yok canım kendisi ankarada oturuyor ben 8 aylık evliyim evime yani istanbula 1 kere geldi kaşla göz arasında ne zaman koydu anlamadım
yeşimcim benim göğüslerde bu güne kadar tık yoktu kaç gündür burdan duyup kontrol ediyodum bu sabah sertlik ve başlarındaki damarların çok belirgin bi hale geldiğini fark ettim bide buna bak bakem
yuh yanı ne muskası ya.hemde 1 kez gelmekle.arkadas ne kadınmış.demekkı yakın olsa nıkahın ertesı gunu ayırırmış sızı.aman allah uzak tutsun arkadasım benden sana bır tavsıye bole bı kadınsa kayınvalıdenonun elinden falan da bısey yeme aman allah muhafaza.yıyeceğine falan da bışey yapıp yedirir.bol bol dua et...
aman iyi uzak olmaniz. Azmini de tebrik etmek lazim kayinvalidenin.
Allah islah etsin canim, ayetel kursi naz felak surelerini oku canim bol bol. kotulukleri dokunamasin size.
icequen ve kelebeğim ikinizide tebrik ediyorum çok sevindimya bian bu topikten bişi çıkmıcak galiba dediydim...darısı tüm bekleeyenlere inş..AMİN..
zaten akrabaları beni arayıp uyardı hacıdan hocadan çıkmıyo diye ya inanın moral bozup üzülmenizi istemem ama ben daha yeni gelinken evimden çeyizimi çaldı gitti. o yüzden bazı insanlar doğuştan problemli. eşim için susup Allah'a sığınıyorum.
okuyorum canım. zaten bizi dualarım koruyor.
icequen ve kelebeğim ikinizide tebrik ediyorum çok sevindimya bian bu topikten bişi çıkmıcak galiba dediydim...darısı tüm bekleeyenlere inş..AMİN..
saol cnm aaaa çıkmaz mı hiçhiç kimse karnı boş çıkmıcak bu ay bu topikten lütfen yani buna inanalım önce
canlarım yavru kuslarım taze annelerım yazılanları okudum acayıp sevindim yaaaay mutlulukdan aglıyorum sankı ben hamileymişim gibi duygulandım allah evlatlarınızı sıze bağışlasın hep sizinle olsunlar kocaman göbekleriniz olur insallah
bayadır giremiyorum takip edemiyorum sizi ama aklım hep burda bende de buğün bi mide bulantısı var anlatamam.keşke bende size güzel haberler verebilsemşu pahalı testlerden mi alsam napsam beklemek çok zor geliyor şu 5 günü :84: inşallah hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız ve gebeliğimiz bebeğimizin isimleri kalp atışları ne bilim öyle şeylerden konuşuruz artık dualarınızı esirgemeyin
saol cnm emin olarak konuşmak isterdim fakat yarını bekliyorum ama hissediyorum bebeğim benimle buay çok farklı ama yinede korkuyorum ya test yanılttıysa diye
tesekkurler canim,bizde sizin hamile habelerinizi dortgozle bekliyoruz,hadi yanliz birakmayin bizi
canlarım yavru kuslarım taze annelerım yazılanları okudum acayıp sevindim yaaaay mutlulukdan aglıyorum sankı ben hamileymişim gibi duygulandım allah evlatlarınızı sıze bağışlasın hep sizinle olsunlar kocaman göbekleriniz olur insallah
bayadır giremiyorum takip edemiyorum sizi ama aklım hep burda bende de buğün bi mide bulantısı var anlatamam.keşke bende size güzel haberler verebilsemşu pahalı testlerden mi alsam napsam beklemek çok zor geliyor şu 5 günü :84: inşallah hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız ve gebeliğimiz bebeğimizin isimleri kalp atışları ne bilim öyle şeylerden konuşuruz artık dualarınızı esirgemeyin
kelebeğim ne yapıyosun var mı bi farklılık ben bugün çok sevindim vakit geçmiyor yarın sabah erkenden kan testine gitcem sen nasıl yapcan doktoramı gitcen kan testi mi yaptırcan
ben randevu alicam doktordan ama iki aydan once vermezler burda ,banada gun gecmedi elim is falan tutmadi benim ilk degil ama oyle tuhaf bir duygu ki ,bide ben karnimin icindeki farkliliklari hissediyrum biliyormusun boyle hareketlenmeler var yerlesiyor galiba
kızlarrr mrbalarr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?