saol cnm allah isteyen herkese nasip etsinarkadaşım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
artık senle ben selincim geçmişi bırakıp geleceğe bakalımm benimde düşüğüm haziran ayında oldu biraz dobing aldım doktorum sayesinde bu ay başlamıştık inşallah şu belirsizliğim biterde artık bende senin gibi sevinmeye başlarım biz maduruz çünkü senle kaybımız var rabbim yüzümüze gülsün nazara bende çok inanırım umarım güzel bir hamilelik geçirrisin söleme kimselere herşey dzene girene kadar derim ben
Bilşiosunuz benim 2 bebek kaybım var o yüzden bana stres yasak doktorum kan sonucunu söylemedi cuma günü çağırdı hakkımızda hayırlısı olsun biliosunuz ben hep belirti olarak ilk başlarda sağ kasıkta batma başladı ve 1 haftadır ayaklarım hep soğuktu gerçi hala soğuk geceleri üşüme geldi..belim ağrıo ve başka belirtim yok akıntım arada gelio ama yoğun değil..göğüslerimde herhangi bi değişiklik yokallahım isteyen herkese nasip etsin allahım nazarlardan korusun ben nazara çok inanıorum..bu arada herkes kendini tanıtmış bende 1.5 senelik evliyim turist rehberiyim ama şuan çalışmıorum 25 yaşındayım
saol cnm allah isteyen herkese nasip etsinarkadaşım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
artık senle ben selincim geçmişi bırakıp geleceğe bakalımm benimde düşüğüm haziran ayında oldu biraz dobing aldım doktorum sayesinde bu ay başlamıştık inşallah şu belirsizliğim biterde artık bende senin gibi sevinmeye başlarım biz maduruz çünkü senle kaybımız var rabbim yüzümüze gülsün nazara bende çok inanırım umarım güzel bir hamilelik geçirrisin söleme kimselere herşey dzene girene kadar derim ben
senin yazını okuyunca anımsadım benimde ayaklarım çok üşüyodu çorapla falan geziyorum son bir haftadır..hatta eşimde gülüyodu kışı getirdin diyee
hmmm acaba buda hamilellik belirtisi olabirmiki ??
Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
daha test filan yapmıycam ben yaaww aptala döndüm iicene bu kırmızıda gelecekse gelsin şamaroğlanı giibi oynatıyor beniöğlen test yaptım tek çizgi çıktı inanılır gibi değil ama Allahtan herşeyi oluruna bırakmış bir yapım var ve hamişleri duydukça daha çok güçleniyorum onların sevincini paylaşmak bile çokkkk güzell mucize bişi bu yaa
canım ben kart gördüm pazartesi onu belirteyim dedim listenin sonuna taşındım:)
çoookk sevindimmm seliinnnn geliyooooo selin7 hadi hayırlısııı canım
5ledik sanırımmm hamileleri inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız kızlar bebişlerinizi...her ayrıntıyı yazın bize de aklımızda bulunsun:)
kızlar bu arada ben yarın doktordan randevu aldım dananın kuyruğu kopacak bakalım artık başlıyorum tedaviye...
kendimi de tanıtayım bu arada 27 yaşındayım izmirliyim 1 yıllık evliyim şimdilik ev hanımıyım ama kpss ye hazırlanıyorum ruhen ve bedenen rahat olacağım bi yerde memur olmak istiyorum
kızlar yaaaaa bu test durdukça sanki çifleşiyooooo ayyyyy gözümün dibine kadar soktum ama sanki minicik bi çizgi bana bakıooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecan yaptım şimdi durdukça bişiler oluyor galiba buna yaaaaaaaaaaaaaaaa durun biraz sonra gene bakıcamm bekleyin habwerlerimiiiiiiiiii hadi çıldıralımmmmm
elma şekerlerim nasılsınız bakalımee taze anneler söyledinizmi yakınlarınıza ne dediler merakdan çatlıcam anlatsanıza yaaa bende anneme oturmaya geldim simdi kahve içiyoruz dedikodu yapıyoruz yaaa kaldı son günlerim sabırsızlıkdan ölüyorum test yapsam çıkarmı acaba yaaa :26: bilmiyorum neyse artık bekliyelim canlarım benim dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olurmu? hepimiz hamile olalım
Selincim tebrik ederim canım darısı başımıza:)
benim az önce sol kasığımda çok şiddetli bir ağrı oldu. kesin kırmızılar geliyodur dedim wcye gittim sadece akıntıydı. tamda ümidimi kesmiştim:) ama sol kasığımda çok ağrı var bel ağrısıda çok galiba olucam
inş.lah olmazsın cnm senden ve bütün arkadaşlardan güzel haberler almak istiyorum
canım bu 3. Hamileliğim hepsine ayaklarım son 1 hafta kala hep üşüdü şuanda ellesen demir gibi buz sanki kanım çekilmiş inşallah hamilesindir
cnm tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kızlar güzel anne ve adayları ve aday adayları ben hepinizin nerede yaşadığını ,yaşını, ne işle uğraştığınızı, ev hanımızmısınız başka çocuğu olanlar mesela varmı çalışıyorsanız iş yoğunluğunuz çok mu merak ediyorum açıkçası sizleri daha ii tanıma açısından tanışmamız mümkün müdür acep kısaca kendimizden bahsetsek olabilirmi:13::13::13:
arkadaşım bende hamileyim hatta bugün öğrendim :)))
hastanenin sitesinden tahlil sonucuma baktım beta hcg değerinde 1000 yazıyorduu
bu sabah gittim kan testi için ama sonucu yarın alıcam dönrken eczaneden bi test alayım dedim
testi yaptığımda iki çizgide gayet belirgin bi şekildeydii...
arkadaşım bende hamileyim hatta bugün öğrendim :)))
hastanenin sitesinden tahlil sonucuma baktım beta hcg değerinde 1000 yazıyorduu
Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?