artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

günaydın arkadaşlar

hapsuu seni listeden çıkarmadım cnm, listenin sonuna kaydın sadece

günaydın arkadaşlar
günü geçipte test yapmayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya ben çatlardım resmen hadi yapın nolur nolur noluuuuuuuur

tatlım korkmana gerek yok ben kendi kendime elham ediyorum.bugünde gideyim doktora rahat etcem.eşim hemen baba moduna girdi ama bende korkutmak istemiyorum onu bugünüde atlatayım rahat edicem artık.inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik yaşarız güzelim.

günaydın arkadaşlar
günü geçipte test yapmayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya ben çatlardım resmen hadi yapın nolur nolur noluuuuuuuur

ya o kadaaaarr çok gördüm ki tek çizgiyi artık aynı hüsranı yaşamak istemiyorum..
Her çıkmadığında üzülüyorum çünkü.
Bu akşam yap diyorsunuz yani :)

Güzelim haklısın tek çizgi çıkacak yine düşüncesi insanı geriyor ama inş çift çıkar. Bende her ay yapıyorum aman diyorum tek çıkacaksa sonuçta ha şimdi üzülmüşüm ha sonra bir an önce anlayım bitsin gitsin hamilemiyim acaba diye kendimi yemektense en azından çift çıkarsa erken sevinmiş olursun derinden bir ooooooh beeee sonunda gördüm seni çift çizgi deyip çığlıklarla kocişini arayıp ben hamileyim diye haberdar edersin aaaaaaay hadi bakalım inşallah

Son düzenleme:

hay ağzın bal yesin yaaa :)
Doğru valla kırmızılar gelince yine üzülücem. Şimdiden öğreneyim.
Günün birinde çift çzigii görürüm ben de inşallah hırs yaptım artık ama bakalım ne zaman.
AKşam yapar sabah sonucunu bildiririm artık :)

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
deryaertas 11 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
bilgemadam 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
angelica25 16 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
TugbaFatih 19-20 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92: Klomen+Çatlatma İğnesi
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
_Sel 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92: Eş Tedavisi
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
rose_minel 30 Eylül :92:
BALIMSIN 3 Ekim :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
medmus 4 Ekim ? :92:
nehirefe 6 Ekim :92:
oznur_u 6 Ekim :92: Klomen
maryporker 6 Ekim :92:
umaygulay 8 Ekim ? :92:
hapsuu 13 Ekim :92:
minikgelin 13 Ekim ? :92:

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

Son düzenleme:
şeker leblebi ellerine sağlık ben cumartesi dr gitcem bakalım ne diyecek inş tedavi gerektiren bir durum olmaz olursada bildiririz artın napalım (
deryaertaş yarın çok uzun bir zaman ya gün bitmez ki şimdi ama olsun beklediğine değer bir sonuç çıkar inş

günaydın kızlarrr annelerrrrr:) nasılsınız bakalım ıcequen canım 15 mayıs benim doğum günüm:) ..
bu arada meyve suyu içiorum demişssin suyun yerini hiç bişey almaz ihmal etme..bende normalde içmem ama mecbur herşey minnşlar için..
bende hiç belirti kalmadı bugün tık yok moralim bozuldu..saat 11 de gidicem bakalım ne olcak
bide rüyamda kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı nasıl üzüldüm anlatamam..

kızlar sabah 6da bi uyandım aklıma test geldi eee sonuç tekçizgi gene 5 dk bekledim yattım. eşim duymuş sesimi noldu dedi gene negatif dedim dur bide ben bakım dedi gitti hala aynı duruo. nese sabah kalkınca bana geldi dediki 2.si silik çıkmış dedi. biz sallamadık sonra olmuş olabilir 20dkya kadar bekleyin dio testte ama beklemedim. şimdi acaba demeye başladım:44: ama dahada yapmıcam sabah o el titremelerimi unutamamya ne zor durum.

Rabbim çektiğimiz bu sıkıntıların sonunu hayra bağlasın inş. sonunda hepimizi güldürsün

bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş

cnm sen testi yarın sabah tekrarla eğer bişey yoksa hiç çizgi çıkmaz isterse 5 saat geçsin..ben artık test prof. oldum:)
bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş

ne güzel inşallah rüyan çıkar canım

Kızlar Günaydın:)
tabloyu inceledim:)eylül(36kişi ) -ekim (9kişi) ayında toplam bebiş bekleyen 45 kişiyiz..

ilk hafta 10 kişden 3ünün hamilelik haberini aldık yani,

ilk hafta%30dan fazlamız hamile:)

listenin %30u hamile kalsa

içimizden enaz 15 hamiş çıkacak:)

süper bir rakkamm gerçekten,keşke %100 hepimiz kalsak ama kısmet,
bir sonraki ay ne güne duruyor değilmi:)

Son düzenleme:

ne güzel hesap yapmışssın canım inşallah hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…