artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ya ne gerek var gün aşırı seviyos kocişleri işte ne güzell nuhakkak denk gelir merak etme sen ya erken yumırtlarsan ya da geç he??bunları da düşün o yüzden hiç yabana atma millet batına iki gün kala bile hamile kalıyomuş bunu da öğrenmiş oldum o yüzden en son güne kadar değerlendirelim annem biz boşver hımmmm kafana ne oldu anlat madamına kim üzüyo senii kociş üzmez onu biliyom sen kendiş kendine taktın bişileri kesin kafana dimi bide ananeye üzüldün tabe doğal olarak anlıyorum seni cücüm ama hayat kısa be gülüm yaşamaya bak sen
ayy sacmalama bitanem ya nolcakk ben sana kırılırmıyım hic canım meleğim benimm ...öle kuzum yapcak bişiy yok beklicess napsakkkiii yumurtlama takibimi yapsak yaff ayy ne bilim zaten kafam bozuk bu aralar mevsim değişimi nidir anlamadım aslında cok severim ben sonbaharııııııı lütfen bebeğim gel artıkk hepimize Allahımmm bekletmeden versinn kuzum benimmm annanem erdekte işte annişimde orda yaa öle işte canım herkes için hayırlısı olsun yaa :103::128:[/QUOTE]

hadi bakalım ikinizide hamiş görmek istiyorummmmm ona göre
sağol güzelimm cücüm bi tanedir çok severimm onu sizleride seviyorum ama yanlış anlaşılmasın ama cücümle daha eskiyiz o bakımdan
yok bebem bi değişiklik ama benim en candan dostum burda cücü çok sevinçliyim onu gördüğüme biz mayıs topikindeydik eylüle kadar geldik onunla hadi hayırlısı

gözün aydın güzelim o zaman :)[/QUOTE]

hadi bakalım ikinizide hamiş görmek istiyorummmmm ona göre

sağol güzelimm cücüm bi tanedir çok severimm onu sizleride seviyorum ama yanlış anlaşılmasın ama cücümle daha eskiyiz o bakımdan

gözün aydın güzelim o zaman :)[/QUOTE][/QUOTE]

yok bebemm ya aslında belli bişiy yok hicbir sorunda yok ne bilim ya içim daralıoo tatilimi yaptım güselceee derdin ne diyom kendi kendime annaneme usulüm tabe de yaşlı kuzum yaa hakında hayırlısı olsunn dediğin gibi hayat cok kısaa ve hic boşa gecicek bigünümüz yok hergünüü değerlendirmek lasımm öle işte canım ama sen ii gelirsin bana önümüzde Allahın izniyle güseel bi hayat var sacmalamaya değmes dimii madamımmmm

Kızlarrrr yarın kan testıne gıdıyorummmmmmmmm. Ama esım tutturdu bende gelıcem dıye ne ısın var hastanede dıye anlamasın dıye kan sekerı olcturmeye gıdıyorum dedım bende gelıcem dıye tutturdu sımdı zannedıyor yarın kan sekerı olcturmye gıdıyoruz ya saf kocısım benımmmm Ona bole yapmak ıstemıyorum ama bılmemesı daha ıyı sora umutlanıyor uzuluyorrrrr Hamısler hamıle adayları bol bol dua edın olar mı bana ...

evet o ii olsun da napalım artık vefasızı çekicez böylee
valla benim sıra sana geçti dünden itibaren minnoşş önce sen sonra benn:)))arkandayım ve elini hiç bırakmamm bi doğururkene bırakçam sonra gene tutarımm
biz senle ne kadar şükretsek azdırr kuzumm güzel hayatlarımız var binlerce şükür olsun rabbimize biz dayak istiyos artık [/QUOTE]

yok bebemm ya aslında belli bişiy yok hicbir sorunda yok ne bilim ya içim daralıoo tatilimi yaptım güselceee derdin ne diyom kendi kendime annaneme usulüm tabe de yaşlı kuzum yaa hakında hayırlısı olsunn dediğin gibi hayat cok kısaa ve hic boşa gecicek bigünümüz yok hergünüü değerlendirmek lasımm öle işte canım ama sen ii gelirsin bana önümüzde Allahın izniyle güseel bi hayat var sacmalamaya değmes dimii madamımmmm [/QUOTE]

ayyy kocişlerin hepsi böle demekki tontişler ya bırak gelsin hatta söyle ikinizin sevinci de olabilir bu ikinizin acısıda birbirinize destek olmak en güzel duygu valla o an ne acı kalır ne keder sen sanki üzülmüyosun sende üzüleceksin bırak destek olsun sevincinizi birlikte paylaşın herşey güzel olsun inşallah yarın sizin için mutlu olun yarın ikinizde dualrımız o yönde tatlımm

tamam sıra bende bu ay olmazsa sıra sana gecer umarım bu sıralamada cok beklemeyiz kuzum tımam minnoşum elimi sıkısıkıya tut ve hic bırakma bende senin ellerini asla bırakmıcamm can dostum...
bencede biz artıkk kudurduk dayak istiyoss döferim heeee derhal kendimize gelmeliyisss kuzucumm cıldıralım bakalım nasıl ii gelcekmii

