artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

şekerim nerdesin sen valla bi ara şüphelendim kan testi yaptırmaya gittin sandım

yeşimcim benim göğüslerde bu güne kadar tık yoktu kaç gündür burdan duyup kontrol ediyodum bu sabah sertlik ve başlarındaki damarların çok belirgin bi hale geldiğini fark ettim bide buna bak bakem
yok canim ya benim daha 4 gun var ama hicbir tepki yok goguslerde. ara ara sanki midem bulanir gibi oluyor birde kokulara hassasiyet basladi bariz sekilde. ama psikolikmi bilmiyorum ? Hayirlisi artik
ben baktım göğüslerimede ağrıdan başka bişi yok nieya olsun ucuda acısın damarda olsun ama.... bugün adet günüm daha bişi yok ama olcam sanki.. paylaşmaya devam ederim dua edin nolur....
ins guzel haberler aliriz canim sendende . :)
hicbilgim yok keske fikrim olsaydi. ama catlatmayla sansinin yukselecegini dusunuyorum
tesekkurler canim,bizde sizin hamile habelerinizi dortgozle bekliyoruz,hadi yanliz birakmayin bizi
canim sen artik yavas yavas gidersin mayis annelerine bizde arkadan geliriz insallah :) mayis olmasa haziran annesi oluruz
kızlarrr mrbalarr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????
yerlesme kanamasimi acaba? ben hep iyiye yoruyorum. :)

yok cnm ya uykum geldi uyumuşum:) yarın sabah beraber gidicez senınle:) doğumada beraber gideriz inşallah

bebek yorulmuş desene:)))) allah mı söletti ne tatlım ya bugün bana uğurlu geldin dua ette yarın aynı anda verelim güzel haberleri sonra doğumada gideriz elele kol kola

bebek yorulmuş desene:)))) allah mı söletti ne tatlım ya bugün bana uğurlu geldin dua ette yarın aynı anda verelim güzel haberleri sonra doğumada gideriz elele kol kola

ayy uğurlu mu geldiimmmmm:) ayy cnm benm saol inşallah sonuna kadar gider hamileliğin ve kucağına alırsın bende teyzesi olarak çok sevinirim...

kızlar günaydınnnn
bugünde inşallah güzel güzel haberler alırız. yarında benim adet günüm çok heyecanlıyım çokkk:87:

kızlar günaydınnnn
bugünde inşallah güzel güzel haberler alırız. yarında benim adet günüm çok heyecanlıyım çokkk:87:

günaydın canım inşallah sendende güzel haberler alırız...benim çok belim ağrıo ve karnımda ağrı var bekliorum öğleden sonra gidicem tahlile

kızlar günaydınnnn

günaydin hepinize topigimizin güzel hamisleri ve hamis adaylari

hadi oreiro sira sende..insallah sendende güzel haberler aliriz..varmi belirtilerin canim?

günaydın canım inşallah sendende güzel haberler alırız...benim çok belim ağrıo ve karnımda ağrı var bekliorum öğleden sonra gidicem tahlile

hadi bakalım hayırlısı inşallah bize güzel haberler verirsin

Kıslar günaydınn..
Bebiş haberleri gelmeye başlamış..Çok sevindim yaaaaa
Reglime 1 hafta var geçmiyor bir türlüüüü

günaydin hepinize topigimizin güzel hamisleri ve hamis adaylari

hadi oreiro sira sende..insallah sendende güzel haberler aliriz..varmi belirtilerin canim?

ay inşallah canım bendende güzel haberler gelir
kasıklarımda ağrı var özellikle sol kasığımda, göğüslerim çok hassaslaştı ama bu yeni olmuyor yaklaşık 4 gündür böyle. belimde de çok ağrı var. inşallah hamişlik belirtileridir. ara ara ateş yükselmesi oluyor istifarda var ama hepsi bebek belişrtisi değildir kaptım galiba şifayı doktorum biraz bekle bebek olabilir ilaç kullanma dedi bende bekleyeceğim.

günaydın kızlarr:)

kızlar ben ateş ölçme yönteminde popodan vazgeçmedim..çok inatçıyım:)
iki gün oldu..
iki gündürde 36,4 çıkıyor ateşim..
Allahım nasıl bir denge veriyorsa insana şaşmıyor yaa..:)
neyse böyle devam ederse ne zaman yımırtladığıımı kolaylıkla anlarım:)

gunaydin hanimlar
karninda doluluk hissi olan var mi? beimki oyle gibi.
bugun test yaptim tabiki negatif cikti. belki silik olur dedim ama maalesef karin agrim hala suruyor.
artik adetim gecene kadar test yapmicam karar verdim.
bugunde ins guzel haberler aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…