kızlar sabah 6da bi uyandım aklıma test geldi eee sonuç tekçizgi gene 5 dk bekledim yattım. eşim duymuş sesimi noldu dedi gene negatif dedim dur bide ben bakım dedi gitti hala aynı duruo. nese sabah kalkınca bana geldi dediki 2.si silik çıkmış dedi. biz sallamadık sonra olmuş olabilir 20dkya kadar bekleyin dio testte ama beklemedim. şimdi acaba demeye başladım:44: ama dahada yapmıcam sabah o el titremelerimi unutamamya ne zor durum.
Rabbim çektiğimiz bu sıkıntıların sonunu hayra bağlasın inş. sonunda hepimizi güldürsün[/QUOT
yarını bekle tekrar test yap umarım güzel heberler le dönersın bu kez :)
Hamile kalan arkadaşlar bize tavsiyelerde bulunabilir mı?:97:
parpalm listede ismini göremedim
eklememi istedinde gözden mi kaçırdım acaba :26:
canım dikkatin süper ama ben listeye adımı vermedim çünkü 2-3 ay sonra hamilelik düşünüyoruz.folikasit kullanıyorum 1 kutu bitmek üzere.bu topik umutlu ve enerjisi yüksek bir topik o yüzden burda sizlerin mutlu haberleriyle seviniyor üzüntüleriyle üzülüyorum...
açık gördüm seni tıkladım üstüne nerde olduğunu görünce yazam dedim madamıma...
Bende çook özledim valla nadamım benim...
Bende henüz yok madamım kist vardı 4 cm eridi şimdi folik asit başladım doktor 3 ay dene istersen hemen gel tedaviye başlıyalım dedi hormon testleri felan..
Bakalım bekliyorum kasım gibi giderim eğer olmazsa bende tatildeydim dün iş başı yaptım..
Hadi hayırlısı madamım inşallah hamilesindir çok istiyorum valla..
testim yarına kaldı cnm kayınvalidem rahatsızlandı çıkamadım artık ben öğrenene kadar çoçuk ilkokula başlar:)
kızlar günaydın bugün heyecanla beklediğim gün. Benim için dua edin nolurr inşallah güzel haberler
veririm size :79:
ben bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah test yaptıracağım. Günlük falımda da %100 şans görünüyor
günaydın,
benim de adetim 3 gün gecikti, ya negatif çıkarsa diye test de yapamıyorum...
Artık bugün yapsammııı?
günaydın kızlarrr annelerrrrr:) nasılsınız bakalım ıcequen canım 15 mayıs benim doğum günüm:) ..
Bu arada meyve suyu içiorum demişssin suyun yerini hiç bişey almaz ihmal etme..bende normalde içmem ama mecbur herşey minnşlar için..
Bende hiç belirti kalmadı bugün tık yok moralim bozuldu..saat 11 de gidicem bakalım ne olcak
bide rüyamda kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı nasıl üzüldüm anlatamam..
kızlar sabah 6da bi uyandım aklıma test geldi eee sonuç tekçizgi gene 5 dk bekledim yattım. Eşim duymuş sesimi noldu dedi gene negatif dedim dur bide ben bakım dedi gitti hala aynı duruo. Nese sabah kalkınca bana geldi dediki 2.si silik çıkmış dedi. Biz sallamadık sonra olmuş olabilir 20dkya kadar bekleyin dio testte ama beklemedim. şimdi acaba demeye başladım:44: Ama dahada yapmıcam sabah o el titremelerimi unutamamya ne zor durum.
Rabbim çektiğimiz bu sıkıntıların sonunu hayra bağlasın inş. Sonunda hepimizi güldürsün
bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. Anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş
gunaydin kizlar,canim benim verebilecegim tek bir tavsiye var oda cok fazla stress yapmayin cok dusunmeyin bunu ,rahat birakin kendinizi iliski sirasindada
selincim ciddimisin sen, ne güzel haber verdin. peki benim gibi başına gelen varmı idrar testinde 30 dkdan sonra yada 1-2saat sonra 2. çizgi çıkan:44:
kızlar sabah 6da bi uyandım aklıma test geldi eee sonuç tekçizgi gene 5 dk bekledim yattım. eşim duymuş sesimi noldu dedi gene negatif dedim dur bide ben bakım dedi gitti hala aynı duruo. nese sabah kalkınca bana geldi dediki 2.si silik çıkmış dedi. biz sallamadık sonra olmuş olabilir 20dkya kadar bekleyin dio testte ama beklemedim. şimdi acaba demeye başladım:44: ama dahada yapmıcam sabah o el titremelerimi unutamamya ne zor durum.
