artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

arkadaşım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
saol cnm allah isteyen herkese nasip etsin

evet doğru söylüosun canım ama çeken bilir gerçekten zor şeyler allah düşmanıma vermedin..bundan sonra bebeğim benimle olsun yüzüme gülsün

senin yazını okuyunca anımsadım benimde ayaklarım çok üşüyodu çorapla falan geziyorum son bir haftadır..hatta eşimde gülüyodu kışı getirdin diyee
hmmm acaba buda hamilellik belirtisi olabirmiki ??

arkadaşım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
saol cnm allah isteyen herkese nasip etsin

evet doğru söylüosun canım ama çeken bilir gerçekten zor şeyler allah düşmanıma vermedin..bundan sonra bebeğim benimle olsun yüzüme gülsün sanada nasip etsin haber beklioruz

senin yazını okuyunca anımsadım benimde ayaklarım çok üşüyodu çorapla falan geziyorum son bir haftadır..hatta eşimde gülüyodu kışı getirdin diyee
hmmm acaba buda hamilellik belirtisi olabirmiki ??

canım bu 3. Hamileliğim hepsine ayaklarım son 1 hafta kala hep üşüdü şuanda ellesen demir gibi buz sanki kanım çekilmiş inşallah hamilesindir

Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrikler canim. Allah tamamina erdirsin. cok sevindim. Darisi basimiza insallah :)

Ay aynen ya. insallah kalmissindir canim benim devam edecek gibi ped taktim bekliyorum. biraz gecti camasira

bende suan goruyorum karti. poffff cok can skici bir durum. bizede boyle haber vermek tez zamanda nasip olur insallah

hadi insallah ya silikte olsa bir umut

Adamin ahinimi aldim nedir? olmamasi icin bir suru sebep varken oluyo olmamasi icin hic sebep yokken olmuyor,
bu ne yaman celiski boyle olsun moralimi bozmadim, yola devam :) :92:

elma şekerlerim nasılsınız bakalım ee taze anneler söyledinizmi yakınlarınıza ne dediler merakdan çatlıcam anlatsanıza yaaa bende anneme oturmaya geldim simdi kahve içiyoruz dedikodu yapıyoruz yaaa kaldı son günlerim sabırsızlıkdan ölüyorum test yapsam çıkarmı acaba yaaa :26: bilmiyorum neyse artık bekliyelim canlarım benim dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olurmu? hepimiz hamile olalım

valla cnm ben bi size bikocama,bide anneme söledim annem 3 aydan önce iyi olmaz sölemek der hep bide nazarada inanırım ben bakalım biraz geçsin karnım büyüdükçe anlar zaten herkez.inş.lah hamilesindir cnm var mı belirti falan

Selincim tebrik ederim canım darısı başımıza:)
benim az önce sol kasığımda çok şiddetli bir ağrı oldu. kesin kırmızılar geliyodur dedim wcye gittim sadece akıntıydı. tamda ümidimi kesmiştim:) ama sol kasığımda çok ağrı var bel ağrısıda çok galiba olucam

inş.lah olmazsın cnm senden ve bütün arkadaşlardan güzel haberler almak istiyorum

eylül ayı hamişlerini gönülden tebrikederim..

valla yarın muhtemel adet günüm ve olucakmışım gibide bir hisse sahibim.. tüm belirtilerim var.
o nedenle ümitsizim..

canım bu 3. Hamileliğim hepsine ayaklarım son 1 hafta kala hep üşüdü şuanda ellesen demir gibi buz sanki kanım çekilmiş inşallah hamilesindir

arkadaşım bende hamileyim hatta bugün öğrendim :)))
hastanenin sitesinden tahlil sonucuma baktım beta hcg değerinde 1000 yazıyorduu

ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim , Gebze'de yaşıyorum bankacıyım genel müdürlükte çalışıyorum işim rahat ve pek yoğun değil ama bu aralar sistemsel değişikliklerden dolayı işlerim hiç yok ve akşama kadar bu sitede takılıyorum :) aslende Sakarya'lıyım...hepinizle tanıştığıma memnun oldum tek olduğumu düşünüyodum ama benimde aynı duyguları yaşayanlarda varmış sizlerle moral buluyorum hepinize tşk ederim..

kızlarr ben geldim doktordan özel hastane ve devlet farkını gördüm.Doktorum çok iyiydi hemen takip kartımı yazdı tansiyonumu ölçtü,kiloma baktı,tahlillerimi yazdı,ilaçlarımı yazdı.ve veee veeee minicik kesemizi gördük çok şükür doktorum 3 hafta sonra gelceksin o zaman kanlı canlı bebek görcez dedi.çok mutlu oldum korkularım gitti çok şükür şimdi bebeğe iyi bakıcaz artık onu büyütcez 3 haftaya kadar:))

Allahım herkese bu güzelliği nasip etsin...Aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…