aşık oldum olmasına da :)

adam daha ilişkinin başında fail, sana söylememesi bir nevi yalan söylemesi ayıkamadın mı hala, hem bide net midesiz neresine aşık oldun bunun anlamadım

Komiser olacak bir insanın, bu tarz bir ilişki yaşaması emniyet camiasında hoş karşılanmaz. Çünkü memuriyet vakarına yakışmayan davranış olarak değerlendirilir. Öyle kankalık da olmaz ayrıca. Erkek arkadaşın tercihini yapsın. Düzgün bir yuva kurup, mazbut bir hayat yaşamadıkça o camiada tutunamaz.

adamın yatak partneri var senle ciddi bir ilişkiye başlasa bile durduramazsın bana kalırsa zaten çok titizleniyorsun iyiyce ele ve doku bence ilerde pişman olma lütfen..bir şey için çok dua edersin Rabbim bu dünya da istediğin şeyi verir ama belkide hayırlı değildir ..yarın bir şey olsun diye dua etme hakkımda hayırlısı olsun diye dua et..umut hiç düşünmediğin bir anda avuçlarına konuverir ,olmadıysa ileride daha iyisi olacağı içindir..

Iste tam asık olunacak adam tıpı serserı gece sabahlara kadar surten gzu dsarda bı tıp kandınlar bunlara bayılır nerede karsının bı dedgını ıkı etmeyen onu ck seven bı adam bulsa kcamı arkadas olrk sevyrum heyecan yok dıye knu acar aferııın aferııın

Valla bacım kacarak uzaklas ck yıpranırsın snra buraya aglamalı depresynlu knular acarsın bıraak uzaklaaas bekleme yapma devam et

Offff bazı hatunların neden bu kadar kör olduğunu anlamak için kendimi zorluyorum ama anlamak mümkün değil !!! Ya guzel kardeşim hem ağzı hem yaşayış tarzı gevşek bir kızla takılan bir adam ne kadar doğru bir hayat içinde olabilir sen once otur onu bir dusun... âşık olacak başka adam mı kalmadı ortada ! Öyle bir kız ile takılan bir adamı bırak sevgili olarak görmeyi mahalle tanıdığı olarak bile kabul etmezdim.. tamam gezer tozar olabilir bekar adam da hocam gezdiği kişi bana hiç saglam gelmedi.. bir laf vardır ya bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim... uzak dur git başkasına âşık ol olacaksan...

Ben baştan, ortadan ve sondan 1er sayfa okuduğum için, yanlış anlamışım demekki
Gece 3 te o kadar olur :)
Aman ha 6 ha 7, neticeye bakarsak durum vahim
Vahimin de ötesinde. Yani takılabilir, f.ckbuddy de olabilir başka buddy de ama ortada belli bi niyetle konuştuğu biri varken bunu yapması iğrenç. Yoksa boşta olsa ne yaparsa yapsın. Bi de pişkin pişkin tanıştırayım demesi falan...

hiç sevmedim
gece çıkıyor
cinsellik normal vs
bunlar aleni konuşulmaz
ar damarı yırtık erkek gibi

Bence sevgilimsi şey, olsa da olur olmasada olur kafası yaşıyor konu sahibi için..
Nasıl olsa kız seviyor diye düşünebilir..
Umarım konu sahibi bırakır bu tip bir karaktersiz adamcığı..

Beğenmedim F*** buddyler arsız ve dengesiz seni bu tipler üzer 30 yaşında ve halen bekar ,egosu yüksek ki bir kızı beğenipte evlenmemiş karekterde bozuktur bunda yoksa şimdiye sevgili,nişan,evlilik olurdu

bende bunu sordum sonuçta 7 yıldır çalışıyormuş neden bu zaman kadar evlenmedin dedim çok seçiciyim dedi, biraz da tip var tabii hayatını yaşamış sanırım.

tam tersine realist bakıyorum. cinsel hayatı olması normal. evet keşke olmasa ama yok diyen erkeğinde yalan söylediğini düşünüyorum. bunlar yaşanıyor. bunu kabullendim açıkçası karşıma çok namuslu bir erkeğin çıkacağına inanmıyorum çünkü öyle bir erkek yok. sizinde dediğiniz gibi evlendikten sonra bile aldatabiliyorlar.

normalleştirmek zorunda kalıyorum... sonradan habersiz takılması dediğiniz gibi dırdırdan kaçmak için bile olabilir haklısınız. baştan gizlmemesi zaten ona normal geldiğini gösteriyor

kaybetmekten korkup korkmadığını bilemiyorum ama senin gibi birini bulamam tarzı konuşmalar yapmıştı ondan emin olamıyorum..

evet zor hoşlanan biri olduğum için bu kadar tereddüt içindeyim. yoksa daha yakışıklısı daha karakterlisi daha kariyerlisi vs mutlaka daha iyisi bulunur ama hoşlanmak bi anda olan bişey. o hissi değerlendirmek istedim. aşık olmadan evlenmek istemiyorum

Kız oğlanla large takılıyormuş
seninlede short mu takılacak kurt kuzunun peşine düşmeyi sever , anladı masum olduğunu

ya evet bunu anladı sanırım. anladığına eminim artık çünkü üstümde taktik yapmaya çalışıyomuş gibi hissediyorum. daha fazla aşık etmek için.

kız biraz yırtık bi tip ve haftada bi kez cumartesi geceleri sabah 4 e kadar takılıyorlar ve benzeri bir takım detaylar var anlaşılıyor cinsel bişeyler olduğu...

evet eminim canım ondan. yo baya dövmesi var hatta eski kız arkadaşı da polis ve onun da dövmesi var. kesinlikle eminim. yasak olabilir ama bir şekilde yaptırmışlar demek ki, görünen yerlerinde değil.

çok haklısınız. umarım niyeti odur ama bilemiyorum her şey o kadar belirsiz ki...

:) evet fazla rahat bende buraya yazana kadar farketmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…