kizlar ilk mesajim cikmamis,bende hamileyim test yaptim yarim saat once ve digital tetmis 2 veya 3 haftalik yazdi ,topic hamile haberleriyle dolar insallah..nazar
tebrik ederim canim..saglikla kucagina alirsin insallah
ne demek..hamilesin demek..iki cizgi oldukdan sonra silik yada degil farketmez.. cok sevindim senin adina..bugün ayaklarinyerden kesilmis gibi olursun
seninde gözün aydin epelek ..ne mutlu sizlere
ne bereketli bi baslangic yaptik haftaya..arkasi sürüyle gelsin insallah:26:
cnm ya eşine söledin demek inş.lah yarın kesinleşirde banada sölemek nasip olur
kızlarrrr Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi çok sevindiimmm..hamilelerin duası kabul olur bize de dua edin bize de
:92:
Canım yarını bekleme bence eğer eşinde istiyosa bu ilk heyecanını da paylaş eşinle yani ben olsam çabuk eve gel die işten bile çağırırdım söylemek için=)))
selin ya seni kıskandım gidip eczaneden test aldım yaptım şimdi ikinci çizgi çok belirgin değil ama görünüyor geçen ay yaptığımda hiç bişi yoktu elim ayağıma dolaştı şaşkınlıktan ne tepki vereceğimide bilemedim ne demek bu
bat yarın bugün meraktan yaptım ama tek çizgiii çıktııı pufff sanırım bidahaki aya kaldı benim sevinçler napalım kısmett diyoruz çalışmalara devam ediyoruzzzzzzz
kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
selin ya seni kıskandım gidip eczaneden test aldım yaptım şimdi ikinci çizgi çok belirgin değil ama görünüyor geçen ay yaptığımda hiç bişi yoktu elim ayağıma dolaştı şaşkınlıktan ne tepki vereceğimide bilemedim ne demek bu
kizlar hamileyimtest yaptim biraz once digital test 2 veya 3 haftalikmis insallah topic hamile haberleriyle dolar ..
Hf:44:
Umidini kaybetme erken yapmıssin testi bir kkac gun sonra tekrarla guzel haberlerini bekliyoruz
muska mi yuh gercekten. Allah islah etsin canim. yakin oturuyorsunuz sanirim. mumkunse uzaklasinvalla benimde tek isteğim bu eşimle birbirimizi seviyoruz ayırmalarına izin vermiyoruz evimde 2 tane muska buldum bi hocaya okutturdum ayırma muskası yapmışlar. kayınbabam da bu kızı boşamazsan oğlum değilsin diyoçok mutsuzum inşallah bi bebğim olurda ona göstermem o zaman öcümü alırım ondan
hehe :)) cok guldum yailişki öncesi içilen kahve spermlerde uyarı etkisi yapıyormuş
ilişkiden sonra içersin yada içmezsin o keyfi artık, size kalmış
bir yorgunluk kahvesi
bencede soyleme , kan testinden sonra dersin, hatta direkt eline verirsin :))valla sevgili kocam dün beni çok üzdü limoniyiz biraz o yüzden ceza olsun ona kesinleşsin o zaman söylicem tatlım ya hem nasıl sölicem onuda düşünürüm
bat yarın bugün meraktan yaptım ama tek çizgiii çıktııı pufff sanırım bidahaki aya kaldı benim sevinçler napalım kısmett diyoruz çalışmalara devam ediyoruzzzzzzz
muska mi yuh gercekten. Allah islah etsin canim. yakin oturuyorsunuz sanirim. mumkunse uzaklasin
zararli insanlara benziyorlarAllah korusun sizi canim.
hehe :)) cok guldum ya
bencede soyleme , kan testinden sonra dersin, hatta direkt eline verirsin :))
seninki yarinmis benimki cuma gunu kendimi zor tutuyorum ya , gerci goguslerimde birsey olmadigi icin yatti bu ay diye dusunuyorum ama olmazsada uzulmicem gercekten. burun ameliyatimi yaparim diye dusunuyorum
benim icinde iyi olur aradan cikar. bende sadece karin agrisi oluyor ara ara simdilik, birde yogun olmayan krem kivaminda beyaz akinti. onun haricinde birde ayaklarimi sicak basiyor bazen bazende usuyorum bunlar var
bakalim
muska mi yuh gercekten. Allah islah etsin canim. yakin oturuyorsunuz sanirim. mumkunse uzaklasin
zararli insanlara benziyorlarAllah korusun sizi canim.
Tebriklerrr canımm uamrım herşey yolunda gider bebğinize kavuşursunuzz...
ayyyyyyyyyyyy kızlar çok sevindim kelebeklerim,icequen çok çok sevindim adınıza ve çok heyecanlandım pc nin başında:) inşallah sorunsuz neşe dolu bir hamilelik geçirirsiniz ve bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız kızlarAllahım bu mutluluğu bize de yaşatırsın inşallah...kızlar hamilenin duası çabuk tutarmış bizlere dua edin olur muuu.. tekrar tebrik ederimmmm
bendede belirti olarak geçen hamileliğimden biliyorum göğsümün ucundaki kabarcıklar birde bu sefer kasıklarımda batmalar filan oluyor belkide üşüttüm ondan üşümeye gelince ben her daim üşüyen bir insan olduğum için bunu belirtiden sayamıycamama zaten bugün tek çizgi çıktı inşallah yarın çiftleşir diye ümid ediyoruoım hadi bakalım cuma inşallah senden güzel haber bekliyorummmm
yok canım kendisi ankarada oturuyor ben 8 aylık evliyim evime yani istanbula 1 kere geldi kaşla göz arasında ne zaman koydu anlamadım
insallah canim ya. bu gogus ucu degilde yani sayilirmi? bir tane var sanki daha once ordamiydi bilmiyorum. :44:
amaaan. kafayi siyiricaz belirti diye. beklemek en dogrusu , ama cok zooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?