• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzuladığı kadın

5 yıllık ilişkimin durumu karışık. unutma amaçlı başkalarıyla konuştum ve gerçekten sevilsem gerçektende unuturdum herkes bunu söyledi. o kişi buymuş şu şuymuş diye teori yazmanıza gerek yok. bu kişi benle en başından annesiyle tanıştırdı. beş yıllık olan beş yılda tanıştırmamıştı annesiyle.
17 günde ne ara annesiyle tanışacak seviyeye geldiniz?

iki kişiyle konuşmam oldu diye orda bahsettiğim kişilerden birisi bu kişi. üç aydır konuşuyoruz konuşnayı kesmiştik tekrar konuşuyoruz ama emin olamıyorum seviyorum diyor zaten niyeti ciddi.
en sadık sensin 👏🏻 herkesin dediğini yapıyorum ve yeni birilerine şans veriyorum. evlilik niyetinde olan daha en baştan annesiyle tanıştıranda kendisi. ben sadece tanıma amaçlı başladım. evet geçmişte travmatik ilişkilerim oldu ve bu kişi farklıydı karakter olarak çok pozitif düzgün ve iyi görünüyordu. tabiki iyi devam etse geçmişi unutacaktım belki de? herkes böyle söyledi bende bu şekilde devam ettim. o kişiyi daha tam unutamadan başkasıyla konuşmuş olmam aldattığım anlamına gelmiyor. ilişkideyken konuşmadım sonuç olarak.

Bak kendin yazdın iki kişiyle konuştum diye ben mi yazdım
🤣🤣🤣

Neden sinirleniyorsun tabiki yeni birisi olur ben senin actigin konuda kendi yazdıklarından yola çıkarak diyorum ben bağlanirim kolay kolay unutmam hastanelik oldum 5 yıllık emekti yazan da sensin
Ki bunları daha 17 gün önce yazmışın
Bende yara bandı yapıyorsun dedim
Diyorsun ki belki unuturum diye yaptım

Evlilikten bahsediyorsun şuan ki konunda ama onun aklında başkası var eeee seninde aklında başkası var

Bende dedim ki niye onu sorguluyorsun aklında başkası var diye kendini de sorgula senin de aklın da başkası var

Ha bana alkış yaptın evet devam et alkisa ben sonuna kadar en dibine kadar sadiktim herkesi kendin gibi görme oldu mu

Kadınlar için de öyle. Sadece kadınların böyle bir toplumda çok deneyim yaşama lüksü yok, o yüzden bi şartlanma var , bununla sevişiyorsam sevmeliyim, seviyorsam sevişmeliyim diye.

Tabi ki öyle sevmeden arzulama diye birşey var iki cinste de. Ama kadında daha düşük bu sadece. Kadın duygusal varlık biranda bağlılık geliştirebilir sevgi odaklılık mizaçta var. Özellikle cinselliğe çok manevi bakar erkekler ise fiziksel.
Ama bu adam nispetleşir gibi konuşmuş. Ay hadi hiç ilgisi yok desek sevgilin var ne açıp dinliyorsun sesini duyduğun anda kapat yine engelle başka telden arasa bile. Konuşmak her zaman diğer tarafa umut vermektir.
Bu herif yanardöner bence bu kızdan ayrılsa koşar yine diğerine. Velhasıl aldatma potansiyelli.

Bak kendin yazdın iki kişiyle konuştum diye ben mi yazdım
🤣🤣🤣

Neden sinirleniyorsun tabiki yeni birisi olur ben senin actigin konuda kendi yazdıklarından yola çıkarak diyorum ben bağlanirim kolay kolay unutmam hastanelik oldum 5 yıllık emekti yazan da sensin
Ki bunları daha 17 gün önce yazmışın
Bende yara bandı yapıyorsun dedim
Diyorsun ki belki unuturum diye yaptım

Evlilikten bahsediyorsun şuan ki konunda ama onun aklında başkası var eeee seninde aklında başkası var

Bende dedim ki niye onu sorguluyorsun aklında başkası var diye kendini de sorgula senin de aklın da başkası var

Ha bana alkış yaptın evet devam et alkisa ben sonuna kadar en dibine kadar sadiktim herkesi kendin gibi görme oldu mu
benden sadık olamazsın. bu sadakatsiz olduğumu göstermez. yeni bir şeye başlamak istedim sadece. ayrıca iki kişiyle konuştum dedim aynı anda konuştum demedim !

