cnm babam geldi şimdi eve annem şehir dışında sabah gitmişti evde yokken yaptım testi şimdi çıksam olmıcak takılır peşime sölesem hiç olmıcak benden beter olur o şimdi annem akşama gelcek sabah erkenden gider yaptırırım artık çatlamazsam tabiiii
ahhh cnm bilmiyorumki şaşkınım şuan adetime 2 gün var daha aklıma şeytan girdi test yaptım hafif bişekilde ikinci çizgi çıktı:44:yarın sabah erkenden kan testine gitcem bakalım hayırlısı
bence bize güzel haberler vereceksin
o şeytan ben oluorummm
silik ama görüyorum cnm ya geçen ay yaptım hiç bişi yoktu daha adetimede 2 gün var yarın sabah erkenden gidip kan vereyim hayırlısı olur inş.lah ama çok şaşkınım şuna
benim ilk dış gebelikti. 2.sini merdivenlerden inerken boşluğa bastım yere düştüm ve öyle kaybettim. ama açık konuşmam gerekirse 2 bebekten sonra kaynanam bana pençelerini çıkardı hatta oğlumun peşini bırak başkasıyla evlensin çocukları olsun dediinanılmaz kötü günler geçirdim eğer hamile kalabilirsem yuvamı kurtarmış olucam:90:
canim saglik olsun ya, benimde goguste hicbirsey yok en azindan umudum kalmiyor oyle olunca.Kızlar günaydınn..benim için pek aydın bi gün değil gerçi..ben şuan itibariyle kırmızı kart gördümhiç bu kadar umutlanmamıştım ben zaten bu son denememdi..hemen yarın için doktordan randevu alıyorum ve tedaviye başlıyorum..bundan sonra da hiç bi belirti bana hamile olduğumu düşündüremez bu kadar belirti boşa çıktıktan sonra..ben bu ay için elendimm...inşallah sizlerin umutları yarıda kalmaz bu ay gelir hepinizin bebişleri
sagol canim , Cumlesiyle insallah.canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz....
Canim saglik olsun , bende 5 gun sonra gelirim yaninizaGünaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende(
bende yaptirmistim 1 yil once ama hic hatirlamiyorum ya sancisini. bu yilda yaptirmak istiyorum. ates olcme yontemini bende denicem onumuzdeki ay. en saglami o sanirim ama hergun ayni saatte olmai sanirim.Günaydın kızlar..:)
haftasonu çıkmadım evden,kedimle uyuyp durduk:)
infertiliteye gitmeme kararı aldım..enazından 2-3ay daha denememiz gerekli..
eşim artık vardiyalarını bişekilde ayarlıyacak,belkide sapasağlamız ama tembellikten hamile kalamıyorum
neyse smear testinden buyana(3gündür) karnımda adet sancısı gibi bir ağrı başladı
sizde de oluyormuydu?
ya ne duruyorsun :))) gozun aydin boyle guzel haberler alinca insanin ici umut doluyor. gebelik ufak diye siliktirkızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
selincim senle bir ar ayniydi belirtilerimiz insallah canim guzel haberler aliriz senden ovaluasyon testi hakkinda bilgim hic yok. ondada mi cikiyormus gebelik?? normal test alip yapsan olucez cunku meraktan :)cnm valla umudumuz o yönde :)gelsin artık ama dimi ya...bugün test yapıcam akşamüstü..varsa silikte olsa çıkar çünkü yarın adet günüm:) belirti olara bel ağrısı ve aşırı gaz var başkada bişey yok..
Eki Görüntüle 254992 inşallah gebeşiği gösterirde bu sefer hevesim kursağımda kalmazzzz allahım sen hayırlısı nı verr:26:
kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
benim ilk dış gebelikti. 2.sini merdivenlerden inerken boşluğa bastım yere düştüm ve öyle kaybettim. ama açık konuşmam gerekirse 2 bebekten sonra kaynanam bana pençelerini çıkardı hatta oğlumun peşini bırak başkasıyla evlensin çocukları olsun dediinanılmaz kötü günler geçirdim eğer hamile kalabilirsem yuvamı kurtarmış olucam:90:
kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
cnm ya melek dürttü düzeltiyorumm senden şeytan mı olur hiç
gozun aydin canim ya cook sevindim. Mumkun mertebe dikkat et kendine
yat surekli. ben gecen ay kimsayal gebelik gecirdim adete 2 gun kala silik cikmisti
sevindim sonrada bogacimda kaldi sevincim. Ama seninki adet gununden sonra olmus.
insallah kan testiyle kesin haberlerini aliriz. Allah tamamina erdirsin. Darisi bizlerin basina
Cok sevindim canim ya , Allah tamamina erdirsin.kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?