artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

günaydın.....umutlanmak..hayal etmek...ve kırmızı kart...çok kötü bir durum.......bizde artık yavaş yavaş UMUDUMUZ EKİM DİYENLER grubu kurmaya başlayalım.....

Saolun kızlar çok üzülmedim sanırım hayırlısı Allah ne zaman verirse o zaman olcak..belki tedavisiz olur die düşünmüştüm ama ölesi kısmet değilmiş..acaba hamile olabilir miyim die iş falan yapmıodum fazla günlerdir..şimdi hırsla işe giriştim kaldırdım bütün evi akşama anca biter işim..doktor için de aradım benim gitmek istediğim doktorun taa 29 eylüle varmış randevusu oda çok geç geldi.Başka doktor bulcam bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz

kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere

Net değilse bile pozitif demek canım o..inşallah kanda da değerlerin yüksek çıksın ilk bebeğimiz senden gelsin o zamaan

günaydın kızlar iyi haftalar bol hamişli haberler inşlh..herkes moralini yüksek tutsun...bu topik bol umutlu topik...

tebrık edıyorum canım senı
en kısa zamanda mutlu haberı verırsın ınsallahhhhhhhh

Tebrikler, ömür boyu mutluluklar diliyorum. inŞallah eşine en kısa zaman da mutlu haberi verirsin.

CosMo ateşini dil altından ölç, popoyla değil
birde ateşin düşük olduğu ve akıntının olduğu günleri en azından gün aşırı ilişkiye girerek değerlendir
yumurta çatladığında tüplerde onu bekleyen spermlerin olması şansını daha da artırır
yumurtanın ömrü uzun değil ama spermler 48 saat canlı kalabiliyormuş
o yüzden yumurta çatladıktan sonra ilişki olması şansı azaltıyor

kızlar günaydınnnn inşallah bu hafta bol bol hamiş haberleri alırız:)

birde kelebeklerim vardı haberini beklediğimiz ne yaptı acaba..haber var mı??

gunaydin kizlar ,haftanin ilk gunu bugun umarim herkes icin iyi bir hafta olur ,ben bugun kan vermeye gittim ama labaratuar doluydu cok sira vardi geri ciktim yani gene kaldi artik oglen test yapicaz bakalim guzel haberi yazarim insallah ama nedense icimde bir korku var benim hamilelik konusunda hem istiyor hem hazir degilim diyorum cok tuhaf yaaa:97:

cnm inş.lah bugün seninde güzel haberini alırız

birde kelebeklerim vardı haberini beklediğimiz ne yaptı acaba..haber var mı??

iyi adam lafinin ustune gelirmis,canim ben daha yapamadim dun yapacaktim aslinda ama sunnet yemegi verdim yogundum cok yoruldum bugunde kan vermeye gittim ama doluydu iki saat beklerdim vermedim ciktim artik oglen test yapariz

günaydın,inş.lah cnm bu hafta liste yoğun zaten

aysunaycım geç oldu ama tebrik ederim nice seneleri kutlamak nasip olur inş.lah huzurla sağlıkla

teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin için.inşallah hepimiz uzun sağlıklı ve mutlu yıllar geçiririz bebeklerimiz ve kocişlerle...

idrar testi yapmadın mı..3 günün geçmişti sanırım kelebeklerim çıkardııı....inşallah güzel haberlerini alırız...

kızlarr benim elimde fazladan ovulasyon testi var çoğu kişi bununla hamileliği öğrenmiş..hamilelikte lh hormonu arttığı için..ben birazdan yapıcam bakalım çift çizgi varsa hamileyimdir çünkü adete 1 gün kala yumurtlama olmaz beni bekleyin anacımmmmmmmm byyeee:)

güzel haberlerini bekliyoruz

selinn yaaa herbişeyimiz aynı kuzum senle benimm napıcezzz
yaa bide benim 2 gündür ayaklarım buz gibi bi türlü ısıtamıorum...özellikle geceeri üşüme gelio..