Eski konularına göz attım siz söyleyince. Dediğiniz gibi 10 Ekim’de 5 yıllık sevgilisinin başka biriyle evlenmek niyetinde olduğunu ve bu sebepten hastanelik olduğunu falan yazmış. Hemen birini bulmuş, evlilik yoluna girmiş de eski sevgilisiyle konuşmasını duyuyor falan filan. Bence telefonda konuşulan kişi konu sahibinin takendisi. Bir umut adamın aklı kendisinde mi diye nabız yokluyor. Ama farketmez konu sahibi. Adam iki türlü de karaktersiz.
Konu sahibinin aklında eski sevgili var yani şuan evleneceği kişiyle arasın da pekte fark yok

Konu sahibinin aklında eski sevgili var yani şuan evleneceği kişiyle arasın da pekte fark yok
çok fark var. ben seviyorum demedim o bana dedi. ben evlilik konusunda net olsam başkası aklımda olmaz. kendisi annesiyle bile tanıştırdı seni seviyorum dedi. bende bu şekilde mutlu ilişkiye bağlanıp sevecektim belki.

en sadık sensin 👏🏻 herkesin dediğini yapıyorum ve yeni birilerine şans veriyorum. evlilik niyetinde olan daha en baştan annesiyle tanıştıranda kendisi. ben sadece tanıma amaçlı başladım. evet geçmişte travmatik ilişkilerim oldu ve bu kişi farklıydı karakter olarak çok pozitif düzgün ve iyi görünüyordu. tabiki iyi devam etse geçmişi unutacaktım belki de? herkes böyle söyledi bende bu şekilde devam ettim. o kişiyi daha tam unutamadan başkasıyla konuşmuş olmam aldattığım anlamına gelmiyor. ilişkideyken konuşmadım sonuç olarak.
Annesiyle tanıştırmasını çok fazla ciddiye almışsınız. Bu size neden bu kadar güven verdi bilmiyorum ama aksine kısa sürelik bi ilişkide bunu yapmasından şüphe duyulması gerekirdi. Onun dışında şunu anladım ki siz çoktan kabullenmişsiniz durumu. Yani konuştuğu kızı eğlenilecek kendinizi de evlenilecek olarak tanımlayıp erkek arkadaşınızın ne hissettiğini değil ne yapacağını umursuyor gibi görünüyorsunuz. Eğer ki evlenirseniz aldatmasına da şaşırmayınız olur mu? Arzu, şehvet, istek...vs. erkeklerin sadece cinsellik için bunu istediğini aslında sevmediğini düşünerek kendinizi teselli edecekseniz bu soruyu sormanız da anlamsız zaten. Sadece cinsellik için yaklaşması evlendiğinde aldatmasına bir engel değil. Gitsin arzuladığı kadınla evlensin.

benden sadık olamazsın. bu sadakatsiz olduğumu göstermez. yeni bir şeye başlamak istedim sadece. ayrıca iki kişiyle konuştum dedim aynı anda konuştum demedim !
Tamam en sadık sensin:KK9::KK9::KK9:

Galiba sen yazdıklarıni unutuyorsun

10 gün önce bitmedi ilişkimiz beş yıllık olanla sürüncemedeydi ben başkasıyla konuşmaya başlamıştım o ilişki bitmiş sayılırdı bu ilişkide başlamamıştı yani kimseyi aldatmış değilim bikaç aydır konuşuyoruz 2-3 ay oldu

yahu taman işte onu diyorum 10 gün olmasınsa 2 ay olsun bu çocuk.
2 ayda hem sevdi hem anasıyla tanıştırdı hem evlenelim dedi. sağlıklı insan davranışı mı bu sizce? daha 2 ay tanıdığım adam evlenelin dese ne alaka derim

