ben 5 yıllık evliyim 2.5 yıldır da çocuk istiyoruz..
Eşimin ve benim tüm testlerimiz normal ama olmuyor işte... Bu ay klomene başladım.. Hayatımda ilk defa 4 gün gecikti reglim.. Çok umutlandım ama dün evde test yaptım negatif.
çok üzüldüm tabi.. artk rahim filmi isteyecek doktorum sanırım..
çok üzülüyorum.. Yani üzülmemeye çalışıyorum ama zor tabi her ay bir heyecan , her ay aynı hüsran..
Bazen yorulduğumuz hissediyorum ama her ay yeni bir umut..
bu sana bağlı bişi tatlım yapını kendin bilirsin ben erken diye biraz diyorum hani çıkmama olasılığı yüksek ama çıkabilirde tabi kişiden kişiye farkediyor yapı meselesi ben şunu demek istiyorum yapın bunu taşımaya müsaitmi mesela ben yapardım ama çıkmazsa da çok fazla üzülmezdim mesela ama sen üzüleceksen çok fazla yaptırma pazartesi tam gününde yaptırırsın ama içimden çıksın merak ediyorum da diyebilirsin en doğal hakkın
CANIM DOGRU DIYORSUN UZULCEGIMI ZANNETMIYORUM AMA COCUK OYUNCAGIDA DEGIL BU YAPTIRIYIM CIKMASSA 3 GUN SORA YAPTIRIYIM. O YUZDENBEN EN IYISIMI PAZARTESI YAPTIRIYIM EN DOGRUSU BU OLUR HAKLISIN. YOK COK MERAK ETMIYORUM DUNDEN BERI DEDIIGIM GIBI UMUTLU DEGILIM MERAKIM YOK SADECE ACABAMI DIYORUM BAZEN..
idrar testi yaptınmı hiçç
YOK CANIM HIC YAPMADIM ?
Allah huzurunuzu bozmasın inşallah 5 yıl ne güzel bir zaman süreci bakalım biz görebilecekmiyiz o 5 yyılları kocişle:))) peki bişeyi merak ettim bu 2,5 yıl sürecinde hiç klomen yada vs başka bi ilaç kullanmadınmı yani doktorlar hiç bir sorun olmayınca hiç yardımcı bi ilaç vermiyorlarmı ?
inşallah daha bekletmesin rabbim sizi herkesin yüzünü güldürsünn
pozitif düşününce kendimi hamile zannetmeye başlıyorum,tüm belirtileri yaşamaya başlıyorum falan..
O yüzden negatif çıkacakmış gibi düşünüp, neggatif çıkınca üzülmem bari diyorum..
Bakalım yarın doktorum kan testi de ister heralde..artık bu ayın mutsuzluğunu yaşayıp, önümüzdeki ay için umutlanma evresine geçiş yapmalıyım bir an önce :)
sağol canımm :) Sizde görürsünüz nice 5 yılları inşallah..
ya benim şöyle ilk gittim 1 yıla kadar olmaması normal dedi doktor hiç bişey vermedi. Doğal yolla 1 sene denedik olmadı, sonra tekrar gittim . Çikolata kisti çıktı.
Onu n kontrolleri ve tedavisi oldu.. SOnra kistimden tamamen kurtuldum. Halaaaa bebeğimiz olmuyordu. Bu sefer de Klomen verdi işte. Yeni başladım bu ay..
Yarın doktora gidicem ama bu akşam bi test daha yapsam mı acaba ?
4 günlük gecikme sonuçta olsaydı çıkardı ama dimi?
inşallah catlamıstır canım guzel dusun guzel olsun .
Öncelikle herkese merhaba,
Sonra başlıyorum kavalımı çalmaya, tabiki ne dertler var dünyada ama ben daha 2 ayda dert sahibi oldum.
Şöyle başlamak gerekirse 2007 yılında eşimle sözlüyken beraber olup hamile kalmıştım. Ve şartlar dolayısıyla aldırmak zorunda kalmıştık.
