Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Belki evliliginizden emin olmak istiyor. Agziniza her geleni söylüyorsaniz kafasinda soru isareti var demek ki. Esiniz cocuklu bi evlilligi geri dönülemez olarak görüyordur.
Burdaki psikolojımiz çok farklı burda çok yalnızız..kavgalar da ondan çıkıyor..o öyle bir insan ki ilişmimizden emin olmasa beni buraya getirmezdi hiç..ailelerimiz evlendikten sonra tanıştı..ve birbirlerini çok sevdiler..annesi onun için çok önemlidir onu bile dinlemiyor..

Gerçekten mi..ben ağzından buna dair bir ima duysam havalara uçacağım..sen kaç yaşındasın neden istemiyorsun..
24 bi tane var aslında istememek değilde erken olduğunu düşümüştüm sözde iki yıl yapmayacaktık 6. ayda başladı bebek yapalım diye şimdi 18 aylık yine başladı bi seneye yaparız diye

Denemeye korunamamışım,hamileyim diye nabız yoklasan.
Her şeyi denedim aslında..alışması için..kafasında fikir oluşsun die..bi kere ima ettim bak olabilirim die..o kadar kötü baktı ki sanki ben onu kandırmışım da..bozuldu..ben de uzatmadım..

Demek ki gercekten istemiyor. Yapacak bi sey yok. Cocuk iki tarafin istemesiyle olmali.

Ronny11 Canım hiç bir sebep sunmuyor gördüğüm kadarıyla.
Aklıma gelenler
Eşiniz özgürlüğünuze düşkün
Ya da bir sorunu var senden cekinip istemiyorumun arkasına siginiyor
Ya da sorumluluk almayi pek seven biri değil
Ya d ahic biri sadece baba olmak istemiyor bir nedeni yok
Ama buna tek başına karar veremez.
Karşılıklı konuşup sana mantıklı gelecek ikna olacağın bir neden sunmalı sonuçta yaşlarıniz da küçük değil.
Karşına alıp ciddi bir şekilde konuş kavga gürültü ile değil çok ciddi olduğunu görsün biraz duygusal biraz ciddi bir konuşma.

Maddi durumunuz iyi mi

24 bi tane var aslında istememek değilde erken olduğunu düşümüştüm sözde iki yıl yapmayacaktık 6. ayda başladı bebek yapalım diye şimdi 18 aylık yine başladı bi seneye yaparız diye
Ne güzel ben de bir tabe istiyorum

yukarda arkaşın prezervatif taktiğini eşim bana uyguladı resmen

Allah allah yaa neden istemiyor ki acik acik sorsana boyle tahminle olmaz ki

Her şeyi denedim aslında..alışması için..kafasında fikir oluşsun die..bi kere ima ettim bak olabilirim die..o kadar kötü baktı ki sanki ben onu kandırmışım da..bozuldu..ben de uzatmadım..
Dediğim gibi olabilir o zaman.Olmayacağından eminse,çocuk olmayı engelleyecek sağlık sorunu var.Gurur yaptığı için istemiyorum ayağına yatıyor.

Sorumlulık almak isteniyor evet..kaygıları çok yüksek bir insan ama hep ben çok rahatım kafama takmam bir şeyi der..aşırı kaygılı olduğu için gerçekte sorumluluk da onı korkutuyor..
Maddi durumumuz..aç değiliz açık da değiliz diyelim..

ama ikinci fikri soğuk geliyo bana hele bide o sezeryan acısı of of

Allah allah yaa neden istemiyor ki acik acik sorsana boyle tahminle olmaz ki
Kaç defa konuşmaya çalıştım alıştırmaya çalıştım..o kadar zeki ki hemen paslıyor allem ediyor kallem ediyor gerekirse alakasız bir kavga çılarıyor..sorum sorunjm havada kalıyor..

Anladım canım. Biz kadınlar olaya daha farklı bakıyoruz yani onlar çok detaylandirir biz ise o duyguyu yaşamak isteriz.
Umarim eşin ikna olur çünkü ileride çok pişman olucak. .
Örnekleri var etrafımda.
Eşimin akrabası adamda sıkıntı vardı tedavi gördüler doktor tüp bebekle olur dedi istemiyorum tüp bebek dedi.
Eşi evlat edinelim dedi istemem dedi eşini bu duygudan mahrum bıraktı şimdi pişman. .

Arkadaşım yaptı prezervatif olayını hamile kaldı şimdi bi bebeği var ve gece gündüz çocuk istemeyen kocası bakıyor kimseye dokundurtmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…