Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Ablacım ne zaman sana yalancı dedim lütfen bunu açıkla bana Sonra istediğini yaz çiz

Yok ben biraz sabırsız biriyim bişiyi isteyince hemen olsun istiyorum sonradan hevesim de kaçıyor. Ama zaten şu an bi oğlum olsa deli gibi kız isterdim huy bu yani
Sizin bu yaptığınıza sımarıklık denir
Hele ki söz konusu olan çanınız evladınız ise
5 senedir doktorlarda sürünen , çocuğum olsun diye tonlarca para harcayan biri olarak söylüyorum ki allah ın gücüne gider .
ne demek istediğimi umarım anladınız dilim varmıyor benim
O zaman kızım olsa erkek
Erkeğim olsa kız arardım demezsiniz

İyi oldu söylediğin. O bölümü izlemiyim
Yani birey olduklarını ve hayatlarının her alanınu yönetemeyeceğimizi kabul etmemiz gerekiyor

Haklisin inşallah anne olursun ama eğer bir gün bir kızım veya oğlun olursa beni daha iyi anlarsın

Altın top mu
Ay kusura bakma ne enteresan

he canım daha başka açıklaması altın büllüklüm oluyormuş anladınız yaniii..Bir parça uvzu fazla diye verilen kıymete bakın. Daha evladı 4 aylıkken erkek çocuk hayali.kuran konu sahibi de zaten hamileliğinde de istiyormuş olmamış nick bile manidar pembemavi..Hayır enteresan olanı da farketmez diyor ama erkek olsun diye 3. yapacak ya o da kız olursa. İstediği cinsiyet olsun diye çocuk mu yapılır? ne lüks ya arkadaş valla

Esimin ailesi tam eski kafa asiri erkek cocuk sevdalisi.bi su versen allah erkek evlat versin der onlarda adet haline gelmis.benimde 2 yasinda bi kizim var ve hic erkek cocugum olsun diye icimden bile gecirmedim.ikincisi kiz olsada hic uzulmem hatta sevinirim iki kiz kardes olacaklar diye.bence sizde birakin erkekmis kizmis muhabbetini

Haklisin inşallah anne olursun ama eğer bir gün bir kızım veya oğlun olursa beni daha iyi anlarsın
Öyle bir lükse sahip değilim
Suanda sağlıklı mı olacak sağlıksız mı dıye sırf bunu öğrenmek için sadece 10 bin tl verdim hastaneye ve 3 haftadır sonucu beklıyorum
Kız ya da erkek umurumda değil
Allahtan korkarım böyle birsey düşünürken
Benim için evlat sahibi olmak mucize çünkü

K
Kızım 2 yaş 4 aylık yazdım nerenizden okudunuz?

Evet baya lüks
Ben pgt ye giden sadece 2 embriyomdan bari biri sağlıklı olsun diye günlerdir dua ediyorum
Konu sahibi kız olsa erkek
Erkek olsa kız isterdim diyor:)
Altıntop’u tuttum:))))

Yonetime bildirildiniz demek ettiginiz hakaretler sebebiyle
Burasi kurallari olan bir forum
Gelip de uyelere sallayamazsiniz istediginiz gibi
Ayy inanmıyorum ciddimisiniz teyzecim amann çok üzüldüm nasıl sabahlarım. Hadi teyze hadi iyi geceler uyu sen geç oldu

Onu düşünüyoruz eğer allah bir evlat daha nasip etse 3. Çocuğumuz evlatlık alacağız eşimle şimdiden kararlaştırdık zaten.

Neden 2. Degil de 3. Cocugunuzu evlat edineceeksiniz ki? İkinciyi erkek evlat edinin garantiye alin kendinizi.

Bu arada ben insanlarin cocuklarinin cinsiyeti uzerideki isteklerine asla karsi degilim. Su an bir kizim var, bes cocugum daha olsa besi de kiz olsun isterim. Ayni sekilde 5 erkek isteyeni bile anlarim, ama ya tutarsa diye de çocuk yapilmaz...

Ben konuda bir gariplik goremedim..Kadının hayali 4kisilik bir aile işte..baba oğul ana kız tarzı..Ne var bunda dememis ki oglanlar iyi kızlar kötü..Genelde kızı olan 2.yi erkek
oglu olan 2.yi kiz ister..Allah herkesin gonlunden geceni hayirli olacaksa versin..
Hıc cocugu olmayanlara öncelikle versin..

Evet baya lüks
Ben pgt ye giden sadece 2 embriyomdan bari biri sağlıklı olsun diye günlerdir dua ediyorum
Konu sahibi kız olsa erkek
Erkek olsa kız isterdim diyor:)
Altıntop’u tuttum:))))
Niye dikkatinizi çekti konu başlığı mesela ben işime gelmeyen konulara açıp bakmam bile

Böyle okur okumaz kendi istediğiniz gibi algılamanız çok garip ve komik. Ne diyeyim sağlıkla doğsun yavrunuz.

Neyse ki okuduğumu tek seferde anlıyorum hatim etneme gerek yok:) daha kucağınızdaki süt kuzusu yahu bu ne etkek tutkusu siz zaten daha hamilelikte öyle istiyormuşsunuz hayal kırıklığı olmuş ki.erkek olsu diye 3. çocuk istemek çok vahim bir durum. Büyük ihtimal çevre baskısı ya da sizin erkek evlat olmazda kendinizi değersiz hissedecek olmanız. benim gibi senelerce uğraşsaydınız bunu düşünemezdiniz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…