- 10 Eylül 2017
- 7
- 10
- 36
- Konu Sahibi sema colak
-
Kafayı yemiş olsa gerek çok istiyorsa yapsın bi bebek baksınE yuh yani!!!
O yasta utanmadan kendi oglunun bebegini emzirmeye calismak nasil bir kafa yapisi????
Evet kotu niyetle yapmamistir ben konusurum dedi
YaniiiiKafayı yemiş olsa gerek çok istiyorsa yapsın bi bebek baksın
Göğsünü ağzına mi veriyorr??Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
+1Gogsunu agzina mi vermis? Asiri igrendim suan,pes. Yazik o pamuk gibi bebege, mikrop kapacak. Lutfen uzak durun, her turlu resti cekin. Bebeginizden daha kiymetli ne olabilir..
Gogsunu agzina mi vermis? Asiri igrendim suan,pes. Yazik o pamuk gibi bebege, mikrop kapacak. Lutfen uzak durun, her turlu resti cekin. Bebeginizden daha kiymetli ne olabilir..
Bunlar hep aynı evde oturmaktan..6 aylık agzına olur olmaz hersey tattrıyor kıyamet kopartıyorum sana da maşallah..durum bastan yanlış
Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Benim kv de her fırsatta wermeye calısıyoda cocuk almıyo. Karsı cıkıncada oglunu arıyo aglıyo cocugu sevdirmiyo diye. Esimde heves etmis yapsın etsin cok der. Emzirmemi bile istemiyodu mama ver doysun diyodu. Mamata alıscak oda cocugu alcak yanına ole hesap yapyo diye düsünüyorum, çünkü sürekli cocugu istiyodu kaynım eltim görümcem falan wer nolcak senden iyi bakar annlik yapar diyoduKv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?