selamlar
hamileleri tebrik ediyorum
kaç hamileniz var diye meraktan bakayım dedim
umarım ben de hamile kalabilirim
hayırlısıyla hepimiz hamile kalacağız canım yeter ki gönlümüzü ferah tutalım:)
hayır gitmedim
am duydum
sopalı hastanesinden ayrıldıktan sonra kendine bir ploklinik açtı sanırım
hala hastanede olsa gitmeyi düşünebilirdim
fakat ploklinik şartlarının bana yeteceğini düşünmüyorum
üni.hastanesi eray beye gidicem birdahaki ay
bakalım nasip ya aşılama yada tüp baby
sağol
sende işallah biran önce kavuşursun meleğine
Günaydın kızlar...BUrada bir arkadaşın onularımı testini gebelik testi olarak kullandığını okumuştum.BEnim de regl günüm Çarşamba.ELinde bir tane ovulasyon testi vardı onu uyguladım ve çift çizgi çıktı.BUgün gebelik testi alıp yapsam çok mü erken?OVulasyon testi ile gebelik öğrenmek ne kadar güvenilir?FAzla ümitlenmek istemiyorum.:18:
günaydın cnm adet günün haftaya çarşamba mı
Günaydın evet,canım 21 eylül çarşamba günü.
cnm biraz bekle istersen çıkmaz daha ben adete 2 gün kala yaptım çok hafif bi şekilde çizgi çıktı ertesi gün kanda kesinleşti
cnm biraz bekle istersen çıkmaz daha ben adete 2 gün kala yaptım çok hafif bi şekilde çizgi çıktı ertesi gün kanda kesinleşti
günaydın kızlarrr
valla şekerim geçen gün selin yaptı çizft çizgi gördü kanda kesinleşti sonra onunda başka bi bilgim yok malesefTEşeekkür ederim.EVet beklemek en doğrusu sanırım.Bİr de ovulasyon testi ile gebelik öğrenmenin güvenirlik derecesini biliyor musun?
herkese günaydıınnn güzel haberlerle dolu bir gün olsun kızlar :)
günaydın tatlım nasılsın
valla şekerim geçen gün selin yaptı çizft çizgi gördü kanda kesinleşti sonra onunda başka bi bilgim yok malesef
günaydın cnm nasılsın bakalım
Teşekkür ederim.ben beklemeye geçeyim en iyisi.Ayrıca seni de tebrik ederim.UMarım hayırlı, sağlıklı bir evlat sahibi olursun.günaydın tatlım nasılsın
valla şekerim geçen gün selin yaptı çizft çizgi gördü kanda kesinleşti sonra onunda başka bi bilgim yok malesef
günaydın cnm nasılsın bakalım
iiyz tatlım biz bebişimizle siz nasılsınız,nasıl gidiyor?senin doktor randevun ne zaman kaç haftalıktın?
Günaydın kızlar...BUrada bir arkadaşın onularımı testini gebelik testi olarak kullandığını okumuştum.BEnim de regl günüm Çarşamba.ELinde bir tane ovulasyon testi vardı onu uyguladım ve çift çizgi çıktı.BUgün gebelik testi alıp yapsam çok mü erken?OVulasyon testi ile gebelik öğrenmek ne kadar güvenilir?FAzla ümitlenmek istemiyorum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?