artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Allah huzurunuzu bozmasın inşallah 5 yıl ne güzel bir zaman süreci bakalım biz görebilecekmiyiz o 5 yyılları kocişle:))) peki bişeyi merak ettim bu 2,5 yıl sürecinde hiç klomen yada vs başka bi ilaç kullanmadınmı yani doktorlar hiç bir sorun olmayınca hiç yardımcı bi ilaç vermiyorlarmı ?
inşallah daha bekletmesin rabbim sizi herkesin yüzünü güldürsünn

idrar testi yap o daha basit hani illa bişi yapacam dersen :))) ama canını boşuna yakma derim hergün hergün :)))

sağol canımm :) Sizde görürsünüz nice 5 yılları inşallah..

ya benim şöyle ilk gittim 1 yıla kadar olmaması normal dedi doktor hiç bişey vermedi. Doğal yolla 1 sene denedik olmadı, sonra tekrar gittim . Çikolata kisti çıktı.
Onu n kontrolleri ve tedavisi oldu.. SOnra kistimden tamamen kurtuldum. Halaaaa bebeğimiz olmuyordu. Bu sefer de Klomen verdi işte. Yeni başladım bu ay..

Yarın doktora gidicem ama bu akşam bi test daha yapsam mı acaba ?
4 günlük gecikme sonuçta olsaydı çıkardı ama dimi?

Öncelikle herkese merhaba,
Sonra başlıyorum kavalımı çalmaya, tabiki ne dertler var dünyada ama ben daha 2 ayda dert sahibi oldum.

Şöyle başlamak gerekirse 2007 yılında eşimle sözlüyken beraber olup hamile kalmıştım. Ve şartlar dolayısıyla aldırmak zorunda kalmıştık.
Özel bir hastanede sorunsuz gerçekleşti kürtajım ve sonrasında sadece 1 gün kasık ağrısı çektim ve bir problem yaşamadım.
O dönemden sonra bunalımımdan ötürü şuanki eşimden ayrıldım ve 3 yıl ayrı kaldım geçen
kış barışıp 16 Temmuz'da evlendik.
Rabbime şükürler olsun çok mutluyuz fakat ben bebek konusunda inanılmaz takıntılıyım.
Hazır olmadığım dönemde veren rabbim şimdi ben hazırım acaba vermeyecek o bir sınav mıydı diye kendimi yiyip bitiriyorum..
Balayına kadar 2 ay dkh kullandım fakat balayında hapları kırıp attık.
Çünkü çocuk sahibi olmak istiyorduk ve o kaybımız için yeterince üzülmüş ve pişmanlık duymuştuk ki hala daha duyuyoruz.
Her şeyde bir hayır vardır diyor acımızı hafifletmeye çalışsakta ikimizinde kafasında soru işaretleri yok değil.
2 aydır yumurtlama günlerimizde beraber olmaya özen gösteriyoruz.
Temmuz 16 da evlendim 7 Temmuz'da hastalandım.
19 Temmuz'da hapı bıraktım 26 Temmuz'da tekrar hastalandım.
21 AĞUSTOS ise son adet tarihim.
Sanırım 5 gün içerisinde adet olmam gerekiyor.
Fakat göğüslerimde yaklaşık 15 gündür inanılmaz sızlama var, yüzükoyun yatamıyorum, merdiven inip çıkarken sızlıyorlar,
karnımda gaz sancısı gibi ağrı var arasura. Kasıklarımda arada bir baskı oluşuyor.
Gün içerisinde soğuk soğuk terleme ya da vücudumda yanma oluyor.
Yattığım yeri bilmiyorum, bacaklarımı hangi şekle soksam rahat edemiyorum adı ağrımıdır bunun bilemiyorum.

Dün test yaptım, yedek 3 testim daha var ama hemen peşi sıra yapmak istemiyorum.
Dün negatifi görünce hayal kırıklığına uğradım.

Allahım çook uzun zamandır bekleyenlere sabırlar versin, ve kalbine göre tez zamanda sağlıklı bebişleri kucaklarına versin inşallah.

Ben şimdi hamile miyim değil miyim bilmiyorum.
Psikolojik yaşıyorda olabilirim bunca şeyi.
İnşallah hamileyimdir.
İnşallah hamilesinizdir.

Bugün adetimin 26. günü. Ama dün negatifi gördüm.
Geç döllenme olduğu zaman böyle çıkabilirmiş diye duydum.
Kimisi 6. haftaya kadar bile negatif çıkabiliyormuş.
Benim varsa eğer 3 hafta 6 günlük henüz.

