Asırı derecede maddi fark evliliğe engel olur mu

Siz cok manipule olmuşsunuz her detayi okudum
Simdi sevgi nedir bilmiyorsun diyen bir adam sizin benliginize saygi duymuyor nereden biliyor sevmediginizi ya da sevmeyi bilmediginizi?
Ayrıca ben baska bir sey soracagim
Bu ilişkide sizi mutlu etmek icin ne yapıyor, hangi çabayı gösteriyor da sizden seven gelir seven şunu yapar diyor?
Para bir sekilde calisarak kazanılır ev araba da para olunca alınır maddi seyler illa alınır/yerine konur da kisilik degismez
Annesinin dizinin dibinden ayrilamayan, calismayi sevmeyen ayrica da devamli suclayici konusan bir erkegin sizi mutlu edecegine nasil ikna oldunuz?

Kaç yaşındasınız, ya çok safsımız, ya da çok çirkin. Hali vakti yerinde, ailesi tarafından sevilen değer gören kızlar böylesine sazan değildir genelde. Denklik herşeyden önemlidir, ki sizinki baya zayıf karakterli, buna rağmen sizi manipüle eden biri. Anneniz olsaydım size çok sert tedbirler uygularım. Böyle saflık olmaz

fark ne onu anlamadık?
Maaşlarınız mı farklı? Hayat standartlarınız ne ölçüde farklı?
Siz ayda kaç k harcıyorsunuz şu an, evlenirseniz bu tutar nasıl etkilenecek ?

Siz kendiniz bunlara inanıyor musunuz bende mi sizinle kanayım pardon inanayım diye mi yazdınız?
Ya 25 de mezun olmuş işte yani Bi yerde çalışmış farkli yerlerde olmuş mesleği üzerinde pek iş tam bulamamış sonra bide erkekler hayatlarında biri olmadan pek düzenli hayati olmazmış vs

Ya 25 de mezun olmuş işte yani Bi yerde çalışmış farkli yerlerde olmuş mesleği üzerinde pek iş tam bulamamış sonra bide erkekler hayatlarında biri olmadan pek düzenli hayati olmazmış vs
İnanmıyorum yavrum yazma artık şunları.Sende inanma bir zahmet.

Yani saf değilim bunları düşünüyorum sonra kimse zengin olmak zorunda değil diyirum ama ben o zamN kendi isteklerinden fuul vazgececem . Yani bide işte sevmiyordun demesi kötü mantığın %50 sevgin de diyor
Yaşam standartlarınız düştüğü an o sevgiden eser kalmaz. Eskidenmiş o parasız saadet olur olayı. Evliliklerde paran varsa huzurlusundur. Zenginlikten bahsetmiyorum alıştığınız yaşam standartınızın altına düştüğünüz an insan kendini mutsuz hisseder. O yüzden denginiz birini bulun ya da işi gücü sabit birini.

Estağfurullah darlandim cidden ama safliginiza. Adam sizi sömürmek istiyor manipüle ediyor zira. Kendinize gelin lütfen. Aşk bacadan uçar paralarda uçmasın bir zahmet.
Ya zaten kendimi mutsuz hissediyorum yani şuan sadece sevgililik buluşma hediye vs ama geri evime dönüyorum. Yani ben ilerde çocuklarımı mutlu yetiştirmek istiyorum. Bunu dile getiremessem içime atarım ya ben

Estağfurullah darlandim cidden ama safliginiza. Adam sizi sömürmek istiyor manipüle ediyor zira. Kendinize gelin lütfen. Aşk bacadan uçar paralarda uçmasın bir zahmet.
Ayh trajikomik ya manipule var. Her şey zamanla olur diyor da . Nr bilim ya evlilik için de düzen şart yani bu ne böyle karambole evlilik mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…