artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

hıslerımız karsılıklı demekkı bazen ınsan ıcınde dusunmekten yoruluyor ve ımdat dıycek bırını arıyor sanırım benım kurtarıcım sen oldun. Gonlumuzden gecen tum guzellıkler bırbırımıze destek olur meleklerımız ortaya cıkar ınsallah :)

oyy kuzum yaaa verim tabi moral ama iş morali kendinden verme fedakarlık ette morali sen ver kendine ben sana istediğin kadar veriririm ama senin buna inanman gerekli öncelikle kendin klomen nedir bilmiyorum açıkçası ama sana şöyle bir durum anlatayım sana belki ii gelir biraz sana bir arkadaşın adet günü geçti test yapıyor yok kan testi yaptı yok 10 gün geçti hala bişi yok en sonunda doktora gitti bütün kontrol ve muayenelerden sonra artık doktru adet söktürücü vermiş ama kızda yine yok sonra ne oldu biliyomusun 2,5 aylık hamile çıktı ne güzel dimi 2,5 ayı geçmiş oldu o yüzden şöle düşün rabbimiz ne isterse bize onu veriyor ondan gelen herşeye şükretmek gerek isyan çok kötüdür belki olmamasınında bir nedeni vardır belkide seninde olacaktır ama henüz yüzünü göstermemiştir ne bilim bunun gibi bir sürü şey olablir herşey bizim için sakın unutma herşey çocuk değil hem hayatta onsuz da bırakmasın rabbim ama ilk önce kocişime bana ve tüm aileme sağlık huzur versin herşey zamanla olur benim düşüncem bu şekilde ve ben böyle düşündükçe içim çok huzurlu oluyor mesela biz o kadar çok çocuk isterken rabbim vermişti mayısta ama düştü haziranda ben düştüğüne emin ol hiç üzüülmedim çünkü doktorum dediki bana sakın üzülme sağlıksız olarak doğacak bebekler düşer dedi rabbime şükrettim o an çünkü bir günlük değil ki bir ömürlük bişey çocuk sahibi olmak sağlıksız bir çocuk büyütmek çok zordur arkadaşımda var hergün ağlıyor çocuğa mı yazık anneye mi babayamı hangisine üzülürkü insan hepsine tabiki hayatları dahada zorlaşıyor neyse çok uzattım sanırım affola ama dediğim gibi sağlıklı gelecekse rabbim ne zaman dilerse o zaman versin inşallahh çok öperim güzel düşün güzel olsun herşey
yaa bana da moral ver
salak klomen yüzünden regl olamıyorum.. Test yaptım negatif..
of yaa

amin güzelim isteyen herkese tanrım umarım bu guzel duyguyu yaşatır :)

çok süpersin yaa :)
Gerrçekten öyle,allah önce sevdiklerime ve bana sağlık versin.. Olması gereken zaman neyse bekleyeceğiz sabırla..
Yarın doktor randevum var, bakalım ne diyecek ... Kist falan olmamıştır umarım.. Klomen yumurtlamaya yardımcı bir ilaç, hormon takviyesi gibi bişey.. Sanrım bu ilaç yüzünden reglim gecikti..

ama annem senin daha baya var çıkmazsa sakın takılma emii üzülme yanii en güzeli gününde yaparsın bir kez daha tabi inşallah yarın da belli etsin kendini ama erken ya biras o bakımdan söylüyorumm

güzelllbenim gibi düşünmene sevindim muayeneleri bırakmayalım gidelim doktorlarımıza bi güzel sen ne zamandır istiyorsun bebiş ne kadarlık evlisin hiç çocuğun varmı ..inşallah jkist filan yoktur ama onunda tedavisi var artık ilaçla bile kuruyor inşallah güzel haberlerle gelirsin yarınn

bu sana bağlı bişi tatlım yapını kendin bilirsin ben erken diye biraz diyorum hani çıkmama olasılığı yüksek ama çıkabilirde tabi kişiden kişiye farkediyor yapı meselesi ben şunu demek istiyorum yapın bunu taşımaya müsaitmi mesela ben yapardım ama çıkmazsa da çok fazla üzülmezdim mesela ama sen üzüleceksen çok fazla yaptırma pazartesi tam gününde yaptırırsın ama içimden çıksın merak ediyorum da diyebilirsin en doğal hakkın

ben 5 yıllık evliyim 2.5 yıldır da çocuk istiyoruz..
Eşimin ve benim tüm testlerimiz normal ama olmuyor işte... Bu ay klomene başladım.. Hayatımda ilk defa 4 gün gecikti reglim.. Çok umutlandım ama dün evde test yaptım negatif.
çok üzüldüm tabi.. artk rahim filmi isteyecek doktorum sanırım..
çok üzülüyorum.. Yani üzülmemeye çalışıyorum ama zor tabi her ay bir heyecan , her ay aynı hüsran..
Bazen yorulduğumuz hissediyorum ama her ay yeni bir umut..

idrar testi yaptınmı hiçç

yaa bana da moral ver
salak klomen yüzünden regl olamıyorum.. Test yaptım negatif..
of yaa

geçen ay bende klomen kullandım 1 gün gecikti ama bi yerde okumuştum 4 falan gecikmiş tabi bu kişiden kişiye ve bünyeye göre değişir , hayırlısı olsun bence bozmayın moralinizi..

yarın doktora gidiyorum zaten, çıkar artık ne varsa..

canım boyle negatıf olma bende hersey dusunce gucunden gecıyor nasıl dusunursen oyle oluyro bak bende zaman zaman olumsuzluga dusuyorum ama kotu kotuyu ıyı ıyıyı ceker sekerım sen aklını takma bunlara hersey guzel olucak ..

pozitif düşününce kendimi hamile zannetmeye başlıyorum,tüm belirtileri yaşamaya başlıyorum falan..
o yüzden negatif çıkacakmış gibi düşünüp, neggatif çıkınca üzülmem bari diyorum..

Bakalım yarın doktorum kan testi de ister heralde..Artık bu ayın mutsuzluğunu yaşayıp, önümüzdeki ay için umutlanma evresine geçiş yapmalıyım bir an önce :)

inşallah catlamıstır canım guzel dusun guzel olsun .

bide ben her sabah ateş takibide yapıyorum ateşim artmaya başladı hissediyorum çatlıycaklar burdaki yazılanları okuyunca insan negatif düşünemiyorki direk pozitif bakıyorum herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…