artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

hayır gitmedim
am duydum
sopalı hastanesinden ayrıldıktan sonra kendine bir ploklinik açtı sanırım
hala hastanede olsa gitmeyi düşünebilirdim
fakat ploklinik şartlarının bana yeteceğini düşünmüyorum
üni.hastanesi eray beye gidicem birdahaki ay
bakalım nasip ya aşılama yada tüp baby

evet 3 dr kadın sağlığı merkezi diye bir yer açmışlar. hayırlısı olsun canım

sağol
sende işallah biran önce kavuşursun meleğine

aslında ahmet beyin alanı da aşılama.eşimin işyerinde birçok kişiyi tedavi etmiş ve sonuç pozitif. ama ücret nasıldır hiç bilmiyorum ki. Gerçi kurumlarla anlaşmaları var üniversite hastanelerinde ücret ödeniyor mu?

Günaydın kızlar...BUrada bir arkadaşın onularımı testini gebelik testi olarak kullandığını okumuştum.BEnim de regl günüm Çarşamba.ELinde bir tane ovulasyon testi vardı onu uyguladım ve çift çizgi çıktı.BUgün gebelik testi alıp yapsam çok mü erken?OVulasyon testi ile gebelik öğrenmek ne kadar güvenilir?FAzla ümitlenmek istemiyorum.:18:

günaydın cnm adet günün haftaya çarşamba mı

herkese günaydıınnn güzel haberlerle dolu bir gün olsun kızlar :)

günaydın kızlarrr

günaydın tatlım nasılsın

TEşeekkür ederim.EVet beklemek en doğrusu sanırım.Bİr de ovulasyon testi ile gebelik öğrenmenin güvenirlik derecesini biliyor musun?
valla şekerim geçen gün selin yaptı çizft çizgi gördü kanda kesinleşti sonra onunda başka bi bilgim yok malesef

herkese günaydıınnn güzel haberlerle dolu bir gün olsun kızlar :)

günaydın cnm nasılsın bakalım

günaydın tatlım nasılsın

valla şekerim geçen gün selin yaptı çizft çizgi gördü kanda kesinleşti sonra onunda başka bi bilgim yok malesef

iiyz tatlım biz bebişimizle siz nasılsınız,nasıl gidiyor?senin doktor randevun ne zaman kaç haftalıktın?

günaydın tatlım nasılsın

Teşekkür ederim.ben beklemeye geçeyim en iyisi.Ayrıca seni de tebrik ederim.UMarım hayırlı, sağlıklı bir evlat sahibi olursun.

ıcequen iyiyim tatlım sen nasılsın ? nasıl gidiyo hamilelik umarım iyidir :)

iiyz tatlım biz bebişimizle siz nasılsınız,nasıl gidiyor?senin doktor randevun ne zaman kaç haftalıktın?

bizde iyiyiz çok şükür cnm halsizlik var sadece bide uyku hali cnm haftaya cuma ya aldım randevuyu daha öncesine yoktu çatlıyorum yaa keşke daha önce gidebilseydim cnm tahmini 5.ci haftanın içindeyim bende bakalım dokotra gidince belli olur

canım ben öğrendim hemde adete 2 gün kala çift çizgi çıktı şaşırdım..sonra gebelik testi yaptım ondada çıktı en son kanda baktırdım kesinleşti umarım hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…