Annesiyle tanıştırmasını çok fazla ciddiye almışsınız. Bu size neden bu kadar güven verdi bilmiyorum ama aksine kısa sürelik bi ilişkide bunu yapmasından şüphe duyulması gerekirdi. Onun dışında şunu anladım ki siz çoktan kabullenmişsiniz durumu. Yani konuştuğu kızı eğlenilecek kendinizi de evlenilecek olarak tanımlayıp erkek arkadaşınızın ne hissettiğini değil ne yapacağını umursuyor gibi görünüyorsunuz. Eğer ki evlenirseniz aldatmasına da şaşırmayınız olur mu? Arzu, şehvet, istek...vs. erkeklerin sadece cinsellik için bunu istediğini aslında sevmediğini düşünerek kendinizi teselli edecekseniz bu soruyu sormanız da anlamsız zaten. Sadece cinsellik için yaklaşması evlendiğinde aldatmasına bir engel değil. Gitsin arzuladığı kadınla evlensin.
haklısınız. ben beş yıllık ilişkimde bir türlü annesiyle tanıştırmadığı için karakter olarakta diğerinden farklı olduğu için olması gerekenin bu olduğunu ciddi erkeğin seven erkeğin böyle ailesiyle hızlı tanıştırdığını vs düşünmüştüm. kızdan ben ayrıldım dediği içinde sadece arzu mu cnsel bişey mi diye düşündüm bana beni sevdiğini söylemişti bir kere de değil üstelik

10 yıllık ilişki değil bu bikaç aydır konuşuyoruz tencere kapak hoş olmadı. ben bu kişinin farklı olduğunu düşündüm pozitifliğiyle enerjisiyle konuşması hareketleriyle. o yüzden şans verdim. aynı anda iki kişiyle konuşmadım iki farklı kişiyle konuştum ama ciddi şekilde değil eskisini unutma amaçlı. tabiki unutabilsem ve bağlansam devam edecektim yara bandı değildi gözümde kimse. eskiden travmatik ilişkim oldu ve mutlu olmak istedim hepsi bu.

Anlıyorum fakat olaya bakmak istediğin noktadan bakıyorsun.Travmatik ilişkilerden çıkanlar hep boşluk hissi ile hareket eder bu kişi pozitif diye oan ki karanlığına bir mum yaktı gibi hissettirdiği için kahramanın gibi bakıyorsun anlıyorum. Evlilik cok ciddi karar. Bence senin için yanlış biri.
Sen kafanı temizle önce herkesi hayatından çıkarıp toksikliği atman gerekirdi sağlıklı düşünmek için.
Birkaç aydır konuştuğun birini ne kadar tanıyabilirsin ki ciddi düşünüyorsun buda ayrı saçmalık.

yahu taman işte onu diyorum 10 gün olmasınsa 2 ay olsun bu çocuk.
2 ayda hem sevdi hem anasıyla tanıştırdı hem evlenelim dedi. sağlıklı insan davranışı mı bu sizce? daha 2 ay tanıdığım adam evlenelin dese ne alaka derim
beş yıllık ilişkimde bir türlü tanıştırmadığı için bu kişi hemen tanıştırınca çok mutlu olmuştum o gün

