artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

selincim ciddimisin sen, ne güzel haber verdin. peki benim gibi başına gelen varmı idrar testinde 30 dkdan sonra yada 1-2saat sonra 2. çizgi çıkan:44:

parpalm listede ismini göremedim
eklememi istedinde gözden mi kaçırdım acaba :26:

canım dikkatin süper ama ben listeye adımı vermedim çünkü 2-3 ay sonra hamilelik düşünüyoruz.folikasit kullanıyorum 1 kutu bitmek üzere.bu topik umutlu ve enerjisi yüksek bir topik o yüzden burda sizlerin mutlu haberleriyle seviniyor üzüntüleriyle üzülüyorum...

anladım cnm
hakkında hayırlısı olur umarım

Berrem bende özledim çok geçen gün gezinirkene gördüm burayı sohbet güzell arkadaşlar ii buralardayım artık tontiş:))
hadi amaaa selinnnn seni bekliyorummmmm:))
testim yarına kaldı cnm kayınvalidem rahatsızlandı çıkamadım artık ben öğrenene kadar çoçuk ilkokula başlar:)

senin rüyan çıkmış zaten tatlım yaa hade şiimdi güzel haberi ver bizeee
kızlar günaydın bugün heyecanla beklediğim gün. Benim için dua edin nolurr inşallah güzel haberler
veririm size :79:

bence sen bugünde yapsan olur testini canım
ben bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah test yaptıracağım. Günlük falımda da %100 şans görünüyor

nasıl bir sabırdır anlamıyorumm maşallahhh ben daha 3 gün önceden başladım yapmaya tek çizgi ama gelen giden de yok bekliyorum :))
günaydın,

benim de adetim 3 gün gecikti, ya negatif çıkarsa diye test de yapamıyorum...
Artık bugün yapsammııı?

demekkii güzel çıkacak sonucun rüyanın tersi çıksın diye dualar edelimm emii
ultennnnn annemm yaaa sen valla bi test yap öğlende çıkmazsa çıkmıyo zaten ama çıkmış baksana silikte olsaa şüphelendim şimdikk hamişsinn heyoooooooooo
sen kesin hamişsin hade testt yappppp ben yarın sabah yapıcam bugünde kırmızı kart yemezsem tabe:)
bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. Anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş

gunaydin kizlar,canim benim verebilecegim tek bir tavsiye var oda cok fazla stress yapmayin cok dusunmeyin bunu ,rahat birakin kendinizi iliski sirasindada

kesinlikle katılıyorum ben ilk defa bu ay kasmadım kendimi ayaklarımı bile doğrudüzgün kaldırmadım yan dönüp yattım sadece ama adet tarihi gelince hadi gelde kasma canımya. valla p.tesiye kadar hiç tınmıyordum ama şimdi farklı. peki canım senin akıntın oluomuydu yada hala varmı? bende şuan oluo bişiler çok akıntım var diyorum ama akmıo bu akıntı nasılsa. bende her seferinde kırmızılar geldi diyorum:18:

canım benim ilk hamileliğimde yaptım testi baktım tek çizgi öle unutmuşum lavoboda bi 15-20 dk sonra çöpe atim derken gördümm silik çizgiyi şook olmuştum resmen ve sonuç ertesi günki kan testiyle hamileydimm tabi sonra düşük yaşadım vs ama olabliyor yanii hamiş olabilirsinn:)))
selincim ciddimisin sen, ne güzel haber verdin. peki benim gibi başına gelen varmı idrar testinde 30 dkdan sonra yada 1-2saat sonra 2. çizgi çıkan:44:

kızlarrr test yapıpta tek çizgi çıkıpta daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç aranızda ben iki gündür test yapıyorum regl günüm dündü ama olmadım test yaptım tek çizgi bi silikçe bişi vardı ama sanırım o benim göz yanılmam diye düşünüyorum sadece dün akşam çamaşırımda bir damla leke gördüm o zamandan bu zamana dahada bişşi yok ben neyim şimdi nolcak bana diyorum ki bugün de gelmezse ki inşallah gelmez yarın sabah test yapim :))ama bide diyorumki acaba akşamki leke habercimiydi kırmızılara acep offffffffffffffff garip bi süreç rabbim yardım et