hade cücümmm hep beraber çıldırıyoss silkelen şöle bi bu ne yaa misler gibiyiz genciz güzeliz sağlıklıyız bizi çok seven ailelerimiz ve kocişlerimis var daha nee yok yok sen çıldırmışsın du ben seni şimdi kendine getircemm

canım olsun arada olur böyle pembe yalanlarrr ...inşallah hamilesindir kaçta gidiceksin nezaman çıkar sonuç ayyyyyy çok heyecanlıııııııııııııııı

yarın güzel haberlerini alırız umarım tatlım :)

canım ya ne kadar degısık hısler var ıcımde o kadar ıyı ınsanlarsınız kı allah hepınızın gonlune gore versın ınsallah. Ben uzulurum esım zulmesın ona dayanamam. Benım esımın annesı 7 yasındayken vefat etmıs kayınpederımde kanser ve snaırım sayılı gunu kaldı o yzuden huzunlu bıraz esım ısterım kı ona farklı zamanda soylıyım basbasayken ortam ıyıyken zaten sonuc cıkana kadar hasta eder o kendını o yuzden en azından sonuc cıksın olumlu olursa eger soylerım yıpranmasını ıstemıyorum. Cok sevıyorum ya cok herseyım o benım ...

kızlar belirtileri arasında göğsünün kahverengi yerinde kabarcıklar ve sertlikler olan varmıydı...

ohh be kendime geldim valla saol kuzummm ne güsel didinnn genciz güzeliz sağlıklıyıssss cok şükür ailelerimiz bizi cok sevioo kocişimi cok seviyom oda beni cok sevioo daha nolsunn

canlarım kendinize ii bakın yemek yapmam lasımmm öptüm kocamannn hepinizi görüşürüs yarınn umarım hepimiz güsel haberler alırıssssss

al işte bizden bi tane daha kocişine deli divane aşık ve saygılı biz böyleyiz demekki bende hiç kıyamam ona ama o da bana kıyamaz böyle olmak çok zor değil aslında sevgi saygı hoşgörü çok öenmli bişi rabbim yürekleri güzel olanlardan eylesin hepimzi benim kocişinde babası o 9 yaşındayken ölmüş ama annem maşallah hepsini çok güzel yetişritmiş maşallah çok güzel bir ailemiz var nazarlardan korusun rabbimo zaman inşallah en güzel haberi verirsinn ama senin daha kaç günün vardıki
süpermiş valla benimde öyle olmuştu kabarcıklar tam 3 taneydi ve hamiştim ama sertlik yoktu
kızlar belirtileri arasında göğsünün kahverengi yerinde kabarcıklar ve sertlikler olan varmıydı...

gel tabe ya bence sen benle konuşmadın ya bayadır oondan böyle hislendin sen cücüm beni özledin bunu anlayamadın mı ki aşk olsun kuzum yaaa
ohh be kendime geldim valla saol kuzummm ne güsel didinnn genciz güzeliz sağlıklıyıssss cok şükür ailelerimiz bizi cok sevioo kocişimi cok seviyom oda beni cok sevioo daha nolsunn

canım benimmmmmmmmmm çok öpüyorum en güzel yemekleri yap ben valla düşükten beri hiç yemek yapmadım diyebilirm bir ordayız bir burda yazın bi aptal olduk ramazanda hep kayınvalidemde yedik daha düzen oturmadı yani
canım ben cıktım kocişe yemek yapıcam kendine ii bak meleğimmmm...

canım olsun arada olur böyle pembe yalanlarrr ...inşallah hamilesindir kaçta gidiceksin nezaman çıkar sonuç ayyyyyy çok heyecanlıııııııııııııııı

ınsallah selınım ya bol bol dua et olurmu hamıslerın duası tutarmıs ama hayırlısını dıle gercı benım umut yok ama sabahtan gıdıcem 8 gıbı canım herhalde en gec 11 de cıkar sonuc dıye umuyorum ben aslında pek heycanlı degılım cunku hamıle degılım gıbı gelıyor bana

yarın güzel haberlerini alırız umarım tatlım :)
cok tesekkur ederım musade edersen sen demek ısterım sana. Tabıkı senınde bana sen dıye hıtap etmenı ısterım. Senınle konusmak benı bugun cok rahatlattı dıleklerın kadar guzel bı kalbın var ınsallah gonlunden gecen hersey gercek olur..

evet yaa gerçekten heyecanlı bir durum hep beraber bekliyor olacağızz
cok tesekkur ederım ya burası o kadar sıcak bı ortam kı ınsanınıcıne huzur doluyo

valla bılmıyorum ama bendede kabarcıkalr cıktı halkanın kahverengısı bıraz koyulastı ...

yaa bana da moral ver
salak klomen yüzünden regl olamıyorum.. Test yaptım negatif..
of yaa

BBAL bana sen diyebilirsin tabiki inan bugunku sohbetımız banada iyi geldi moralim cok bozuktu bugun sabah. aydi duyguları paylaşıyorum sende umarım herrsey yolunda gider ve güzel haberlerini alırız gönlünden gecen tum güzellikler gerçek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…