Ben 34 yaşımdayım..o 40..bizim evliliğimizde değişik oldu zaten..ilk başlarken kafamızda bu durumlara geleceğimiz bile yoktu..birbirimizi sevdik beğendik ve ilişkimiz başladı..
Sebep yok..kesin bir dille hayır da demiyor sadece kavgaya döndüğünde ağzımıza her geleni birbirimize söylediğimizde ve ben çok zorladığımda hayır diyor..ama sakin konuşurken hayır demiyor..evet de demiyor..neden istemiyor? sebep olarak neyi gosteriyor?
Bana bazen de olsa bile demiyor her şeyi denedim..kendimi buna hazırladığıma dair ipuçları verdim..bak baba olursan diye başlayan cümleler kurdum hiç oralı olmadı..ben üsteledikçe beni taciz ediyorsun bile dedi..benimse en son istediğim şey istenmeyen bir çocuk..istenmeyen çocuğun lanetine inanıyorum..ilk başlarda bende istiyordum şimdi nasıl aptalca düşünmüşüm diyorum .
Şuan eşim bazen diyor istersen yapalım. Bu sefer ben diyorum biraz daha bekleyelim diye ..
2 tarafında kararları önemli eşine saygı duy ve neden oldugunu sor
Sebep olarak çok zorlayınca iyiyiz böyle diyor..ama ben iyi değilim..Yaşlarda beklemek için çok müsait değilmiş aslında. İstememe sebebi nedir ki
Ben hiç görmedim sevdiği kadından bebek istemeyen erkek..haa pardon bir tanıdığım vardı ama o da hayat arkdaşı da yaşça byüktirler ve ikisi de istemiyordu zaten..bu erkek cinsi yeni çıktı heralde eskiden adamlar kadınlara yüklenirdi çocuk işlerinden
Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...Sebep olarak çok zorlayınca iyiyiz böyle diyor..ama ben iyi değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?