artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

bu sabah gittim kan testi için ama sonucu yarın alıcam dönrken eczaneden bi test alayım dedim
testi yaptığımda iki çizgide gayet belirgin bi şekildeydii...

tebrikler canım güzel bir hamilelik gecirirsin umarım bebeğine sağlıklı bir şekilde kavusursun. darısıda tüm istiyenlerin başına :)

ben çoğu zaman 5 dk geçmeden bile gidiyorum. ondan değildir ya zamanı gelmediğindendir.bazıları geri çekilme yön. korunurken hamile kalıyor.yani bunu düşündüğünde aslında altında pek bişi aramamak lazım.bakalım ben bu ay adet olursam dr gideceğim.zaten korunmadan 3 ay geçir ve gel demişti.bakıcaz kistin boyutuna.bide büyümesinden korkuyorum.

teklifin bilem yetti canım gelmiş kadar oldum diyelim bu sene muğla taraflarındaydım dönüşte aydına da uğradım azcık ama çok gezmedim kuşadası güzeldir bence gitmek nasip olur inşallahhh
gel güzelim türkiye yolları senin olsun. Istersen önce kuşadasına getirtelim seni :))

dualarımız seninle tatlım umarım keseyi görürüz amma velakin görünmezsede sakın endişelenme benim bi kaç tane tanıdığım arkadaşlar 2. aylarında gördüler keseciklerini geç oluşabiliyomuş yani sakın endişe etme ama inşallah görüpte gel tabe
1 saat kaldı randevuma heycan başladı inş. bebişim kesesini gösterir bugün herşey yolundadır umarım..dua edin kızlarr...

kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım

canım tebrik ederim umarım herşey çogüzel olur ...Darısı bizim başımıza..... yarında bolbol haber alcaz gibi....

Mehtp hayırlı olsun bebişişn
peki belirtilerin nelerdi paylaşabilir misin bizimle ...

sağol arkadaşım teşekkür ederim
ara ara kasıklarımda ağrılar oluyodu,adet olacakmışım gibi göğsümde inanılmaz bir hassasiyet, bağırsaklarım her zamankinden
fazla çalıyo sık sık büyük ve küçük idrara çıkıyorum..bir ara kuyruk sokumum ağrıyodu otururken zorlanıyodum ne alaka ise..
benim yaşadığım değişiklikler bunlar..
son bir haftadır yemek yaparken midem bulanıyodu kokularından ama benim adet önceside böyle olurdu kokulara hassasiyet göğüslerde hassasiyet o yüzden hamile olduğumu düşünmedim ama adetim gecikince acaba dedim ? bugün üzerinden tam beş gün geçti sabah kan tahkili vermeye gittim ama dayanamadım dönüşte eczaneden test aldım ve iki çizgiyi gördüm :))))))))))

ya o kadaaaarr çok gördüm ki tek çizgiyi artık aynı hüsranı yaşamak istemiyorum..
Her çıkmadığında üzülüyorum çünkü.
Bu akşam yap diyorsunuz yani :)

bence akşamı bekleme git hemen bir test al ve yap , bak ben senden çok heycanlandım şimdi :))) hadi koşş koşş eczaneye test almaya :)))

tebrikler canım güzel bir hamilelik gecirirsin umarım bebeğine sağlıklı bir şekilde kavusursun. darısıda tüm istiyenlerin başına :)

amin canım benim sağoll darısı sizlerin başaına :))en kısa zamanda sizlerdende bu güzel haberi duyarız inşallah..

hımm anladım cnm tekrar hayırlı olsunnn
kaçıncı denemen di peki
eşine nasıl sölemeyi düşünüyosun peki

güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin olumu?
Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah..

tebrik ederim canım inşallah bende en kısa zamanda annelik haberini alırım:)

Rüyaların tersi çıkar derler canım umudunu kaybetme inş. hayırlı haberler verirsin bizlere..

bence akşamı bekleme git hemen bir test al ve yap , bak ben senden çok heycanlandım şimdi :))) hadi koşş koşş eczaneye test almaya :)))

canım iş yerindeyim yaaa, şimdi çıkmam imkansız.
Akşam dönüşte nöbetçi eczaneden alıcam bakalım bi test.

İyi haberler veririm inşallaaaaaahh :)

hımm anladım cnm tekrar hayırlı olsunnn
kaçıncı denemen di peki
eşine nasıl sölemeyi düşünüyosun peki

haziran ayında korunmayı bıraktık hazirandan beri deniyorduk aslında bu kadar çabuk beklemiyorum...
Akşam dışarı yemeğe çıkalım diyorum gebelik testini hediye paketi yapmayı düşünüyorum :))
paketi açıp testi görünce napacak acaba :)))
bu arada eşim gebelik için kan tahlili verdiğimi bilmiyo ben tiroit hastasıyım bugünkü doktor randevumu rutin kontrollerimden biri sanıyo :)))

çok güzel düşünmüşsün rabbim yawrunuzla güzel bi ömmür geçirmenizi sağlar işallah ....

hamilelik şekerim kolay deil. ilk hamileliğimde 6 haftaya gırdıgımde bulantı nedeni ile hastaneye yatmıstım. ay umarım hıc kımse oderece yaşamaz mide bulantısını kötüydü .
benimde ilkinde cok bulantim oldu hatta kaybettigim 2. bebeisimdede acayip kotuydu.
ilac filanmi veriyorlar bulanti icin, nasil bir tedavisi var. ben hap duymustum ama burda olmadigi icin kullanamam.
Gebe kalirsam Turkiyeden getirteyim diyorum.
insallah ya. suan camasirimda yok ama peceteye geldi. basta kahverengi geldi sonrada kirmizi. kendimi alistirsam iyi olur sanirim bakalim devam edicekmi? stresten erken geldi resmen adetim ya. simdi gelcek ay ne zaman olucam onuda bilmiyorum. yarina kadar bekliyimde yeni bati soylerim artik cnaim senin kesildiyse insallah yerlesmedir. bana oyle geldi. yarina kadar beklicez bakalim mutlaka bilgilendir.
1 saat kaldı randevuma heycan başladı inş. bebişim kesesini gösterir bugün herşey yolundadır umarım..dua edin kızlarr...
hadi canim haberleir bekliyoruz bana da ikiz gibim geldi.
iki kese gorursun insallah :)

BU arada ben yazmistim ama yeni aradaslar icin tekrar yazayim cunku insan cabuk unutuyor
ben 28 yasindayim. 4 yili devirdik kocisle. bir kizim var 2,5 yasinda adi Defne . nisan spiralle gebe kaldim ve bebegi aldirmak zorunda kaldik benimde cocuk istegi iste bu olayla aklima dustu. gecen ayda kimyasal gebelik gecirdigimi dusunuyorum. neyse bakalim insallah onumuzeki aylarda yuzum guler.
ben Guney Koredeyim, calismiyorum ama korece ogrenmeye calisiyorum, evlenemeden once muhasebeciydim.

veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aa cok sevındım canım benım yaaa allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn coookk sevındım ınan kendıme olmus gıbı sen sımdı hamıssın bol bol dua et bıze gercı bende bu ay umut yok ama bakarsın bı mucıze olur dua et olurmubenım ıcın tum ıstıyenler ıcınn

tebrikler cok sevindim hersey yolunda gider umarım darısı isteyen herkesin başına

allah razı olsun kızlarrr dualarım sizinle allahım bu duyduyu isteyen herkese yaşatsınn ne olur banada dua edin bu sefer yüzüm gülsün artık bende bebeğimin harektelerini doğumu herşeyini paylaşıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…