Rabbim çektiğimiz bu sıkıntıların sonunu hayra bağlasın inş. sonunda hepimizi güldürsün[/QUOT
yarını bekle tekrar test yap umarım güzel heberler le dönersın bu kez :)
canim silik cizgi ile hamile kalan cok fazla var,bence bi daha test yap yada kan ver ,bana hamilesin gibi geldi hadi dualarim seninle..
kızlarrr test yapıpta tek çizgi çıkıpta daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç aranızda ben iki gündür test yapıyorum regl günüm dündü ama olmadım test yaptım tek çizgi bi silikçe bişi vardı ama sanırım o benim göz yanılmam diye düşünüyorum sadece dün akşam çamaşırımda bir damla leke gördüm o zamandan bu zamana dahada bişşi yok ben neyim şimdi nolcak banadiyorum ki bugün de gelmezse ki inşallah gelmez yarın sabah test yapim :)) ama bide diyorumki acaba akşamki leke habercimiydi kırmızılara acep offffffffffffffff garip bi süreç rabbim yardım et
sen kesin hamişsin hade testt yappppp ben yarın sabah yapıcam bugünde kırmızı kart yemezsem tabe:)
hemde ne garip. inş olmıcaksın canımya dileğimiz o yönde sabah mutlaka yap ve cvp yaz. evden çıkmadan öğrenmek istiyorum :13:
bilgemadam aylardır hamilelik belirtileri , en erken nasıl hamile kaldığımızı anlarız diye araştırmaktan bir hal oldum senin durumunda olan bir çok kişi sonradan hamile olduklarını okudum ,silikte olsa testte çift çizgi varsa hamilesin demektir, lekelenme olduğunu söylüyorsun hamilelikte üstüne görme diye de bişey varmış normal adet gününde farklı bir lekelenme olupta daha sonra devamı gelmiyorsa yerleşme kanaması diye okumuştum inş hamilesindir
Hadi insallah, 4 gozle beliyorum haberleri :)ben bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah test yaptıracağım. günlük falımda da %100 şans görünüyor
ben bekleyenlerin sabrina hayranim valla. varmi bunun bir yolu. simdiye kadar 2 kere yaptim amagünaydın,
benim de adetim 3 gün gecikti, ya negatif çıkarsa diye test de yapamıyorum...
artık bugün yapsammııı?
canim gebelik yoksa bencede 5 gunde bekle cikmaz ben dun test yaptim belki 40 kere baktim sabah tekar baktim tek cizgi. gerci benim gunum var daha ama belki silik cikar dedim oda olmadi. ins seninkide kesinlesir.kızlar sabah 6da bi uyandım aklıma test geldi eee sonuç tekçizgi gene 5 dk bekledim yattım. eşim duymuş sesimi noldu dedi gene negatif dedim dur bide ben bakım dedi gitti hala aynı duruo. nese sabah kalkınca bana geldi dediki 2.si silik çıkmış dedi. biz sallamadık sonra olmuş olabilir 20dkya kadar bekleyin dio testte ama beklemedim. şimdi acaba demeye başladım:44: ama dahada yapmıcam sabah o el titremelerimi unutamamya ne zor durum.
Rabbim çektiğimiz bu sıkıntıların sonunu hayra bağlasın inş. sonunda hepimizi güldürsün
bende rüyamda bi torba salatalık alıp evime götürdüm. anlamına baktım kızımın olacağına ve anne olacağıma işaretmiş
kesinlikle katılıyorum ben ilk defa bu ay kasmadım kendimi ayaklarımı bile doğrudüzgün kaldırmadım yan dönüp yattım sadece ama adet tarihi gelince hadi gelde kasma canımya. valla p.tesiye kadar hiç tınmıyordum ama şimdi farklı. peki canım senin akıntın oluomuydu yada hala varmı? bende şuan oluo bişiler çok akıntım var diyorum ama akmıo bu akıntı nasılsa. bende her seferinde kırmızılar geldi diyorum:18:
Hadi insallah. bende altin gordum ruyamda . alalim bebisleri kucagimiza hadi :))
şimdi işteyim canım çalışıyorum ben yanımda test yok. ancak bugün hastalanmazsam yarın sabah erkenden test yapıcam. sabah ikimizde inşallah güzel haberler veririz canımm
şimdi işteyim canım çalışıyorum ben yanımda test yok. ancak bugün hastalanmazsam yarın sabah erkenden test yapıcam. sabah ikimizde inşallah güzel haberler veririz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?