artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kizlar ilk mesajim cikmamis,bende hamileyim test yaptim yarim saat once ve digital tetmis 2 veya 3 haftalik yazdi ,topic hamile haberleriyle dolar insallah..nazar

KIZLAR ÇOK GÜZEL HABER BUNLAR YAAA ÇOK MUTLU OLDUM SİZLERİN ADINA UMARIM AYIN 21- 22 Sİ GİBİ BENDE 2 ÇİZGİYİ GÖRDÜM DERİM DUA EDİN BİZE SİZİN DUALARINIZ KABUL OLUR....

sorma cnm hala şaşkınım salak gibiyim ama bi taraftanda korkuyorum inş.lah allah sevincimi yarıda bırakmaz çok garip bişeymiş hem seviniyosun hemde bianda garip bi korku sarıyo bakalım yarın kan testi yaptırcam ben ayağımı sürüdüm valla cnm hamileysem eğer ardımdan sizide sürüklücem

kızlarrrr Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi çok sevindiimmm..hamilelerin duası kabul olur bize de dua edin bize de

:92:

saol cnm yarın bi kesinleşsin asıl o zaman çok sevincem allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.lah hepimiz dua edelim darısı herkesin başına silik bi çizgi bile havalara uçurdu kesinleşince tamamen havalancam galiba

Canım yarını bekleme bence eğer eşinde istiyosa bu ilk heyecanını da paylaş eşinle yani ben olsam çabuk eve gel die işten bile çağırırdım söylemek için=)))

valla sevgili kocam dün beni çok üzdü limoniyiz biraz o yüzden ceza olsun ona kesinleşsin o zaman söylicem tatlım ya hem nasıl sölicem onuda düşünürüm

Tebriklerrr canımm uamrım herşey yolunda gider bebğinize kavuşursunuzz...

bat yarın bugün meraktan yaptım ama tek çizgiii çıktııı pufff sanırım bidahaki aya kaldı benim sevinçler napalım kısmett diyoruz çalışmalara devam ediyoruzzzzzzz

Hf:44:
bat yarın bugün meraktan yaptım ama tek çizgiii çıktııı pufff sanırım bidahaki aya kaldı benim sevinçler napalım kısmett diyoruz çalışmalara devam ediyoruzzzzzzz

Umidini kaybetme erken yapmıssin testi bir kkac gun sonra tekrarla guzel haberlerini bekliyoruz

kizlar hamileyim test yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..

ayyyyyyyyyyyy kızlar çok sevindim kelebeklerim,icequen çok çok sevindim adınıza ve çok heyecanlandım pc nin başında:) inşallah sorunsuz neşe dolu bir hamilelik geçirirsiniz ve bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız kızlar Allahım bu mutluluğu bize de yaşatırsın inşallah...kızlar hamilenin duası çabuk tutarmış bizlere dua edin olur muuu.. tekrar tebrik ederimmmm

sağol canımmm benim bat hiç şaşmaz yarın günün gelmezse o zaman telaş yapıcam işte gerçekten :))) geçen hazirandada hamile kalmıştım adet günümde yapmıştım çifti görmüştüm şimdi göremedim ama bir gün öncesi bakalım yarın olsun da bi ama şimdi çok heyecanla beklemiycem şimdilik yok gibi çünkü
Hf:44:

Umidini kaybetme erken yapmıssin testi bir kkac gun sonra tekrarla guzel haberlerini bekliyoruz

muska mi yuh gercekten. Allah islah etsin canim. yakin oturuyorsunuz sanirim. mumkunse uzaklasin
zararli insanlara benziyorlar Allah korusun sizi canim.
ilişki öncesi içilen kahve spermlerde uyarı etkisi yapıyormuş
ilişkiden sonra içersin yada içmezsin o keyfi artık, size kalmış
bir yorgunluk kahvesi
hehe :)) cok guldum ya
valla sevgili kocam dün beni çok üzdü limoniyiz biraz o yüzden ceza olsun ona kesinleşsin o zaman söylicem tatlım ya hem nasıl sölicem onuda düşünürüm
bencede soyleme , kan testinden sonra dersin, hatta direkt eline verirsin :))

seninki yarinmis benimki cuma gunu kendimi zor tutuyorum ya , gerci goguslerimde birsey olmadigi icin yatti bu ay diye dusunuyorum ama olmazsada uzulmicem gercekten. bende sadece karin agrisi oluyor ara ara simdilik, yogun olmayan krem kivaminda beyaz akinti. onun haricinde birde ayaklarimi sicak basiyor bazen bazende usuyorum bunlar var
bakalim

Son düzenleme:
bendede belirti olarak geçen hamileliğimden biliyorum göğsümün ucundaki kabarcıklar birde bu sefer kasıklarımda batmalar filan oluyor belkide üşüttüm ondan üşümeye gelince ben her daim üşüyen bir insan olduğum için bunu belirtiden sayamıycam ama zaten bugün tek çizgi çıktı inşallah yarın çiftleşir diye ümid ediyoruoımhadi bakalım cuma inşallah senden güzel haber bekliyorummmm

muska mi yuh gercekten. Allah islah etsin canim. yakin oturuyorsunuz sanirim. mumkunse uzaklasin
zararli insanlara benziyorlar Allah korusun sizi canim.

yok canım kendisi ankarada oturuyor ben 8 aylık evliyim evime yani istanbula 1 kere geldi kaşla göz arasında ne zaman koydu anlamadım

Tebriklerrr canımm uamrım herşey yolunda gider bebğinize kavuşursunuzz...

saolun kızlar sevinmek için yarını bekliyorum kan testindede kesinleşsede rahatlasam offff zaman geçmiyo ki inş.lah yarın selin ve benden kesin haberler duyarsınız gerçi selin ortada yok belki yarını beklemeyip kan testini yaptırmaya gitmiştir bile

kızlar valla bu ay çok bereketli bana göre adet olanlar içinde geçerli bu inş.lah güzel allahımın izniyle hepimiz bebekli kapatcaz bu ayı

insallah canim ya. bu gogus ucu degilde yani sayilirmi? bir tane var sanki daha once ordamiydi bilmiyorum. :44:
amaaan. kafayi siyiricaz belirti diye. beklemek en dogrusu , ama cok zooooor

canım benim doktorum adettinin üzerinden en az 5 gün geçerse belli olur demişti bence biraz bekle hemen umutsuzluğa kapılma :82:

yok canım kendisi ankarada oturuyor ben 8 aylık evliyim evime yani istanbula 1 kere geldi kaşla göz arasında ne zaman koydu anlamadım

aman iyi uzak olmaniz. Azmini de tebrik etmek lazim kayinvalidenin.
Allah islah etsin canim, ayetel kursi naz felak surelerini oku canim bol bol. kotulukleri dokunamasin size.

insallah canim ya. bu gogus ucu degilde yani sayilirmi? bir tane var sanki daha once ordamiydi bilmiyorum. :44:
amaaan. kafayi siyiricaz belirti diye. beklemek en dogrusu , ama cok zooooor

yeşimcim benim göğüslerde bu güne kadar tık yoktu kaç gündür burdan duyup kontrol ediyodum bu sabah sertlik ve başlarındaki damarların çok belirgin bi hale geldiğini fark ettim bide buna bak bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…