Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

İnanın başta böyle istemiyorum,hazır değilim falan diyen adamların aslında akıllarında kendilerine gore bir planları var.Onlara gore bekledikleri zaman geldiğinde"sen çok istiyorsun, peki olsun"diyorlar.Birde sonra sen çok istediydin falan oluyor.Eminim istiyordur.Erkeklerde yaş sorunu yok,onlara gore erkek her yaşta baba olabilir. Ama kadının bence sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek için belli bir zamanı var.Oturup Eşiniz ile bu isi inada bindirmeden,kesin nedenlerinin ne olduğu anlaşılacak şekilde konusun.İnşallah sonu istediginiz gibi olur.Allah Gönlünüze gore versin

Hayy bi tane daha bendennnnnnn...Konuyu hortlattım...:) yaram derin :)

Biz de sizin gibiydik.
Fakat ben eşiniz gibi düşünen taraftım.
En azından daha hazır hissetmiyordum kendimi.
Çocuk olunca eski rahatım bir daha asla olmayacak, hayatım bir daha asla eskisi gibi olmayacak diyordum.
İş ile ilgili hedeflerim hayallerim vardı, direkt hamilelik sekteye uğratacaktı ki nitekim uğrattı. (Şu an umrumda mı , aslaa :) )
Hamile kalmaktan ödüm kopuyordu.
Eşim ise aşırı isteğini belirtmekten hiç çekinmedi, sürekli mutsuzluğunu dile getirdi, çocukla ilgili güzel hayallerini yavaş yavaş kafama yerleştirdi.
Önce onun mutsuzluğuna kıyamama durumu oluştu bende, zamanla fikir eskisi gibi saçma gelmemeye başladı, onun güzel hayallerine yavaştan ortak olmaya başladığımı hissettim.
Şimdi hamileyim ve ilk öğrendiğim günler biraz gelgitlerim oldu, onlar da duygusal gelgitlerdi, isteyip istememekle alakalı değildi.
Şimdi ise sabırsızlıkla geleceği günü bekliyorum. Rüyalarımda geldiğini gördükçe mutlu oluyorum.
Siz de böyle sabırlı ve kararlı bir yol izleyebilirsiniz.

Yani yaşınız da varmış ikinizinde. Acaba ona yetememekten mi korkuyor ? Yani sizin yaşınız normal ama eşiniz 40 yaşında 10 yaşına geldiğinde eşiniz 50. Belki.bu düşünce sogutuyordur onu. Ama size haksızlık yapıyor. Anne olmak sizin hakkınız. Mutlaka konusup uzlasmalisiniz

Konu hortlamis
Son durun soyle ben cok uzuldum uzun sure icinden cikamadim..ama duygularimi bastirdim kafami baska seylere verdim..
Simdi o aslinda ben de o kadar cok istemiyormusum gibi saniyor..vicdanini rahatlatiyor..
Oysa ki ben iliskimiz cikmaza girmesin diye guclu olmaya calistim..icten ice ofkemi hissediyorm..ne ilacak bilmiyorum

Eşinizden il evliliğimi başka çocugu varmı onla alakalı bi durum olabilirmi

Son durum şu bizde de. Duygularımı bastırdım.Kasım ayından bu yana.Öfkem hiç denecek kadar azaldı.Bebek içten içe istiyor.Fakat ne ben ne o konu etmiyoruz.Cinselliğimiz kopmuştu.Onu canlandırmaya çalışıyorum.Eşimde düzelmeye başladı ben düzelince.Tabiki bir haksızlık var.Hiç ummadığım anda hiç suçum yokken en çok bebek fikrini beynime işleyen adam bir anda demorillize olup sıkıldı bebek lafından.Ben ve hayallerm yarım kaldı.Ama istediğini biliyorum sadece hayat şartları ağır geldi bi bunalıma girdi şimdi daha iyi.Ben iyi olduğum için.Önce kendimi iyileştirdiğim için.Sesimi çıkarmayıp akışına bıraktım.Sıkmadım bunaltmadım.Allaha bıraktım.Hoşuna gitti.Ama tabiki evlat isteği çok fazla.O ateş sönmüyor.Sadece eskisi kadar takmıyorum

ayy bu ayynı bennnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…