TEŞEKKÜR EDERİM CNM YAA İNŞALLAHH TAMAMINA ERDİRSİN ALLLLAHHIMMM İSTEYEN HERKSE VERSİNNCanım cok sevıdnım ınsallah pozıtıf hamılesın demektır ovualsyon ınsllah kan testınde cıkar ve ınsallah bu sefer tamamına erdırır guzel Allahım
İİ YAPMIŞSSIN CNMM YAAAA EĞER SİLİKSE HAMİLESİN CNMMM YAA YÜKLESENEEEE GÖRELİMMselin ya seni kıskandım gidip eczaneden test aldım yaptım şimdi ikinci çizgi çok belirgin değil ama görünüyor geçen ay yaptığımda hiç bişi yoktu elim ayağıma dolaştı şaşkınlıktan ne tepki vereceğimide bilemedim ne demek bu
selincim bide gebelik testi yapsana iice emin olalımm yarında ona göre kan testi yaparsın bak ben testimi aldımm bekliyorumm çünkü henüz çisim yok sölemesi ayıpp
CANIM AKŞAM ÜSTÜ ALCAMMMM
kızlar bişi söleyin ne olurrr:18:
kızlar bişi söleyin ne olurrr:18:
TEŞEKKÜR EDERİM CNM YAA İNŞALLAHH TAMAMINA ERDİRSİN ALLLLAHHIMMM İSTEYEN HERKSE VERSİNN
İİ YAPMIŞSSIN CNMM YAAAA EĞER SİLİKSE HAMİLESİN CNMMM YAA YÜKLESENEEEE GÖRELİMM
selincim bide gebelik testi yapsana iice emin olalımm yarında ona göre kan testi yaparsın bak ben testimi aldımm bekliyorumm çünkü henüz çisim yok sölemesi ayıpp
CANIM AKŞAM ÜSTÜ ALCAMMMM
silik cnm ya çektim ama pek belli olmuyoki genede yükleyeyim belki görürsünüz salak gibiyim şuannnn
gidip kan testi yaptırın
kesin sonuca hayırlısıyla ulaşın inş.arkadaşlar
hayırlısı olsunn canım eğer silikse vbile çizgi varsa hamilesinnnnnnnnnnnnnn tebrikk ederimmmmmmmm ne zaman kan testi yaptırcaksınnnn ben yarın gidicemmm
silik ama görüyorum cnm ya geçen ay yaptım hiç bişi yoktu daha adetimede 2 gün var yarın sabah erkenden gidip kan vereyim hayırlısı olur inş.lah ama çok şaşkınım şuna
kızlar, 2 defa afedersiniz istifar ettim miğdem ağzımda geziyorum ateşim var ortalıkta salgın bi hastalıkta var. Hastalanmama 2 gün kaldı. Gözlerimin içi yanıyor. Gebelik bu kadar erken belli etmez kendini değilmi? Hastamı oldum acaba ben?
mutlu olmana sevindimmm canımm buradakii tek amacımız anne olup mutlu olmak değilmi benim hayatımda kötü düşünce ve insanlarına yer yok herkese pozitif olmak gerek umut dağıtmak gerekli diye düşünüyorummm o zaman sende sadece gözünü ve kulağını olumlu yazılara aç kötü düşüncelerden uzak durki bebişlerimiz üzülmesin emii pko hastası ne oluyor bilmiuyorum ama umarım sen hamişsindir dikkat ettttttttt dinle madamııı
:) ne güzel şeyler biliomusunn benim heyecanlanmamm 2 kayıp yaşadığım için sadece kendimi kaptırmamaya çalışıorum..ama sen doya doya sevincini yaşaa inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırızz..
canım belirtiler herkese göre değişir...sende bi test yap istersen belki silikte olsa çıkar bhugün test günü
ben hala şaşkınım hamilemiyim şimdi ben anlamadımki ne cesaretle hemen test yaptım onuda bilmiyorum ki senden cesaret aldım herhalde bişey dürttü inş.lah hamileyimdir allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya allah sanada bidaha acı yaşatmasın hepimiz için hayırlısı olsun şimdi gün geçmezki yarın olmazki yaaa
ben hala şaşkınım hamilemiyim şimdi ben anlamadımki ne cesaretle hemen test yaptım onuda bilmiyorum ki senden cesaret aldım herhalde bişey dürttü inş.lah hamileyimdir allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya allah sanada bidaha acı yaşatmasın hepimiz için hayırlısı olsun şimdi gün geçmezki yarın olmazki yaaa
ay canım hamilemisin çok sevindim darısı inşallah bizim başımıza
ay tebrikler canım çok sevindim senin adına darısı başımıza :) sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım :)
ahhh cnm bilmiyorumki şaşkınım şuan adetime 2 gün var daha aklıma şeytan girdi test yaptım hafif bişekilde ikinci çizgi çıktı:44:yarın sabah erkenden kan testine gitcem bakalım hayırlısı
BAK NE GÜZEL bişeye vesile olmuşum aferin bana:) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirizben hala şaşkınım hamilemiyim şimdi ben anlamadımki ne cesaretle hemen test yaptım onuda bilmiyorum ki senden cesaret aldım herhalde bişey dürttü inş.lah hamileyimdir allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya allah sanada bidaha acı yaşatmasın hepimiz için hayırlısı olsun şimdi gün geçmezki yarın olmazki yaaa
benim beklemem gerekio cnm doktorum takip altına alıcak hamile öğrendiğim gibi hemen gitmem lazım doktora 2 kaybım olduu için o yüzden erken davranıorumbiraz geçsin diyorum 5 gün kadar öyle test yaparım. erken yapıp hüsrana uğramak istemiyorum ama sanki bebek belirtisi değilde başka bişey. salgına yakalandım galiba ben
ahhh cnm bilmiyorumki şaşkınım şuan adetime 2 gün var daha aklıma şeytan girdi test yaptım hafif bişekilde ikinci çizgi çıktı:44:yarın sabah erkenden kan testine gitcem bakalım hayırlısı
yarını neden bekliyorsun ki
şimdi kan versen birkaç saat sonra sonucu alırsın
BAK NE GÜZEL bişeye vesile olmuşum aferin bana:) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberlerle geliriz
benim beklemem gerekio cnm doktorum takip altına alıcak hamile öğrendiğim gibi hemen gitmem lazım doktora 2 kaybım olduu için o yüzden erken davranıorum
hamilesin hamilesin...eşine söyledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?