artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

bilgemadam bence sendende guzel haberler alicaz silik ciktiysa bunun pozitifle noktalanacagini dusunuyorum.
bizi bilgilendir lutfen.

ay canım süpemiş o zaman tarihin çok güzel ama inşallah şuan hamişsindir :86:

kızlarrrrrr midem bulanıyor içten içten bide tansiyonum düştü sanırım sersem gibiyim...

hamilelik şekerim kolay deil. ilk hamileliğimde 6 haftaya gırdıgımde bulantı nedeni ile hastaneye yatmıstım. ay umarım hıc kımse oderece yaşamaz mide bulantısını kötüydü .

Son düzenleme:
cnm hadi bakalım bebiş yolda galiba benim şuan bile çok akıntım var batman falan var mı

anammm ne dion bacım sen dur bi moda girmiiimm ben. batmada var kasıklarda bazen tek taraflı oluo.adet öncesi göğüsler şişer acırya benim sadece sol göğsümde olurdu bu ay ilk defa sağdada oldu. tek isteğim bol duaaa canlarım ve edilen bu dualrıda hissedebiliyorum içim çok huzurlu oluyor

tatlım aynı benim gibi olmuşsun benden de ayın 5 inde leke gelmişti tamam kesin geliyor dedim arkası ondan sonra tık yoktu.çizgin nasıldı testte benimki ne çok silik ne de tam kırmızıydı ama gözle görülüyordu senden de güzel haberler alcaz.4.hamişimiz geliyor yolda hadi kızlar bizler ayağımızı sürüdük sıra sizlerde...

ya canım öylede dünkü test bi garipti yaa ya benim gözleriim kamaştı ya da hakkaten vardı o silik olan ama diğer çizgiden biraz kalındı ve çoooooooooook silikti yaa sanırım o test bozuktu bencee ama bugün geldi geldi gelmedi yarın sabah güzel haberlerle gelebilirmm :)))
bilgemadam bence sendende guzel haberler alicaz silik ciktiysa bunun pozitifle noktalanacagini dusunuyorum.
bizi bilgilendir lutfen.

dikkat ettt kendine ama çalışıyormusun
kızlarrrrrr midem bulanıyor içten içten bide tansiyonum düştü sanırım sersem gibiyim...

dimi yaaa 9 ekimdede ailecek kutlama yaparıs işte ne güzell minişler ve biz ayy bak minişler dedim kesin ikizim olcek benim
ay canım süpemiş o zaman tarihin çok güzel ama inşallah şuan hamişsindir :86:

çalışıyorum canım iş yerindeyim şu an..

ayy behiyem yaa inşallah öyledirrr inşallah sana benzer,im bende ya benim test bozuk gibiydi sanki çünkü normal çizgi bile silikti ve çift olacak çizgi çok sonra belirmeye başladı ama hem kalıncaydı hemde yok denecek kadar silik yani o yüzden o teste bi anlam veremiyomm ben :)))bugün gelmezse yihuuuuuuuuuu benim günüm hiç şaşmaz çünkü peki senin leke adet günündemi geldi

kızlar güzel anne ve adayları ve aday adayları ben hepinizin nerede yaşadığını ,yaşını, ne işle uğraştığınızı, ev hanımızmısınız başka çocuğu olanlar mesela varmı çalışıyorsanız iş yoğunluğunuz çok mu merak ediyorum açıkçası sizleri daha ii tanıma açısından tanışmamız mümkün müdür acep kısaca kendimizden bahsetsek olabilirmi:13::13::13:

Son düzenleme:

benim günümde hiç şaşmaz adetten bi gün önce geldi.bugün gelmez inşallah yarın başka test al yeniden yap sabah uyanınca.

ben azcık bahsedeyim kendimden ben 26 yaşında 1 yıllık evli ilk hamileliğim nazillide yaşıyorum aslen iskenderundayım gelin geldim nazilliye.bir sürücü kursunda çalışıyorum işlerim belirli dönemlerde yoğun oluyor şu an yoğun dönemlerde tam dinlenmem gerektiği zamanlarda haftaya sınavımız var bir sürü evrak hazırlama işlerimiz oluyor ehliyet çıkacarklara dosya hazırlıyoruz.iş yerindekilerinde henüz haberi yok tam netleşmeden söylemedim henüz.

sen nerelisin neler yapıyosun seni de tanıyalım.

İzmirliyim 29 yaşındayım 3.yılımıza girdik evliliğimizde çalışıyorum muhasebeciyim belirli dönemlerde çok yoğun oluyoruz buhafta sonuna doğru başlar yoğunluk. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Son düzenleme:

25 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum. grafikerim çalışıyorum. işim hep sitresli hep sitresli bebişim gelmeye karar verirse bırakıcam işi eşim çalıştırmaz zaten.

Madem öyle bende bahsedeyim azıcık kendimden
27 yaşındayım , Ankara'da yaşıyorum, memurum çalıştığım yerde ruhen ve bedenen rahatım

ayy buna çok sevindim iştee demekki benimde yerleşme olabilir bu leke:)))bu arada ehliyet alıyorumm tam vaktinde tanışmışız behiyemm bu cumartesi benimde direksiyon sınavım var ne yaptırcaklar merak ediyorum zorlamazlar umarımm çok fazlaa
çoook memnun oldum kızlar bende kendimden bahsediyorum ayrı bir sayfada az sonra
25 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum. grafikerim çalışıyorum. işim hep sitresli hep sitresli bebişim gelmeye karar verirse bırakıcam işi eşim çalıştırmaz zaten.

hımm izmirli güzel bayann :)))

bende 28 yaşındayım 1 senelik evliyim :) kıbrısta yaşıyorum memur olarak çalısıyorum işlerim yoğun sürekli ama zevkli :)

öncelikle hepinize teşekkür ederimm tanışmak çok güzel oldu benim için :)))

ben de 28 yaşındayım 9 ekimde 1. yılımız olacak olurda ikinci hamileliğim olacak ilki haziranda düşükle sonuçlandı 5 haftalıktı sağlık olsun diyoruzz:))
istanbulda yaşıyorum memurum bende medmus gibi ruhen ve bedenen rahatım çoğu zaman arada bi çıldırık olabiliyorumm böyle işte yarışmacı arkadaşlara bende çoook başarılar dilerimm :)))

kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım

öncelikle sakinleşip bi kan testi yaptırın bence..

emin olunca eşinize müjdeyi verirsiniz..ve tabiki bizede:)

adınızıda yazdırın listeye hamişlerin sayısı artsın:)

kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım

ohh ne güzel, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.
listeye eklememi istersen bat tarihini yaz
listede hamile olanları görünce mutlu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…