bu sabah gittim kan testi için ama sonucu yarın alıcam dönrken eczaneden bi test alayım dedim
testi yaptığımda iki çizgide gayet belirgin bi şekildeydii...
aslında cnm cevre baskısından sıkılmıştım dedim hem istiyorum hemde şu milet sussum bebek yapayım dedim.. tabi sadece milet istiyor diye yapmam o ayrıda hiç etkisi yokta diyemem..nebilimmm hemen olur sanıyodum ondan üzüldüm hakkımıza hayırlısıı..umarım o %25 bu ay denk gelir hepimize:)
benimde 2. ayım dı bu ay.. bakalım devam etcem bi süre daha olmazsa doktora giderim artık.. umaırm doktora gerek kalmadan mutlu şekilde sizlere haber veririm..
bide ayıptır söylemesii şimdi ilişkiye giriyoruz ya ben 15 dk falan bekleyip tuvalete gidiyorum acaba ondanmı olmuyorrr
gel güzelim türkiye yolları senin olsun. Istersen önce kuşadasına getirtelim seni :))
1 saat kaldı randevuma heycan başladı inş. bebişim kesesini gösterir bugün herşey yolundadır umarım..dua edin kızlarr...
kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım
Mehtp hayırlı olsun bebişişn
peki belirtilerin nelerdi paylaşabilir misin bizimle ...
canım tebrik ederim umarım herşey çogüzel olur ...Darısı bizim başımıza..... yarında bolbol haber alcaz gibi....
ya o kadaaaarr çok gördüm ki tek çizgiyi artık aynı hüsranı yaşamak istemiyorum..
Her çıkmadığında üzülüyorum çünkü.
Bu akşam yap diyorsunuz yani :)
tebrikler canım güzel bir hamilelik gecirirsin umarım bebeğine sağlıklı bir şekilde kavusursun. darısıda tüm istiyenlerin başına :)
sağol arkadaşım teşekkür ederim
ara ara kasıklarımda ağrılar oluyodu,adet olacakmışım gibi göğsümde inanılmaz bir hassasiyet, bağırsaklarım her zamankinden
fazla çalıyo sık sık büyük ve küçük idrara çıkıyorum..bir ara kuyruk sokumum ağrıyodu otururken zorlanıyodum ne alaka ise..
benim yaşadığım değişiklikler bunlar..
son bir haftadır yemek yaparken midem bulanıyodu kokularından ama benim adet önceside böyle olurdu kokulara hassasiyet göğüslerde hassasiyet o yüzden hamile olduğumu düşünmedim ama adetim gecikince acaba dedim ? bugün üzerinden tam beş gün geçti sabah kan tahkili vermeye gittim ama dayanamadım dönüşte eczaneden test aldım ve iki çizgiyi gördüm :))))))))))
güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin olumu?
Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah..
günaydın kızlarrr annelerrrrr:) nasılsınız bakalım ıcequen canım 15 mayıs benim doğum günüm:) ..
bu arada meyve suyu içiorum demişssin suyun yerini hiç bişey almaz ihmal etme..bende normalde içmem ama mecbur herşey minnşlar için..
bende hiç belirti kalmadı bugün tık yok moralim bozuldu..saat 11 de gidicem bakalım ne olcak
bide rüyamda kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı nasıl üzüldüm anlatamam..
bence akşamı bekleme git hemen bir test al ve yap , bak ben senden çok heycanlandım şimdi :))) hadi koşş koşş eczaneye test almaya :)))
hımm anladım cnm tekrar hayırlı olsunnn
kaçıncı denemen di peki
eşine nasıl sölemeyi düşünüyosun peki
haziran ayında korunmayı bıraktık hazirandan beri deniyorduk aslında bu kadar çabuk beklemiyorum...
Akşam dışarı yemeğe çıkalım diyorum gebelik testini hediye paketi yapmayı düşünüyorum :))
paketi açıp testi görünce napacak acaba :)))
bu arada eşim gebelik için kan tahlili verdiğimi bilmiyo ben tiroit hastasıyım bugünkü doktor randevumu rutin kontrollerimden biri sanıyo :)))
çok güzel düşünmüşsün rabbim yawrunuzla güzel bi ömmür geçirmenizi sağlar işallah ....
benimde ilkinde cok bulantim oldu hatta kaybettigim 2. bebeisimdede acayip kotuydu.hamilelik şekerim kolay deil. ilk hamileliğimde 6 haftaya gırdıgımde bulantı nedeni ile hastaneye yatmıstım. ay umarım hıc kımse oderece yaşamaz mide bulantısını kötüydü .
insallah ya. suan camasirimda yok ama peceteye geldi. basta kahverengi geldi sonrada kirmizi. kendimi alistirsam iyi olur sanirim bakalim devam edicekmi? stresten erken geldi resmen adetim ya. simdi gelcek ay ne zaman olucam onuda bilmiyorum. yarina kadar bekliyimde yeni bati soylerim artikhoooppp dur bakalım o kırmızılar duracak durmalı oyun bozanlık yapmasın söle ona benimde dün akşam geldi bir damla daha bişi yok ama çok merak ediyorum yaa nolcak inşallah seninde yerleşmedir bak behiyeninde öle olmuş bir gün önceden gelmiş bidaha gelmemiş ve haamiş inşallah bizimde öle olsunn üzülme sakın ama geriside gelirse sakın üzülmece yok
hadi canim haberleir bekliyoruz bana da ikiz gibim geldi.1 saat kaldı randevuma heycan başladı inş. bebişim kesesini gösterir bugün herşey yolundadır umarım..dua edin kızlarr...
Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aa cok sevındım canım benım yaaa allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn coookk sevındım ınan kendıme olmus gıbı sen sımdı hamıssın bol bol dua et bıze gercı bende bu ay umut yok ama bakarsın bı mucıze olur dua et olurmubenım ıcın tum ıstıyenler ıcınn
tebrikler cok sevindim hersey yolunda gider umarım darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?