artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

günaydın kızlar,umutlu sabahlar hepinize:))))))))))

iceguencimm tebrikler canimm sag salim kucaginada alirsin insallah ee simdi biz ne annesiyiz mayis mi haziran mi:44:
amin cnm çok saol valla tahmini mayıs ortasıyla haziran ortası arası gibime geliyor ama allah nasip ederde o güne çıkarsak ben 15 mayısta doğum yapmak isterim evlilik yıldönümümde bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
iyi yapmışsın cnm nerde hareket orda bereket çalışmalara devam
saol cnm bozsa ne olcak bebeğim en iyi cevabı verdi onlaratmm cnm dikkat ederim dediklerine darısı hepinizin başına inş.lah burda bebeksiz kimse kalmıcak

günaydın kızlar merak etmeyin inş.lah bu ay gelcek bebeklerin hepsi çalışma zamanlarını iyi kullanın moralleri yüksek tutun bide takıntılı bi halde düşünmeyin ki hemen gelsin bebişler

tatlımm gözün aydınnn çoook sevindim Allah sağ salim kucağınada almayıda nasip etsin..

doktor ultrasyondan baktı mı dün değerin kaç çıktı keseyi görebildi mi?bide sende kasık ağrısı var mı?

ben bugün kayınvaldemle tekrar özel hasteneye gitcem emekli hemşireydi ya iyi bakım iyi ilgi olur die onuda alıyorum bugün yeniden tahlil yapcam keseye bakıcaz görüncek mi diye.birde benim 2 gündür sağ kasığım ağrıyor batma şeklinde hiç geçmiyor nerdeyse onu danışcaz doktora acaba normal mi?

arkadaşlar günaydın, öncelikle Parpalm, oreiro, şeker-leblebi, selin7, ıcquen, oznur_u, uluten33 hepinize cok teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için bugun yeni bir güne yeni umutlarla başladım sayenizde. ayrıca selin7 ve ıcequen ( mesajını okumadıgım ve hamıle olan tüm arkadaşlar ) sizleri tebrik ederim umarım hamileliğinizi rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirir sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucagınıza alırsınız.

ve benim gibi bebek isteyen ve henüz hamile kalamayan arkadaslar umarım en kısa zamanda bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız

her ay regl olup umutları sönerken insanın, her seferinde yeniden umutlanabilmesi aynı modlara tekrar girmesi,
mesela mide bulantısı çekmesi,bebek olma ihtimlini hayal etmesi ne güzeeeel :26:

amin cnm çok saol allah hepimize sağ alim kucağımıza almayı nasip etsin
tatlım ben sadece test yaptırdım doktora görünmedim bugün gidip randevu alcam değerim 247 çıktı seninki baya yüksek valla bence ikiz dünde söledim .
cnm ağrı değilde kasıklarımda hareketlenme var batma sancı gibi özellikle hala sağ kasığımda bide arka tarafıma vuruyo ağrısı kalça kemiğime normaldir herhalde başka sorunum yok şimdilik bide iki gündür gece karın gurultusuyla uyanıyorum ve yemek yiyorum bu sende var mı

şeker_leblebi beni listeden cıkartınız mı

Son düzenleme:
saol cnm eksik olma, darısı en kısa zamanda hepinizin başına inş.lah

her ay regl olup umutları sönerken insanın, her seferinde yeniden umutlanabilmesi aynı modlara tekrar girmesi,
mesela mide bulantısı çekmesi,bebek olma ihtimlini hayal etmesi ne güzeeeel :26:

kızlar umutsuzluğa hayatımızda yer yok bu ay olmadı bidahaki ay burdan hep birlikte güzel haberleri alana kadar mutlu mesut devam edeceğiz

benimde kasık ağrım devam ediyor biraz tedirginim şimdi randevu aldım bende saat 1 de gitcem.bide kese görünmedi halen korkuyorum o heycanı tam yaşayamadım.ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce çok yiyordum ama bu sıralar pek yiyemiyorum midem bulanıyor gibi o yüzden zorlamıyorum.meyve yemeye dikkat ediyorum ceviz filan yemeye başla canım dikkat et kendine artık iki canlıyız:)

kızlar günaydın bugün heyecanla beklediğim gün. benim için dua edin nolurr inşallah güzel haberler
veririm size :79:

korkma tatlım ben daha hiç gitmedim sana göre değerimde düşük benide korkutma şimdi kese hemen görünmüyomuş zaten alttan bakcakmışya o zaman görünür iyi şeyler düşünelim.benimde cnm pek yemek istemiyor midem bulanıyo hafiften meyve yiyorum bol bol geçiyor gece uyanıyorum dediğim gibi bişeyler atıştırıyorum tmm cnm başlarım dün kızlar bol bol su iç dedi benim nedense su içesim yok midem bulanıyo içince na garip meyve suyu içiyorum su niyetine

şeker_leblebi beni listeden cıkartınız mı
tatlım adetin başladığı için ekim kızmına ekledi seni çıkmadın listeden

kızlar günaydın bugün heyecanla beklediğim gün. benim için dua edin nolurr inşallah güzel haberler
veririm size :79:

hadi inş.lah bugün çok bebek haberi alırız cnm ya sen varsın ulten33 test yapcak selin kan testi yaptırcak mrporker,bilgemadam dan haber bekliyoruz çok heycanlı

ben bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah test yaptıracağım. günlük falımda da %100 şans görünüyor

Gününüz aydın olsun kızlar. Bir kaç gündür giremiyordum. Yeni hamile haberleri gördüm. çok çok tebrik ederim. Umarım sağlıkla geçer 9 ayınızda. Bizlerede nasip olur inşallah bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…