Anlıyorum fakat olaya bakmak istediğin noktadan bakıyorsun.Travmatik ilişkilerden çıkanlar hep boşluk hissi ile hareket eder bu kişi pozitif diye oan ki karanlığına bir mum yaktı gibi hissettirdiği için kahramanın gibi bakıyorsun anlıyorum. Evlilik cok ciddi karar. Bence senin için yanlış biri.
Sen kafanı temizle önce herkesi hayatından çıkarıp toksikliği atman gerekirdi sağlıklı düşünmek için.
Birkaç aydır konuştuğun birini ne kadar tanıyabilirsin ki ciddi düşünüyorsun buda ayrı saçmalık.
keşke bu şekilde tanımasaydım şüphe doldu içim. sanırım konuşmayı bırakıp yalnız kalacağım bir süre

haklısınız. ben beş yıllık ilişkimde bir türlü annesiyle tanıştırmadığı için karakter olarakta diğerinden farklı olduğu için olması gerekenin bu olduğunu ciddi erkeğin seven erkeğin böyle ailesiyle hızlı tanıştırdığını vs düşünmüştüm. kızdan ben ayrıldım dediği içinde sadece arzu mu cnsel bişey mi diye düşündüm bana beni sevdiğini söylemişti bir kere de değil üstelik
Anneler kızlarını hep bu konuda neden uyarır biliyor musunuz? Erkeklerin birçoğu profesyonel oscarlık oyunculuğu ile aşık rolünü oynadıklarını bildikleri için. Annem de bana çok söylerdi her seviyorum diyene inanma '' sevmiyorum ama takılalım'' diyecek hali yok diye. Buda onlardan biri işte. Tabi ki seviyorum diyecek. Nelerini gördük, okuduk.. Aldattığı halde seviyorum diye ağlayanlar oluyor hepsi timsah gözyaşı. Neyse ki sevgi ve aşkın bu kadar alçak ve basit olmadığını biliyoruz. Seven adam yapmaz diye boşa söylemiyoruz. O yüzden duygusal boşlukta olduğunuz için mantığınızı da harekete geçirmeye çalışın.

Yanlış anladım ben de. Tabi ki birini unutmak istiyorsan ayrılmışsan diğeri ile konuşursun önüne bakarsın kimse birşey diyemez. Nitekim bende denedim. Ama gereksiz buluyorum hala o duyguyu tamamen küle cevirmem lazım kafamı toplamam lazım diye çekerim kendimi kenara.
Yara bandı sınıfına kabul etmesekte giriyor.

Anneler kızlarını hep bu konuda neden uyarır biliyor musunuz? Erkeklerin birçoğu profesyonel oscarlık oyunculuğu ile aşık rolünü oynadıklarını bildikleri için. Annem de bana çok söylerdi her seviyorum diyene inanma '' sevmiyorum ama takılalım'' diyecek hali yok diye. Buda onlardan biri işte. Tabi ki seviyorum diyecek. Nelerini gördük, okuduk.. Aldattığı halde seviyorum diye ağlayanlar oluyor hepsi timsah gözyaşı. Neyse ki sevgi ve aşkın bu kadar alçak ve basit olmadığını biliyoruz. Seven adam yapmaz diye boşa söylemiyoruz. O yüzden duygusal boşlukta olduğunuz için mantığınızı da harekete geçirmeye çalışın.
evet ama sadece takılmalık görse annesiyle neden tanıştırsınki

telefon konuşmasını duydum kızın aradığını beni arama dediğini istemediğini söyledi zaten kızdan kendisi ayrılmıştı. ama kız yanına çağırmış konuşalım demiş o konuyu konuşurken sesi çok farklıydı o kıvama gelmişti….
Arzulu bir ses tonuyla seni istemiyorum beni arama mı dedi? Kendi kendime deneyeyim dedim çok komik görüntüler çıktı ortaya 😂😂

çok fark var. ben seviyorum demedim o bana dedi. ben evlilik konusunda net olsam başkası aklımda olmaz. kendisi annesiyle bile tanıştırdı seni seviyorum dedi. bende bu şekilde mutlu ilişkiye bağlanıp sevecektim belki.
Tamam anneyle tanıştın evlilik lafı dedi seviyorumu o önce dedi

Eee daha ne istiyorsun sevecektim belki derken sev iste
biz mi engel olduk sevmene

Daha yuva kurulmadan yıktık görüyormusun

Back
X