- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
O zaman görmek istiyorum diyebilir bu hakkı kimse anneden alamaz ama çorba yapıcam demesi bir hakaret niteliğindedirCorba bahanedir belki gelip nasil oldugunu gormek istiyordur kadin.
kayın valideniz de size hak ettiğini vermiş
O zaman kayın valideniz de size hak ettiğinizi veriyor :)
Emri vaki mi :)Bana ne dediniz ya
Size neyse o zaman emri vaki konuşmana da gerek yok.
Emri vaki mi :)
Ah tatlımm ben bir kere daha şokinnggg
sadece yaşın o kadar küçük ya da o kadar bilgisizsin ki ( evlilik konularında ) bir nevi abla tavsiyesi diyelim.
Yolun bahtın açık olsun, cici kız.
Kadin gelip gormek istiyorum demis oglu gel demis. Konu sahibi ben yokken neden geliyor bana neden sormuyor demis siz anlamadiniz sanirim. Corba neden hakaret onu da ben anlamadim:)O zaman görmek istiyorum diyebilir bu hakkı kimse anneden alamaz ama çorba yapıcam demesi bir hakaret niteliğindedir
Kayın valideniz oğluna biraz fazla düşkün olabilir, ama bunu rekabete dönüştürmenin anlamı yok,ben eşimin karısıyım, kayın validem annesi, yerlerimiz çok farklı, oğlunu istediği kadar da sevsin, ben de mutlu olurum. Ayrıca en çok hasta olunca annemi ararım, yokluğunu hissederim, sadece yanlış bir zamanda sinirlenmişsiniz bence.Aksine beni çok sever :)
o kadar tecrübezsizsin ki belli buraya bunu yazıyorsan demekki insanlardan tavsiye istiyorsun ama sana nacizane tavsiye verenleri de tersliyorsun insanlar sana yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor ama sen dalga geçer gibi burda cevap veriyorsun bu böyle olmaz hanım kız madem dertleşmek amacın o zaman eleştirilerede açık olacaksınSeninde tatlım
Beğendiğine like, beğenmediğine unlike :)
Kadin gelip gormek istiyorum demis oglu gel demis. Konu sahibi ben yokken neden geliyor bana neden sormuyor demis siz anlamadiniz sanirim. Corba neden hakaret onu da ben anlamadim:)
Siz çorba yapmış olsanız kayınvalideniz ben çorba yapıp getiricem dese sinirlenmez miydiniz ??Kadin gelip gormek istiyorum demis oglu gel demis. Konu sahibi ben yokken neden geliyor bana neden sormuyor demis siz anlamadiniz sanirim. Corba neden hakaret onu da ben anlamadim:)
Kayın valideniz oğluna biraz fazla düşkün olabilir, ama bunu rekabete dönüştürmenin anlamı yok,ben eşimin karısıyım, kayın validem annesi, yerlerimiz çok farklı, oğlunu istediği kadar da sevsin, ben de mutlu olurum. Ayrıca en çok hasta olunca annemi ararım, yokluğunu hissederim, sadece yanlış bir zamanda sinirlenmişsiniz bence.
Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?