- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Ablacım ne zaman sana yalancı dedim lütfen bunu açıkla bana Sonra istediğini yaz çizHah en azindan siz demeyi ogrendiniz
Buda bir gelismedir
Yalanci denmesinden hoslanmam cunku
Kendimi size kanitlamak zorunda degilim
Ancak siz de dahil kimse bana yalanci diyemez
Forumda yenisiniz belli ki , biraz okuyup taniyin uyeleri sonra laf sokmaya calisin
Saolun doğru diyosunuzSeni anlıyorum ama bence hayırlısını sağlıklısını dile, eksik duada dilekte bulunma
Sizin bu yaptığınıza sımarıklık denirYok ben biraz sabırsız biriyim bişiyi isteyince hemen olsun istiyorum sonradan hevesim de kaçıyor. Ama zaten şu an bi oğlum olsa deli gibi kız isterdim huy bu yani
Demin eşimle Black mirror-Arkangel bölümünü izledik, ordaki kız , kız çocuktan da soğuttu bizi . Yahu hiç çocuk yapmasak mi,ya böyle olursa demeye başladık :) Zor iş, ne hayaller kuruyoruz çocukla ilgili, büyüyünce gidip sacmasapan şeyler yapabilir.
Eminim öyledir
Ablacım ne zaman sana yalancı dedim lütfen bunu açıkla bana Sonra istediğini yaz çiz
Haklisin inşallah anne olursun ama eğer bir gün bir kızım veya oğlun olursa beni daha iyi anlarsınSizin bu yaptığınıza sımarıklık denir
Hele ki söz konusu olan çanınız evladınız ise
5 senedir doktorlarda sürünen , çocuğum olsun diye tonlarca para harcayan biri olarak söylüyorum ki allah ın gücüne gider .
ne demek istediğimi umarım anladınız dilim varmıyor benim
O zaman kızım olsa erkek
Erkeğim olsa kız arardım demezsiniz
Altın top mu
Ay kusura bakma ne enteresan
Kiblendiniz ne demekUstte yazdiginiz seyin anlami budur
Neyse uzatmaya gerek yok , polemik site kurallarinca yasak , uyelere hakaret etmek de oyle..
Kiblendiniz
Öyle bir lükse sahip değilimHaklisin inşallah anne olursun ama eğer bir gün bir kızım veya oğlun olursa beni daha iyi anlarsın
Yonetime bildirildiniz demek ettiginiz hakaretler sebebiyleKiblendiniz ne demek
Kızım 2 yaş 4 aylık yazdım nerenizden okudunuz?he canım daha başka açıklaması altın büllüklüm oluyormuş anladınız yaniii..Bir parça uvzu fazla diye verilen kıymete bakın. Daha evladı 4 aylıkken erkek çocuk hayali.kuran konu sahibi de zaten hamileliğinde de istiyormuş olmamış nick bile manidar pembemavi..Hayır enteresan olanı da farketmez diyor ama erkek olsun diye 3. yapacak ya o da kız olursa. İstediği cinsiyet olsun diye çocuk mu yapılır? ne lüks ya arkadaş valla
Evet baya lükshe canım daha başka açıklaması altın büllüklüm oluyormuş anladınız yaniii..Bir parça uvzu fazla diye verilen kıymete bakın. Daha evladı 4 aylıkken erkek çocuk hayali.kuran konu sahibi de zaten hamileliğinde de istiyormuş olmamış nick bile manidar pembemavi..Hayır enteresan olanı da farketmez diyor ama erkek olsun diye 3. yapacak ya o da kız olursa. İstediği cinsiyet olsun diye çocuk mu yapılır? ne lüks ya arkadaş valla
Ayy inanmıyorum ciddimisiniz teyzecim amann çok üzüldüm nasıl sabahlarım. Hadi teyze hadi iyi geceler uyu sen geç olduYonetime bildirildiniz demek ettiginiz hakaretler sebebiyle
Burasi kurallari olan bir forum
Gelip de uyelere sallayamazsiniz istediginiz gibi
Onu düşünüyoruz eğer allah bir evlat daha nasip etse 3. Çocuğumuz evlatlık alacağız eşimle şimdiden kararlaştırdık zaten.
Niye dikkatinizi çekti konu başlığı mesela ben işime gelmeyen konulara açıp bakmam bileEvet baya lüks
Ben pgt ye giden sadece 2 embriyomdan bari biri sağlıklı olsun diye günlerdir dua ediyorum
Konu sahibi kız olsa erkek
Erkek olsa kız isterdim diyor:)
Altıntop’u tuttum:))))
Böyle okur okumaz kendi istediğiniz gibi algılamanız çok garip ve komik. Ne diyeyim sağlıkla doğsun yavrunuz.
İstediğimiz konuya bakabiliriz ?Niye dikkatinizi çekti konu başlığı mesela ben işime gelmeyen konulara açıp bakmam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?