Özel bir hastanede sorunsuz gerçekleşti kürtajım ve sonrasında sadece 1 gün kasık ağrısı çektim ve bir problem yaşamadım.
O dönemden sonra bunalımımdan ötürü şuanki eşimden ayrıldım ve 3 yıl ayrı kaldım geçen
kış barışıp 16 Temmuz'da evlendik.
Rabbime şükürler olsun çok mutluyuz fakat ben bebek konusunda inanılmaz takıntılıyım.
Hazır olmadığım dönemde veren rabbim şimdi ben hazırım acaba vermeyecek o bir sınav mıydı diye kendimi yiyip bitiriyorum..
Balayına kadar 2 ay dkh kullandım fakat balayında hapları kırıp attık.
Çünkü çocuk sahibi olmak istiyorduk ve o kaybımız için yeterince üzülmüş ve pişmanlık duymuştuk ki hala daha duyuyoruz.
Her şeyde bir hayır vardır diyor acımızı hafifletmeye çalışsakta ikimizinde kafasında soru işaretleri yok değil.
2 aydır yumurtlama günlerimizde beraber olmaya özen gösteriyoruz.
Temmuz 16 da evlendim 7 Temmuz'da hastalandım.
19 Temmuz'da hapı bıraktım 26 Temmuz'da tekrar hastalandım.
21 AĞUSTOS ise son adet tarihim.
Sanırım 5 gün içerisinde adet olmam gerekiyor.
Fakat göğüslerimde yaklaşık 15 gündür inanılmaz sızlama var, yüzükoyun yatamıyorum, merdiven inip çıkarken sızlıyorlar,
karnımda gaz sancısı gibi ağrı var arasura. Kasıklarımda arada bir baskı oluşuyor.
Gün içerisinde soğuk soğuk terleme ya da vücudumda yanma oluyor.
Yattığım yeri bilmiyorum, bacaklarımı hangi şekle soksam rahat edemiyorum adı ağrımıdır bunun bilemiyorum.
Dün test yaptım, yedek 3 testim daha var ama hemen peşi sıra yapmak istemiyorum.
Dün negatifi görünce hayal kırıklığına uğradım.
Allahım çook uzun zamandır bekleyenlere sabırlar versin, ve kalbine göre tez zamanda sağlıklı bebişleri kucaklarına versin inşallah.
Ben şimdi hamile miyim değil miyim bilmiyorum.
Psikolojik yaşıyorda olabilirim bunca şeyi.
İnşallah hamileyimdir.
İnşallah hamilesinizdir.
Bugün adetimin 26. günü. Ama dün negatifi gördüm.
Geç döllenme olduğu zaman böyle çıkabilirmiş diye duydum.
Kimisi 6. haftaya kadar bile negatif çıkabiliyormuş.
Benim varsa eğer 3 hafta 6 günlük henüz.
İnsan gerçekten kafayı yiyormuş...
İstemediğin zaman geleni elinin tersiyle itersen istediğin zaman vermez böyle Allah işte
Ayrıca dün gece rüyamda bebek gördüm kız mı erkek mi ayırt edemedim ama tipini çok net hatırlıyorum.
Birinin kucağında ve bana bu bak senin çocuğun diyor.
Olamaz diyorum ben daha 5 hafta 1 günlük hamileyim nasıl olur bu benim çocuğum diyorum!
Senin bu işte diyor kucağında tutan. Sonra eşim uyandırdı. 5 hafta 1 gün dedim uyanır uyanmaz...
İlginçti...