bence üçümüzzzzzzzzzz
benimde gece usume geliyor, ayaklarim buz gibi isitamiyorum suan corap var mesela.
Selin ya ikimizde hamileyiz yada degiliz belirtiler ayni :)))

listeye benide eklediğin için çoook teşekkürlerrr
oreiro benimde yarınn bat hadi hayırlısııııı:)))
inşallah hamişsindirrr tatlımm eylülde patlama yapalımmm
bencede bu bir bebiştir bebiş olmalı
kaderimis aynı bende haziranda düşük yaşadım umudum yarına inşallah sürekli rüyamda görüyorum beklemek çok heyecan verici umarım kırmızı kartlar yanıltmazz
hayırlısı olsunnnn umarım herşey güzel giderrrr haberlerini bekliyoruz
üzülme arkadaşım kocişinle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana huzur en önemlisi evlilikte rabbim ağız tadınızı bozmasın hepimizin inşallahh bebiş elbet olacaktır bir gün.....
benimdeee salııı ama dayanamıcam ben yaaa hamişim gibi hissediyorum çok finaa bugünde yapabilrim testii
benimde belim çok ağrıyooooo offffffffffff hadi kızlarrr el açıp dualar edelimm
slm cnm haftasonu sınavlar vardı ı ..kasıkta batma yok..direk karnım ağrıo..akıntım çoğaldı..belim çok ağrıo..

üzülme sakın sennn herşeyi oluruna bırak ne tedavisine başlayacaksın bi sorun mu var
inşallahhh önce senden sonra bendennn
hadi yaa güzel bi haber duyalımmmmmm

herşeyin hayırlısı olsun umudum tükenio gibi bende heran görebilrim şu kartı
Günaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende (

bebiş isteyenler için en doğru çalışma yöntemi bencede o şekilde adet biter bitmez gün aşırı kocişleri seviyoruz yımırlama filan hikaye
aynenn bıter bıtmez başlıcam 2 gunde bır bu sefer tuturucam bebişi umudu kaybetmek yok :)

hadi bakalım günün ilk haberinin senden alıcaz inşallah güzel sonuçlarla dön bizeeee
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere

selinnn sabırsızlıkla bekliyorum ikimiziii behiye kesin hamiş bizde yapalımmı bugün testleri ne dersin yarını kim beklicek
seni böyle umutlu görmek duygulandırdı beni çok güçlüsün tebrikler gerçekten ama çok önemli bir adımı atmışsın zaten gerisi emin ol daha kolay olacaktır hayat ne sadece çocuktan ibaret ne de eşten hayat öncelikle sana emanet ona ii bakki o da sana güzel şeyler getirsin umarım hayaattında hiç ummadığın güzellere erersin çok kısa zamanda eşine destek ol o da sana olsun birlikte güzel şeylere ersiniz inşallahh.....
sağol canımateşölçme yöntemini uygulaycağım bakalım
akşam eczaneden bi digital derece aldık bugün başladım:)

umutla sen, bekliyorummmmmmmm sen hamişsen bende hamiş olcamm
tatlım ben birazdan gitcem doktora tahlile ya 11 buçukta çıkar ya öğleden sonra ben size haberi öğleden sonra veririm önce kocişe uğrucam:)

selinn yawwww hadeeeee:18:

neee popoyla olmuyomu o!!!

kızım nasıl ağzımdan ölççem şimdi onu ıyyyyyyy:18::18::18:

hayatım ,benimki vardiyalrda çalıştığı için zaten yüzümüzü bile göremiyoruz,günaşırı yapabilseydikk şimdiye 3.ye hamiştim

yumurtlama gününü bulayım ki ogün adamı işe geç göndereyim yada nebileyim kafasına bişeyle vurup bayıltıp sahip olayım

yok anacım dil altından ölçeceksin
nerden duydun popoyu sen allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…