- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
cnm adetime 2 gün var inş.lah bu kadar belirtiden sonra üzülmem allah yarıda bırakmasın dua edin ne olur kızlar
allah hepimize nasip etsin cnm kimseye aratmasın
cnm adetime 2 gün var inş.lah bu kadar belirtiden sonra üzülmem allah yarıda bırakmasın dua edin ne olur kızlar
anladim canim ama soylede bir durum var ben dogum kontro hapiyla bunu yasadim.
hergun duzenli kullanmama ragmen silik cizgi cikti. yani belkide hapin etkiside olabilir.
sen icini ferah tut. guzel haverleri alicaz. ben hissediyorum.
suan icim inanki kipir kipir.
inşallah kimyasal gebelik yaşamazsın cnm ama ben inanmıyorum sen her gün gelip gebelik belirtilerini yazacaksın buraya bizde senin adına sevineceğiz.ben senin için dua ediyorum sende bizim için et lütfen ben 3 aydır bekliyorum.sen ne kadar sonra gebe kalabildin? neler yaptın paylaşır mısın?
inş.lah cnm ya dua edinde yarım kalmasın sevincim cnm bişey yapmadımki ayın 15.de 4 aylık evli olacağım 2 kutu doğum kontrol hapı kullandım oda evlendikten 2 hafta sonra bitti daha doğrusu dokundu kocamda bırak dedi bıraktım korunmadıkta ama geçen ay ciddi anlamda istemeye başladık geçen ay olmadı buay olcak gibi inş.lah yarın belli olcak allah yardım etsin
iceguencimm tebrik ederim canim bebislerimiz yola ciktilar sag salim aliriz kucagimiza ins,kizlar sizin icinde dua edicem bu mutlu haberi sizde alirsiniz insallah
benimde ayın 19unda 3 ay olacak evleneli ama biz hiç korunmadık.senin hapın tesirinden belki olmamıştır ama bu ay olmaması için bence bi neden yok.dert etme kendine ne güzel bak en azından hamile kalabildiğini öğrendin.darısı bizlere.peki bişi sorcam kızlar türk kahvesi sperm kalitesini ve sayısını arttırırmış bu doğru mu?
valla benimde tek isteğim bu eşimle birbirimizi seviyoruz ayırmalarına izin vermiyoruz evimde 2 tane muska buldum bi hocaya okutturdum ayırma muskası yapmışlar. kayınbabam da bu kızı boşamazsan oğlum değilsin diyoçok mutsuzum inşallah bi bebğim olurda ona göstermem o zaman öcümü alırım ondan
valla benimde tek isteğim bu eşimle birbirimizi seviyoruz ayırmalarına izin vermiyoruz evimde 2 tane muska buldum bi hocaya okutturdum ayırma muskası yapmışlar. kayınbabam da bu kızı boşamazsan oğlum değilsin diyoçok mutsuzum inşallah bi bebğim olurda ona göstermem o zaman öcümü alırım ondan
cnm çok takınca olmuyor yeni evlisin sende evliğin tadını çıkar hiç ummadığın anda gelir bebeğin ben bu ay hiç umutlu değildim açıkçası herşeye sinirlendim bayram temizliği yaptım koca bi hafta üstüne düğün fotolarım kayboldu bunca sıkıntıda harekette nasıl oldu bilmiyorum zaten ondan korkuyorumya allah yardımcım olsun.cnm yanlış bilmiyosam ilişkiden sonra içilirse erkeğin yorgunluğunu alıyomuş
yuhhhh
eğer oğullarının kaderinde baba olmak yoksa
isterlerse 100 kadınla evlensin, yine olmaz
cahil insanlar
kızlarrr günaydınnn ayın 6 reglimdi halennn gelmediiii test yaptım çok net olmasada ikinci çizgiyi gördümm.bi saat sonra doktora gitcem kan tahlili için..:))inş.süper haberler veririm sizlere
selin ya seni kıskandım gidip eczaneden test aldım yaptım şimdi ikinci çizgi çok belirgin değil ama görünüyor geçen ay yaptığımda hiç bişi yoktu elim ayağıma dolaştı şaşkınlıktan ne tepki vereceğimide bilemedim ne demek bu
kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
canım hayırlı olsun.....çok sevindim...inşallah bizde bir gün hatta en yakın zamanda böyle güzel haberler alırız....
tesekkur ederim canimm yazin kucaklarimiz dolu olur insallh..tebriklerrrr darısı başımıza sağlıklı bir şekilde kucagına alman dileğiyle :)
tesekkur ederim kizlar sizin hayirli haberlerinizide bekliyorum..Tebriklerrrrrrrrrrrr
çok sevindim inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur
Cok sevindim canim ya , Allah tamamina erdirsin.
Darisi basimiza , senin haberini bekliyorduk kac gundur valla :)
bu arada sende gogus hassasiyeti olmusmuydu. durum nedir goguslerinde. bende hala birsey yok ustelik akintida yoksanirim bebek te yok burun ameliyatindan sora calismalar baslicam tekrar napalim
saol canim ,bende gogus hassasiyeti cok fazlaydi tas gibi oldu iki hafta boyunca hemde, ama bi kac gundur gecti ,akinti bendede cok fazla yo umutsuzluga kapilma hic kafana takma ..
ayyyyyy çok sevindimm canımm hayırlısııı olsunnnnnn süperrrr allah kucağına almayı nasip etsinnnndarısı başımızaa
cok saolun cok guzel bi gun oldu benim icin buyuk oglum deli gibi sevindi,esimin mutlulugu gozumun onunden gtmiyor,insallah bu guzel heyecani sizde yasarsiniz
kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
ilişki öncesi içilen kahve spermlerde uyarı etkisi yapıyormuş
ilişkiden sonra içersin yada içmezsin o keyfi artık, size kalmış
bir yorgunluk kahvesi
insallah canim dua ediyorum sizin icin..
cnm tebrikler digital test nasıl oluyo bilmiyorum ama ben normal test yaptım hafif gördüm inş.lah yarın kesin haberi bende vericem allah hepimizin gönlüne göre versin haberler arka arkaya gelicek valla
Cok sevindim canim ya , Allah tamamina erdirsin.
Darisi basimiza , senin haberini bekliyorduk kac gundur valla :)
bu arada sende gogus hassasiyeti olmusmuydu. durum nedir goguslerinde. bende hala birsey yok ustelik akintida yoksanirim bebek te yok burun ameliyatindan sora calismalar baslicam tekrar napalim
saol canim ,bende gogus hassasiyeti cok fazlaydi tas gibi oldu iki hafta boyunca hemde, ama bi kac gundur gecti ,akinti bendede cok fazla yo umutsuzluga kapilma hic kafana takma ..
cok saolun cok guzel bi gun oldu benim icin buyuk oglum deli gibi sevindi,esimin mutlulugu gozumun onunden gtmiyor,insallah bu guzel heyecani sizde yasarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?