Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Belki evliliginizden emin olmak istiyor. Agziniza her geleni söylüyorsaniz kafasinda soru isareti var demek ki. Esiniz cocuklu bi evlilligi geri dönülemez olarak görüyordur.

İstemıyormuş zorlarsan daha çok soğur .
Üstüne gitme.
Ben hiç gitmedim.
Bak şimdi o istiyor.
Herşey vakti saati gelince olur.

Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...
Hahaa canım yaa..düşünmedim değil başka şeyler de düşündüm ama elbette ki sadece düşünmekle kaldı..o benim en iyi anlaştığım kişi arkadaşım gibi..onu böyle kandıramam beni affetmez..daha da önemlisi ben istenen bebek dünyaya getirmek istitorum yani annnenin de babanın da istediği bir bebek olsun..saçma gelebilir size ama istenmeyen çocukların zor bir yaşamları olduğuna inanıyorum..

Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...

Şaka mı bu? Bu ne biçim tavsiye ? Konuşarak güzellikleri çözmek varken? İstemiyor adam baba olmak zorlama olacak pes vallahi. Tecavüz etsin ilaç falan koysun yemegine.

Şaka mı bu? Bu ne biçim tavsiye ? Konuşarak güzellikleri çözmek varken? İstemiyor adam baba olmak zorlama olacak pes vallahi. Tecavüz etsin isterseniz ?
Kesin hayır demiyor..evet de demiyor..biz şu anda yurtdışındayız..seneye kesin dönüş yapacağız ama ben bu sene sonunda dönebilirim iş ayarlayıp..benim için en uygun zamanlar bu zamanlar..çünkü tr ye dönünce işe başlayacağım

7 yıldır bu adamın baba olmamayı istemediğini bilmiyor muydunuz? Hiç mi konuşulmadı bu konu ? İstemiyorsa böyle bir sorumluluk ki.

7 yıldır bu adamın baba olmamayı istemediğini bilmiyor muydunuz? Hiç mi konuşulmadı bu konu ? İstemiyorsa böyle bir sorumluluk ki.
Evlenmeden önce birlikte yaşıyorduk..ne evliğimizi ne birlikte yaşamamızı hiçbir şeyi planlamadık..ben de pek öyle konuşmam zaten..ama içimden hep bir his onunla evleneceğimizi ve bebeğimizin olacağını vs diyordu..

Bu konuda çok doğru düşünüyorsunuz
Kandirirsaniz hem sizi affetmez hem bebeği benimsemez hayat hepinize zindan olur

Benim tek aklıma gelen bu kadar ısrar rağmen sebep söylemeyen adam bence spermler sorun olabilir

Keşke bunun belkisini de ağzına alsa..belki ben de ona zaman veririm ama hiç öyle bir şey yok onda..bebek fikri yok kafasında..belki ilerde olursa o da gibi saçma bir şey demişti..oysa benim için en uygun zaman yaş ve tr ye dönince çalışmam için..

Bu konuları çook öncesinden, evlenmeden önce konuşmanız gerekirdi. Şimdi istemiyorsa yapacak bir şey yok.

Sakın buradaki akıllara zarar bazı yorumlara kanmayın. Katakulleyle, kandırmayla hamile kalmak gibi yani. Bunlar etik ve insanlığa sığar şeyler değil. Çok karaktersizce. Sizin de dediğiniz gibi, olacaksa iki tarafın da isteği ve bilgisi dahilinde bir bebek olmalı.

İyiyiz böyle tek cevap..

Ben iyi degilim ama deyin..kafamda 3 şık olustu:

1.esinizin belki cocuk icin fiziksel sıkıntıları var

2.evliliginizi bitirmek istediginde cocugu engel olarak görecek. Belki tek kadina baglanmayi sevmiyor.

3. Cocuklari sevmiyor.

Bence aile olmak sadece eşlerden ibaret degil.. Gerçek aile gerçek evlilik çocuk istemeden olmaz ayrıca yaş geçiyor önünüzde çok uzun yıllarda yok... Bi şekilde ikna edin esinizi bir çocuk için yoksa pişman olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…