aöf cnm son tek dersin hayırlsııyla verdim artık mezunum..
cnm inşallah güzel haberleri verirsin bize...
tatlım sakın üzülme tamam mı biz buradayız devam ediyoruz ekimde olur kasımda olur beklioruz sabırla yapaca bişeyimiz yok..inşallah senın içinde herşey daha güzel olur..
günaydın.....umutlanmak..hayal etmek...ve kırmızı kart...çok kötü bir durum.......bizde artık yavaş yavaş UMUDUMUZ EKİM DİYENLER grubu kurmaya başlayalım.....
günaydın hanımlar,
cnm hiç üzülme ah o belirtiler yok mu aslında kendimizi kandırıyoruz istediğimiz için sonrada üzülüyoruz birazrahat olabilsek aslında hemen gelcek sıpalarda insanın aklından hiç çıkmadığı için stres yapıyoruz kendi işimizi kendimiz zorlaştırıyoruz inş.lah doktora gitmeninde etkisiyle bi dahaki aya gelir bebişin
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
tebrık edıyorum canım senı
en kısa zamanda mutlu haberı verırsın ınsallahhhhhhhh
Tebrikler, ömür boyu mutluluklar diliyorum. inŞallah eşine en kısa zaman da mutlu haberi verirsin.
TEbrikler cani daha nice senelere .bizimde 4 yil bitti . zaman cok hizli geciyor gercketen :)
kızlar hepiniize çokkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum..hepimiz mutlu mutlu uzun yıllar geçiririz kocişlerimiz ve bebeklerimizle inşallah
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
behiye cim sen kesin hamilesinnnnnnnnnöğleden sonra mutlaka uğra buraya ve sonucunu yaz...ilk haberimiz geldi galiba darısı tüm topiğimiize inşallahhhhh
yani bende çok emin olmamakla birlikte yazayım:)
kadınların yumurtlama döneminde vucut ısıları yükseliyormuş..
normalde vücut ısımız genelde aynı derecede olduğu için nezaman yükselmiş onu bulmak için takip ediyoruz..
öncelikle bir adet digital derece ve not alabileceğin kağıt kalem lazım..
püf noktası ateşimizi sahah uyanır uyanmaz,çok az hareket edererk ölçmek,hareketimiz bile ateşimisi değiştirebiliyormuş.
dereceyle (popodan) ateşi ölçüyoruz..
sonra bunları bir listeye yazıyoruz.. yükseldiğini farkettiğimiz anda 12 saat yada en iyimser tahminle 24 sat içinde
ilişki gerekiyor..birazda bu yöntemi deneyelim..kuzenim böyle hamiş kalmış..
internet ortamında da yazabilrsiniz..Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
kızlar günaydınnnn inşallah bu hafta bol bol hamiş haberleri alırız:)
gunaydin kizlar ,haftanin ilk gunu bugun umarim herkes icin iyi bir hafta olur ,ben bugun kan vermeye gittim ama labaratuar doluydu cok sira vardi geri ciktim yani gene kaldi artik oglen test yapicaz bakalim guzel haberi yazarim insallah ama nedense icimde bir korku var benim hamilelik konusunda hem istiyor hem hazir degilim diyorum cok tuhaf yaaa:97:
birde kelebeklerim vardı haberini beklediğimiz ne yaptı acaba..haber var mı??
günaydın,inş.lah cnm bu hafta liste yoğun zaten
aysunaycım geç oldu ama tebrik ederim nice seneleri kutlamak nasip olur inş.lah huzurla sağlıkla
gunaydin kizlar ,haftanin ilk gunu bugun umarim herkes icin iyi bir hafta olur ,ben bugun kan vermeye gittim ama labaratuar doluydu cok sira vardi geri ciktim yani gene kaldi artik oglen test yapicaz bakalim guzel haberi yazarim insallah ama nedense icimde bir korku var benim hamilelik konusunda hem istiyor hem hazir degilim diyorum cok tuhaf yaaa:97:
kızlarr benim elimde fazladan ovulasyon testi var çoğu kişi bununla hamileliği öğrenmiş..hamilelikte lh hormonu arttığı için..ben birazdan yapıcam bakalım çift çizgi varsa hamileyimdir çünkü adete 1 gün kala yumurtlama olmaz beni bekleyin anacımmmmmmmm byyeee:)
güzel haberlerini bekliyoruz
yaa bide benim 2 gündür ayaklarım buz gibi bi türlü ısıtamıorum...özellikle geceeri üşüme gelio..