Son düzenleme:
selinimmm kelebeğimmm kızlar içime bişi oturdu haaa midem boş olmasa gidecem nerdeyse doktora ama benim kaldığım ilçede testler yarına kalıo yarından sonrada evde olmıcam p.tesiye kalır ozamn ama idrar testine devam ederim. çok teşekkür ederim dualarınız için inş birbirimize edilen duaların gücüyle hamiş olacaz

hemde ne garip. inş olmıcaksın canımya dileğimiz o yönde sabah mutlaka yap ve cvp yaz. evden çıkmadan öğrenmek istiyorum :13:

bilgemadam aylardır hamilelik belirtileri , en erken nasıl hamile kaldığımızı anlarız diye araştırmaktan bir hal oldum senin durumunda olan bir çok kişi sonradan hamile olduklarını okudum ,silikte olsa testte çift çizgi varsa hamilesin demektir, lekelenme olduğunu söylüyorsun hamilelikte üstüne görme diye de bişey varmış normal adet gününde farklı bir lekelenme olupta daha sonra devamı gelmiyorsa yerleşme kanaması diye okumuştum inş hamilesindir

sen kesin hamişsin hade testt yappppp ben yarın sabah yapıcam bugünde kırmızı kart yemezsem tabe:)

şimdi işteyim canım çalışıyorum ben yanımda test yok. ancak bugün hastalanmazsam yarın sabah erkenden test yapıcam. sabah ikimizde inşallah güzel haberler veririz canımm

ayy inşallah yaa çok istiyoruzz şuan kocişimm çalışamıyor işte biliyorumm merakla benden gelecek haberi bekliyor çok tuhaf haziranda bu mutluluğu yaşamıştık ama çok uzun sürmedi ne yazikki şimdi çok daha fazla istiyoruz umarım hamileiymdir olmadı artık ekimi bekliycez cümle cihan :))

evden kaçta çıkıyorsunn ki sen ben 9 da işe geliyorum ama hamileysem sabah yazarım en erkenden :)))
hemde ne garip. inş olmıcaksın canımya dileğimiz o yönde sabah mutlaka yap ve cvp yaz. evden çıkmadan öğrenmek istiyorum :13:

canımm benimm içimi rahattlattın inanki ama çok gariptirki iki tane hamile arkadaşım var şuan ikisinede ben anlatıyorum herşeyi aylardır bende senin gibi inceleme yaptım hep bildiğim şeyler ama insanın kendine olunca acaba öylemiydi böyle oluyomuydu diye bide başkalarından duymak istiyor inşallah o bi damlacık şey o kadarla kalırr bi yanım hamilesin diyor diğer yanım da bugün kırmızılar gelecek ve sen evliliğinin tam 1. yılında kocişe süprüs yapıcaksın diyor bugünn regl olursam diğer adet günüm 9 ekim ve bizim 1. yılımızın tarihi o da güzel olur ama ben şimdi istiyoummmmm

ben bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah test yaptıracağım. günlük falımda da %100 şans görünüyor
Hadi insallah, 4 gozle beliyorum haberleri :)
günaydın,

benim de adetim 3 gün gecikti, ya negatif çıkarsa diye test de yapamıyorum...
artık bugün yapsammııı?
ben bekleyenlerin sabrina hayranim valla. varmi bunun bir yolu. simdiye kadar 2 kere yaptim ama
cikmadi dogal olarak. iliski gununden gun saydim 10 gecti diye yaptim ama fos. cumaya kadar
yapmicam . ama sen yap canim guzel haberlerini bekliyoruz
canim gebelik yoksa bencede 5 gunde bekle cikmaz ben dun test yaptim belki 40 kere baktim sabah tekar baktim tek cizgi. gerci benim gunum var daha ama belki silik cikar dedim oda olmadi. ins seninkide kesinlesir.
bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş

Hadi insallah. bende altin gordum ruyamda . alalim bebisleri kucagimiza hadi :))

cnm hadi bakalım bebiş yolda galiba benim şuan bile çok akıntım var batman falan var mı

oyysssssssss hade bakalımm hayırlısı hepimiz için tüm bekleyenler içinn rabbim duysun sesimizi inşallah bugün regl olursam diğer adet tarihim 9 ekime denk geliyor ve bizim evliliğimizin 1. yılı olacak o zamanda güzel olur aslında ama şimdi olsun
şimdi işteyim canım çalışıyorum ben yanımda test yok. ancak bugün hastalanmazsam yarın sabah erkenden test yapıcam. sabah ikimizde inşallah güzel haberler veririz canımm

ay hadi heycanla güzel haberlerini bekliyoruz :) güzel haberlerinizi duyunca bende heycanlanıyorum ayy umarım gelecek ay bende ayni heycanı yasarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…