artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

oooooo çok güzel bir haberr hayırlı olsunnn canımm güzel haberleri aldıkça içimiz açılıyor rabbim nazarlardan korusunnn
kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım

rüyalarin tersi cikarmis canim.. sen hamilesin hamile..kabullen bunu

ne güzel bi hesap cikarmissin..meslegini merak ettim

silik milik..ikinci cizgi varsa hamilesin canim..ister 5 dakika ister 5 saat sonra ciksin..cift cizgi cift cizgidir..hadi senin gözün aydin olsun..darisida bekleyen bizlerin basina olsun insallah

kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım

tebrik ederim canim.. önce bi sakinles..sonra eger sakinligine koruyabilirsen esine dogal bi sekilde söyle..saskinliklarini izlemek paha bicilmez

madem öyle bende bahsedeyim azıcık kendimden
27 yaşındayım , ankara'da yaşıyorum, memurum çalıştığım yerde ruhen ve bedenen rahatım

çok imrendim sana şimdi arkadaşım Banada bi el sürsene o rahatlık bulaşsın

Mhtp tebrik ederim. Eşine bence biran önce vermelisin bu güzel haberi...

Bende 24 yaşındayım evliliğimin 3. Yılındayız. Aydın kuşadasında oturuyorum. Metro turızm de bilet satış ofisindeyim. Istanbuldan buralara geldim

25 yasindayim..5 yillik evliyim.. 2 bucuk yasinda bir kizim var..muhasebeciyim..berlinde yasiyorum..kadinlarkulubünü ve topigimizi cok seviyorum

kizlar ya sanirim mutsuz son
daha adete 2 gun var ama peceteye biraz kan bulasti tam kirmizi degil ama
yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum gecen ayda boyle baslamisti.
ama niye 2 gun erken geldi anlamdim. yatti bu ay sanirim. belki bi mucize olurda durur insallah
napalim nasip ben bayragi sallamaya devam edicem sanirim. :92:

oyyy öle diyosan öle olsunn inşallah hamileyimdir yaww çok heyecanlıyım ooo biletleri senden alırız artık metro kazansınn:))))

Daha çok erken bu kadar çabuk umutsuzluğa kapılma daha 2 ay olmuş korunmayı bırakalı elbet olacaktır..Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..

hoooppp dur bakalım o kırmızılar duracak durmalı oyun bozanlık yapmasın söle ona benimde dün akşam geldi bir damla daha bişi yok ama çok merak ediyorum yaa nolcak inşallah seninde yerleşmedir bak behiyeninde öle olmuş bir gün önceden gelmiş bidaha gelmemiş ve haamiş inşallah bizimde öle olsunn üzülme sakın ama geriside gelirse sakın üzülmece yok
çok memnun oldum o kızını yesinler artık kardeş vakti gelmiş bencede :)))hep senin gibi genç bir anne olmak istedim ama kısmet tabe
25 yasindayim..5 yillik evliyim.. 2 bucuk yasinda bir kizim var..muhasebeciyim..berlinde yasiyorum..kadinlarkulubünü ve topigimizi cok seviyorum

güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin olumu?
Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah..

Daha çok erken bu kadar çabuk umutsuzluğa kapılma daha 2 ay olmuş korunmayı bırakalı elbet olacaktır..Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..

1 saat kaldı randevuma heycan başladı inş. bebişim kesesini gösterir bugün herşey yolundadır umarım..dua edin kızlarr...

öncelikle sakinleşip bi kan testi yaptırın bence..

emin olunca eşinize müjdeyi verirsiniz..ve tabiki bizede:)

adınızıda yazdırın listeye hamişlerin sayısı artsın:)

bu sabah gittim kan testi için ama sonucu yarın alıcam dönrken eczaneden bi test alayım dedim
testi yaptığımda iki çizgide gayet belirgin bi şekildeydii...

karaçikolata arkadaşım benim kötü dönemlerim oldu daha önceki yerimde müdürümden tutta bürodaki arkaşlarıma kadar çok memnun değildim yeni memur oluncada ezdikçe ezdi müdürüm sağolsun arkadaşlarda iş gösteriyoruz bahanesiyle yüklendikçe yüklendiler eve akşam 10 da geldiğimi bilirim işte hem vücudum yoruluyordu hemde sabahlara kadar ağlıyordum çok zor dönemlerdi şükürler olsun Rabbime öyle bir yere geçtim ki herkesten her şeyden çok memnunum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benim tek korkumda bebişim olursa inşallah ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum döndüğümde farklı yere geçmekten çok korkuyorum hayırlısı bakalım ama bebiş için her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…