arkadaşlar bat ne demek desem güler misiniz
canım sen izmitlimisin bnde gebzedeyim de :)
evet izmitteyim ben de.gebzede hangi doktora gidiyorsun?bu arada umaım hamilesindir daha doğrusu hepimiz bu ay seviniriz umarım
kızlar belirtileri arasında göğsünün kahverengi yerinde kabarcıklar ve sertlikler olan varmıydı...
canım ben pendikde bölge hastanesine gidiyodum ama tedavi amaçlı değil çoçuk düşünüyorum kontrol amaçlı bide vajınusmus hastasıydım ( yendim çok şkür )intihap falan bakmak için gittim bebek için ilaç verdi 4 ay kullandım bi işe yaramadı bende 2 aydır ilaç falan kullanmıyorum şidmi saldık yani bu ayda adetim bitti günden sonraki gün ilişkiye girmeye başladık en son ilişkiden 2 gün sonra damla pembe kan geldi bende ve bebmbeyaz bi akıntım oluyo bir haftadır kasıklarım ve karnımın altı batıyo anlayamıyorum yanii :)
bu arada gebze ahmet bey var birde burhan bey annemin doktoru bide teysemin çokta hastaları var iiler yani :)
sen hangi doktora gidiyosun
ellerine sağlık şekerleblebi çok net bir tablo olmuş
adetin ortasında mı oldu kasık ağrıları?öyleyse yumurtlama belirtisi gibi oluyor. ben izmitte ahmet beye gidiyordum.11 haftallıkken öldü ebişim.sonra da daha gitmedim.bakalım bu ay gebe kalırsam yine ona devam etmeyi düşünüyorum. gebzede cihangir bey var bayağı iyi.duydun mu bilmiyorum çok memnun gidenler
ooo listeye baktim bayagi uzamis,yarin BAT i olan arkadaslar var hadi bebis haberlerinizi bekliyoruz 4 kisiyiz listede cogalalim
evet cnm onuda duydum ondan da memnunlar ama ben doktor tedavisi görmek istemyorum kendimi kasmakta istemyorum inş.doktora gerek kalmadan bebeğim gelir bana :))
ağrılarım bugünde oldu bir haftadır var yani canımm bacaklarımda çok ağrıyo akıntım halen var hemde bembeyaz bide yapışkan şeklinde neye işaret bilmiyorum.
bu arada arkadaşlar üstüne görmeyle ilgili net bilgisi olan varmı aydınlatabilirmi benii
inşallah öyle olur canım kendi gelir. zaten hep de öyle oluyor.arkadaşım 1,5 sene uğraştı her hastalandığında ağlama krizine giriyordu. eşiyle arası bozulacaktı neredeyse. yeter artık düşünmeyeceğim dedi.hiçbir şey yapmadı iki ay sonra hamile kaldı. yengem de öyle 6 ay sıkıntı yaptı takibi bıraktı hamile kaldı. stres berbat bir şey her şeyi etkiliyor.
ooo listeye baktim bayagi uzamis,yarin BAT i olan arkadaslar var hadi bebis haberlerinizi bekliyoruz 4 kisiyiz listede cogalalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?