artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

eşin nerde canım haberi var mı:92:

ahhh cnm bilmiyorumki şaşkınım şuan adetime 2 gün var daha aklıma şeytan girdi test yaptım hafif bişekilde ikinci çizgi çıktı:44:yarın sabah erkenden kan testine gitcem bakalım hayırlısı

bence bize güzel haberler vereceksin

hadi inşallah güzel haberler verirsin bize:)ama yokmu yakında bi özel hastane
şipşak verirdin kanını ,sonuçları yarım saate kadar telefondan söylüyorlar
neyse geç olsun güç olmasın,duyacağın haber okadar güzel olsunki inşallah,beklediğine değsin:)

yinede madalyonun diğer tarafınıda unutmayalımher sonuca hazırlıklı olmak için..

ama çok dua edicem sana canım inşallah hayırlısıyla hamiş haberlerini alırız:)

silik ama görüyorum cnm ya geçen ay yaptım hiç bişi yoktu daha adetimede 2 gün var yarın sabah erkenden gidip kan vereyim hayırlısı olur inş.lah ama çok şaşkınım şuna

kizlar hamileyim test yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..

3 yumurtlama döneminde de tutturamadık umudumuz eylül inşallah bu ay olur bikaç gün snra yumurtlıycam önerileriniz varmı arkidişler?

canim saglik olsun ya, benimde goguste hicbirsey yok en azindan umudum kalmiyor oyle olunca.
birde zaten burun ameliyati olmak istiyordum bu ay olmazsa onu olucam en azindan oyle rahatltiyorum kendimi
canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz....
sagol canim , Cumlesiyle insallah.
Günaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende (
Canim saglik olsun , bende 5 gun sonra gelirim yaniniza
bende yaptirmistim 1 yil once ama hic hatirlamiyorum ya sancisini. bu yilda yaptirmak istiyorum. ates olcme yontemini bende denicem onumuzdeki ay. en saglami o sanirim ama hergun ayni saatte olmai sanirim.
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
ya ne duruyorsun :))) gozun aydin boyle guzel haberler alinca insanin ici umut doluyor. gebelik ufak diye siliktir
Allah tamamina erdirsin
selincim senle bir ar ayniydi belirtilerimiz insallah canim guzel haberler aliriz senden ovaluasyon testi hakkinda bilgim hic yok. ondada mi cikiyormus gebelik?? normal test alip yapsan olucez cunku meraktan :)

ay heyecanlanadim. biri beni durdursun bende test yapip alicam boyumun olcusunu simdi :)
Eki Görüntüle 254992 inşallah gebeşiği gösterirde bu sefer hevesim kursağımda kalmazzzz allahım sen hayırlısı nı verr:26:

insaallah canim. Allah kimsenin gursaginda birakmasin.

töbe töbe hala var demek böle saçma sapan insanlar cnm hiç üzülme inş.lah bebeğin oluncada hiç gösterme o kadına sinir oldum valla

kizlar hamileyim test yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..

cnm tebrikler digital test nasıl oluyo bilmiyorum ama ben normal test yaptım hafif gördüm inş.lah yarın kesin haberi bende vericem allah hepimizin gönlüne göre versin haberler arka arkaya gelicek valla

kızlar jinekoloğa gittimya geçen cuma..
beni infertiliteye postaladılardı..3yıl çocuğu olmuyor yazmışlar..
ben bile acıdım len halime:)

orda beni ne tarz şeyler bekliyor biliyormusunuz?

henüz ne yumurta takibi ne de klomen falan yada çatlatma iğneleri falan hiçbişey yaptırmadım
ve bu gittiğim doktorda bişey demedi,sdece son adet tarihimi sorup infertilite ye gönderdiler..

cnm ya melek dürttü düzeltiyorumm senden şeytan mı olur hiç

gozun aydin canim ya cook sevindim. Mumkun mertebe dikkat et kendine
yat surekli. ben gecen ay kimsayal gebelik gecirdim adete 2 gun kala silik cikmisti
sevindim sonrada bogacimda kaldi sevincim. Ama seninki adet gununden sonra olmus.
insallah kan testiyle kesin haberlerini aliriz. Allah tamamina erdirsin. Darisi bizlerin basina

cnm adetime 2 gün var inş.lah bu kadar belirtiden sonra üzülmem allah yarıda bırakmasın dua edin ne olur kızlar
allah hepimize nasip etsin cnm kimseye aratmasın

Cok sevindim canim ya , Allah tamamina erdirsin.
Darisi basimiza , senin haberini bekliyorduk kac gundur valla :)
bu arada sende gogus hassasiyeti olmusmuydu. durum nedir goguslerinde. bende hala birsey yok ustelik akintida yok sanirim bebek te yok burun ameliyatindan sora calismalar baslicam tekrar napalim

boyle dusunenleri Allah islah etsin yani nasil bir zihniyet oglumun yuvasi var mutlu deyip sevinecegine birde boyle seyler. destek olmasi lazimken. Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar diye bosuna dememisler ya.
yap ta bir tane kurtar bari evliligini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…