haziran ayında korunmayı bıraktık hazirandan beri deniyorduk aslında bu kadar çabuk beklemiyorum...
Akşam dışarı yemeğe çıkalım diyorum gebelik testini hediye paketi yapmayı düşünüyorum :))
paketi açıp testi görünce napacak acaba :)))
bu arada eşim gebelik için kan tahlili verdiğimi bilmiyo ben tiroit hastasıyım bugünkü doktor randevumu rutin kontrollerimden biri sanıyo :)))
benimde ilkinde cok bulantim oldu hatta kaybettigim 2. bebeisimdede acayip kotuydu.
ilac filanmi veriyorlar bulanti icin, nasil bir tedavisi var. ben hap duymustum ama burda olmadigi icin kullanamam.
Gebe kalirsam Turkiyeden getirteyim diyorum.
insallah ya. suan camasirimda yok ama peceteye geldi. basta kahverengi geldi sonrada kirmizi. kendimi alistirsam iyi olur sanirim bakalim devam edicekmi? stresten erken geldi resmen adetim ya. simdi gelcek ay ne zaman olucam onuda bilmiyorum. yarina kadar bekliyimde yeni bati soylerim artikcnaim senin kesildiyse insallah yerlesmedir. bana oyle geldi. yarina kadar beklicez bakalim mutlaka bilgilendir.
hadi canim haberleir bekliyoruz bana da ikiz gibim geldi.
iki kese gorursun insallah:)
BU arada ben yazmistim ama yeni aradaslar icin tekrar yazayim cunku insan cabuk unutuyor
ben 28 yasindayim. 4 yili devirdik kocisle. bir kizim var 2,5 yasinda adi Defne . nisan spiralle gebe kaldim ve bebegi aldirmak zorunda kaldik benimde cocuk istegi iste bu olayla aklima dustu. gecen ayda kimyasal gebelik gecirdigimi dusunuyorum. neyse bakalim insallah onumuzeki aylarda yuzum guler.
ben Guney Koredeyim, calismiyorum ama korece ogrenmeye calisiyorum, evlenemeden once muhasebeciydim.
Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mrporker,bilgemadam dan haber bekliyoruz çok heycanlı
kızlar yaaaaa bu test durdukça sanki çifleşiyooooo ayyyyy gözümün dibine kadar soktum ama sanki minicik bi çizgi bana bakıooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecan yaptım şimdi durdukça bişiler oluyor galiba buna yaaaaaaaaaaaaaaaa durun biraz sonra gene bakıcamm bekleyin habwerlerimiiiiiiiiii hadi çıldıralımmmmm
canım ben kart gördüm pazartesi onu belirteyim dedim listenin sonuna taşındım:)
çoookk sevindimmm seliinnnn geliyooooo selin7 hadi hayırlısııı canım
5ledik sanırımmm hamileleri inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız kızlar bebişlerinizi...her ayrıntıyı yazın bize de aklımızda bulunsun:)
kızlar bu arada ben yarın doktordan randevu aldım dananın kuyruğu kopacak bakalım artık başlıyorum tedaviye...
kendimi de tanıtayım bu arada 27 yaşındayım izmirliyim 1 yıllık evliyim şimdilik ev hanımıyım ama kpss ye hazırlanıyorum ruhen ve bedenen rahat olacağım bi yerde memur olmak istiyorum
Bilşiosunuz benim 2 bebek kaybım var o yüzden bana stres yasak doktorum kan sonucunu söylemedi cuma günü çağırdı hakkımızda hayırlısı olsun biliosunuz ben hep belirti olarak ilk başlarda sağ kasıkta batma başladı ve 1 haftadır ayaklarım hep soğuktu gerçi hala soğuk geceleri üşüme geldi..belim ağrıo ve başka belirtim yok akıntım arada gelio ama yoğun değil..göğüslerimde herhangi bi değişiklik yokallahım isteyen herkese nasip etsin allahım nazarlardan korusun ben nazara çok inanıorum..bu arada herkes kendini tanıtmış bende 1.5 senelik evliyim turist rehberiyim ama şuan çalışmıorum 25 yaşındayım
bekliyoduk şekerim hiç şaşırmadım valla
tebriklerrrrrrrrr allah bu defa yüzünü güldürsün cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin valla çok sevindim
şimdiden hayırlı olsun izmirli arkadaşım ne dilersen o olurmuş olsun inşallah bebişlerimizde olsun sende memur ol ben memurum mesela bi bebişim olsa hiç zorluk çekeceğimi düşünmüyorum sende olursun dilerim rabbim gönüllerimize göre versinn aminnnnnnnnn
ben seneye atanıcağım için o zamana kadar bebiş olur diye düşünmekteyim Allahım inşallah aratmadan versin hepimize..biz uzaktayız çok şuan, annemler hazır onlar gelip bakıcak ben çalışçam=)))gerçi geçen gün biri demişti ben plan yapıyorum ama kader gülüomudur acaba??
saol tatlım ben dedim sana beraber doğuma gidicez die:) saol tatlım inşalalh bu sefer hayyırlısı olur bu sefer pek bi sessiz geldi bebeğim daha önce çok ağrılarım olurdu bu çok sessiz bebek:) ayyy allahım sana binlerce şükürler lsun acıdı bana bu sefer yüzümü gülsürsün sen nezaman gidiceksin doktora
güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin olumu?
Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?