benimde gece usume geliyor, ayaklarim buz gibi isitamiyorum suan corap var mesela.
Selin ya ikimizde hamileyiz yada degiliz belirtiler ayni :)))
İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül:92:
rengarenk34 7 Eylül:92:
gossip_coloumnist 8 Eylül:92:
kelebeklerim0407 9 Eylül:92:
ulten33 12 Eylül:92:
bilgemadam 13 Eylül:92:
maryporker 13 Eylül:92:
selin7 13 Eylül:92:
icequen 14 Eylül:92:
gokay13 15 Eylül:92:
oreiro 15 Eylül:92:
uhlamur 15 Eylül:92:
41zeynep 16 Eylül:92:
Yesim83 16 Eylül:92:
emosderin 17 Eylül:92:
zahide_30 17 Eylül:92:
dila22 15-18 Eylül:92:
edirne 20 Eylül:92:
mileydi 21 Eylül:92:
ozlemcr 21 Eylül:92:
papatya2507 21 Eylül:92:
tugsad 21 Eylül:92:
dhc83 24 Eylül:92:
PembeKelebek 24 Eylül:92:
şeker-leblebi 25 Eylül:92:
karacikolata 26 Eylül:92:
nihal_25 26 Eylül:92:
gokceeennn 27 Eylül:92:
CosMo 29 Eylül:92:
aysunayy 30 Eylül:92:
nazonaz 30 Eylül:92:
jeanneCdarc 3 Ekim:92:
BALIMSIN 6 Ekim ?:92:
oznur_u 6 Ekim:92:
kızlar günaydın..
bugün göğüzlerimde hassasiyet başladı. damarları biraz biraz görünüyor sanki.
kasık ağrılarımda ara ara devam ediyor. çarşamba günü hastalanmam lazım.
inş adet belirtileri değildir :)
cnm belirti ararsan belirti çok bende 5 gündür sağ kasığımda batma ve hafif ağrı dünden beri tuvalete çok çıkma akıntı var sivilce bendede var bu ay çenemde ama hafif o hayret ettirdi zaten ben 19 yaşında zoratanin kullandım tedavi gördüm şimdiye kadar hiç çıkmamıştı gazda var ama kaç gündür leblebi yiyorum ondandır
valla aynı şikayetler bendede var dunden berıde hafıf hafıf mıgde bulantım basladı karnım hastalanmısım gıbı ıkı haftadır agrıyo belım agrıyo sıvılce cıkartıyorum ki ben hastalanınca cıkartırdım goguslerım acıyo bebiş değilse neki bu :)))
merhaba... hamilelik belirtisi yaşadığınızı düşünüyorsanız kesinlikle ağır kaldırmayın, yüksek bir yere uzanmayın bile. geçtiğimiz ay sanırım bir hamilelik baslangıcı vardı bende fakat yurt dısından ablamlar geldi kimseye de söylemek istemedik kesinleşmeden ablamın iki kızı da atlayarak sarılmayı çok severler. iki kere üzerime atlayıp sarılınca bi tuhaf oldum aniden ağır kaldırınca o dakikadan sonra ne halsizlik kaldı bende ne ateş yükselmesi ne de uyku halleri... geçtiğimiz haziran ayında ben düşük yapmıştım. bu yuzden ilk hamileliğimin belirtilerinin aynısını yaşıyordum ama olmadı. kısmet bu aya bakalım. hayırlısı
aaa topic bombos kalmis ,gercekten nerde bu BAT i gelenler listede kac kisi var haber yok, durumumu soyleyim ben henuz olmadim iki gun gecti ama testi pazartesi sabaha biraktik ,bende en belirgin belirtiler sik idrara cikma gecede 3 kez uyaniyorum bunun icin,birde bel agrisi kramplar var ama asla hamilelige yormuyorum hayal kirikligi olabilir
