Burdaki psikolojımiz çok farklı burda çok yalnızız..kavgalar da ondan çıkıyor..o öyle bir insan ki ilişmimizden emin olmasa beni buraya getirmezdi hiç..ailelerimiz evlendikten sonra tanıştı..ve birbirlerini çok sevdiler..annesi onun için çok önemlidir onu bile dinlemiyor..Belki evliliginizden emin olmak istiyor. Agziniza her geleni söylüyorsaniz kafasinda soru isareti var demek ki. Esiniz cocuklu bi evlilligi geri dönülemez olarak görüyordur.
Yok öyle bir sıkontısıBenim tek aklıma gelen bu kadar ısrar rağmen sebep söylemeyen adam bence spermler sorun olabilir
24 bi tane var aslında istememek değilde erken olduğunu düşümüştüm sözde iki yıl yapmayacaktık 6. ayda başladı bebek yapalım diye şimdi 18 aylık yine başladı bi seneye yaparız diyeGerçekten mi..ben ağzından buna dair bir ima duysam havalara uçacağım..sen kaç yaşındasın neden istemiyorsun..
Her şeyi denedim aslında..alışması için..kafasında fikir oluşsun die..bi kere ima ettim bak olabilirim die..o kadar kötü baktı ki sanki ben onu kandırmışım da..bozuldu..ben de uzatmadım..Denemeye korunamamışım,hamileyim diye nabız yoklasan.
Burdaki psikolojımiz çok farklı burda çok yalnızız..kavgalar da ondan çıkıyor..o öyle bir insan ki ilişmimizden emin olmasa beni buraya getirmezdi hiç..ailelerimiz evlendikten sonra tanıştı..ve birbirlerini çok sevdiler..annesi onun için çok önemlidir onu bile dinlemiyor..
Ne güzel ben de bir tabe istiyorum24 bi tane var aslında istememek değilde erken olduğunu düşümüştüm sözde iki yıl yapmayacaktık 6. ayda başladı bebek yapalım diye şimdi 18 aylık yine başladı bi seneye yaparız diye
Dr gitti miYok öyle bir sıkontısı
Dediğim gibi olabilir o zaman.Olmayacağından eminse,çocuk olmayı engelleyecek sağlık sorunu var.Gurur yaptığı için istemiyorum ayağına yatıyor.Her şeyi denedim aslında..alışması için..kafasında fikir oluşsun die..bi kere ima ettim bak olabilirim die..o kadar kötü baktı ki sanki ben onu kandırmışım da..bozuldu..ben de uzatmadım..
Sorumlulık almak isteniyor evet..kaygıları çok yüksek bir insan ama hep ben çok rahatım kafama takmam bir şeyi der..aşırı kaygılı olduğu için gerçekte sorumluluk da onı korkutuyor..Ronny11 Canım hiç bir sebep sunmuyor gördüğüm kadarıyla.
Aklıma gelenler
Eşiniz özgürlüğünuze düşkün
Ya da bir sorunu var senden cekinip istemiyorumun arkasına siginiyor
Ya da sorumluluk almayi pek seven biri değil
Ya d ahic biri sadece baba olmak istemiyor bir nedeni yok
Ama buna tek başına karar veremez.
Karşılıklı konuşup sana mantıklı gelecek olma olacağın bir neden sunmalı sonuçta yaşlarıniz da küçük değil.
Karşına alıp ciddi bir şekilde konuş kavga gürültü ile değil çok ciddi olduğunu görsün biraz duygusal biraz ciddi bir konuşma.
Maddi durumunuz iyi mi
Ben yapamam..şakası bile olmaz biz de. Kendimi çok kmtü hissderşm..o bir ihtimal bile değil.yukarda arkaşın prezervatif taktiğini eşim bana uyguladı resmen
Kaç defa konuşmaya çalıştım alıştırmaya çalıştım..o kadar zeki ki hemen paslıyor allem ediyor kallem ediyor gerekirse alakasız bir kavga çılarıyor..sorum sorunjm havada kalıyor..Allah allah yaa neden istemiyor ki acik acik sorsana boyle tahminle olmaz ki
Sorumlulık almak isteniyor evet..kaygıları çok yüksek bir insan ama hep ben çok rahatım kafama takmam bir şeyi der..aşırı kaygılı olduğu için gerçekte sorumluluk da onı korkutuyor..
Maddi durumumuz..aç değiliz açık da değiliz diyelim..
Sağlıkla ilgili bir sıkıntısı yok gerçelten bundan eminim..ben zaten düzenli giderim..Dr gitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?