artık yeterr nolur yardım edin!!!

Bende bundan korkuyorum

Bide laftan anlasa

Gidecek yerim olsa 5 dk durmazdim

Bende bundan korkuyorum
Çok iyi hatırlıyorum annesine gamze diyor annesi babaannesinin yanına çıkarmayıp kapıyı kilitledikce çocuk bağırıp çağırıyor saldırıyordu
Anne gamze beni odadan çıkarmıyor diye söylüyormuş
Çok korkunç bir konuydu
O yüzden ister kavga çıksın ister bir gram huzurun bulunmasin çocuğuna sahip cik gerekirse kavga et

Keske kabul etseler

Cok kotu bir durum ya siz bunu anlatinca iyice endiselendim

Ama sinirden patliyorum artik birde kendi annesinj cok iyi saniyor ya annesi ona cpcukmus gibi ilgi gosateriyor bu da onun hosuna gidiyor

Onlara gore cocugun babaannesi onu cok seviyor o yuzden sahipleniyor ne varmis bunda

bu kaynanalari anlamak cidden zor bi insa kucuk bebege niye kendi gogsunu verir amac ne yani?daha once kolunu emdireni duydum da sizinki baya haddini asmis.bence lohusalik cinneti gecirmenin zamani geldi de geciyor
Pek lohusaliktan lohusa psikolojisinden anlayan kisiler degiller dogumdan geldigim gun benle tartisan insan

Boyle olacagini dusunemedim iste aptallik bende

Banada kendine alistirmaya calisiyo gibime geldi sutum yeterli oldugh halde tutturmus mama verelim diye hayir istekiyorum vermiyecegim dedim ben dustayken gitmis yapmis salona girdim biberonu yanina saklamaya calisiyor bir daha mama falan verme benim cocuguma dedim aldim cocugu biberonu da goturdum sakladim

Gidecek yerim olsa 1 dk durmam ama yok iste

Güzel bir dille bunun doğru olmadığını anlatın. Aranızda halledin. Eşin de arada kalmasın. Ben öz annemin yanında büyüttüm. Böyle birşey yapmadı ama o da ateşliyken sarar sarmalar terlesin iyileşecek derdi. Yer bitirirdi beni.

Zamanında ayrı oturuyorduk fakat yinede yapacaklarını yapıyorlardı bende çocuğumu bile yıkattirmadim adına kadar karıştılar eşinde biter olay

Kızlar ne yapsan yaranamazsın evliyken tatlı olur aileleri boşanınca dank ediyor iş isten geçince ben 14 yıl dayanabildim iki çocukla 0 dan başladım boşadım şimdi ailesiyle düşman 6 yıldırda ayriyim çokta geç kalmışım hayata tek başladım 7 yıl aradan sonra evlendimde allaha şükür şuandaki eşimin ailesi uzakta istemediler dulum diye bekardı eşim onlarlada baş ettim kendine güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…