Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

en kisa zamanda paylasmaniz dilegiyle..

Biri pembe zaten diğerini Alla h bilir ALLAH NİYE ise size dert oldu anlamadım

Yani diyorum ki, elbet bir gün oğlanı bulacağız diye ardarda doğurulan kızlar tanıyorum,sadece karnı doyurulup sırtı eh işte giydirilen,7sine 1 oğlan kadar masraf edilmeyen...
İnşallah olur bir oğlunuz,en yakında,deneme yanılma olmadan...

Konu sahibi olmedi bence fuze atin bir de cok isteyince Allah vermez diyen akilli arkadas kimse nickine bakmadim, rabbim dile kulum vereyim demis verir istenirse.. o zaman dua da etmeyin, istediginizi bilirse vermez, tovbe ya..

Neyse ben ergenligimden beri erkek cocuk hastasiydim.. oyle soy moy zerre umurumda da degil, mavi kan degilim neticede.. ama kizlar daha bilmis gelirdi hep, aram cok yoktu yani.. cok sukur rabbim gonlume gore verdi, 2 oglum oldu ama kizkardesimin iki kizi var ask boyle bir sey diyorum.. bence insan her iki cinsiyetten evlada sahip olmali ya :) insallah sizin de bir oglunuz olur gelecekte.. ara sayfalari okumadim ama eminim herkes kiz cocugunun erkek cocugundan daha mikemmel oldugunu dokturmustur

bence okumalısın Milana22 'nın gerçek yüzü, aslında anne olmadığı ortaya çıktı

Topa tuttular güya hepsi kız hastası kız istiyorum diyince asla ayrım olmaz hatta sevecen gelinir. Ama erkek diyince hepsi paraladı kendini kadınlar çok garip hepsi de aynı

Fuzeyi mune atacak ona merak etme
Sana ayrica yorum yapicam ben ozelden

Peki

Peki aşırı kız çocuğu isteyenlere ne oluyo mesela ben onu da yaptım aşırı istedim oldu onu da söyle bilelim
Ya hu sizi tenzih ettim niye üstünüze alıyorsunuz her mesajı bakın eğer mesajlara böyle ters cevap verecekseniz konu açmayın ne siz gerilim ne biz. Konu kız çocuğu değil erkek çocuğu emin ol kızı olupta ondan da çeken çok vardır sadece erkek çocukları kadar değil.

Y
Ya abla elini vicdanına koy fazla gereksiz saçan tepki verilmedi mi

Mükemmel degil ama konu sahibinin iki tane kiz cocugu varmis. Eminim kiz cocugu istiyorum deseydi erkek cocugun güzel yönleri yazilirdi :) mutlu olsun diye. Güzelliklere yönlendirmek icin. Baska yorum yapilmaz ki bu konuya .... hamileyken günde 5 kasik bal mi ye dicektik baska birsey yazilmaz ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…