kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım
günaydın kızlarrr annelerrrrr:) nasılsınız bakalım ıcequen canım 15 mayıs benim doğum günüm:) ..
bu arada meyve suyu içiorum demişssin suyun yerini hiç bişey almaz ihmal etme..bende normalde içmem ama mecbur herşey minnşlar için..
bende hiç belirti kalmadı bugün tık yok moralim bozuldu..saat 11 de gidicem bakalım ne olcak
bide rüyamda kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı nasıl üzüldüm anlatamam..
Kızlar Günaydın:)
tabloyu inceledim:)eylül(36kişi ) -ekim (9kişi) ayında toplam bebiş bekleyen 45 kişiyiz..
ilk hafta 10 kişden 3ünün hamilelik haberini aldık yani,
ilk hafta%30dan fazlamız hamile:)
listenin %30u hamile kalsa
içimizden enaz 15 hamiş çıkacak:)
süper bir rakkamm gerçekten,keşke %100 hepimiz kalsak ama kısmet,
bir sonraki ay ne güne duruyor değilmi:)
kızlarrr test yapıpta tek çizgi çıkıpta daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç aranızda ben iki gündür test yapıyorum regl günüm dündü ama olmadım test yaptım tek çizgi bi silikçe bişi vardı ama sanırım o benim göz yanılmam diye düşünüyorum sadece dün akşam çamaşırımda bir damla leke gördüm o zamandan bu zamana dahada bişşi yok ben neyim şimdi nolcak banadiyorum ki bugün de gelmezse ki inşallah gelmez yarın sabah test yapim :)) ama bide diyorumki acaba akşamki leke habercimiydi kırmızılara acep offffffffffffffff garip bi süreç rabbim yardım et
kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım
madem öyle bende bahsedeyim azıcık kendimden
27 yaşındayım , ankara'da yaşıyorum, memurum çalıştığım yerde ruhen ve bedenen rahatım
rüyalarin tersi cikarmis canim.. sen hamilesin hamile..kabullen bunu
ne güzel bi hesap cikarmissin..meslegini merak ettim
silik milik..ikinci cizgi varsa hamilesin canim..ister 5 dakika ister 5 saat sonra ciksin..cift cizgi cift cizgidir..hadi senin gözün aydin olsun..darisida bekleyen bizlerin basina olsun insallah
tebrik ederim canim.. önce bi sakinles..sonra eger sakinligine koruyabilirsen esine dogal bi sekilde söyle..saskinliklarini izlemek paha bicilmez
çok imrendim sana şimdi arkadaşımBanada bi el sürsene o rahatlık bulaşsın
Mhtp tebrik ederim. Eşine bence biran önce vermelisin bu güzel haberi...
Bende 24 yaşındayım evliliğimin 3. Yılındayız. Aydın kuşadasında oturuyorum. Metro turızm de bilet satış ofisindeyim. Istanbuldan buralara geldim
bugun regl oldum ve ovulasyon günümde ilişkiye girdik eşimlee ovulasyon günümden önce sonra hep denedik.. niye hamile kalmadım çok üzüldüm anlatamam... niyeyse hamile kalamıycam giib geliyor... 2 aydır denedikk ama benim umudum sıfırlandı diyebilirmmformulu ne anlamaıdm gittiiii hamile kalmak için
kizlar ya sanirim mutsuz son
daha adete 2 gun var ama peceteye biraz kan bulasti tam kirmizi degil ama
yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum gecen ayda boyle baslamisti.
ama niye 2 gun erken geldi anlamdim. yatti bu ay sanirim. belki bi mucize olurda durur insallah
napalim nasip ben bayragi sallamaya devam edicem sanirim. :92:
25 yasindayim..5 yillik evliyim.. 2 bucuk yasinda bir kizim var..muhasebeciyim..berlinde yasiyorum..kadinlarkulubünü ve topigimizi cok seviyorum
bugun regl oldum ve ovulasyon günümde ilişkiye girdik eşimlee ovulasyon günümden önce sonra hep denedik.. niye hamile kalmadım çok üzüldüm anlatamam... niyeyse hamile kalamıycam giib geliyor... 2 aydır denedikk ama benim umudum sıfırlandı diyebilirmmformulu ne anlamaıdm gittiiii hamile kalmak için
oyyy öle diyosan öle olsunn inşallah hamileyimdir yaww çok heyecanlıyım ooo biletleri senden alırız artık metro kazansınn:))))
nerde hareket orda bereket kızlar maşallah herkes burda :))
öncelikle sakinleşip bi kan testi yaptırın bence..
emin olunca eşinize müjdeyi verirsiniz..ve tabiki bizede:)
adınızıda yazdırın listeye hamişlerin sayısı artsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?