cnm şansına topikte kimse yok benimde henüz bu konularda acemi olduğum için bi fikrim yok malesef
kızlar anca geçmişi okudum iice kaynatmışssınız..birazdan dışarı çıkıcaz ama gitmeden bi bakıyım dedim..içimde garip bi rahatlık va neden bilmiorum herşey olacağına varır..bu arada ayakalrım ne zaman ısınıcak merak ediorumm
:2::2::2::2::2:off yaaa sen hamilemisin canım
güzel bi soru inş.lah hamileyim cnm yarın belli olcak bugün silikte olsa 2.çizgiyi gördüm yanıltmaz inş.lah test
inş.canım yaa allah isteyen herkese versin inş.kimsenin kucağını boş bırakmasın
şekerim nerdesin sen valla bi ara şüphelendim kan testi yaptırmaya gittin sandım
yok canim ya benim daha 4 gun var ama hicbir tepki yok goguslerde. ara ara sanki midem bulanir gibi oluyor birde kokulara hassasiyet basladi bariz sekilde. ama psikolikmi bilmiyorum ? Hayirlisi artikyeşimcim benim göğüslerde bu güne kadar tık yoktu kaç gündür burdan duyup kontrol ediyodum bu sabah sertlik ve başlarındaki damarların çok belirgin bi hale geldiğini fark ettim bide buna bak bakem
ins guzel haberler aliriz canim sendende . :)ben baktım göğüslerimede ağrıdan başka bişi yoknieya olsun ucuda acısın damarda olsun ama.... bugün adet günüm daha bişi yok ama olcam sanki.. paylaşmaya devam ederim dua edin nolur....
hicbilgim yok keske fikrim olsaydi. ama catlatmayla sansinin yukselecegini dusunuyorumslm arkadaşlar ben 2 yıllık eviliyim geçen yıl hamile kaldım ama 3. ayda ekimde karnımda öldü ve 3 ay korunmadan sonra çalışmalara başladık ama hala olmadı tekrar hamile kalamadım düzenli olarak dr a gidiyorum bi sorun yok diyor bazen yumurtam çatlamıyor bu ay adet bitti bugün tekrar gittim ve yumurtam oluşmuş iki gün sonra çatlatma iğnesi vuralım dedi bu konuda bilgisi olan varmı???
canim sen artik yavas yavas gidersin mayis annelerine bizde arkadan geliriz insallah :) mayis olmasa haziran annesi oluruztesekkurler canim,bizde sizin hamile habelerinizi dortgozle bekliyoruz,hadi yanliz birakmayin bizi
yerlesme kanamasimi acaba? ben hep iyiye yoruyorum. :)kızlarrr mrbalarr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????
yok cnm ya uykum geldi uyumuşum:) yarın sabah beraber gidicez senınle:) doğumada beraber gideriz inşallah
bebek yorulmuş desene:)))) allah mı söletti ne tatlım ya bugün bana uğurlu geldin dua ette yarın aynı anda verelim güzel haberleri sonra doğumada gideriz elele kol kola
kızlar günaydınnnn
bugünde inşallah güzel güzel haberler alırız. yarında benim adet günüm çok heyecanlıyım çokkk:87:
kızlar günaydınnnn
bugünde inşallah güzel güzel haberler alırız. yarında benim adet günüm çok heyecanlıyım çokkk:87:
günaydın canım inşallah sendende güzel haberler alırız...benim çok belim ağrıo ve karnımda ağrı var bekliorum öğleden sonra gidicem tahlile
günaydin hepinize topigimizin güzel hamisleri ve hamis adaylari
hadi oreiro sira sende..insallah sendende güzel haberler aliriz..varmi belirtilerin canim?
Kıslar günaydınn..
Bebiş haberleri gelmeye başlamış..Çok sevindim yaaaaa
Reglime 1 hafta var geçmiyor bir türlüüüü
Kıslar günaydınn..
Bebiş haberleri gelmeye başlamış..Çok sevindim yaaaaa
Reglime 1 hafta var geçmiyor bir türlüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?