- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
oyysssssssss hade bakalımm hayırlısı hepimiz için tüm bekleyenler içinn rabbim duysun sesimizi inşallah bugün regl olursam diğer adet tarihim 9 ekime denk geliyor ve bizim evliliğimizin 1. yılı olacak o zamanda güzel olur aslında ama şimdi olsun
kızlarrrrrr midem bulanıyor içten içten bide tansiyonum düştü sanırım sersem gibiyim...
cnm hadi bakalım bebiş yolda galiba benim şuan bile çok akıntım var batman falan var mı
bilgemadam bence sendende guzel haberler alicazsilik ciktiysa bunun pozitifle noktalanacagini dusunuyorum.
bizi bilgilendir lutfen.
kızlarrrrrr midem bulanıyor içten içten bide tansiyonum düştü sanırım sersem gibiyim...
ay canım süpemiş o zaman tarihin çok güzel ama inşallah şuan hamişsindir :86:
ya canım öylede dünkü test bi garipti yaa ya benim gözleriim kamaştı ya da hakkaten vardı o silik olan ama diğer çizgiden biraz kalındı ve çoooooooooook silikti yaa sanırım o test bozuktu bencee ama bugün geldi geldi gelmedi yarın sabah güzel haberlerle gelebilirmm :)))
dikkat ettt kendine ama çalışıyormusun
dimi yaaa 9 ekimdede ailecek kutlama yaparıs işte ne güzell minişler ve biz ayy bak minişler dedim kesin ikizim olcek benim
tatlım aynı benim gibi olmuşsun benden de ayın 5 inde leke gelmişti tamam kesin geliyor dedim arkası ondan sonra tık yoktu.çizgin nasıldı testte benimki ne çok silik ne de tam kırmızıydı ama gözle görülüyordu senden de güzel haberler alcaz.4.hamişimiz geliyor yolda hadi kızlar bizler ayağımızı sürüdük sıra sizlerde...
ayy behiyem yaa inşallah öyledirrr inşallah sana benzer,im bendeya benim test bozuk gibiydi sanki çünkü normal çizgi bile silikti ve çift olacak çizgi çok sonra belirmeye başladı ama hem kalıncaydı hemde yok denecek kadar silik yani o yüzden o teste bi anlam veremiyomm ben :))) bugün gelmezse yihuuuuuuuuuu benim günüm hiç şaşmaz çünkü peki senin leke adet günündemi geldi
kızlar güzel anne ve adayları ve aday adayları ben hepinizin nerede yaşadığını ,yaşını, ne işle uğraştığınızı, ev hanımızmısınız başka çocuğu olanlar mesela varmı çalışıyorsanız iş yoğunluğunuz çok mu merak ediyorum açıkçası sizleri daha ii tanıma açısından tanışmamız mümkün müdür acep kısaca kendimizden bahsetsek olabilirmi:13::13::13:
kızlar güzel anne ve adayları ve aday adayları ben hepinizin nerede yaşadığını ,yaşını, ne işle uğraştığınızı, ev hanımızmısınız başka çocuğu olanlar mesela varmı çalışıyorsanız iş yoğunluğunuz çok mu merak ediyorum açıkçası sizleri daha ii tanıma açısından tanışmamız mümkün müdür acep kısaca kendimizden bahsetsek olabilirmi:13::13::13:
benim günümde hiç şaşmaz adetten bi gün önce geldi.bugün gelmez inşallah yarın başka test al yeniden yap sabah uyanınca.
ben azcık bahsedeyim kendimden ben 26 yaşında 1 yıllık evli ilk hamileliğim nazillide yaşıyorum aslen iskenderundayım gelin geldim nazilliye.bir sürücü kursunda çalışıyorum işlerim belirli dönemlerde yoğun oluyor şu an yoğun dönemlerde tam dinlenmem gerektiği zamanlarda haftaya sınavımız var bir sürü evrak hazırlama işlerimiz oluyor ehliyet çıkacarklara dosya hazırlıyoruz.iş yerindekilerinde henüz haberi yok tam netleşmeden söylemedim henüz.
sen nerelisin neler yapıyosun seni de tanıyalım.
25 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum. grafikerim çalışıyorum. işim hep sitresli hep sitreslibebişim gelmeye karar verirse bırakıcam işi eşim çalıştırmaz zaten.
İzmirliyim 29 yaşındayım 3.yılımıza girdik evliliğimizdeçalışıyorum muhasebeciyim belirli dönemlerde çok yoğun oluyoruz buhafta sonuna doğru başlar yoğunluk. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım
kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?