• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzuladığı kadın

evet ama sadece takılmalık görse annesiyle neden tanıştırsınki
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum. Gözünü boyamak için. Belki annesi bile '' olum bu kaçıncı? '' demiştir :) Allah bilir kaç kızı böyle tanıştırdı. Siz bu kısma fazla bağlanmışsınız. Asıl odaklanmanız gereken kısa sürede annesiyle tanışmanız değil sevgilinizin size karşı yaptığı saygısızlıklar.

Yanlış anladım ben de. Tabi ki birini unutmak istiyorsan ayrılmışsan diğeri ile konuşursun önüne bakarsın kimse birşey diyemez. Nitekim bende denedim. Ama gereksiz buluyorum hala o duyguyu tamamen küle cevirmem lazım kafamı toplamam lazım diye çekerim kendimi kenara.
Yara bandı sınıfına kabul etmesekte giriyor.
şimdi bu kişiyle konuşmayı bitirmeyi düşünüyorum iki gün sonra yine eskisi gelecektir aklıma yine ona ağlayacağımdır. bu kişiyide gerçekten sandığım gibi biri olsaydı belki yarabandı drğil gerçek bir ilişki olmuş olacaktı

Arzulu bir ses tonuyla seni istemiyorum beni arama mı dedi? Kendi kendime deneyeyim dedim çok komik görüntüler çıktı ortaya 😂😂
hayır ya diğer kısmı konuşurken sesi farklıydı. ne olsun istiyosun ateşle barut vs

bu şüpheli olaylar olmasaydı sevecektim belki
Ben bir kaç konuna baktigim için yorumumu yazdım zaten

Ikimizin de akli başkasın da ve yara bandı her yeriniz her banti altı karşılıklı şüphe dolu

Neyse ben yazdım yazacagimi

Ben bir kaç konuna baktigim için yorumumu yazdım zaten

Ikimizin de akli başkasın da ve yara bandı her yeriniz her banti altı karşılıklı şüphe dolu

Neyse ben yazdım yazacagimi
ben en azından yalandan seviyorum vs demedim ona. tanımaya çalıştım yeni bir ilişkiye şans vermekti niyetim. bende bu şans varken mutluluk haram zaten belli artık

şimdi bu kişiyle konuşmayı bitirmeyi düşünüyorum iki gün sonra yine eskisi gelecektir aklıma yine ona ağlayacağımdır. bu kişiyide gerçekten sandığım gibi biri olsaydı belki yarabandı drğil gerçek bir ilişki olmuş olacaktı

Eskisi neden giriyor geçti bitti.... Hayatında sürekli biri olmasına ihtiyacın mı var. Sorun burda. Biri olsun sevileyim hep. Yalnız kalmayı öğrenmelisin kendi kendine mutlu olmayı. Benim uzun süre biri girmedi hayatıma eskiyi düşünmedim iyi ki çıktılar hayatımdan dedim.
Bence terapi vs al gerekirse. Meşkaleler bul kendine hedefler koy mutluluğun bir erkeğin 2 dudağında ve yaptıkların da olmasın. Doğru ilişkiler olsaydılar bitmezlerdi.
Hayatta en çok kendine değer ver ve yatırım yap ilişkilerine değil.
Artık anne ile tanıştırmak çok klişe ya samimiyetsiz. Aileler tanışmalı asıl çıkıp babanla tanışmak istiyorum diyecek bir erkek. Ve böyle saçma sapan 3. Kişilerin gölgesi olmayacak bir ilişki de.

Ne mi istiyorum, zekamla dalga geçer gibi konular ve açıklamalar olmasın istiyorum. İyi geceler 👋
Aynen dese ki eski konumun devami sevgilim beni terk etti evlenecek dese konular oturucak ama konusu evleneceği kişinin aklı başkasın da diye konu açtı adama yüklendik ama konu sahibi yara bandı yaptım belki unuturum eski sevgiliyi öyle sandım dedi

Eee evleneceği kişiyi neden sorguluyorsun diyorum belki sevecektim diyor :KK53:

Aynen dese ki eski konumun devami sevgilim beni terk etti evlenecek dese konular oturucak ama konusu evleneceği kişinin aklı başkasın da diye konu açtı adama yüklendik ama konu sahibi yara bandı yaptım belki unuturum eski sevgiliyi öyle sandım dedi

Kafamız karıştı valla gece gece eski- yeni oyyy 🤣🙈

Belki sevecek... hocaya demişler hocam saçmalama göle maya çalınır mı?? Hoca demiş ki belki.... yok bu başka bi fıkraydı galiba😂😂

nasıl yani hangi dediğinden şüphelendiniz?
Artık sevmemiş de kendi ayrılmış da falan filan hikaye bir şey okumuştum anlatılan hiçbir hikaye henüz bitmemiştir diye size söylenen her lafa her söze inanmayın, benim şimdili sevgilim bana exini anlatacak ona bir hikayeler anlatırım travma yaşatırım adama hayırdır yani

iki kişiyle konuşmam oldu diye orda bahsettiğim kişilerden birisi bu kişi. üç aydır konuşuyoruz konuşnayı kesmiştik tekrar konuşuyoruz ama emin olamıyorum seviyorum diyor zaten niyeti ciddi.
Siz bu dünyada gerçekten sevenler falan mı evleniyor sanıyorsunuz ? Bu kadar saf olmanıza imkan yok ya

hayır normal sesinden çok farklıydı o kıvama gelmişti. gelsem nolacak ateşle barut yanyana durmaz ne olsun istiyosun sevgilim var dedi. sesi ama cinsellk yasıyo gibiydi nasıl anlatsam o moda girmiş gibi sesti. hem sorduğumda söyledi kendi ayrıldığını o kızı sevmediğini kızın kopmadığını hemde telefondada dıydum arama beni dediğini kıza.
Sesi cinsellik yasiyor gibi degildir, oyle olsa duramazdi. Bence pismanlik ya da uzuntu diyelim, oyle gorunuyor burdan bakinca

evet ama sadece takılmalık görse annesiyle neden tanıştırsınki
Babamla bütün erkek arkadaşlarımı tanıştırdım sadece biriyle evlendim 6 ay sonra boşandım aileyle tanıştırmak ciddiyet mi bir daha düşün istersen eminim enayilerin hepsi kendini tek ve özel sanıyordu olsun

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Ne istediğini bile bilmediği halde böyle ciddi bir karar alabilip de başkasının hayatının içine s.çabilme hakkına sahip olduğunu düşündüğü için, başka neden olsun?

iki kişiyle konuşmam oldu diye orda bahsettiğim kişilerden birisi bu kişi. üç aydır konuşuyoruz konuşnayı kesmiştik tekrar konuşuyoruz ama emin olamıyorum seviyorum diyor zaten niyeti ciddi.
Her seviyorum diyene inanırsan çok kötü tecrübeler edinirsin. Hele ki 3 ayda tanıdığın bir insana bu kadar çabuk güvenme bence daha iyi tanımaya çalış.

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
sevişmek için kız arkadaşı yaptırmıyordur evlenince diyordur buda ihtiyacını eski kız arkadaşından karşılamak için sevgi yok tabi ki. :ruh::KK57:

Back
X