- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
Tembel bir tipmiş zaten. İsterdim demekle olmuyor öyle.Yaaa sevilmek istiyorum dedim şimdi de böyle olfu demekki uç noktalar tehlikeli gönül işte kime konacagi belli olmuyor. Bana dediği şey bende isterdim evim arabam olsaydı. Bi kız olarak isterdim vs ama yok dedi.
Yani şöyle bunu o söyledi. Yani sen yapabilir misin dedi. Fark var baya zengin fakire yar olmaz dedi. Hayatı boyunca zenginleri görmüş çevresinde ondan dolayı Bi zaten onyargi var mesla uniye arabalarıyla vs gelenler vardi diyor ben bazen harçlık olmadan gidiyordum diyor. Yani ben seviyorum da o bunu sorun ediyor sanki . Yani şey dedi. İlerde senin hayatın büyük ölçüde değişecek dedi. Seviyorsan gelirsin diyor.
Bence umutsuz vak'a.Anlayacak gibi duruyor yav.
Yani gec mezun olmuş vs iş tam istedigi gibi olmamış gezmiş tozmus bu saatten sobra olacakmış. Şanssızlık diyor Bi yüzüm gülmedi dedi.Tembel bir tipmiş zaten. İsterdim demekle olmuyor öyle.
Ayh Allah korusun kizlar bu arada hani güzel Bi kizim yani:/Boyle bir cift taniyorum, issiz gucsuz adam gurur yapmadigi gibi kadinin parasiyla kadini aldatti
Ya durun anlıyorum buraya sizden yardim almak için geldim en azından iç sesim doğru yoldaymisBence umutsuz vak'a.
Ama pozitif düşünce yapınızı takdir ettiğimi belirtmek isterim.
ŞAKA MI BUYani gec mezun olmuş vs iş tam istedigi gibi olmamış gezmiş tozmus bu saatten sobra olacakmış. Şanssızlık diyor Bi yüzüm gülmedi dedi.
Siz kendiniz bunlara inanıyor musunuz bende mi sizinle kanayım pardon inanayım diye mi yazdınız?Yani gec mezun olmuş vs iş tam istedigi gibi olmamış gezmiş tozmus bu saatten sobra olacakmış. Şanssızlık diyor Bi yüzüm gülmedi dedi.
Ya 25 de mezun olmuş işte yani Bi yerde çalışmış farkli yerlerde olmuş mesleği üzerinde pek iş tam bulamamış sonra bide erkekler hayatlarında biri olmadan pek düzenli hayati olmazmış vsSiz kendiniz bunlara inanıyor musunuz bende mi sizinle kanayım pardon inanayım diye mi yazdınız?
İnanmıyorum yavrum yazma artık şunları.Sende inanma bir zahmet.Ya 25 de mezun olmuş işte yani Bi yerde çalışmış farkli yerlerde olmuş mesleği üzerinde pek iş tam bulamamış sonra bide erkekler hayatlarında biri olmadan pek düzenli hayati olmazmış vs
İnanmıyorum yavrum yazma artık şunları.Sende inanma bir zahmet.
Estağfurullah darlandim cidden ama safliginiza. Adam sizi sömürmek istiyor manipüle ediyor zira. Kendinize gelin lütfen. Aşk bacadan uçar paralarda uçmasın bir zahmet.teşekkür ederim sizi de darladim
Yaşam standartlarınız düştüğü an o sevgiden eser kalmaz. Eskidenmiş o parasız saadet olur olayı. Evliliklerde paran varsa huzurlusundur. Zenginlikten bahsetmiyorum alıştığınız yaşam standartınızın altına düştüğünüz an insan kendini mutsuz hisseder. O yüzden denginiz birini bulun ya da işi gücü sabit birini.Yani saf değilim bunları düşünüyorum sonra kimse zengin olmak zorunda değil diyirum ama ben o zamN kendi isteklerinden fuul vazgececem . Yani bide işte sevmiyordun demesi kötü mantığın %50 sevgin de diyor
Ya zaten kendimi mutsuz hissediyorum yani şuan sadece sevgililik buluşma hediye vs ama geri evime dönüyorum. Yani ben ilerde çocuklarımı mutlu yetiştirmek istiyorum. Bunu dile getiremessem içime atarım ya benEstağfurullah darlandim cidden ama safliginiza. Adam sizi sömürmek istiyor manipüle ediyor zira. Kendinize gelin lütfen. Aşk bacadan uçar paralarda uçmasın bir zahmet.
Kahkaha attım bunaYa 25 de mezun olmuş işte yani Bi yerde çalışmış farkli yerlerde olmuş mesleği üzerinde pek iş tam bulamamış sonra bide erkekler hayatlarında biri olmadan pek düzenli hayati olmazmış vs
Ayh trajikomik ya manipule var. Her şey zamanla olur diyor da . Nr bilim ya evlilik için de düzen şart yani bu ne böyle karambole evlilik mi olur.Estağfurullah darlandim cidden ama safliginiza. Adam sizi sömürmek istiyor manipüle ediyor zira. Kendinize gelin lütfen. Aşk bacadan uçar paralarda uçmasın bir zahmet.
İnanmadım sorgulayinca bozuluyor. Para birimi yapmam zaten dedi gezer tozarim ben sen olmassan da dedi eskisi gibi. Ayh buna gıcık oldum mesala yani hani imkanın olsa gez toz vs ama ilerde biriyle evlencen yani ne bilim insan düşünür geleceğiniKahkaha attım bunainanıyorum deme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?