İnsan gerçekten kafayı yiyormuş...
İstemediğin zaman geleni elinin tersiyle itersen istediğin zaman vermez böyle Allah işte

Ayrıca dün gece rüyamda bebek gördüm kız mı erkek mi ayırt edemedim ama tipini çok net hatırlıyorum.
Birinin kucağında ve bana bu bak senin çocuğun diyor.
Olamaz diyorum ben daha 5 hafta 1 günlük hamileyim nasıl olur bu benim çocuğum diyorum!
Senin bu işte diyor kucağında tutan. Sonra eşim uyandırdı. 5 hafta 1 gün dedim uyanır uyanmaz...
İlginçti...

Allahım hepimizin gönlüne göre versin yarabbim.

yok umutlu dusununce pozıtıf dusununce pıskolojını kandırma onu gecen ayda bende yaptım uzuldum yıprattı benı bak soyle yapalım senınle benım kendıme yaptıgımı yap. Kendını bu ısten ayır dusunme bıle tedavını ol gercegı kendıne soyle hayatın akısında devam et bebek olayını kafandan sıl ve reglıne 1-2 gun kalınca acabamı de olursa suprız olur

Allahın işine karışamam kii kuzum :))dedim ya sana arkadaşım 2,5 aylıkken öğrendi hamile olduğunu inşallah öyledir seninde büyük bi sevinç yaşat bize hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini

inşallah catlamıstır canım guzel dusun guzel olsun .

bide ben her sabah ateş takibide yapıyorum ateşim artmaya başladı hissediyorum çatlıycaklar burdaki yazılanları okuyunca insan negatif düşünemiyorki direk pozitif bakıyorum herşeye

canım uzulme zor gunler yasamıssın belli ama kurtaj olsugun için cocugun olmuyor dusuncesını aklından cıkart öncelikle. sende benım gıbı yenı baslamıssın denemelere moralınızı bozmayın gelecek ay olur inşallah birden olmuyor dıye panik olma sadece % 20 kişi ilk denemede hamile kalmayı basarıyıor bir cogumuzda 6 ay kadar. ama endişe varsa doktoruna bakın ve konus o sana en ıyı yolu gosterır

benim çookkk uykum var 24 saat uyumak istiyorum.ve kasıklarımda ağrı var başka bişey yok şu anda kızlar...sizin keseler görüldü mü kaç haftalık şu anda??

ay valla bende iki gündür 7/24 uyku halindeyim öğlen yattım daha yeni uyandım oda yemeğim yok adam aç kalmasın diye uykudan kalkıp sabah kahvaltıda hazırlayamadım benim ağrı batma hiçbişi kalmadı valla kızlar daha doktora gitmedimki cnm ya((((

cnm ben şuanda 4 hafta 5 günlüküm :) yani 5.haftanın içinde ..cumartesi günü doktora gidicem..inşallah ozaman görürüz kesemizi

tatlım doktor mu söledi okadarlık olduğunu

bende çok halsizim bebeğim yaa ..kalktıımda tansionum düşüo herhalde gözlerim kararıo batma yok gibi bişey bizimkiler yerleştimi ne:) doktorumla görüştüm ctesi gel dedi ..sen nezaman gidiceksin

yerleştiler galiba çalışma bitti benim hiç tık yok bugün:))
ben taaaaa haftaya cumaya gitcem cnm ya çatlıyorum valla ama napam daha öncesine hiç boşluk yok kese kesin görünür o zamana kadar dimi kızlar ya

Son düzenleme:

benide eklermisn? yazçiceği bat:30 eylül

teşekkürler.

cnm nerdesin yaa valla sen amma uykucu çıktın..bende öyle uyku yok ama çok halsizlik var.her gören yüzün gözün sönmüş dio.doktorum söylemedi otomatik hesaplayıca baktım .ctesi randevum var ozaman herşey belli olcak inşallah busefer yüzümüz güler.senın ozamana kadar belli olur cnm merak etme

slm kızlar, sanırım bende hamişim dün gece ve sabah tekrar test yaptım 2. silik çıkııo 3gün gecikmişliğim var normal dimi?kan testide veremedim yarında hasta anneanemin yanına gitcem p.tesi vercem sanırım pazara döncem eve. ozamana kadar idrar testine devam ederim..çok tuhaf bi haldeyim inanamıomda bi türlü. sanırım şimdi 4. hamişi arıoz oda ben olurmuyum dersiniz? bide bugün havaalanında x-ray cihazından geçtim 2 kez hiç zararını düşünmemiştim gelince nete bakatım havaalanındaki xray cihazları daha zararlı yazıo hamişsem zarar gördümmü acaba eşim çok korkuo.inş bişi olmasınya:18:

ekleyen arkadaş çevirimdışı ben özel mesaj gönderemiyorum henüz. Başka ekleyen var mı? bat 24-26 eylül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…