Aşırı parfum kokusu

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
Merhaba
size bişey danışmak istiyorum bayanlar
Bir kız var ofiste, değişik bir parfumu var. İlk zamanlar ne kadar değişik bir parfum diyordum, hoşuma gidiyordu. Ama artık ofisin içi parfumden nefes alınmaz hale geldi . masalarımız uzak olsa bile buram buram parfumu duyuyorum ve artık tiksinmeye başladım.
Parfumu aşırı kullanan birini uyardınız mı daha önce ?
Bu kızı uyarmalı mıyım ?

Ben hemen her gün uyarıyorum ama eşimi :1:

Yolda ,asansörde , market görevlisine vs ... kısa süreli karşılaştığım insanları uyarmak yersiz olabilir ama aynı ofiste saatlerce çalışılan arkadaşa bence söylenebilir.

Nasıl dersen ?

Parfümünün markasını sor , kokusu çok hoşuma gidiyor ne zamandır soracaktım de ( yalan değil ilk başlarda beğenmişsin) zaten buradan iltifat gazını al kişi arkasından gelecek eleştiriyi daha yumuşak karşılar :34:

x parfüm dediğinde , hmmm çok hoş bir kokusu var ama aynı zamanda ağır , fazla sıkmamak gerekiyor sanırım gibi konuya gir ...İşte gerisi doğaçlama .

Ya da arkadaşım parfümün çok hoş ama fazla sıkınca ağırlaşıyor o güzel koku diye direkt dal konuya :9:

Evet önce iltifat etmek sonrasında yapılan kritigi yumuşatabilir, teşekkür ederim.

Ben de onun kokusunda tiksine tiksine kendim parfum sıkmayı bıraktım bu aralar

Ben hemen her gün uyarıyorum ama eşimi :1:

Yolda ,asansörde , market görevlisine vs ... kısa süreli karşılaştığım insanları uyarmak yersiz olabilir ama aynı ofiste saatlerce çalışılan arkadaşa bence söylenebilir.

Nasıl dersen ?

Parfümünün markasını sor , kokusu çok hoşuma gidiyor ne zamandır soracaktım de ( yalan değil ilk başlarda beğenmişsin) zaten buradan iltifat gazını al kişi arkasından gelecek eleştiriyi daha yumuşak karşılar :34:

x parfüm dediğinde , hmmm çok hoş bir kokusu var ama aynı zamanda ağır , fazla sıkmamak gerekiyor sanırım gibi konuya gir ...İşte gerisi doğaçlama .

Ya da arkadaşım parfümün çok hoş ama fazla sıkınca ağırlaşıyor o güzel koku diye direkt dal konuya :9:

ayyy kiz cok fenasin haaa:37:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uyarı yapılacaksa bence tek makul mazeret sağlıkla ilgili olabilir. Parfümünü çok seviyordum ama son zamanlarda migrenimi tetikliyor, kendim de parfüm kullanamıyorum diye ricada bulunabilirsiniz.

Yoksa uyarı ne kadar yumuşak olursa olsun iş arkadaşınızın tepkisini illa ki çekersiniz.

Back
X