Beslenmesine de çok dikkat eder halbuki..Hep bu GDOlu yiyecekler yüzünden.Adamların genetiğini bozdular.Kadınlar gibi düşünüyorlar.Yakında regl de olurlarsa hiç şaşırmam
Sebep yok..kesin bir dille hayır da demiyor sadece kavgaya döndüğünde ağzımıza her geleni birbirimize söylediğimizde ve ben çok zorladığımda hayır diyor..ama sakin konuşurken hayır demiyor..evet de demiyor..
Acaba çocuk olmasını engelleyecek sağlık sorunu varda istememeyi bahane ediyor olabilir miSebep olarak çok zorlayınca iyiyiz böyle diyor..ama ben iyi değilim..
İstemıyormuş zorlarsan daha çok soğur .Bana bazen de olsa bile demiyor her şeyi denedim..kendimi buna hazırladığıma dair ipuçları verdim..bak baba olursan diye başlayan cümleler kurdum hiç oralı olmadı..ben üsteledikçe beni taciz ediyorsun bile dedi..benimse en son istediğim şey istenmeyen bir çocuk..istenmeyen çocuğun lanetine inanıyorum..
Hahaa canım yaa..düşünmedim değil başka şeyler de düşündüm ama elbette ki sadece düşünmekle kaldı..o benim en iyi anlaştığım kişi arkadaşım gibi..onu böyle kandıramam beni affetmez..daha da önemlisi ben istenen bebek dünyaya getirmek istitorum yani annnenin de babanın da istediği bir bebek olsun..saçma gelebilir size ama istenmeyen çocukların zor bir yaşamları olduğuna inanıyorum..Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...
Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...
Biz hiç plan yapmamıştık ilişkimizin başlarında dahi ama elbette enteresan biri olduğunu sezmiştim..Bu adam 7 yıldır böyle miydi?
7 yıl önce ya da 2 yıl önceki fikrini bilmiyor muydunuz?
Kesin hayır demiyor..evet de demiyor..biz şu anda yurtdışındayız..seneye kesin dönüş yapacağız ama ben bu sene sonunda dönebilirim iş ayarlayıp..benim için en uygun zamanlar bu zamanlar..çünkü tr ye dönünce işe başlayacağımŞaka mı bu? Bu ne biçim tavsiye ? Konuşarak güzellikleri çözmek varken? İstemiyor adam baba olmak zorlama olacak pes vallahi. Tecavüz etsin isterseniz ?
İyiyiz böyle tek cevap..Peki neden istemiyorum diyor?
Evlenmeden önce birlikte yaşıyorduk..ne evliğimizi ne birlikte yaşamamızı hiçbir şeyi planlamadık..ben de pek öyle konuşmam zaten..ama içimden hep bir his onunla evleneceğimizi ve bebeğimizin olacağını vs diyordu..7 yıldır bu adamın baba olmamayı istemediğini bilmiyor muydunuz? Hiç mi konuşulmadı bu konu ? İstemiyorsa böyle bir sorumluluk ki.
Hahaa canım yaa..düşünmedim değil başka şeyler de düşündüm ama elbette ki sadece düşünmekle kaldı..o benim en iyi anlaştığım kişi arkadaşım gibi..onu böyle kandıramam beni affetmez..daha da önemlisi ben istenen bebek dünyaya getirmek istitorum yani annnenin de babanın da istediği bir bebek olsun..saçma gelebilir size ama istenmeyen çocukların zor bir yaşamları olduğuna inanıyorum..
Keşke bunun belkisini de ağzına alsa..belki ben de ona zaman veririm ama hiç öyle bir şey yok onda..bebek fikri yok kafasında..belki ilerde olursa o da gibi saçma bir şey demişti..oysa benim için en uygun zaman yaş ve tr ye dönince çalışmam için..ilk başlarda bende istiyordum şimdi nasıl aptalca düşünmüşüm diyorum .
Şuan eşim bazen diyor istersen yapalım. Bu sefer ben diyorum biraz daha bekleyelim diye ..
2 tarafında kararları önemli eşine saygı duy ve neden oldugunu sor
İyiyiz böyle tek cevap..
Yok öyle bir durumu..Benim tek aklıma gelen bu kadar ısrar rağmen sebep söylemeyen adam bence spermler sorun olabilir
Gerçekten mi..ben ağzından buna dair bir ima duysam havalara uçacağım..sen kaç yaşındasın neden istemiyorsun..keşke benim eşimde istemese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?