daha heycanlıyız galiba
canım yaptım çift koyu çizgi hakkımızda hayırlısı olsun 2 kez cANIM YANDIĞI İÇİN ARTIK HEMEN SEVİNEMİORUM İNŞALLAH BU SEFER HAYIRLISI OLURRR
inşallah hamilesindir hiç benimkiler belirti değildir deme çünkü onlar birer belirtiiiii herkeste aynı şeyler olmaz zatenn hiç belirti olmadan hamile olan bi sürü arkadaşım var bende dahilumudunu yitirme bir hafta çok ağır işler yapma derim ben sana
neee popoyla olmuyomu o!!!
kızım nasıl ağzımdan ölççem şimdi onu ıyyyyyyy:18::18::18:
hayatım ,benimki vardiyalrda çalıştığı için zaten yüzümüzü bile göremiyoruz,günaşırı yapabilseydikk şimdiye 3.ye hamiştim
yumurtlama gününü bulayım ki ogün adamı işe geç göndereyim yada nebileyim kafasına bişeyle vurup bayıltıp sahip olayım
Eki Görüntüle 254992 inşallah gebeşiği gösterirde bu sefer hevesim kursağımda kalmazzzz allahım sen hayırlısı nı verr:26:
gördüm cnm da ne yazacağımı bilemediğim çokta sevindim hayırlısı olsun allah bu defa yüzünü güldürsün cnm yaa
Eki Görüntüle 254992 inşallah gebeşiği gösterirde bu sefer hevesim kursağımda kalmazzzz allahım sen hayırlısı nı verr:26:
canım yaptım çift koyu çizgi hakkımızda hayırlısı olsun 2 kez cANIM YANDIĞI İÇİN ARTIK HEMEN SEVİNEMİORUM İNŞALLAH BU SEFER HAYIRLISI OLURRR
sen ne kadar guzel konusmusun ne kadar mutlu ettın benı. Valla buralarda o kadar cok yorum ve belırtı okuyorum kı artık benımkıler belırtı degıldır dıye bu ay olmaz dıye sartladım kabullendım artık. Ama bı suprız olursada super olur hayır demem kesınlıkle hayırlısı olsun ınsallahallahım hayırlı zamanda verırı hayırsızsa olmasını istemem zaten. Hepımız ıcın hayırlısı olsun takmıyorum dusunmuyorum bırde ben pko hastası oldugum ıcın umudurm o yzuden pek yok gercı hapı bıraktıgımdan berı duzunlı yumurtluyorum akıntılardan anlıyorum. Vede 20 30 gunde reglı oluyorum ama hayırlısıolsun bakalım hepımız ınsallah..
LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.
CANIM BEN BU AY KULLANDIM TESTLERİ ADETİMİN 17.GÜNÜNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ZATEN VE ONA GÖRE ÇALIŞMALAR OLDU FALAN..DAHA SONRA YAPTIKLARIMDA İKİNCİ ÇİZGİ GİTTİİ DOĞAL OLARAK ÇÜNKÜ YUMURTLAMAM BİTTİ..VE Bİ ÇOK YERDE OKUDUM HAMİLELİKTE LH ARTTIĞI İÇİN GEBELİK TESTİNDE ÖNCE VE ADETE EN AZ 2 GÜN KALA YAPILIRSA GEBELİĞİ GÖSTERİR YAZIODU BENDE ELİMDE KALAN TESTLERDEN YAPTIM POZİTİF ÇIKTI HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM YARIN KAN TESTİ YAPTIRICAM
canımmm inşallah hayırlısı olur yarın kan testine gidicemm
LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.
CANIM BEN BU AY KULLANDIM TESTLERİ ADETİMİN 17.GÜNÜNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ZATEN VE ONA GÖRE ÇALIŞMALAR OLDU FALAN..DAHA SONRA YAPTIKLARIMDA İKİNCİ ÇİZGİ GİTTİİ DOĞAL OLARAK ÇÜNKÜ YUMURTLAMAM BİTTİ..VE Bİ ÇOK YERDE OKUDUM HAMİLELİKTE LH ARTTIĞI İÇİN GEBELİK TESTİNDE ÖNCE VE ADETE EN AZ 2 GÜN KALA YAPILIRSA GEBELİĞİ GÖSTERİR YAZIODU BENDE ELİMDE KALAN TESTLERDEN YAPTIM POZİTİF ÇIKTI HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM YARIN KAN TESTİ YAPTIRICAM
selin ya seni kıskandım gidip eczaneden test aldım yaptım şimdi ikinci çizgi çok belirgin değil ama görünüyor geçen ay yaptığımda hiç bişi yoktu elim ayağıma dolaştı şaşkınlıktan ne tepki vereceğimide bilemedim ne demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?