herkese günaydın arkadaşlar.. sanki dünn evlenmiş gibiyim ama bugün koskoca 1 yıl geçmiş:) evlilik yıldönümüz bugün..kocişin kucağına bugün bir bebek vermek yada haberi vermek isterdim ama olmadı kısmet
çalışmlar hızla devam ediyor Allahım bu ay bizleri sevindirir inşallah..akşama görüşmez üzere
iyi akşamlar kızlaar nasılsınız durumlar nasıl???selin salı dimi ikimizinde benim gelceklermiş gibi değilller kendileri..bide belirtiler çoğalmaya başladıı sanırım ay inşallah seviniriz hepimiz bu ay
slm cnm haftasonu sınavlar vardı ı ..kasıkta batma yok..direk karnım ağrıo..akıntım çoğaldı..belim çok ağrıo..
Kızlar günaydınn..benim için pek aydın bi gün değil gerçi..ben şuan itibariyle kırmızı kart gördümhiç bu kadar umutlanmamıştım ben zaten bu son denememdi..hemen yarın için doktordan randevu alıyorum ve tedaviye başlıyorum..bundan sonra da hiç bi belirti bana hamile olduğumu düşündüremez bu kadar belirti boşa çıktıktan sonra..ben bu ay için elendimm...inşallah sizlerin umutları yarıda kalmaz bu ay gelir hepinizin bebişleri
hadi yaa güzel bi haber duyalımmmmmm
Günaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende(
aynenn bıter bıtmez başlıcam 2 gunde bır bu sefer tuturucam bebişi umudu kaybetmek yok :)
cnm valla umudumuz o yönde :)gelsin artık ama dimi ya...bugün test yapıcam akşamüstü..varsa silikte olsa çıkar çünkü yarın adet günüm:) belirti olara bel ağrısı ve aşırı gaz var başkada bişey yok..
sağol canımateşölçme yöntemini uygulaycağım bakalım
akşam eczaneden bi digital derece aldık bugün başladım:)
tatlım ben birazdan gitcem doktora tahlile ya 11 buçukta çıkar ya öğleden sonra ben size haberi öğleden sonra veririm önce kocişe uğrucam:)
kızlarr benim elimde fazladan ovulasyon testi var çoğu kişi bununla hamileliği öğrenmiş..hamilelikte lh hormonu arttığı için..ben birazdan yapıcam bakalım çift çizgi varsa hamileyimdir çünkü adete 1 gün kala yumurtlama olmaz beni bekleyin anacımmmmmmmm byyeee:)
CosMo ateşini dil altından ölç, popoyla değil
birde ateşin düşük olduğu ve akıntının olduğu günleri en azından gün aşırı ilişkiye girerek değerlendir
yumurta çatladığında tüplerde onu bekleyen spermlerin olması şansını daha da artırır
yumurtanın ömrü uzun değil ama spermler 48 saat canlı kalabiliyormuş
o yüzden yumurta çatladıktan sonra ilişki olması şansı azaltıyor
bilgemadam sağol canım msjın için:)inşallah enkısa sürede hepiimiz kavuşuruz bebişlerimize:)
neee popoyla olmuyomu o!!!
kızım nasıl ağzımdan ölççem şimdi onu ıyyyyyyy:18::18::18:
hayatım ,benimki vardiyalrda çalıştığı için zaten yüzümüzü bile göremiyoruz,günaşırı yapabilseydikk şimdiye 3.ye hamiştim
yumurtlama gününü bulayım ki ogün adamı işe geç göndereyim yada nebileyim kafasına bişeyle vurup bayıltıp sahip olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?