artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

yok canım kendisi ankarada oturuyor ben 8 aylık evliyim evime yani istanbula 1 kere geldi kaşla göz arasında ne zaman koydu anlamadım

yuh yanı ne muskası ya.hemde 1 kez gelmekle.arkadas ne kadınmış.demekkı yakın olsa nıkahın ertesı gunu ayırırmış sızı.aman allah uzak tutsun arkadasım benden sana bır tavsıye bole bı kadınsa kayınvalıden onun elinden falan da bısey yeme aman allah muhafaza.yıyeceğine falan da bışey yapıp yedirir.bol bol dua et...

yeşimcim benim göğüslerde bu güne kadar tık yoktu kaç gündür burdan duyup kontrol ediyodum bu sabah sertlik ve başlarındaki damarların çok belirgin bi hale geldiğini fark ettim bide buna bak bakem

ben baktım göğüslerimede ağrıdan başka bişi yok nieya olsun ucuda acısın damarda olsun ama.... bugün adet günüm daha bişi yok ama olcam sanki.. paylaşmaya devam ederim dua edin nolur....

icequen ve kelebeğim ikinizide tebrik ediyorum çok sevindimya bian bu topikten bişi çıkmıcak galiba dediydim...darısı tüm bekleeyenlere inş..AMİN..

slm arkadaşlar ben 2 yıllık eviliyim geçen yıl hamile kaldım ama 3. ayda ekimde karnımda öldü ve 3 ay korunmadan sonra çalışmalara başladık ama hala olmadı tekrar hamile kalamadım düzenli olarak dr a gidiyorum bi sorun yok diyor bazen yumurtam çatlamıyor bu ay adet bitti bugün tekrar gittim ve yumurtam oluşmuş iki gün sonra çatlatma iğnesi vuralım dedi bu konuda bilgisi olan varmı???

zaten akrabaları beni arayıp uyardı hacıdan hocadan çıkmıyo diye ya inanın moral bozup üzülmenizi istemem ama ben daha yeni gelinken evimden çeyizimi çaldı gitti. o yüzden bazı insanlar doğuştan problemli. eşim için susup Allah'a sığınıyorum.

aman iyi uzak olmaniz. Azmini de tebrik etmek lazim kayinvalidenin.
Allah islah etsin canim, ayetel kursi naz felak surelerini oku canim bol bol. kotulukleri dokunamasin size.

okuyorum canım. zaten bizi dualarım koruyor.

icequen ve kelebeğim ikinizide tebrik ediyorum çok sevindimya bian bu topikten bişi çıkmıcak galiba dediydim...darısı tüm bekleeyenlere inş..AMİN..

saol cnm aaaa çıkmaz mı hiç hiç kimse karnı boş çıkmıcak bu ay bu topikten lütfen yani buna inanalım önce

cnm allah yardımcın olsun allah o insanları ıslah etsin ve sizden uzak tutsun valla sinir oldum yaptıklarına allah gönlüne versin tatlım bebeğinde hemen gelsin inş.lah onlarda elini eteğini çeksin üstünüzden

canlarım yavru kuslarım taze annelerım yazılanları okudum acayıp sevindim yaaa ay mutlulukdan aglıyorum sankı ben hamileymişim gibi duygulandım allah evlatlarınızı sıze bağışlasın hep sizinle olsunlar kocaman göbekleriniz olur insallah

bayadır giremiyorum takip edemiyorum sizi ama aklım hep burda bende de buğün bi mide bulantısı var anlatamam.keşke bende size güzel haberler verebilsem şu pahalı testlerden mi alsam napsam beklemek çok zor geliyor şu 5 günü :84: inşallah hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız ve gebeliğimiz bebeğimizin isimleri kalp atışları ne bilim öyle şeylerden konuşuruz artık dualarınızı esirgemeyin

saol cnm emin olarak konuşmak isterdim fakat yarını bekliyorum ama hissediyorum bebeğim benimle buay çok farklı ama yinede korkuyorum ya test yanılttıysa diye

kuzucuklarım benim kociş geldi yemek hazırlamam lazım annemdeyim zaten misafirliğe geldim umarım hepimiz böyle güzel haberler veririz öpüyorum sizleriiii

saol cnm emin olarak konuşmak isterdim fakat yarını bekliyorum ama hissediyorum bebeğim benimle buay çok farklı ama yinede korkuyorum ya test yanılttıysa diye

korkma bebegin şuanda seninle ben inanıyorum burası uğur getirdi size hepimizede getirecek inşallah tatlım inan çok sevindim yarın sabah erkenden kalk dogru doktora git kesinleştir bakalım yiğenimiz kaç haftalıkmış

tesekkurler canim,bizde sizin hamile habelerinizi dortgozle bekliyoruz,hadi yanliz birakmayin bizi

kelebeğim ne yapıyosun var mı bi farklılık ben bugün çok sevindim vakit geçmiyor yarın sabah erkenden kan testine gitcem sen nasıl yapcan doktoramı gitcen kan testi mi yaptırcan

canimm guzel sozlerin icin cok saol ,insalah bu ay sonuna kadar hamilelerimiz cogalir,allah isteyen herkese versin ..hemenceceik gecer fazla stress yapma rahat ol

kelebeğim ne yapıyosun var mı bi farklılık ben bugün çok sevindim vakit geçmiyor yarın sabah erkenden kan testine gitcem sen nasıl yapcan doktoramı gitcen kan testi mi yaptırcan

ben randevu alicam doktordan ama iki aydan once vermezler burda ,banada gun gecmedi elim is falan tutmadi benim ilk degil ama oyle tuhaf bir duygu ki ,bide ben karnimin icindeki farkliliklari hissediyrum biliyormusun boyle hareketlenmeler var yerlesiyor galiba

ee o kadar beklicen mi cnm . o bendede var cnm ya acaba sevindiğim için mi oluyo diyodum bende bi hareketlendi karnım kasıklarım göğüslerim iyice acımaya başladı seninki nette benimkide bi netleşse cnm ya bu noktadan sonra kanda bişi çıkmazsa çok üzülürüm dua et benim için

kızlarrr mrbalarr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????

kızlar anca geçmişi okudum iice kaynatmışssınız..birazdan dışarı çıkıcaz ama gitmeden bi bakıyım dedim..içimde garip bi rahatlık va neden bilmiorum herşey olacağına varır..bu arada ayakalrım ne zaman ısınıcak merak ediorumm

kızlarrr mrbalarr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????

cnm şansına topikte kimse yok benimde henüz bu konularda acemi olduğum için bi fikrim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…