Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

çok zor bir karar. bir yandan bu kadar iyi anlaştığınız, sevdiğiniz kocanız, bir yandan bu kadar büyük bir fikir ayrılığı. ben olsam ayrılırdım. çünkü eşiniz hiç istemiyor. bence her evliliğin sonu çocuk olmak zorunda değil ama çocuk hayatta çok şeydir. evet büyük bir sorumluluk ama zaten bir insan yetiştiriyorsun, kolay olması beklenemez. çocuk istememek kadar, çocuk istemek de bir hak. o da bunu gasp ediyor bir bakıma.

sağlık nedenleriyle ilgili bir durum olsa, kısmet dersin, kabullenirsin ama yine de denersin yani. böyle bir durumda ben ancak 1-2 sene gibi bir mühlet verirdim iki tarafında düşünmesi için, ve durum yine aynıysa ayrılırdım.

Esine
Esine biraz zaman tani bence. Umuyorum ki sonunuz guzel olur bizim gibi. Cocuk olursa onlari daha az sevecegimizi dusunuyorlar sanirim.oyle olmadigini tavirlarinla hissettirmelisin. Ins hayirli haberinizi duyariz canim.

Dediklerinizi

Dedikl
DedikleRinize katilmiyorum. Benim de bir tarafim dogu biri bati. Insanlarinvyasadiklari travmalar olabilir ve bunlari asmak icin zamana ihtiyac duyabilirler.eslere dusen bu konuda biraz sabirli olup onlara destek olmaktir

Insanlari ne kadar kolay yargiliyorsunuz. Psikolojik sebepleri olamaz mi bunun. Illa ayrilma dusuncesi.mi olmali.

Insanlari ne kadar kolay yargiliyorsunuz. Psikolojik sebepleri olamaz mi bunun. Illa ayrilma dusuncesi.mi olmali.

Dogru haklisiniz psikolojik de olabilir.Onu da ekleyeyim boylelikle.Umarim konu sahibinin esi yardim alir da esinin anneligi yasamasina imkan tanir diyelim.Henuz konuyu konusamiyorlar bile , epey bi yol katetmesi gerekecek.Allah yardimcisi olsun.

Aynen yazı birebir anlatıyor..tamamlanmamış ayrılık yatılı okul...
Eşimin baba travması olduğjndan eminim artık..bana anlattığı birkaç acıklı hikayede var..hatta kişiliğini de geliştiren en önemli olaylarında hep baba babasızlık var..
Ben bir de bu yönden konuşayım onunla..neden hemen pes edeyim ki..
Teşekkür ederim
.

Bu kişi enterans biri işte...ben de ona böyle söyledim sen beni benim sevdiğim kadar sevmiyorsun..
O da hep kadınlar daha çok sever di mi dedi..o sizin algınız dedi.
Ya ona buralardan laf anlatmam çok zor..
Ben bebekten vazgeçeyim daha çok bağlanır bana..
Bir yıldır gerim gerim gerildi..uyuyamadı geceleri resmen panik atak gibi..bebek fikri onu mahfediyor..

Zaten bana bir soğuma geliyor nasıl bana bunu yapar die..zaten kendisi çok kolay biri değildir..ne çekeceğim bunu yaa diyorum..kendime bağımsız bir hayat kurarım daha iyi diyorım..
Kontrol manyağıdır o hep çok konuşur her şeye ama her şeye karışır..saksıları balkonun kenarına çıkarıyorm..çıkarma çıkarma düşer der..eğilip bir şey alıyorum bırak onu der..bunlar basit örnekler..geçen marketteyiz..hep aldıklarıma tek tek bakar ve söylenir..kasadaki kız offff çekti yemin ederim..benim de iyi günümdü espiri olsun die..evlilik çok zor di mi falan dedim..
Aşk başka beraber bir yaşam sürerken tahammül etmek başka..
Mesela bakın dün dışarı çıkmak istemedim ben onu zoraki ben yolladım..gene hafif bozuldu..her yere benle gitmek istiyor..
Yahu gitmek istemiyorım..bu yaz onun memleletine de gitmeteceğim..
Ben de istemediğim şeyleri direk ifade edeceğim o zaman bakalım nasıl başedecek..
Böyle bir şey var mı yaa..
Çocuk istemiyorım..gene çok sinirlendim..

Benim sürem bu yaza kadar..işimi falan ayarlayacağım..sonra ayrı yaşamayı öneririm..illa ayrılmak zorunda değiliz..ya o anlıyor her şeyi..
Ya atağa geçecek ya da kaçınılmaz sonu kabul edecek..
Onu da farkediyorum anlıyor benim böyle yaşamayacağımı biliyor..yaşarım da yenemem öfkemi..
İki gün geçiyor sonra gene başlıyor..

Esine

Esine biraz zaman tani bence. Umuyorum ki sonunuz guzel olur bizim gibi. Cocuk olursa onlari daha az sevecegimizi dusunuyorlar sanirim.oyle olmadigini tavirlarinla hissettirmelisin. Ins hayirli haberinizi duyariz canim.
Umarım öyle olur..yorumlarınız tam bize isabet ediyor..
Benim ilgimin bebeğe kayacağından bile korkuyor olabilir..erkekler hep çocuk gibiler çünkü..
Şimdi öyle bir aşamadayız ki herkes eteğindeki taşları döktü..ben tmm dedim seni zorlamayacağım dedim kabul ediyorum ddim..şimdi o da benim hüzünli olduğumu görüyor eşşek değil ya..
Umarım bi akıl iner ona birdenbire..kendiliğinden olur sonra o da çok sevinir...o kadar mutlu olurdum ki..

