artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Canım cok sevıdnım ınsallah pozıtıf hamılesın demektır ovualsyon ınsllah kan testınde cıkar ve ınsallah bu sefer tamamına erdırır guzel Allahım
TEŞEKKÜR EDERİM CNM YAA İNŞALLAHH TAMAMINA ERDİRSİN ALLLLAHHIMMM İSTEYEN HERKSE VERSİNN
İİ YAPMIŞSSIN CNMM YAAAA EĞER SİLİKSE HAMİLESİN CNMMM YAA YÜKLESENEEEE GÖRELİMM
selincim bide gebelik testi yapsana iice emin olalımm yarında ona göre kan testi yaparsın bak ben testimi aldımm bekliyorumm çünkü henüz çisim yok sölemesi ayıpp
CANIM AKŞAM ÜSTÜ ALCAMMMM

kızlar, 2 defa afedersiniz istifar ettim miğdem ağzımda geziyorum ateşim var ortalıkta salgın bi hastalıkta var. hastalanmama 2 gün kaldı. gözlerimin içi yanıyor. gebelik bu kadar erken belli etmez kendini değilmi? hastamı oldum acaba ben?

gidip kan testi yaptırın
kesin sonuca hayırlısıyla ulaşın inş.arkadaşlar

hayırlısı olsunn canım eğer silikse vbile çizgi varsa hamilesinnnnnnnnnnnnnn tebrikk ederimmmmmmmm ne zaman kan testi yaptırcaksınnnn ben yarın gidicemmm

silik ama görüyorum cnm ya geçen ay yaptım hiç bişi yoktu daha adetimede 2 gün var yarın sabah erkenden gidip kan vereyim hayırlısı olur inş.lah ama çok şaşkınım şuna

silik ama görüyorum cnm ya geçen ay yaptım hiç bişi yoktu daha adetimede 2 gün var yarın sabah erkenden gidip kan vereyim hayırlısı olur inş.lah ama çok şaşkınım şuna

:) ne güzel şeyler biliomusunn benim heyecanlanmamm 2 kayıp yaşadığım için sadece kendimi kaptırmamaya çalışıorum..ama sen doya doya sevincini yaşaa inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırızz..

canım belirtiler herkese göre değişir...sende bi test yap istersen belki silikte olsa çıkar bhugün test günü

mutlu olmana sevindimmm canımm buradakii tek amacımız anne olup mutlu olmak değilmi benim hayatımda kötü düşünce ve insanlarına yer yok herkese pozitif olmak gerek umut dağıtmak gerekli diye düşünüyorummm o zaman sende sadece gözünü ve kulağını olumlu yazılara aç kötü düşüncelerden uzak durki bebişlerimiz üzülmesin emii pko hastası ne oluyor bilmiuyorum ama umarım sen hamişsindir dikkat ettttttttt dinle madamııı[/QUOTE]

COK TESEKKUR EDERIM PKO POLIKISTIK OVER SENDROMU YUMURTALIKLARIMDA KISTLERIM OLUYORDU BUDNAN 4-5 SENE ONCE APANDIST DIYE HASTANEYE KALDIRILIP PATLAMAK UZERE OLAN KISTI GORUNCE BASLADIK MARATONA DEVAMLI DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM VE 2.5 AY ONCEBIRAKTIM. 2.5 AY ONCE HAP KULLANIRKEN HAMILE KALDIM VE MAALESEF KIMYASALLA SONUCLANDI O GUN BU GUN BEBIS ISTIYORUZ GECEN AY OLMADI KISMET BUNDAN SORAKI AYLARA. AMA SOZ DDIGINI YAPICAM KENDIME DIKKAT EDICEM

cok tesekkur ederım pko polıkıstık over sendromu yumurtalıklarımda kıstlerım oluyordu budnan 4-5 sene once apandıst dıye hastaneye kaldırılıp patlamak uzere olan kıstı gorunce basladık maratona devamlı dogum kontrol hapı kullandım ve 2.5 ay oncebıraktım. 2.5 ay once hap kullanırken hamıle kaldım ve maalesef kımyasalla sonuclandı o gun bu gun bebıs ıstıyoruz gecen ay olmadı kısmet bundan sorakı aylara. Ama soz ddıgını yapıcam kendıme dıkkat edıcem[/quote]

hepsi geçicek tatlım sende en güzel annelerden olucaksın:)

ben hala şaşkınım hamilemiyim şimdi ben anlamadımki ne cesaretle hemen test yaptım onuda bilmiyorum ki senden cesaret aldım herhalde bişey dürttü inş.lah hamileyimdir allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya allah sanada bidaha acı yaşatmasın hepimiz için hayırlısı olsun şimdi gün geçmezki yarın olmazki yaaa

canım belirtiler herkese göre değişir...sende bi test yap istersen belki silikte olsa çıkar bhugün test günü

biraz geçsin diyorum 5 gün kadar öyle test yaparım. erken yapıp hüsrana uğramak istemiyorum ama sanki bebek belirtisi değilde başka bişey. salgına yakalandım galiba ben

ay canım hamilemisin çok sevindim darısı inşallah bizim başımıza

ay tebrikler canım çok sevindim senin adına darısı başımıza :) sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım :)

ay canım hamilemisin çok sevindim darısı inşallah bizim başımıza

ahhh cnm bilmiyorumki şaşkınım şuan adetime 2 gün var daha aklıma şeytan girdi test yaptım hafif bişekilde ikinci çizgi çıktı:44:yarın sabah erkenden kan testine gitcem bakalım hayırlısı

ay tebrikler canım çok sevindim senin adına darısı başımıza :) sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım :)

sağol cnm allah herkese nasip etsinde tebrikleri kan testinden sonra istiyorum hala şaşkınım yaaaa var mı böle bişey çizgi diğeri gibi çok net değil fakat belli geçen ay yaptım bişicik çıkmadı şimdi böle çıkınca sevindim allah yarım bırakmasın inş.lahhh

ahhh cnm bilmiyorumki şaşkınım şuan adetime 2 gün var daha aklıma şeytan girdi test yaptım hafif bişekilde ikinci çizgi çıktı:44:yarın sabah erkenden kan testine gitcem bakalım hayırlısı

yarını neden bekliyorsun ki
şimdi kan versen birkaç saat sonra sonucu alırsın

BAK NE GÜZEL bişeye vesile olmuşum aferin bana:) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberlerle geliriz
biraz geçsin diyorum 5 gün kadar öyle test yaparım. erken yapıp hüsrana uğramak istemiyorum ama sanki bebek belirtisi değilde başka bişey. salgına yakalandım galiba ben
benim beklemem gerekio cnm doktorum takip altına alıcak hamile öğrendiğim gibi hemen gitmem lazım doktora 2 kaybım olduu için o yüzden erken davranıorum

hamilesin hamilesin...eşine söyledin mi?

yarını neden bekliyorsun ki
şimdi kan versen birkaç saat sonra sonucu alırsın

cnm babam geldi şimdi eve annem şehir dışında sabah gitmişti evde yokken yaptım testi şimdi çıksam olmıcak takılır peşime sölesem hiç olmıcak benden beter olur o şimdi annem akşama gelcek sabah erkenden gider yaptırırım artık çatlamazsam tabiiii

valla vesile oldun cnm ya yok sölemem ki hele bi kesinleşsin ne olur ne olmaz hem nasıl sölicem onuda bilmiyorumm kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…