artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

evet evet aynen öle bişiler yap sakın telde söyleme çünkü o anki şaşkınlık sevinç bütün ifadeleri süper oluyor yaa
offf bende test yaptım gene ikincisi yok çıksın die çok dua ettim ama yokdemekki benimde gelcek ama geç herhalde bu seferrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum çok güzel yaaaa naptın nasıl öğrendin anlatsana öle iki kelimeyle anlatılırmı yaaaa heyecan yap bize biraz hadee rabbim nazarlardan korusunn ikinizide bende test yaptım ama silikte yok bugün anlamadım gitti gelen de yok ama giden de
Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar bu topikten ne kadar hamiş haberi geldi. Maşşallahhhh...
Sadece okuyucu olarak gelip ara ara haberdar oluyordum sizlerden.
Ama topikteki bereketi görünce belki bana da bulaşır dedim:)
selin7,behiye-abg, icequen, kelebeklerim tebrikler,inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
Bizlerin de darısı başına inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.
Benim de bu 3.ayım , BAT 26 Eylül. İlk ay bütün belirtileri psikolojik olarak yaşadım.Midem bulandı, kasıklarımda batma oldu.
Dayanamayıp erken hamilelik testlerinden bile aldım meraktan.
Sonu hüsran olunca sonraki ay hiç bir şey yapmadan adet tarihimin geçmesini bekledim, fakat geçemedi maalesef.
Bu ay inşallah herkesten güzel haberleri alırız.

ohhh süper bir haber bu allah sağlıklı hamilelik nasip etsin ve sonunda bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin ıceguenle aynı dönemsiniz maşallah :))

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
deryaertas 11 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
bilgemadam 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
angelica25 16 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
TugbaFatih 19-20 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92: Klomen+Çatlatma İğnesi
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
_Sel 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92: Eş Tedavisi
gulay_7980 26 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
rose_minel 30 Eylül :92:
BALIMSIN 3 Ekim :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
medmus 4 Ekim ? :92:
nehirefe 6 Ekim :92:
oznur_u 6 Ekim :92: Klomen
maryporker 6 Ekim :92:
umaygulay 8 Ekim ? :92:
hapsuu 13 Ekim :92:
minikgelin 13 Ekim ? :92:

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

daha test filan yapmıycam ben yaaww aptala döndüm iicene bu kırmızıda gelecekse gelsin şamaroğlanı giibi oynatıyor beni öğlen test yaptım tek çizgi çıktı inanılır gibi değil ama Allahtan herşeyi oluruna bırakmış bir yapım var ve hamişleri duydukça daha çok güçleniyorum onların sevincini paylaşmak bile çokkkk güzell mucize bişi bu yaa

mrporker,bilgemadam dan haber bekliyoruz çok heycanlı

canım ben kart gördüm pazartesi onu belirteyim dedim listenin sonuna taşındım:)

çoookk sevindimmm seliinnnn geliyooooo selin7hadi hayırlısııı canım

5ledik sanırımmm hamileleri inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız kızlar bebişlerinizi...her ayrıntıyı yazın bize de aklımızda bulunsun:)

kızlar bu arada ben yarın doktordan randevu aldım dananın kuyruğu kopacak bakalım artık başlıyorum tedaviye...
kendimi de tanıtayım bu arada 27 yaşındayım izmirliyim 1 yıllık evliyim şimdilik ev hanımıyım ama kpss ye hazırlanıyorum ruhen ve bedenen rahat olacağım bi yerde memur olmak istiyorum

kızlar yaaaaa bu test durdukça sanki çifleşiyooooo ayyyyy gözümün dibine kadar soktum ama sanki minicik bi çizgi bana bakıooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecan yaptım şimdi durdukça bişiler oluyor galiba buna yaaaaaaaaaaaaaaaa durun biraz sonra gene bakıcamm bekleyin habwerlerimiiiiiiiiiihadi çıldıralımmmmm

haydi inşallah

şimdiden hayırlı olsun izmirli arkadaşım ne dilersen o olurmuş olsun inşallah bebişlerimizde olsun sende memur ol ben memurum mesela bi bebişim olsa hiç zorluk çekeceğimi düşünmüyorum sende olursun dilerim rabbim gönüllerimize göre versinn aminnnnnnnnn

Bilşiosunuz benim 2 bebek kaybım var o yüzden bana stres yasak doktorum kan sonucunu söylemedi cuma günü çağırdı hakkımızda hayırlısı olsun biliosunuz ben hep belirti olarak ilk başlarda sağ kasıkta batma başladı ve 1 haftadır ayaklarım hep soğuktu gerçi hala soğuk geceleri üşüme geldi..belim ağrıo ve başka belirtim yok akıntım arada gelio ama yoğun değil..göğüslerimde herhangi bi değişiklik yokallahım isteyen herkese nasip etsin allahım nazarlardan korusun ben nazara çok inanıorum..bu arada herkes kendini tanıtmış bende 1.5 senelik evliyim turist rehberiyim ama şuan çalışmıorum 25 yaşındayım

artık senle ben selincim geçmişi bırakıp geleceğe bakalımm benimde düşüğüm haziran ayında oldu biraz dobing aldım doktorum sayesinde bu ay başlamıştık inşallah şu belirsizliğim biterde artık bende senin gibi sevinmeye başlarım biz maduruz çünkü senle kaybımız var rabbim yüzümüze gülsün nazara bende çok inanırım umarım güzel bir hamilelik geçirrisin söleme kimselere herşey dzene girene kadar derim ben

bekliyoduk şekerim hiç şaşırmadım valla
tebriklerrrrrrrrr allah bu defa yüzünü güldürsün cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin valla çok sevindim

saol tatlım ben dedim sana beraber doğuma gidicez die:) saol tatlım inşalalh bu sefer hayyırlısı olur bu sefer pek bi sessiz geldi bebeğim daha önce çok ağrılarım olurdu bu çok sessiz bebek:) ayyy allahım sana binlerce şükürler lsun acıdı bana bu sefer yüzümü gülsürsün sen nezaman gidiceksin doktora

ben seneye atanıcağım için o zamana kadar bebiş olur diye düşünmekteyim Allahım inşallah aratmadan versin hepimize..biz uzaktayız çok şuan, annemler hazır onlar gelip bakıcak ben çalışçam=)))gerçi geçen gün biri demişti ben plan yapıyorum ama kader gülüomudur acaba??

kim ne planı yapıyormuş iş için filan mı tatlım kader her daim gülen yüzünü göstersin bizlere aminnn

Selin7 gözün aydın arkadaşım Rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah ya

gitcez şekerim sözde kalmıcak:))) bu sefer inanıyorum yüzün gülcek cnm arkadaşım annesine kıyamamıştır uslu bebek olcak seninki
öğlen gittim randevu aldm cnm haftaya perşembeye şansıma herkesin doktora gitceği tuttu bütün doktorlar dolu ya benim şansıma herhalde keşke daha erken gidebilseydim senin değeri niye sölemedi cnm doktor

güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin olumu?
Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah..

cnm tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…