Dedikl

DedikleRinize katilmiyorum. Benim de bir tarafim dogu biri bati. Insanlarinvyasadiklari travmalar olabilir ve bunlari asmak icin zamana ihtiyac duyabilirler.eslere dusen bu konuda biraz sabirli olup onlara destek olmaktir
Katilmayabilirsiniz erkek gozuyle bakin tramvatik bir olay yok burda acik ve net adam sesini cikarmiyorum tramvatik yasadiklari olaylar insanlara omur boyunca yansir ve pskolojik sorunlar ortaya cikarir ki kafadan konusmuyorum terapi veriyorum cnku kadinlarimiz kandirilmasin polyanacilik dir bu tranva da tranva nedir ya tranva boyle nuksetmez ve bu konuda tranvalari olan muhakak soyler tabirlarinda etkisi olur zaten uzun sureden sonra evlenmis esinize sorun bakalim neden istemezmis alt yapisindaki sebeb erkek uzun sure bebek yapabilir istedigi kadin dan yeterki yasi elversin planlari cok farki cnku 7 sene iliski sonrasi evlenmis yazik gunah kadinada benim babam daha 7 yasinda degilmis annesiz kalmis hangi sartlar altinda buyumus evlenmeseyedi cocuk istemeseydi tam tersi daha bagli oluyorlar herseyi yasatiyolar bu her yerde biyle dir evliligin amaci eger karsi tarafin agzini kapatmak yada birileri sussun diye imza atmak olabiliyor cnku erkek tekrar evlendignde sorun teskil etmiyor kimse yadirgamiyor itiraz etmeyin burasi erkek magduru dolu hep aman iyi olucak belki su sebebtir belki bu sebebtir elbet sebebi vardir ama cocuk istememin sebebi tranva olamaz aile yapisi olmadan buyuyen insanlar ailesine daha fazla sahip cikiyor korkulari onlarda yasamasin oluyor yanlis yonlendirmeyin insanlari

Vasektomi yi önereceğim kendisine bir gün bakalım ne diyecek..
Kabul etmiycektir belki sana tamam diyecektir yada bir suru korunma yontemi var ne alaka diyecek inanin belki onu size sunacaktir nolur kimseye kanmayin bakim burada bile hergun erkeklerin konusu hep kadinlar uzuluyor heran cekip gidebiliyorlar maddi imkanlar saglamda zaten umurlarinda olmuyor siz ondan gencsiniz sizle alakali degil bu durum yanlis anlamayin bu milletimizde laflari budur ilk esi sonra arabayi degistirmek sizinde hakkiniz bebeginizi kucaginiza almak erkek milletin de cocuk duskunlugu vardir hadi bir ihtimal bunda yok ve yaniliyoruz peki ailesi torun istemezmi yani olsa cocugunuz ona ne zarari olucak boyle dusunun onu kisitliycak bisey yok bayana yine dusuyor gorevin cogu inanmayin ailesini olcun ailesinde sorun varsa etki altinda kalabilir sadece

Evet annesine çok düşkün..annesi de çok istiyor hatta annesi bana şöyle diyordu..hayır demiyor ronyacım hayır demiyorsa istiyor..
Annrsiyle bi konuşacağım..annesi de öyle bir kadın ki lafı bir kere der..ve o da annesini es geçemez..
Bütün bunlar benim suçum değil ki..herkes çocuklığunda sorun yaşıyor..
Anlamıyorum işte..

Siz terapi veriyor musnuz

Bir de aslında şöyle...daha ömce o evlendi ayrıldı çocuk yok..biz tanıştığımızda boşanalı 8 ay olmıştu..sonra ayrılıp barıştığımız bir dönemden geçtik..iki yıl aynı evde yaşadık sonrada evlendik yurtdışı görevşnden dolayı..toplamda 7 yıllık ilişkimiz..yani son üç yıl evlilik ondan önceki dört yıl sevglilik ve beraber yaşama..

InsALLAH sebebinide ogrenmis olursunuz cnku sizin hakkiniz bu sizin aileniz destek cikiyormu bilmiyorum ama hersey hayatinizda daha farklilisacak esiniz eve daha erken gelmeye basliycaktir cunku bebegi olanlar evine kosa kosa gidiyor duyuyorum goruyorum ama yinede ogrenmeye calisin sizi uzmesin haketmiyorsunuz hicbir canli uzulmeyi haketmiyor arkadasim hamile inanin cok eglenceli geciyor surekli bir hazirlik oda suslemeleri icin sus almalar yapmlar kiyafetlr neler neler inanin onun kipirdiyisi bile size mutluluk vericektir ama siz hissedersiniz yari yolda biracak biriyse yapmayin sirf bebek icin uzuntusu sizi yipratir ama inaniyorum ki farkina varicaktir mutlu yuvanizi meyvesiyle senledirecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…