Allahım hepimizin gönlüne göre versin yarabbim.
benim çookkk uykum var 24 saat uyumak istiyorum.ve kasıklarımda ağrı var başka bişey yok şu anda kızlar...sizin keseler görüldü mü kaç haftalık şu anda??
cnm ben şuanda 4 hafta 5 günlüküm :) yani 5.haftanın içinde ..cumartesi günü doktora gidicem..inşallah ozaman görürüz kesemizi
bende çok halsizim bebeğim yaa ..kalktıımda tansionum düşüo herhalde gözlerim kararıo batma yok gibi bişey bizimkiler yerleştimi ne:) doktorumla görüştüm ctesi gel dedi ..sen nezaman gidiceksin
BİZDE SENİNLE TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUK CANIMMM
ANADOLUDA NEREDE OTURUYORSUN SANA KENDİ DOKTORUMU TAVSİYE EDEBİLİRM
tatlım ben beykozda oturuyorum ama yer çokda mühim değil yeterki doktor iyi olsun arabamız var sorun olmaz
İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 EylülTEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül:92:
gossip_coloumnist 8 Eylül:92:
kelebeklerim0407 9 EylülTEBRİKLER
ulten33 12 Eylül:92:
bilgemadam 13 Eylül:92:
selin7 13 Eylül:92:
icequen 14 Eylül:92:
gokay13 15 Eylül:92:
oreiro 15 Eylül:92:
uhlamur 15 Eylül:92:
41zeynep 16 Eylül:92:
Yesim83 16 Eylül:92:
emosderin 17 Eylül:92:
zahide_30 17 Eylül:92:
dila22 15-18 Eylül:92:
hapsuu 18 Eylül:92:
TugbaFatih 19-20 Eylül:92:
edirne 20 Eylül:92:
mileydi 21 Eylül:92:
ozlemcr 21 Eylül:92:
papatya2507 21 Eylül:92:
tugsad 21 Eylül:92:
dhc83 24 Eylül:92:
PembeKelebek 24 Eylül:92:
şeker-leblebi 25 Eylül:92:
karacikolata 26 Eylül:92:
nihal_25 26 Eylül:92:
gokceeennn 27 Eylül:92:
CosMo 29 Eylül:92:
aysunayy 30 Eylül:92:
nazonaz 30 Eylül:92:
BALIMSIN 3 Ekim:92:
jeanneCdarc 3 Ekim:92:
medmus 4 Ekim ?:92:
oznur_u 6 Ekim:92:
maryporker 6 Ekim:92:
umaygulay 8 Ekim ?:92:
arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım var gibi...
ay valla bende iki gündür 7/24 uyku halindeyim öğlen yattım daha yeni uyandım oda yemeğim yok adam aç kalmasın diye uykudan kalkıp sabah kahvaltıda hazırlayamadım benim ağrı batma hiçbişi kalmadı valla kızlar daha doktora gitmedimki cnm ya((((
tatlım doktor mu söledi okadarlık olduğunu
yerleştiler galiba çalışma bitti benim hiç tık yok bugün:))
ben taaaaa haftaya cumaya gitcem cnm ya çatlıyorum valla ama napam daha öncesine hiç boşluk yok kese kesin görünür o zamana kadar dimi kızlar ya
cnm nerdesin yaa valla sen amma uykucu çıktın..bende öyle uyku yok ama çok halsizlik var.her gören yüzün gözün sönmüş dio.doktorum söylemedi otomatik hesaplayıca baktım .ctesi randevum var ozaman herşey belli olcak inşallah busefer yüzümüz güler.senın ozamana kadar belli olur cnm merak etme[/QUOT
anlamadımki kafam kalkmıyo valla bıraksalar hiç kalkmıcam acayip halsizlik ve uyku var iştahımda açıldı devamlı karnım kazınıyor aynı benimde öle hasta gibiyim yüzüm gözüm çöktü.hadi ya benimkinede baksana cnm ya:)))))
inş.lah cnm o güne kadar çatlamzsam tabi
arkadaşlar bat ne demek desem güler misiniz
benide eklermisn? yazçiceği bat:30 eylül
teşekkürler.
beklenen adet tarihin canım yani bi sonraki ay olacağın tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?