kızlar günaydın bugün heyecanla beklediğim gün. benim için dua edin nolurr inşallah güzel haberler
veririm size :79:
günaydın,
benim de adetim 3 gün gecikti, ya negatif çıkarsa diye test de yapamıyorum...
artık bugün yapsammııı?
Dualarımız seninle.İYi haberlerini bekliyoruz.
günaydın,
benim de adetim 3 gün gecikti, ya negatif çıkarsa diye test de yapamıyorum...
artık bugün yapsammııı?
korkma tatlım ben daha hiç gitmedim sana göre değerimde düşük benide korkutma şimdi kese hemen görünmüyomuş zaten alttan bakcakmışya o zaman görünür iyi şeyler düşünelim.benimde cnm pek yemek istemiyor midem bulanıyo hafiften meyve yiyorum bol bol geçiyor gece uyanıyorum dediğim gibi bişeyler atıştırıyorum tmm cnm başlarım dün kızlar bol bol su iç dedi benim nedense su içesim yok midem bulanıyo içince na garip meyve suyu içiyorum su niyetine
günaydın arkadaşlar
günü geçipte test yapmayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya ben çatlardım resmen hadi yapın nolur nolur noluuuuuuuur
Güzelim haklısın tek çizgi çıkacak yine düşüncesi insanı geriyor ama inş çift çıkar. Bende her ay yapıyorum aman diyorum tek çıkacaksa sonuçta ha şimdi üzülmüşüm ha sonra bir an önce anlayım bitsin gitsin hamilemiyim acaba diye kendimi yemektense en azından çift çıkarsa erken sevinmiş olursun derinden bir ooooooh beeee sonunda gördüm seni çift çizgi deyip çığlıklarla kocişini arayıp ben hamileyim diye haberdar edersin aaaaaaay hadi bakalım inşallah
günaydın kızlarrr annelerrrrr:) nasılsınız bakalım ıcequen canım 15 mayıs benim doğum günüm:) ..
bu arada meyve suyu içiorum demişssin suyun yerini hiç bişey almaz ihmal etme..bende normalde içmem ama mecbur herşey minnşlar için..
bende hiç belirti kalmadı bugün tık yok moralim bozuldu..saat 11 de gidicem bakalım ne olcak
bide rüyamda kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı nasıl üzüldüm anlatamam..
cnm sen testi yarın sabah tekrarla eğer bişey yoksa hiç çizgi çıkmaz isterse 5 saat geçsin..ben artık test prof. oldum:)kızlar sabah 6da bi uyandım aklıma test geldi eee sonuç tekçizgi gene 5 dk bekledim yattım. eşim duymuş sesimi noldu dedi gene negatif dedim dur bide ben bakım dedi gitti hala aynı duruo. nese sabah kalkınca bana geldi dediki 2.si silik çıkmış dedi. biz sallamadık sonra olmuş olabilir 20dkya kadar bekleyin dio testte ama beklemedim. şimdi acaba demeye başladım:44: ama dahada yapmıcam sabah o el titremelerimi unutamamya ne zor durum.
Rabbim çektiğimiz bu sıkıntıların sonunu hayra bağlasın inş. sonunda hepimizi güldürsün
bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş
Kızlar Günaydın:)
tabloyu inceledim:)eylül(36kişi ) -ekim (9kişi) ayında toplam bebiş bekleyen 45 kişiyiz..
ilk hafta 10 kişden 3ünün hamilelik haberini aldık yani,
ilk hafta%30dan fazlamız hamile:)
listenin %30u hamile kalsa
içimizden enaz 14 hamiş çıkacak:)
süper bir rakkamm gerçekten,keşke %100 hepimiz kalsak ama kısmet,
bir sonraki ay ne güne duruyor değilmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?